|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  841 842 [843] 844 845   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.4.2010 9:02:07   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Meri29

Joj Marinci ja sam iz tog razloga stavila deku na tu dasku na krevetu, mene svega strahuser posted image
to ću i ja sad uradit ,ma on baš nemirno spava po milion se puta prevrne sa stomaka na leđa i obrnuto,ja i mm nastradamo i nas izudara nogicamauser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21051
28.4.2010 9:18:53   
Anoniman
jutro...mi smo katastroficnu noc imali...budio se ko novorodjence...svaka dva satauser posted image ...nisam ga jos na vakcinu vodilauser posted image yato sto su mi ukucani bolesni...kaslju, kisu, tesko disu...pa sam ja opet malo paranoja.com...cekam da svi budu zdravko dren pa d ga vodim

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21052
28.4.2010 9:40:41   
ivanak
jutro svima.
Ova moja beba nema živoga mira. Baš je živahan, ali nije plačljivko. Iako primjećuje kad ostane sam u prostoriji pa nekad mu to ne smetam, a nekad mu smeta - baš čudno.
Svašta nešto brblja....
Pokušavamo ga učiti da govori pa-pa i da maše rukom, ali nije još urodilo plodom.
Felix draga, ne trebaš se brinuti i moj se užasno znoji da je to za poluditi - stalno mokar.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21053
28.4.2010 9:42:41   
ivanak
Dada meni je pedijatrica rekla da ne mora se dati vakcina točno sa godi
Budući da ja ima roditi mjesec dana nakon prvog rođendana od malog Antonia pa mi je rekla da dođem kad rodim da to nije problem...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 21054
28.4.2010 10:10:25   
tinchita
"Jutro, dan svima...
Nama je skoro poslijepodneuser posted image user posted image user posted image ! V. pajki, mama pije onaj čaj za doilje, vala mi je i dosadio više!!

felix i V. se jako znoji, bude mu skroz morka kosica, doduše on ima jako veliku kosu, ali svejedno!

Nego, cure moje, ima li koja od vas da se nalazi na Ilidži ili okolini, a raspoložena je za druženje/šetanje! Mi smo nedavno doselili ovamo, pa smo uglavnom sami...osjećaju se simptomi desocijalizacije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Pozdravi bebicama i mamama!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 21055
28.4.2010 10:27:34   
Anoniman
A.je zaspo ja sredila pa da vidim sta ima kod nas ruzno vrijeme basuser posted image
A.se boji usisavaca kad neslusa ja stavim usisavac ukljucim u struju koji put njim zujnem on se sav prepadne i miruje gledauser posted image
Jedino ga stim bar malo smirim ,dok se nenavikne na taj zvuk pa se nece bojati morat cemo trazit sta drugouser posted image

(odgovor članu tinchita)
  Neposredna veza do poruke: 21056
28.4.2010 10:31:12   
malena_t
Dancicuser posted image
Veliki user posted image svim majkarama i bebarama.

Benjamin je jutros prvi put piskio u tutuuser posted image Doduse pola na pod pola u tutu, ali ipak user posted image i dobio je i sedmi zubic user posted image Jos samo 13 user posted image user posted image user posted image

tinchita ja sam u Hrasnici user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 21057
28.4.2010 10:33:28   
Anoniman
bravo za pisuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i zubicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 21058
28.4.2010 10:40:39   
shejla
bravo za naseg drugara Benjamina user posted image user posted image user posted image  

Nama je izvirio 8-mi zubic i poceli smo se pustati od namjestaja - pa 2-3 koraka i TUP na koljena ili guzu user posted image user posted image user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21059
28.4.2010 10:56:24   
Mala Selma
Jutro drage moje....

nama e danas Veliki Dan user posted image user posted image user posted image user posted image , prosle godine na ovaj datum sam bila na GAK-u i u 19,20 h sam rodila svoje sunce malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -
Jutros ga gledam i mislim e Boze drage, kolisni je bio, mal, bespomocan, sa malim rucicama , nozicama, okicama, a sada je viliki mamin vragolanuser posted image .
Sve sam spremila za proslavu, hranu, pice, tortu, dekoraciju, gardarobicu.....veceras nam je proslava u 18,30h ako Bog da...
odoh sada da ispeglam sebi harinu dok se A nije probudi, a svakako cu postaviti slike sa rodjendana...
Ljubim vas

p.s. naravno zelim da se zahvalim svim forumasicama na nesebicnim savjetima, svojim iskustvima koje su podijelile sa svima..ja redovno citam sve vase price, ali bas nemam vremena da budem stalno aktivna!!!

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 21060
28.4.2010 10:57:36   
malena_t
Bjavoooooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 21061
28.4.2010 11:00:36   
malena_t
Afanu sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 21062
28.4.2010 11:06:20   
marinčii
Afanu sretan prvi rođendan da bude živ,zdrav i veseo još puno,puno godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 21063
28.4.2010 11:06:40   
Anoniman
sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 21064
28.4.2010 11:37:47   
amela2208
pozdrav i od nas
Mi nesto nemamo puno vremena da se javimo na RR ali udjemo i vidimo sta radi, vi i dalje mahalate :)))Sara je dobro masallah slusa mamu fino napreduje. Juce sam je vdila na kontrolu kod DR imala je 5550gr Dr je zadovoljna sa njomuser posted image user posted image user posted image a i ja Boga mi:))
Sinoc smo işsli kod amidze mi jednog kad dodje neka seljanka nasa i kaze jooooooj kako ti je "huda"djevojcicauser posted image user posted image user posted image bas ti je huda....i par puta mi je tako ponovila a ja ono svauser posted image user posted image user posted image user posted image ne htjedoh joj nista reci jer nije moja kuca samo joj rekoh da moja Sara ima samo 2 ipo mjeseca i da je samo dojim. HUda-znaci mrsava, uska...seljanka odvratnauser posted image user posted image user posted image user posted image bas sam se iznervirala al mi kasnije bilo i smijesno zbog cega se sve ja nerviramuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi evo spremamo se za putovanje. Sjutra idemo Djedu i neni i Crnu Goru pa nek nam je Bog na pomociuser posted image İdemo avionom do Priştine pa onda autom jos par satiuser posted image user posted image ali sta cemo tako nam je blize i od Podgorice i od Beogradauser posted image
Drugu Afanu srecan rodjendauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VElika pusa za sve mamice i bebice pa vam se javim i C.G.

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21065
28.4.2010 11:41:44   
marinčii
amela draga nemoj da te nerviraju takve izjave ,stvarno baš je ta žena neumjesna čuj mršava ,moj M sa 5 mjseci imo 5 i 800 šta bi tek za njeg rekla ,nezna šta će ti reći pa onda izmišlja,
p.s. sretan vam put ..pusa za malenu Saru od Mateja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 21066
28.4.2010 11:42:43   
Nejrica
Pozdravcic svima!
Sretan rodjendan drugu Afanu uz sve najljepse zelje od Kerima i mame!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod nas osrednje raspolozenje,momak je fino spavao,dobar je,samo sto je ljut uzasno...samo ako nije po njegovom...vriska,udaranje.Ne znam sta da mu radimuser posted image
Ja sam vala skroz bezveze,sva nikakva,a trebam da dobijem,pa pripisujem user posted image krivicu.

Felix draga sto ti mene nasmija slatko od jutros.Ljubi druga!user posted image
I moj muz je neki dan sanjao da sam rodila blizance i to kao u kuci,on presjekao pupcanicu...joj ja se bas smijala i rekoh ni sama ne znam kako bih sa dvoje.
A i Kerim se jedno (kratko) vrijeme bojao usisivaca,al sad jedino vristi kad na tv-u pocne neka reklama za sjecka,a ciko celav,sa naocalama i piskutavim glasom.Cim pocne,on suze lije,ne mozes ga smiriti.
Sa tim znojenjem su sve bebe izgleda podjednake,mada Kerim malo manje od kad smo ga osisali,al kako dolaze topliji dani tek ce biti pravo znojenje.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21067
28.4.2010 12:19:13   
Anoniman
DA vas pitam nesto nabrzaka ceka me ves na terasi da prostremuser posted image
Jestel vi poceliuser posted image nositi kratki rukav u kuci???
Ja jesam od juce al ima bodi sto se kopca kratki rukav ili potkosulju i preko toga obucem jos jedan kratki,al se nekopca imam dosta kratki rukava odjece sto sam dobila zao mi okracat cemu a fino lijepiuser posted image
Lozimo i sad u kuci radijatori mlaki eto,samo da studen umre sto se kaze al mene nesto opet strah
Ruke mu budu ledene hmuser posted image nece mu nista biti jel da???
Ja vise neoblacim strample kad idem van,mm galami kaze previse si se opustila nahladit ce se ma nece sunce jako ...
kako,vi oblacite u kuci a kako van???

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 21068
28.4.2010 12:22:43   
dafri
Sretan rođendan Afanuuser posted image user posted image user posted image
čestitke za zubić iuser posted image user posted image user posted image za tutu
amela sretan put i fino se provedite
felix nemoj strašiti dijeteuser posted image user posted image ,moja voli usisivač kad ga uključim zuri u njega kao očarana,možda zato što to rijetko radimuser posted image user posted image
ovih zadnjih dana sve pokazuje prstićem a najzanimljiviji su joj lusteri i prekidači

smori nas hodanjem ja se bojim da neće znati zakočiti i da će bubnuti pošteno ,a ona bi non stop da hoda,zaradila sam upolu mišića ne treba mi fitnes

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 21069
28.4.2010 12:27:05   
dafri
bodi kratkih rukava i majica u kući,nismo još ni štrample skinuli,
a vani još i laganu jaknicu

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21070
28.4.2010 12:30:33   
megi
evo i nas
em je cura prehladjena em se nocas hiljadu puta budila, vidim ima jos istih user posted image  da nije sta u zraku
i jutros se naravno zorom nadigla

e i adna se pocela bojati usisivaca ili nekih busilica, neki dan mm nesto radio u kuci ona nije prestala plakati dok nije on prestao sa radovima,
ali valjda je i to prolazna faza jer se prije uopce nije bojala cak se i smijala ali eto

user posted image user posted image user posted image user posted image  sretan rockas afanu sve najbolje od nas

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21071
28.4.2010 12:30:45   
salmy
Nasem imenjaku Afanu sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 21072
28.4.2010 12:49:25   
marinčii
i M se nešto u zadnje vrijeme boji svega,jučer odjednom počeo plakati jedva ga smirila a samo sam izašla iz dnevnog i njega ostavila samog,i noćas se nešto probudio plačući dok ga nisam zagrlila nije se smirio
joj megi nadam se da će nam Adnica brzo ozdraviti više i ta prehlada koliko traje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 21073
28.4.2010 13:07:29   
Anoniman
SRETAN 1.RODJENDAN NASEM DRUGU AFANU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo ya Benjuuser posted image user posted image
..
Andrej mi se prehladiouser posted image ...evo ga kise i slini ko luduser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21074
28.4.2010 13:15:18   
pocahontas
sretni rodjendani i sve ostalo lijepo sto smo propustili user posted image user posted image user posted image user posted image

mi vec par dana imamo tetu cuvalicuuser posted image , kuc kuc da ne ureknem dobro se snalazi, moj Cici je fino prihvatio (on doduse svakoga ko se s njim igra fino prihvati user posted image , stvarno nije ters niti place bezveze dusa moja mala user posted image ).....zena ima iskustva, fino ga okrece-obće, nahrani ga, jest da je malo zeza, ali Boga mi i mene zeza dok ga hranim...
ja pocinjem aBd raditi odmah iza praznika, 4. majauser posted image tuzna sam do beskraja, ali eto sto se mora nije ni tesko (kaze stara japanskauser posted image )....
samo da on nju slusa i ona da ga fino pazi i svi sretni user posted image
ljubimo vas sveuser posted image , odosmo malo u hodnju, a teti cemo reci bye bye ranije malo user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  841 842 [843] 844 845   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  841 842 [843] 844 845   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *