iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (11.4.2010 0:11:48)
|
oooo mame..kad pricate o nestasluku..ja mislim da je moj A. najzesci...sto kaze muz ma mali je nadaren za stetu..zlocko moj..pa pisala vam o vakcini i doktoru..i o tolikim nejgovim neredima..iskaknaju iz hodalice, padanju s baby tricikla...jurnjavi i trcanju, onako on slobodan ne boji se a hodanje jos nije usavrsio..pa mene ce srce da prekine kad se zaleti..ali super hoda..zeza ga okretanje[sm=smiley36.gif], splenta se pa rookne brzopleto moje...jucer macka je lezala vani na travi i nije htjela da trci kad je o rekao vau-vau, o on sve zove vau vau..i opalio je nogom i jadna macka mrnjau i un trku..a on odusevljen za njom..on bi se ganjao a ona nece[sm=smiley36.gif], a o spavanju i egzibicijama da ne pricam.. a ja slikali smo se za putovnicu...oooo lude kuce..kaze zena sto ga je slikala, jao ja se ziva preznojih, jao aktivna djeteta[sm=smiley36.gif], a bila je s nama 2 minute[sm=smiley36.gif] mi smo vam bili u hodanciji..fin dan, ali puse...pa u gostima... pa smo kupali malog od seste, mlađi od nadreja 2 mjeseca..uh sto je ovaj moj ljubomoran..svu mi nogu izujedao hahhaha...kucu smo ocistili..spavali s amo jednom danas, a opca je nervoza kod svih beba zabiljezena vidim [sm=smiley36.gif] inace molim boga da ne bude reakcije na ovu vakcinu iducih dana...a na poslu ne mogu koristiti mobitel ni zivkati, niti uzeti pauzu... mateju čestitamo mali ročkas i šaljemo puno [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif]
|
|
|
|