iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (12.4.2010 22:49:20)
|
IZVORNA PORUKA: tajra ivancice draga, uhodat ces se ti brzo......[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Da te utjesim i moja nocas sjelila, a ja jutros prva, a casovi u "poteskim " odjeljenjima.... Ali sta cu...Ja se smjeskam i ne dam da iko primjeti da sam nenaspavana.... tayra-sta da ti kazem, ja uvijek prva..a vjecno nenaspavana, ta pricala sam milijun puta o ne spavanju..i ja imam teske grupe sve..kod mene su djeca s posebnim potrebama, pa moram biti bistre glave ;) i nas vrijeme satra, andrej mi je bio dobar, i nadam se da ce nocas biti bolji, ja se evo pripremam za posao, O Boze nikad dosta pripreme i knjige...da mi je otici jednom na posao i obaviti ono rutinski sve to, i doci kuci bez da moramm sta pripremati i razmisljati i smisljati..ono da mozes bez brige i opusteno biti kuci kad si kuci, a na poslu kad si na poslu ;), ali eto ja sam od akcije, pa mi ne bi ta rutina pasala[sm=smiley36.gif] mnn-- ma gore je nama nego djeci..evo i danas se to pokazalo ..ja svaki put strepim kad mi ga neko cuva ko nije navikao na njega..a tete u jaslicama ( i mi ce mo ici poslije), kazu da se bebe naviknu brzo..placu dok mama ne ode..i jadna mama cijeli dan u galavi ima sliku tih suza i tuge..a cim mama preko vrata, bebac se zaigra s djecom i ostalima..smetne..a mama na poslu kuka ;)), ja znam d a sam ja takva ;)
|
|
|
|