iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (12.4.2010 16:49:43)
|
dan mame...[sm=smiley36.gif] prijava na brzinu ,evo mene s posla...pa rucak brze bolje..pa oko bebaca,,,kuce..pa sad taman nove pripreme sutra za posao dok A. spava..i uz to da se brzinsku tuspasim ovdje[sm=smiley36.gif] Izsla slikica mog andreja u vecernjem listu u rubrici kontakti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], prijatelj mi novinar objavio uz naravno nase odobrenje...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andreje slusao baku..jeo[sm=smiley36.gif].igrao se...jest da su kucu naopako okrenuli..ali nije galamio i plakao..pa kad mi je dosla sestra na smjenu, a mama ce na posao plAKao je za njom kad mu je rekla pa-pa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...a meni se nije ni obradovao..ko da sam tu stalno bila, magarac jedan, a cijelu noc nije spavao, a ni ja naravno s njim i jutros u 6,45 on bi spavao i mazao se..a ja vec pravim kavu i na posao....uh jos na poslu djeca, pa nema odmora od njih, kad neko kaze na poslu odmara...a ja ih imam i tamo[sm=smiley36.gif]..ulavnom ..i posao je tezak i maximalno paznju i koncentraciju trebam..ali ih volim i radim s njima ko da sam odmorna od andreja...nego mi kolege idu na zivce, kad kazu i svale sve sto mogu na moja plece, jer sam ja navodno lezala i odmarala godinu dana..pa sad je vbrijeme da radfim i za njih uhhh[sm=hudicek1.gif] rogovi mi rastu..ali eto drage moje, sve je dobro dok se i na posao ne krene..brate sve se stigne, ali ni ja ne znam od kud i kako vise [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|