|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  840 841 [842] 843 844   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
27.4.2010 12:59:12   
anidla
u Hrasnom bas bas pada....bilo je malo, ali sad puno...dje cu po kishi??? a ti teacherko bolje ne izlazi, sad ce to i na Grbavicu....

ja sad zvala prijatelja da vidim gdje je s Noom...eno ih u Robotu, sakrili se od kishe user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21026
27.4.2010 13:15:11   
Mya_81 RR
Baš mi je žao što vam kiša pada, ali od sijede je poboljšanje...kažu sunce, sunce i samo sunce user posted image

Dadada, uh i ja sam paranoična s tim nalazima i laboratorijima jer sam na svojoj koži skoro završila s rakom maternice. U Zagrebu otišla i kao papa uredan, dodjite za dvije godine, a mene boli i dalje i odem privatno kad otkri doktor svašta nešto, ali sva sreća na početku...a da sam čekala te dvije godine ko zna gdje bi završila...na kraju me je bolio kamenac u bubregu, a da se on nije pokrenuo ko zna bi li i otišla uraditi papa test. Od tada sam redovan pacijent user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21027
27.4.2010 13:23:10   
anidla
dadada, ovo vrijeme ko vrijeme, cas kisha cas sunce...mislim da nam je rizicno da se danas upustimo u setnju....user posted image

i sto si se osjecala ko da ces na ispit? nisam ja toliko strasnauser posted image samo malo strasnija user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21028
27.4.2010 13:28:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anidla

dadada, ovo vrijeme ko vrijeme, cas kisha cas sunce...mislim da nam je rizicno da se danas upustimo u setnju....user posted image

i sto si se osjecala ko da ces na ispit? nisam ja toliko strasnauser posted image samo malo strasnija user posted image

ma i ja gledam kroz pendzer non stopuser posted image user posted image nista...onda neki drugi put...ja ja cu malo po mom selu...jel neko zivi u mom seluuser posted image user posted image ...cini mi se da neko rece da mi je pravo blizu

a pa prvi mi put pa se prepalauser posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 21029
27.4.2010 14:02:05   
megi
pozdravcic svima

ajd dodjite na dobrinju kod nas ni k od kise nemauser posted image user posted image user posted image user posted image  sto ti je reci naselje, sunce djeca napolju igraju se, ma kakva kisa

a mi smo jos prehladjeni pijemo cajice, sljez, evo se kuha i hanadyn caj od luka, pa valjda ce sta da pomogne
inace cura je bolje bar po ponasanju nije vise uspavana, igra se vristi, trabunja stalno nesto smije se tako da mi je odmah lakse, a danas nemamo ni temp
user posted image user posted image  za miu i minju da se sto prije rijesite tih baja
pusa bebicama i mamama

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21030
27.4.2010 14:09:29   
bebana27
mi cemo danas u setnju idemo samo jer nemamo ovdje blizu ni jednu nasu forumasicuuser posted image user posted image user posted image vrijeme je super sunce grije i toplo je

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21031
27.4.2010 14:17:50   
Mya_81 RR
Kod nas se sad pravo naoblačilo, počelo je grmiti i malo pada kiša...nadam se da će do 18 sve proći jer planiramo na spavanje kod bake i dede. Nadam se da će ih slušati....sad je već starija pa bi to trebalo biti OK...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 21032
27.4.2010 15:07:43   
Atarka
Cao svima, evo i na Dobrinji pada kisa.
Ko je ugrabio prijepodne da proseta, taj sad moze samo spavati (kao moj misic :) Jutros smo pokusali da malom izvadimo pasos, ali je bila tolika guzva da smo samo uzeli uplatnicu i vratili se kuci. Pokusacemo sutra poslijepodne opet. Inace, u cetvrtak, aBd, idemo malo u Krajinu pa nas nece biti 7 dana. Da se ne zaboravim zahvaliti svima koje su mi jucer cestitale rodjendan (28). Jos sam mlada mama user posted image  

30.09.2009

Neposredna veza do poruke: 21033
27.4.2010 15:13:11   
Nellica
Mi smo uspijeli kafu popiti, bebara je prespavala u kolicima...
kući smo se vratile trčeći, sad će prolom oblaka rekla bih.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 21034
27.4.2010 15:18:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Hvala vam drage moje user posted image , ali...

Mi smo već išle po nalaze i sad imamo treću bakteriju, neku pseudomonas aeruginos user posted image Izgleda da nas hvataju redom...šta li će biti iduće pitam se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedino mi nije jasno kako je moguće tako da se iz nalaza u nalaz mijenja vrsta bakterija...

joj mia bas mi je zaouser posted image hebemu vise te baktuser posted image user posted image user posted image sta je pa stalno ju spopadaju
Saljemo joj punouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21035
27.4.2010 15:21:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

kisha pada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nista za danas....zao mi je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod,nas nepada al sprema se hamanuser posted image nadam se da je necete iz SA.poslati nama
Mi smo bili vani2.sata jeli i zaspali
Dali,se moze za mjesec dana popravit kr.slika mi pijemo ferum,sirup 3/20kapi
Idemo abd.5.maja vadit nalaaz
Nadam,se da ce biti dobaruser posted image ........

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 21036
27.4.2010 15:52:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Dali,se moze za mjesec dana popravit kr.slika mi pijemo ferum,sirup 3/20kapi
Idemo abd.5.maja vadit nalaaz
Nadam,se da ce biti dobaruser posted image ........

To svakako ovisi koliko loša je bila, ali vi niste neki 'kritičan' slučaj hb tako da je taj period dovoljan da se stanje popravi user posted image user posted image

Bit će super user posted image Sigurna sam user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21037
27.4.2010 16:02:16   
Anoniman
nadam se mia.
A sta ce vama dati,jel opet antibiotikuser posted image ????
Imal sta na prirodnoj bazi,da joj dajes ako smijes caj ili sl.???
Bas,mi je al ono bas zao.....
Nedajte se jake ste vi,pobjedit cete abd.i tu dosadnu bajuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21038
27.4.2010 18:03:56   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

nadam se mia.
A sta ce vama dati,jel opet antibiotikuser posted image ????
Imal sta na prirodnoj bazi,da joj dajes ako smijes caj ili sl.???
Bas,mi je al ono bas zao.....
Nedajte se jake ste vi,pobjedit cete abd.i tu dosadnu bajuuser posted image user posted image

Hvala, mila...ma, bit ce ona dobro user posted image user posted image user posted image

Dat će nam antibiotik garant, ali znat cu sve sutra...

Trebamo dobiti neke kapi za nekoliko dana pa ćemo s njima probati, a čula sam da je Aloe Vera super za te stvari, ali moram pitati sutra pedijatra smije li to piti s obzirom na dob...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21039
27.4.2010 18:17:56   
anidla
IZVORNA PORUKA: Atarka

Cao svima, evo i na Dobrinji pada kisa.
Ko je ugrabio prijepodne da proseta, taj sad moze samo spavati (kao moj misic :) Jutros smo pokusali da malom izvadimo pasos, ali je bila tolika guzva da smo samo uzeli uplatnicu i vratili se kuci. Pokusacemo sutra poslijepodne opet. Inace, u cetvrtak, aBd, idemo malo u Krajinu pa nas nece biti 7 dana. Da se ne zaboravim zahvaliti svima koje su mi jucer cestitale rodjendan (28). Jos sam mlada mama user posted image  

idete u Kladusu user posted image user posted image user posted image user posted image i ja bih rado, ali kod mene je drugacija situacija nego kod tebe, ja sam ipak udata za Zenicanina i svaki 1.Maj smo kod njegovih na vikendici i to sam prihvatila kao divnu naviku sto je citava njegova porodica taj dan na okupu....iako mi fale praznici sa mojim roditeljima user posted image ali gledam to opet s pozotivne strane, i moji roditelji su dobili snahu i imaju mog brata i snjima slave 1.MAJ ...zivot je lijep user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 21040
27.4.2010 20:15:42   
Anoniman
mya,nadam se da ce smjeti piti abd.te lijekove na bilj.bazi.Ako ne pitaj imal kakvi probiotik piti da negubi i zdrave bakt.Jer kad se pije antibiotik gube se i lose i dobre bakt.
Da joj snecim jos ojacas imunitet.Jer kad je u bebi slab imunitet isto tako,sve je spopada stalno kao i nas odrasle
Ljubimo je bit ce to sve dobro abd.user posted image
A.je dole kod sveki ja malo  da vidim sta ima vidim nema nista
anidla,vidim dosla si do ZE.user posted image nadam se da ces brzo i do TE..))))))
nas zaobidje kisa bas je sparina uh,valjda nece udarit sutra

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 21041
27.4.2010 20:29:53   
mamaajna
pozdrav zenama i bebacama,mi smo ugrabili prije kise prosetati 2h.
mi vec 5 dana slabo jedemo hranu,al siku nepustamo,jel se vama to desavalo.navukla mi je mlijeko vise mi ni jedan grudnjak nemoye

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21042
27.4.2010 22:22:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: teacher75

na grbavici jos ne pada, ja se spremila, hocu jos da lanu podojim pa da izadjemo

ot teacherko ...jel ti imas crna kolica ili teget plava...tamna uglavnom

teget plava sa chicco

moguce da sam te juser vidjela na skenderiji...duga kosa, jeans, visoka haman 180 i nesto

nisam bila jucer na skenderiji, bila sam u sub. i ned. al ne sa bebom:) al po opisu sam takva:) mi smo uspjele prosetati, nije nas uhvatila kisa, cak je bio i jedan suncani interval tokom setnje, a kasnije se naoblacilo i zahladnilo. vidjela sam par forumasica u setnji i upoznala ih licno user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21043
27.4.2010 23:48:08   
iv@ncica
pozdravljam...ljubim..i masemmmm mamamicama i bebicamauser posted image user posted image ...vise nemam vremena vecerasee...

Mya- aaa misa mu i te baje visee....ma imala s am iskustva tako s bakterijama i dugo je trajalo lijecenje..sve tako ko kod tebe..ali ipak bi ja ponovila nalaz i privatno ako treba...nego kad ti rekose da pije puno tekucine...pa ona ti pije pravo dobro..moj andrej ako popije malu bocicu od 150...a vecino je ne popije...samo ako je kompot zna vise popiti..ma ne brini ...a ima i prirodnih lijekova da malo odmoriute od antibiotika..zelimo vam brzo ozdravljanje

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21044
28.4.2010 8:29:26   
marinčii
jutro generaciji
Mi smo prilično dobro spavali sa 3 buđenja .digo se u pola 8 al me baš prepo kako spava s nama u krevetu prevrto se na stomak i glavom bum od dasku na ktrevetu lupio ,nije ni zaplako samo nastavio brbljati a ja se baš prepala više i ta udaranju u nekuuser posted image
mya joj baš mi je žao Minjice više i te bakterije,valjda te kapi budu od pomoći mojoj kumi su pomogle evo neki dan joj bio 3 rođendan a još joj se nije vraćala ta bakterija koju je imala sa 8 mjeseci,al što cure kažu i ja bi još negdi provjerila taj nalaz ,kako god želimo vam da što prije se toga riješite.user posted image user posted image
ljubac za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 21045
28.4.2010 8:36:19   
Anoniman
jutro
Mi smo dobro spavali budili smo se jedno 5puta..
Ja sam imala ruzne snove user posted image pa sam se ja vise budila od njega nisam mogla zaspat
Da sam pred,jutro zaspala i sanjam ko ja trudna user posted image a nisam nikad bila kod dokt.i ko neznam tacno koji mi je mjes.I vidim mene zaboli i ja odo na uzv.prvi putuser posted image fino vidim svoj stomak veliki.
I poce mi radit uzv.a mene bas zanima sta je user posted image iliuser posted image a nadam seuser posted image i sve fino vidim kad je trebalo da cujem sta je A.zakmecauser posted image user posted image eto,lopova mogao je jos malo sacekat samo da cujem sta je i prekide mi san
Dzaba ja zmirila opet al nevidi ja nistauser posted image
Gluho,bilo ja snova da sam pomislila na to nisam...
Kod nas  tmurno vrijeme bas ko pred kisu

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 21046
28.4.2010 8:40:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

jutro generaciji
Mi smo prilično dobro spavali sa 3 buđenja .digo se u pola 8 al me baš prepo kako spava s nama u krevetu prevrto se na stomak i glavom bum od dasku na ktrevetu lupio ,nije ni zaplako samo nastavio brbljati a ja se baš prepala više i ta udaranju u nekuuser posted image

user posted image user posted image i A se sinoc zvizno u glavu znas koliko.Stavim ga na pod da puzi,sjedi sta bilo jer nema vise ziva mira da sjedi ma jok.I kako je sjedio tj namjestio se da puzi tako se zanjiho i glavom o pod.Mislim da se i nije toliko udario koliko se prepo.
Suze su lile krokodilskeuser posted image ....
Marinci,znojil se puno M.znam da sam to skoro pitala al stvarno mi cudno puno se znoji A.
Sinoc zaspo,znaci nije vruce bas fina temp. Dok sam ga nahranila glava sva mokra
Jel se M.tako znojio kad su htejli zubici mozda je zbog toga neznamuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21047
28.4.2010 8:57:19   
Meri29
Dobro jutro narode, vidim ima aktivnijih od nas user posted image Majda se rano probudila, eno je vec u ljulji kunja pomalo, a ja tek sad idem kafu da pijem, jutros sve nesto trka frka, nista ne stizem uraditi user posted image
Danas i mi konacno idemo da preuzmemo naljepnice, jedva cekamo i da upoznamo nase drugove i drugariceuser posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21048
28.4.2010 8:58:18   
Meri29
Joj Marinci ja sam iz tog razloga stavila deku na tu dasku na krevetu, mene svega strahuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21049
28.4.2010 9:00:43   
marinčii
felix i M se znoji pogotovo kad spava sve mu kosa bude mokra  al u nas je toplo u stanu više i ne grijemo a ja evo u kratki rukava sam,njenu obučem samo jedan bodić i opet se uznoji,sad neznam jeli to od zubića al čula sam da može biti i od toga

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  840 841 [842] 843 844   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  840 841 [842] 843 844   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *