|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  837 838 [839] 840 841   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
26.4.2010 22:19:28   
Anoniman
anidla, ti si na cvili...jel tako

gdje si ti dady

...posaljem vam ja pp mog br. pa da vas ja pokupim ili vec jer ja dolazim s otoke...ne ynam ni sama

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20951
26.4.2010 22:19:38   
Mya_81 RR
Jao, Noaa, baš si me nasmijala, plašljivice user posted image A ja navikla biti sama kako mm radi noćne pa mi svejedno je li doma ili ne...

Baš mi bude krivo kad se tako dogovarate za zajedničke skitnje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20952
26.4.2010 22:20:09   
anidla
hej imam ideju....hajmo se sutra svi naci i idemo kod skorpie na posao user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20953
26.4.2010 22:20:57   
iv@ncica
ma hajdete sutra sa mnom na posao da vidite kod mene vesele i zive djece na poslu..pa onda moj zivko kuci opetuser posted image , pa tu i tamo sestrina djeca na cuvanju kad ih zakaci da su svi druga smjena..oooo djeca mi po cijeli danuser posted image pa u setnju popodne..ako0 budem imala snageuser posted image user posted image ..
inace nam je sve totalno zivnulo..dan aktivan na kvadrat..i stalno me glava boli...a valjda ce sutra sunce vise da valja..pa da mogu u zivot i kafane sa bebetom...hihihihhiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20954
26.4.2010 22:21:16   
škorpija
može, ima na 35 kafić sa super pogledomuser posted image
tičerkauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20955
26.4.2010 22:21:46   
anidla
Mya, eto mene tebi u petak user posted image ali cemo se prije toga ovdje sve javno dogovarati da svi vide user posted image

dadada, ja sam ti prva usput, ja sam u Hrasnom kod Selex pupme, crveni neboderi user posted image mene ces prvu upoznati user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20956
26.4.2010 22:22:08   
malena_t
IZVORNA PORUKA: škorpija

evo odmah mi je lakše čim pomislim na tebeuser posted image user posted image ,poželila sma i tebe i nonija, kad ideš u petak, ja ne radim pa možda jedn ašetnja da padne, ja sam danas dežurni novinar pa zato moram biti do kasno na poslu, moram čekati dok se ne odštampa prvo izdanje novineuser posted image

Ti naravno znas da dok beba ne napuni tri godine nisi duzna raditi poslije 22 satauser posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20957
26.4.2010 22:24:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

felix ne zakuhavaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 20958
26.4.2010 22:26:20   
škorpija
malena_t znam ja , ali ne znaju ovi moji na poslu, a kod privatnika ti to ne pije vodeuser posted image , i da ja sma JOŠ na posluuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20959
26.4.2010 22:26:26   
Mya_81 RR

Mya, eto mene tebi u petak user posted image ali cemo se prije toga ovdje sve javno dogovarati da svi vide user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, meni to zvuči kao da postoji samo na papiru, ali u praksi no no...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20960
26.4.2010 22:27:21   
Mya_81 RR
i da ja sma JOŠ na posluuser posted image

Bar imaš nas, ako je to neka utjeha user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20961
26.4.2010 22:28:00   
Anoniman

dadada, ja sam ti prva usput, ja sam u Hrasnom kod Selex pupme, crveni neboderi user posted image mene ces prvu upoznati user posted image

poslala sam ti pp...moram jos samo tel ukljucitiuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 20962
26.4.2010 22:28:44   
Anoniman

hoću i ja buaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
šalim se, ljubim vas smao vi šetajteuser posted image

haj luftajuser posted image user posted image user posted image user posted image da i tebe konacno upoynamuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20963
26.4.2010 22:29:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ma hajdete sutra sa mnom na posao da vidite kod mene vesele i zive djece na poslu..pa onda moj zivko kuci opetuser posted image , pa tu i tamo sestrina djeca na cuvanju kad ih zakaci da su svi druga smjena..oooo djeca mi po cijeli danuser posted image pa u setnju popodne..ako0 budem imala snageuser posted image user posted image ..
inace nam je sve totalno zivnulo..dan aktivan na kvadrat..i stalno me glava boli...a valjda ce sutra sunce vise da valja..pa da mogu u zivot i kafane sa bebetom...hihihihhiuser posted image
user posted image user posted image user posted image djeca kod kuce,djeca na poslu auuu,nije lakouser posted image
Ajd,nadam se sutra suncu da nam se bar oraspolozis malo sa bebicom u kavani:)
heheh

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 20964
26.4.2010 22:30:37   
Anoniman

malena_t znam ja , ali ne znaju ovi moji na poslu, a kod privatnika ti to ne pije vodeuser posted image , i da ja sma JOŠ na posluuser posted image
user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20965
26.4.2010 22:31:57   
anidla
zapisala sam brojeve telefona, sve smo odprilike dogovorile i sad odoh spavati....dosta od mene.....nadoknadila sam ova dva dana nejavljanja user posted image

ljubim vas sve i zelim vam mirnu noc bez budjenja....

skorpia, nadam se da ces uskoro kuci da legnes pored svog Jedinka Ajdinka....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20966
26.4.2010 23:01:17   
megi
evo i nas
hvala na cestitkama
bili smo kod dr, kaze puna slajma dala nam neki sirup i kapi za nos i naravno da pijemo sljez da pazimo na tempereturu i tako
uglavnom nije nas poslala na inhalacije, a ja se sad moram potruditi da izbacim taj slajm iz nje
ima li ko kakav savjet
a adna je danas ko malo bolje igra se, vristi, guguce svima, cak je jedna sestrica i nosala u DZ odnjela je do njihove sobe ona im se malo smijala i vratili je

skorpija user posted image user posted image pa misa mu otkud dezura odmah prvi dan, jooooj kad pomislim da i mene to ceka uf
ljubac veliki za tebe i djecaka

i naravno pusa svim bebacima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20967
26.4.2010 23:06:37   
Anoniman
Dobro veče. Samo da vas pozdravimo! Kod nas ništa novo, prehlada se tu i tamo sanirala, još malo kašljuca i slini, ne hodamo, nema novih zubića, ništa novo user posted image
škorpija, pa užas!! user posted image  e u user posted image  i privatnici user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 20968
26.4.2010 23:23:03   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: megi

evo i nas
hvala na cestitkama
bili smo kod dr, kaze puna slajma dala nam neki sirup i kapi za nos i naravno da pijemo sljez da pazimo na tempereturu i tako
uglavnom nije nas poslala na inhalacije, a ja se sad moram potruditi da izbacim taj slajm iz nje
ima li ko kakav savjet
a adna je danas ko malo bolje igra se, vristi, guguce svima, cak je jedna sestrica i nosala u DZ odnjela je do njihove sobe ona im se malo smijala i vratili je

skorpija user posted image user posted image pa misa mu otkud dezura odmah prvi dan, jooooj kad pomislim da i mene to ceka uf
ljubac veliki za tebe i djecaka

i naravno pusa svim bebacima

evo tema
http://www.ringeraja.ba/forum/Prehlada_-_kasalj,_zacepljen_nosic/m_126864/tm.htm
na str. 12 imaš moj post sa receptom čaja i sirupa koji bi vam trebali pomoći.
takođet na toj temi imaš dosta korisnih savjeta.
evo i druga o bronhitisu koji je usko povezan sa tim šlajmom unutar pluća
http://www.ringeraja.ba/forum/m_188291/mpage_4/key_/tm.htm

na temama slobodno stavi i svoj post ili ako želiš da ja ovaj prenesem...dosta mama iskusnijih sa starijim bebema koje ne svraćaju na ovu temu imaju jakko korisnih savjeta.

Pozdrav mila i sretno.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20969
26.4.2010 23:25:24   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: megi
ima li ko kakav savjet

Za šlajm ti je super onaj čaj od jabuka i crvenog luka od Hanady...ovdje imaš recept  user posted image I da nam ozdravite što prije user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20970
26.4.2010 23:25:47   
Anoniman
Teta hanady hajd' malo na temu int. bankarstvo user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 20971
26.4.2010 23:26:53   
Mya_81 RR
Hanady, e jesi  brza user posted image Izvježbala si se ti nama prebacujući ove silne postove s duplih tema...vidim pravo si vrijedna user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20972
26.4.2010 23:42:01   
megi
hanady hvala na receptu vec sam joj ga pravila preko vikenda i nije toliko ni ruzanuser posted image user posted image
pomijesam ga sa sokicem i popije ga nadam se da cemo se uspjesno rijestiti slajma
hvalauser posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20973
26.4.2010 23:52:10   
Hanady RR
jesam li vam rekla koliko vas volim???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20974
27.4.2010 0:43:19   
Anoniman
drage moje,
vidim da vam se javljala moja Sabina... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hajd makar je ovarisala napisati da vas voli... user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim vam svima ugodnu i mirnu noc...

ena draga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cuva tebe Miki a ti cuvaj njega... a mi svi cemo cuvati vas oboje... ljubi nam druga puno

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 20975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  837 838 [839] 840 841   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  837 838 [839] 840 841   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *