iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (11.4.2010 22:20:45)
|
cao mame [sm=smiley1.gif] grozan i sporrrr dan kad nema setnje uhhhh..ba[sm=smiley1.gif] nam bilo fono ovih dana..s posla ga pokupim pa u setnju pa kuci..pa sve tako..bas smo uzivali...uh osim poslaaaa[sm=smiley19.gif]. Andrej je pravo smijesan..puno prica i zna sto hoce...poceo je jos od svih onih rijeci i loptu zvat bopa i bebu- babaaa..hahaha trci, pada lupa..jojjj sto je ziv...i Imenjak Andreje nam je pravo pametan hehhehe i moj Andrej cita 2 slikovnice odjednom hahha ja padam od smijeha, reko bi covjek zna on nesto...joj snimili ga moram staviti negdje video..kako se smije ma ko iz crtica bebe na sav glas preko 10 minuta..pa kad gledamo video opet se isto sam sebi smije ..ma sou zivi... ja se spremam za posao, opet[sm=smiley19.gif], sutra je novi radni dan..prođe ovaj vikend fuj brzo.... sutra mi ga cuva mama, svi smo prva[sm=zmeden.gif], uh, a ona ga nikad nije cuvala..hajde nadam se da ce dobro proci..samo da se on ne dere..a jos smo svi u nervozi zbog cekanja nalaza, pa mi zao da joj bude pogan ohhhh skorpijo- sta da ti kazem i sama sam ti takva..ujedam ko pirana od nervoze..uh i taj poso, a ne mozes bez njega [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|