|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  845 846 [847] 848 849   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
29.4.2010 8:49:02   
Meri29
Jutrouser posted image

Miy ljubi nam nogicu ili rukicu da ne boli puno, valjda ce dobro podnijeti tu vakcinu, meni ih je vise preko glave.
Joj scene jutros, Majda se rano probudila i udara me nogicama i guce naglas ne bi li se ja probudila i kada sam konacno ustala i otisla kafu da napravim ona se smirila, razbaskarila se na krevetu i suti... Kontam u sebi samo da mamu probudi namjerno, sve zna, garant je lopov na oca user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21151
29.4.2010 8:59:13   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Meri29

Miy ljubi nam nogicu ili rukicu da ne boli puno, valjda ce dobro podnijeti tu vakcinu, meni ih je vise preko glave.

Hvala, draga, ali da smo bar bili na vakcini...ovo smo krenuli na injekcije zbog baja u urinu...ostalo nam je još 9 user posted image

A lopovi su oni mali....nevjerovatno, ali i tako mali dosta toga kuže pa bude baš simpatično kad izvedu tako nešto...to je ona tebe probudila da se idete spremati u šetnju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21152
29.4.2010 9:25:33   
Anoniman
jutro
Mi smo fino spavali 2.put se budili jest bas uzadnje vrijeme se budi po 2.puta  a znao je samo jednom jest pred jutro a stacuuser posted image
Zaspo je evo skoro,kod nas lijep i suncan danuser posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 21153
29.4.2010 9:38:03   
rose 87
jutro...mi smo se budili hiljadu puta,vise stvarno neznam sta mu je,jos je preko dana spavao samo 3h,a sinoc se budio svakih pola sata...uh valjda ce biti bolje veceras
Afanu sretan veliki rodjendan,cestitamo i ostale dogadjaje(zubici,koracici...)
svima koji idu na put puno srece i da znate da vam moje sunce i ja zavidimo user posted image hocemo s vama...
evo sunce i kod nas,bebica malo zaspala pa kad se probudi idemo u setnju
mya user posted image user posted image user posted image da bajice ostave na miru malu ljepoticu

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21154
29.4.2010 9:51:09   
Anoniman
mojbebac,sretno danasuser posted image user posted image
Apotekarko,A.mali pravo zezauser posted image mamu ...ljubimo  ga brzo nam ti ozdravi
Mya,kako nam je Minjica jel dobro ljubimo je da je boca neboli puno
Sahara,sta si se zamrzla nema teuser posted image Ljubi mi Ajnicu punooooooooo
Bambi,tvoj maleni pravo slusa neureklo seuser posted image
Lady,kako nam je danas L.mala jel papa sada????user posted image
dadada,Jel ozdravi A.mali nadam se da je:)))
Ivancice,upravu si samo zdravalja i sunca gdje ces boljeuser posted image
Mery,user posted image user posted image user posted image e neka te je probudila hehhe
Rose,neznam sta da ti kazem sto se budi ajd bit ce bolje,nego kako nam je cuna mala  jel dobro?

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 21155
29.4.2010 9:52:39   
Anoniman
dobro jutro i od nas...
moja Meri, svi su isti... evo i Nane nema sta nije radio dok nas nije sve izbudio... eh kad smo svi ustali sad bi on da spava... eeeee ali mi sad ne damo njemu da spava... evo ga sada igra se sa sekom... e Boze mili samo da vidite sta mu ona sve radi a on se samo klebera... duse moje drage oboje...
odoh sterati ves i odosmo vanka...
ljubim vas sve i zelim vam ugodan dan

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 21156
29.4.2010 9:54:57   
rose 87
cuna supeeer hB,sutra cemo na kontrolu,ja sam zadovoljna,konci skoro svi otpali,ma super,samo nek je i to proslo...a primjetila sam ako mi malo spava preko dana da nece ni u noci da spava,valjda je to razlog???ma hajde bice bolje
pusssa bebicama

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21157
29.4.2010 9:55:04   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image mogu mislit bambi,njih dvoje al neka ih neka su zivi i zdravi
Kad mali nane abd.poraste vratice on to seki sto ga toliko gnjaviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21158
29.4.2010 9:56:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

cuna supeeer hB,sutra cemo na kontrolu,ja sam zadovoljna,konci skoro svi otpali,ma super,samo nek je i to proslo...a primjetila sam ako mi malo spava preko dana da nece ni u noci da spava,valjda je to razlog???ma hajde bice bolje
pusssa bebicama

Neznam A.spava po dani 2puta po 2sata nekad manje kako kad.Znaci zaspi oko 9ustane oko 12.idemo van udjemo u kucu oko pola3 ili 2.Jede jedno pola sata se jos igra i zaspe oko 3,ili pola 4 i spava do 5granica i nema vise do uvecer do 9.zaspat
Tad zaspi i dva puta se budi samo da jede
Drago mi,je da je cuna dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 21159
29.4.2010 10:18:11   
Anoniman
jutro i od nas,
mi smo svi bolesni...Andrej mi ima i povisenu temp. ali je, hvala bogu, razigran i veseo..slini ko lud...to nam je  najgore ...nocas se budio vristeci radi slinauser posted image ...mi vasuser posted image ...vidim i moj drg se javio...ljubimo mi nasu Ajnuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21160
29.4.2010 10:21:40   
martajay
uhhhh, dadada, bas mi je zao.... mi smo 10ak dana imali bas obilnu kijavicu i to je stvarno najgore - ne moze da dise, ne moze da sisa, ne moze da jede, ne moze da spava.

7.4.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21161
29.4.2010 11:54:57   
marinčii
evo i ja sam napokon uhvatila malo vremena da se javim M sve zahtjevniji postaje,noćas se bbudio 3 puta i plače dok ga ne uzmem i ne zagrlim ne prestane plakat valjda se prepadne nečeg sanja ili šta već neznam ni sama al u zadnje vrijeme je baš posto plašljivuser posted image
dadada želimo vam da što prije ozdravite svi ,puse Andrejuuser posted image user posted image
pozz za sve mame i bebice ,nadam se da uživate u lijepom vremenu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 21162
29.4.2010 12:25:07   
Meri29
Mi odosmo napolje, prvo mama na sisanje, a onda u setnju sa dajdzom user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21163
29.4.2010 14:00:12   
selina
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Mya nadam se da je Minjica puno bolje i da cete se rijesiti tih bajki... japanke su predivne... user posted image user posted image user posted image user posted image

marincii nece ti to biti ni prvi ni posljednji put da se zvekne... samo da ne zvekne puno... ljubi nam druga Mateja...

felix mila, da to ti opet nisi zakacila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sto se tice oblacenja, mi jos uvijek Nanetu oblacimo dugi rukav, ali one tanje bodice... a vani evo vec par dana samo trenerku mu obucem, tj. bodi pa stramplice pa trenerku...

malena cestitamo prvo piskenje i zubic... user posted image user posted image user posted image user posted image

shejla bravo za pustanje i blago hodanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo veeeeeliki rodjendan drugu Afanu, da bude zdrav i ziv puno godina i uvijek sretan u zivotu... zajedno sa svojim roditeljima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tratincice, masallah Sara nam pravo napreduje... samo tako... ljubi je 10000 puta... user posted image user posted image user posted image user posted image  ooooooooo pa i sretan put i ako Bog da da se javite iz CG... a ako ste gdje blizu granice sa BIH hajte na kaficu kod mene... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada nadamo se da ce Andrej brzo ozdraviti i da nije nista strasno... ja bih prije dala paracetamol... ali ako mislis da ce mu bolje biti panadol daj mu pred spavanje pola kasicice...

selina draga, pa gdje si ti do sad, negdje si nam pobjegla... kako si kako je pile maleno napreduje li? user posted image user posted image user posted image

Lady draga, ma sta to drugarica sikira mamu svoju... joj joj... a cekaj, na svakih koliko sati joj dajes hapu???

bebana, duso, poslali smo ti pisamce... user posted image user posted image

joj ja citam postove i pravo pisem i odgovaram jer ne mogu da upamtim cim predjem na drugi post... user posted image user posted image user posted image user posted image  pamcenje mi je otislo u helac... sorry na dugom postu
ma tu smo ja i melina mila nasa pratimo vas u stopu vas i nase drugove i drugarice samo sto nemamo bas vremena za pisanje ali u glavnom uz vas smo,melina je super bebana slusa napreduje hvala bogu i jako je vesela....................kako nas drug slusa,kako on napreduje on je sigurno vec momak i  po......................pusa od nas dvije velika za vas trojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21164
29.4.2010 15:17:23   
Anoniman
evo i nas
Mi smo bili u setnji,pa posle ga ostavim kod sveki otisla do carsije svasta mi nesto trebalouser posted image a Bog dao vruce uh,kud je neki promet boze nikad doci kao da je preko bjela svjeta
A sveki zove nakon 10min.jojjjj di ste A.place user posted image ocekivala sam poziv inace gdje mrdnem zoveeeee pa neka place sad cu ja nosaj ga ...
I brzo smo dosli
Kupala ga nahranila i zaspo
Ja malo poradila po kuci sad odmaram ma neodmaram bas na rr.sjedimuser posted image
Sad ce mi serija pa cu tek odmarat da se opruzim malo
Ljubimo vas

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 21165
29.4.2010 15:32:04   
gvendolina
napokon i ja da ugrabim malo vremena da se malo javimuser posted image   Kod nas zavrsne pripreme za rockasuser posted image Ajdin i ja smo citav dan bili vrijedni,prali prozore i prebrisali sve sto se moglo prebrisatiuser posted image   cekamo da mm dodje da nam skine zavjese da operemouser posted image
vecinu stvari smo pripremili jos samo da mama ujutru porani i zapocne kuhanjeuser posted image torticu smo narucili... ja se nisam smjela upustiti u taj eksperimentuser posted image

mya vidim opet princezica bolesna,bas mi je zao sto mora na boceuser posted image saljemo user posted image da nam brzo ozdravi(nadam se da nam se imenjak nece naljutitiuser posted image )

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21166
29.4.2010 16:51:22   
anidla
dobar dan user posted image user posted image user posted image

prije svega, sa zakasnjenjem cestitamo Afanu rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve ovo Noa salje user posted image

Mya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je malenu lutkicu, da sto prije  bezbolnije isprima tih jos 9 inekcija...bas mi je zao, ali tebe jos vise jer znam da ti je ne vrh glave tih baja...is is is baje od meda....
hej, mi cemo ipak u subotu rano ujutro za Zenicu, necemo u petak kako smo planirali, mm je delegiran na neku utakmicu da sudi pa....ali u Zenici smo do nedjelje, pa ako ne stignem za 1.Maj u sto cisto sumnjam onda nedjelja...poslat cu ti preko PP moj broj mobitela a ja ocekujem tvoj da se mozemo dogovoriti jer necu na vikendici imati net (nazalost user posted image ) ljubimo mi vas obje....

mi danas bili u setnji pa na kaficu sa Lady, mamom2009, Salmy i moja malenkost anidla user posted image user posted image user posted image Lanica cim je ugledala Nou odmah je pojela svoju flasicu user posted image user posted image user posted image sutra idemo opet u skitnju dok taje nema i opet ista raja user posted image user posted image user posted image

ljubimo vas sve...

dadada...evo jedan user posted image za sincinu da prodje nosic i tura user posted image

skorpio, javi se, ja opet odoh u setnju poslije serije pa da napokon Jedinko dobije kacket, proci ce ljeto dok ga predam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 21167
29.4.2010 17:05:08   
Anoniman
hvala vam user posted image user posted image

stanje nam je tako...tako..jos uvijek ima temp. 37,4...nista mu nedajem...kontam da mu tek veceras opet dam paracetamola...a on mi izgleda skroz ok...mislim, igra se ...hoda....zanovjeta...jedino su mu oke kao kod bob marleyauser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 21168
29.4.2010 17:16:33   
Mya_81 RR
A, joooj, pa zar nam je Andrej dobio temperaturu user posted image Miša mu...nadam se da će to sve proći što prije...a super je da mu je opće stanje dobro user posted image Ljubimo malog bolesnika i želimo vam mirnu noć user posted image user posted image user posted image

Mi uskoro idemo na bocu user posted image Baš mi je u stomaku slabo i da bar mogu umjesto nje...samo da pomogne...malo sam skeptična i nimalo pozitivna user posted image Ali malo je lakše kad imamo vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Anidla, poslala sam ti msg da imaš moj broj...baš sam se veselila da ćemo sutra na kaficu, ali hajde nije ni nedjelja tako daleko user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21169
29.4.2010 17:18:28   
Lady26
user posted image user posted image
Evo i nas...danas malo bolje ruckimo, imali smo 3 dosad obroka, jutros 60ml+babyrice sa kasicom od banane, 150ml pojeli kad smo isli u setnju (Lana vidjela Nou i odmah sve porucala user posted image , nije mogla od sramote da odbije), i maloprije smo pojeli 90ml....zadovoljna sam, samo neka krene aBd....
Ljubimo sve bebice i saljemo veeeeeeliki zagrljaj user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21170
29.4.2010 17:53:19   
Anoniman
dadada... nadamo se da ce drugu biti bolje, a bitno je da sve podnosi na nogama... kad ima penturu bolje je da skace da na znoj izadje nego da legne spavati... ma jak je on djecak, bice on dobro sutra ko nov... evo saljemo mu veliki user posted image  da ozdravi...

Lady, bas nam je drago da je principesa rucala... pa kako ti napisa koliko je jela, to je po meni sasvim zadovoljavajuce... nemoj je previse forsirati... jer te kasice koje joj dajes one brzo zasite dijete i dugo ih drzi sitost... tako da nemoj ni ocekivati da ti pije mlijeko onoliko koliko bi ti htjela pored kasica... ma to je cura i po... ljubi nam je puno puno...

mi smo bili u gradu 4 sata... setali po gradu, malo svratili do tetke, popili kafu, pa opet setali... kupili seki biciklo, pa se seka forilala sa novim ciklom... pa sada spavamooooo... user posted image user posted image user posted image user posted image  a kad se probudi momak, idemo opet u jednu kratku setnju... ma kako su nam se fino zarumenili obrazi... od sunceta... pripremamo se za moreta... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21171
29.4.2010 18:47:14   
Lady26
Bambi ljubni mi medenka rumenka, ja jedva cekam sljedece okupljanje, ali u vecem broju user posted image user posted image
Danas sam hB malo mirnija, opet je koliko toliko jela, vise se ne opterecujem brojanjem ml, to mi je bilo opterecenje, zauhar koliko god pojede, samo neka jede....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21172
29.4.2010 20:06:26   
Anoniman
pripremamo se za moreta... user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image i mi,i mi hehhe
Ljubimi ga
Lady drago mi je da ide na boljeuser posted image user posted image user posted image
Dadada da nam drug ozdravi brzo mada vidim veso je igra se hb.bit ce te vi sutra bolje abduser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21173
29.4.2010 20:59:51   
Mya_81 RR
Jooooj, ja sam luda user posted image user posted image user posted image user posted image

Iznad nas su doselili najveći mogući primitivci koji nimalo ne poštuju kućni red i toliko lupaju....imam osjećaj da cijeli dan igraju košarku u stanu i to s najtežom mogućom loptom na svijetu....majke mi, samo čekam kad će mi strop popucati....i to traje već mjesecima.....aaa, fakat su nepristojni i trenutno bi im najradije s puškom pokucala an vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21174
29.4.2010 21:05:14   
škorpija
joooj mia to je fakat grozno, e zbog takvih stvari sam nekad zadovoljna što živim u kući a ne u stanu, a najgore je što takvi ljudima ne možeš ništa ni reći, baš njih briga kako je vamsauser posted image user posted image user posted image

poslali smo vam ljubac po drugaru noiuser posted image , dolazio nam je sa mamom na kafu maloprije

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  845 846 [847] 848 849   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  845 846 [847] 848 849   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *