|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
27.4.2010 1:45:04   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

drage moje,
vidim da vam se javljala moja Sabina... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hajd makar je ovarisala napisati da vas voli... user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim vam svima ugodnu i mirnu noc...

ena draga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cuva tebe Miki a ti cuvaj njega... a mi svi cemo cuvati vas oboje... ljubi nam druga puno

a skontah ja u drugom postu sabina piše....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20976
27.4.2010 6:01:57   
Nellica
Jutro drago drustvo,

Mi smo jutros poranili, bolje receno skoro da i nisam spavala, mm je ranom zorom otisao na put , a meni nece san na oci....
Bebara pajki, budila se da doji i nastavila.

Mi smo se juče našetale, baš nam je prijalo.
Vidim da se mame dogovaraju za setnju danas, mi imamo neki dogovor, ali ako cete u petak u skitnju
mi smo slobodne i raspolozene za upoznati KONACNO drustvo sa RR.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20977
27.4.2010 6:05:35   
Nellica
IZVORNA PORUKA: Bambi09

trhfchfnceujfdzzrencdfhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hrtugvtzeruhtuezvter
rfuvhgeg7ehjc f
dhufdhzgfdhghdfhzgdhugft

Ovo mi je jedan od ljepših postovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusa za Sabinicu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20978
27.4.2010 7:45:22   
marinčii
MARINCI kako si ti,nema te...
ej draga tu sam ja samo imam sve manje vremena od ovog malog koji je sve zahtjevniji i zahtjevniji,vidim ti mi opet bolesna joj baš mi je žao šta te se više svezalo,želim ti da što prije ozdraviš ,drži mi se...malom prijatelju puseeeee 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20979
27.4.2010 7:48:09   
marinčii
jutrouser posted image mi smo jutros uranili M se probudio u 6 i neće više da spava evo ga sad u vrtiću miruje za čudo pa imam malo vremena,kod nas će izgleda i danas biti lijep dan pa ćemo malo u šetnju ...ljubimo sve bebice a bolesnima želimo da što prije ozdraveuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20980
27.4.2010 8:09:22   
dafri
jutro,
mi smo se naspavali, do 7user posted image user posted image
evo je sad nešto brblja,galami ,kupi mrve i gleda Bumbu
nadamo se suncu i danas

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20981
27.4.2010 8:15:51   
Meri29
Auuuu sto ste vi aktivne, slusaju znaci bebice, blago vamauser posted image Ne smijem reci ni da moja ne slusa, ali brate rano trazi da legne, a nece bez mame svoje, ja sam je naucila,kriva sam user posted image ali mi vec pomalo dosadilo u krevet u 9, sinoc ni Navy CIS nisam pregledalauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20982
27.4.2010 8:29:40   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jesam li vam rekla koliko vas volim???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro generacijo user posted image

Dafri, i mi volimo gledati Bumbu (jedino na njega pokazuje reakciju, i još jednog dinosaura s JimJama), ali Bumbu propuštamo već neko vrijeme jer se ostane igrati u krevetiću dok mama još malo kunja user posted image I ja tražila da kupim DVD ali nema user posted image

I mi se nadamo suncu user posted image user posted image user posted image user posted image A moramo i po nalaze urinokulture user posted image Vec znam sta ce biti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 20983
27.4.2010 8:34:53   
rose 87
jutro mi se nismo naspavali,ustali smo u pola 7,to je i dobro za moju bebicu ali sam se ja pravo umorila ovih dana,pa mi treba vise sna
meri i ja legne jakoooo rano,sad cu ti reci u koliko sam sinoc legla,pssst da niko ne cuje u pola 8 user posted image pa ti vidi user posted image
mya zelimo vam puno srece,da sve bude ok,pozitivno razmisljaj user posted image user posted image user posted image
pozzzz

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20984
27.4.2010 8:50:26   
anidla
jutrooo000ooo000oo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nenaspavana) user posted image

ma kakvo je sad ovo sugavo vrijeme? a ja za danas sve isplanirala....valjda ce se razvedriti, hocu van!!!

Mya, mila sretno danas, da nalaz bude user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 20985
27.4.2010 8:52:33   
anidla
hanady, ja ti jos sinoc pisala, a tebe nigdje user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20986
27.4.2010 9:03:39   
mina23
Cao drage moje mamice user posted image
Evo ovaj moj Kise i pomalo Kaslje i cujem neko hroptanje u nosicu a kad mu pumpicom izvucem nema nista a cujese da mu je nosic punuser posted image bojim se da nije nesto ozbiljno al prije 3 dana smo bili na kontroli i dr je rekla da nije nista i da mu kapam sljez al ja se bojim pa bi ga opet vodila sta vi mislite?
HANADY koliko kasika bebi da dam ovog sirupa od luka? njemu je sad 3mj smijem li mu to napraviti??

Sunce mamino stiglo 23.01. 2010 nas mali Saim, Volimo ga puuuuno!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20987
27.4.2010 9:21:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Auuuu sto ste vi aktivne, slusaju znaci bebice, blago vamauser posted image Ne smijem reci ni da moja ne slusa, ali brate rano trazi da legne, a nece bez mame svoje, ja sam je naucila,kriva sam user posted image ali mi vec pomalo dosadilo u krevet u 9, sinoc ni Navy CIS nisam pregledalauser posted image

Meri draga, pravo da ti reknem, sinoc je vala bila jedna od neuobicajeno dosadnih... beze... nisi puno propustila... sigurna sam da ti je ljepse bilo s drugaricom... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 20988
27.4.2010 9:28:01   
Anoniman
dobro jutro zelim
kod nas evo vec sunce grije, tako da cemo odmah poslije dorucka vanka... u forilanciju.... user posted image user posted image user posted image

Hanady, ma eto vidis, hajd sto je mama zarazena RR nego lagano zaraza prelazi i na djecu, Sabina je vec zarazena... sama nadje u favoritima stranicu i otvori... nemojte se iznenaditi ako ovakvih postova bude jos... user posted image user posted image user posted image

mina, a ja bas sinoc kontam sta je s tobom, nema te ni na mapi... pa kako si draga, kako je drug Saim??? masallah cuj 3 mjeseca, a ko jucer da si strahovala da ces se prije vremena poroditi... user posted image user posted image user posted image  ljubni nam druga...

sarajke samo se vi setkajte i okupljajte, ali nadam se uskoro da cemo vam se i mi malo pridruziti da se upoznamo sa generacijom, jer prosli put su pojedini bili u trbama... i zelimo da upoznamo jos RR... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20989
27.4.2010 9:35:20   
mina23
Evo nas Bambi09 imali smo jake grcice pa nisam bila ni na nebu ni na zemlji .
Al malo je bolje pa da vam se javim.
Kako si ti i tvoja Dukata dva?
Ja vise nadojim pa sam htjela pitati kad treban da OCEKUJEM MENSTRUACIJU?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20990
27.4.2010 9:37:51   
pjenica mala
Dobro jutro i od nas....
vrijeme je super, pa se i mi odmah bolje osjećamo.
Beba super pava, pa se imam može naspavati.user posted image
Pozz svim mamam i bebama i jedna veeeelika pusa

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 20991
27.4.2010 9:58:11   
Anoniman
a misa mu i grceve... nadam se da su iza vas...
ja sa Sabinom sam odmah dobila jer je nisam ni dojila, a evo sa Erminom jos nisam jer ga dojim... mislim da ima tema o tome...
moji maleni su masallah pravo dobro... Sabina se pomalo priprema za skolu, na prethodnoj stranici mozes vidjeti da je ovarisala napisati da voli... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a Nane evo zaspao, a samo da mu je vani... ko i svako dijete...

(odgovor članu pjenica mala)
  Neposredna veza do poruke: 20992
27.4.2010 10:02:18   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mina23

Cao drage moje mamice user posted image
Evo ovaj moj Kise i pomalo Kaslje i cujem neko hroptanje u nosicu a kad mu pumpicom izvucem nema nista a cujese da mu je nosic punuser posted image bojim se da nije nesto ozbiljno al prije 3 dana smo bili na kontroli i dr je rekla da nije nista i da mu kapam sljez al ja se bojim pa bi ga opet vodila sta vi mislite?
HANADY koliko kasika bebi da dam ovog sirupa od luka? njemu je sad 3mj smijem li mu to napraviti??

Mina ja sam svoju curicu dojila ali sam joj sa 4 mjeseca uvela ovaj čaj...prije nisma zaista. naime sa 4 mjeseca polpila bi svaki dan po 10 ml...daval sam kašikicom.E sad pošto je beba od 3 mjeseca u ptanju...ne znam šta bih ti rekla...nebih ti nikda rekla da uradiš ono što ja nisma, ako me shvataš. Ja samo savjetujem o onome o čemu sam i sama prošla bez posljedica.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 20993
27.4.2010 10:06:18   
mina23
Dojila sam i ja do skoro , al nije htjeo viseuser posted image
e sad neznam koje bi mu AD mlijeko kupila, kazu da os Nestle NAN nije preporucljiv a meni ga pedijtrica preporucila sad neznam sta cuuser posted image
A Aptamil jel dobar?

Neposredna veza do poruke: 20994
27.4.2010 10:09:46   
Hanady RR
evo ti tema o toj vrsti prehlade koju beba ima...malo iščitaj...nije to ništa opasno ali moraš voditi brigu o higijeni nosića jer sekret iz nosića silazi na pluća i formira šjam koji kad se upali može dovesti do brohitisa.
http://www.ringeraja.ba/forum/Prehlada_-_kasalj,_zacepljen_nosic/m_126864/tm.htm

a za aptamil...on je sasvim Ok, ja ga nisma koristila, starija je pila HIPP a mlađa nije nikada ni pila adaptirano ali aptamil je jako korišten i nisma baš čula nekoga u svojoj oklini da se na njega žali posebno.
evo tema o razlikama u AD mlijeku
http://www.ringeraja.ba/forum/m_89025/mpage_1/key_/tm.htm
možda ti pomogne

Sretno mila

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 20995
27.4.2010 10:13:15   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mina23

Evo nas Bambi09 imali smo jake grcice pa nisam bila ni na nebu ni na zemlji .
Al malo je bolje pa da vam se javim.
Kako si ti i tvoja Dukata dva?
Ja vise nadojim pa sam htjela pitati kad treban da OCEKUJEM MENSTRUACIJU?

evo tema mila moja
http://www.ringeraja.ba/forum/prvi_menzes_poslije_poroda/m_84458/tm.htm
mnogo isklustava imaš tamo...čak većina nas se tamo i javila pa pogledaj sev što te zanima oko menzesa.

inače...da bi dobila adekvatniju sliku o onome što pitaš...prošetaj malo po forumu...mi smo svestrane i imamo odgovor na sve na čak nekoliko stranica. Bolje je da iščitaš postojeće teme ili bar tamo da postaviš pitanje konkretno vezano za temu jer na ovu temu svarćaju samo mlade mame e nekoliko nas koje imamo po 2-3 djece dok na temstskoj temi imaš mogućnost da dobiješ odgovor i neke iskusnije mame sa starijom djecom.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 20996
27.4.2010 10:14:55   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

hanady, ja ti jos sinoc pisala, a tebe nigdje user posted image user posted image

gdje si mi pisala mila...

PP  mi ne radi a na fb nema ništa

elem vidim danas neka kafica dogovorena al ja danas nema šanse...javnem se ja tebi sutra ujutro najvjerovatnije da popijemo kaficu u skladu sa mojom željom i činjenem usluge za mene user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20997
27.4.2010 10:26:53   
tinchita
Pozdrav svima...
Evo miško je otišao u carstvo snova(prva tura), pa mama ima malo vremena da vidi šta mi ovdje radite!
Mi smo krenuli klopati jabuku i sviđa nam se!!!Onako sam mu strugala kašikicom po jabuci, pa to ispadne kao kašica! Davio seuser posted image user posted image user posted image !A meni drago...

Mya sretno s nalazima!! Neka danas sve bebice ozdrave, neka nosići ne cure, neka ne kašljucaju...

Ugodan i sunčan dan vam želimo!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

Neposredna veza do poruke: 20998
27.4.2010 10:27:26   
mina23
Hvala hanady user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20999
27.4.2010 10:47:21   
Anoniman
jutro
Mi smo dobro spavali jednom se budili jest i usto u 8.opet gladanuser posted image
Danas je lijep dan doce mi seka i idemo u setnju abd.
Ljubimo vas

Neposredna veza do poruke: 21000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *