|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  736 737 [738] 739 740   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
21.3.2010 22:10:39   
dafri
Ma otići će stomak,ti si skoro rodila,treba vremena da se sve vrati u normalu
zaha blago tebi kad tvoja hoće sama zaspatiuser posted image
tajra i mi smo u putnom krevetcu zbog sličnih stvari,čuj koluta očima,pa to je tako slatko

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 18426
21.3.2010 22:16:32   
amela2208
IZVORNA PORUKA: dafri

Ma otići će stomak,ti si skoro rodila,treba vremena da se sve vrati u normalu

Daj Boze da se vrati u normalu sto prije jer sam pravo izkopleksirana sto se tice stomaka a inace nikad u zivotu nisam imala kompleks. Ja malo pretjeravam valjdauser posted image user posted image user posted image user posted image sama sebi se gadimuser posted image user posted image user posted image izbjegavam vani da izadjem samo zbog tog ruznog stomakauser posted image user posted image user posted image evo kolıko dana sve odlazem da idem kod frizerkeuser posted image user posted image user posted image al neka da vas ne davim vise. laku noc i prijatno spavanje vam zelşm svima. Odoh se okupati pa na spavanje

Sara&Mohammad

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18427
21.3.2010 22:28:32   
Anoniman
Vidim ja opet propustila more toga...sta cu,  bila mi druga tura gostiju jucer...hB i to je iza nasuser posted image

Hvala vam na cestitkama user posted image

B je znaci na odvikavanju...jaaaaaaaaaadaaaan...drzi se B...svi smo uz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mateju cestitam zubicuser posted image user posted image

Atarka, cestitam sunecenjeuser posted image user posted image user posted image
Adin pere zubeuser posted image user posted image user posted image ...a proci ce i te muke s zubima
Mya bona...bice zuba...bice...sjeti se meneuser posted image ...saljemo jedan drugarski poljubac nasoj Minjiuser posted image

amela, racunaj da kozi(tkivu) treba da se vrati onoliko dugo koliko joj je trebalo i da se rastegne...znaci negdje za malo manje od godinu bices ona stara

A nasojuser posted image ..molim te nauci Andreja kako se spavauser posted image ..ja fakat to mislimuser posted image ...aj beg ju...A za sutra drzimo sve moguce palceveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18428
21.3.2010 23:21:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

B je znaci na odvikavanju...jaaaaaaaaaadaaaan...drzi se B...svi smo uz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Večeras 2 min. trajalo samouspavljivanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamo i ovdje drugu Andreju prve korake!!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18429
22.3.2010 0:16:26   
iv@ncica
ooo  nas  nemas  a  vamo  svasta..user posted image user posted image
evo  mi cijeli  vikend  u  hodanciji..ma  super  se  naset_ali,  pokucarili, jelu  pili...hahhaha..i dosli  veceras  kuci..
A. lose  spava  jednu  noc,  lose  jede  jedan  dan...pa  drugi dan  bolje  jede  i odmah  bolje  i  spava...mi vam  picimo  pravo..on  bi  sam hodao..a  mene  strah  ga  pustiti..jer  je  pret+ziv  cim mu  nesto privuce  paznju  zabrza  i skljoka se hehhehe...
enisa-mi  ti  uvijek imamo problema  sa  spavanjem  i uspavljivanjem..mrzim  to..alči  nikad  ga  nisam  nosala..ali sam  morala ceskiti  po  leđima  i  mrdusatiuser posted image ..sad  je  sve  gore..on  se  ustane  i  skace  u  kreveticu pa  haj  ga  uspavaj..kad se  covjek  razveseli, jos  pjeva  ooooouser posted image user posted image
sahara- sta  ce  mo za  rođendan  pravit,  haj  daj  ideju..meni s e  sve  skupilo,  bas  taj  dan pocinjem raditi,  a i  Uskrs  nam pada  tih  dana..ma  sve  se skupilo..malo sam sva izluđena  sad user posted image
Apotekarko -  dobi  li  ti.... user posted image user posted image user posted image
Andreju imenjace i  Ajdinu-  sretni  prvi  koraciuser posted image user posted image

Mateju novi zubic user posted image user posted image
marijanna-  o  nek si  ga  tako  uspavala..uci ga  prije  nego  se  pocne  dizati..onda  nema  kraja đisanju  i  pjevanju  u keveticu  ko  kod  nasuser posted image user posted image ,  ej  sorry  ja  tek sad  vidjela  poziv  u  set_nju  bili  smo  u  hodanciji,  aj ovih  ce  mo dana  cim  sunce  izviriuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18430
22.3.2010 0:23:27   
Anoniman
ivancice, onda nije pospan čim pjeva user posted image  Ja B pustim da se dobro izmori i kad počne knjeziti, zijevati i trljati oke - ide u krevet.
Stvarno nisam vjerovala da ćemo ovako lako "presjeći" noćna, duuuuuuga ljuljanja user posted image  

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18431
22.3.2010 0:43:45   
iv@ncica
ma  sta  ti  je  on  klapa  glavom..oci  na  rezervi,  slabo inaced  spava...izmori  se  ..istrci..izpuze..ma  slomi  se..i  legne  i  ko  fol  zaspe, pa onda  ko  da  kad  malo  odmori  da  ne  bi s to  propustiouser posted image ..skoci  i  hopsa i  skace...uhh..ali  mi  smo  gore od  njih..uvijek  mislimo   da  je  njih  problem  odvici, a  mi  smo  te  koje  su  u  strahu...tako  je  nama  bilo  za  nocne  podoje..ide  to  za  cas, oni  se prilagode i  sve  uce sto im  pokazemo..ali  on  se  budi  zbog  zubica  sad   i  sl..  nije  zbog sike...e  sad  ucim ja  njega  i  da  spavauser posted image ..samo  imamo  boljih  i   gorih  noci..sta cu  ja  nije  mi beba spavalicauser posted image user posted image .. 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18432
22.3.2010 0:49:31   
Anoniman
E baš tako! Za sve smo mi, odrasli, krivi! 100% si u pravu.
Nisi jedina, ni moj nije spavalica user posted image  al šta se može. Znam samo da će proći user posted image , neka su oni nama dobro a ostalo će se pregurati user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18433
22.3.2010 0:52:03   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

ivancice, onda nije pospan čim pjeva user posted image  Ja B pustim da se dobro izmori i kad počne knjeziti, zijevati i trljati oke - ide u krevet.
Stvarno nisam vjerovala da ćemo ovako lako "presjeći" noćna, duuuuuuga ljuljanja user posted image  

e naka ste vala presjekli ta ljuljanja inače bi morali otvorit temu ''''šta kad se mama prelomi u struku'''' user posted image user posted image user posted image .

I da user posted image user posted image user posted image njam njam...plaho mi je legla ...volim jagode a i hanadiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18434
22.3.2010 0:56:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

e naka ste vala presjekli ta ljuljanja inače bi morali otvorit temu ''''''''šta kad se mama prelomi u struku'''''''' user posted image user posted image user posted image .

I da user posted image user posted image user posted image njam njam...plaho mi je legla ...volim jagode a i hanadiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  malo mi je falilo da se prelomim.

Vidiš kako ja znam šta voliš user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 18435
22.3.2010 8:00:09   
Mya_81 RR
Jutro ekipa user posted image

Danas nam nema šetnje user posted image ... ima da izludimo danas jedna drugu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18436
22.3.2010 8:46:00   
Anoniman
jutroo
Mi smo dobro spavali,Zaspo oko 9 a poranio u pola 8.
Kod nas takodje tmurno vrijeme,nista od set_nje uhh valja izdrzat snjim svo vrijeme u kuciuser posted image sto,rece mya!!!

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 18437
22.3.2010 9:06:22   
dafri
Kažu da će se do srijede zadržati ovakvo vrijeme,hajd pa nije dugo izdržaće se nekako.
Pred nama je puno sunčanih dana i ljetooouser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18438
22.3.2010 9:08:32   
R&T@
Dobro jutro, i od nas...user posted image
Ja se žalila što ustajemo u pola sedam, a ona jutros prije šest, da vidim da može i gore!

felix, ma bježi ti u šetnju dok nije zapadalo user posted image
(Mi ne možemo, valja mi danas u drugu smjenu...)
Benjamine, bravo user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18439
22.3.2010 9:29:49   
Atarka
Jutro nasa generacijo,

U Krajini je kisno jutro, bas je tmurno. Hvala vam svima na cestitkama za sunet (Bambi, Dadada, Dafri, Marinci i ostale). Mamin mis je dobro, hB, sve je po starom, prevrce se na stomacic bez problema.user posted image  Cunica fino zamladjuje.
Cestitam malom hodalici Andreju user posted image user posted image .
Moram ici uspavati user posted image , kelji se pa se cujemo kasnije.

30.09.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18440
22.3.2010 9:41:47   
iv@ncica
jutro  i  mi  smo  tu...Andrej  je  lose  spavao  nocas...pa  jutros  kad  se  scepio  sike  oko 7 i 30 nastavio  do  8 i 15 uh  inace  se  ustajemo  oko  7,,a  valkda se  nije  naspavao  i  ovo  vrijeme  oblacno..pa  vidi  i  on  nema  danas  set_nje..ajmo  se  mi  mazit  dok  si  mi  ti  tu  jos  jkoji  dan..hehehe..evo  ga  jeo  i  igra se  u  vrticu  i  gleda  pokoya..mama  pije  kavu..nisam  odavno  vako  u  miru  hehhehehe

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 18441
22.3.2010 9:45:51   
R&T@
Kako pripreme za rođendan?
Je li toaleta spremna?
Je li baš moraš raditi taj dan?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18442
22.3.2010 9:49:58   
MinaMM
Jutro.

Mi smo vam skitali ovih dana. I ta man da se raspisem kad malenoi guguce i zove me. Pisem kasnije a sve vas ljubim

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18443
22.3.2010 10:15:31   
marinčii
jutro svima,nadam se da ste imali mirnu noć,kod nas nije bilo loše uz 2 buđenja ali se rano digo prije 7 pa je nervozan evo neće da jede neće da spava ma više neznam šta ću s njim ,hehe ja se pravo raskukala,oprostite al moram negdi inače ću počet vrištat,nije mi jasno dojio u 4 sata i evo 10 on neće ni da doji a pojeo 4 kašikice kašice i ni to neće,e stvarno dobro ima i 8 kila kako labo jede

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18444
22.3.2010 10:18:14   
Anoniman
user posted image user posted image izvini marinci al moram se nasmijati.Jojj,matej je pravi lopuza nece da jede i nece neda se on tako lako,damije bilo znati samo na koga jeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 18445
22.3.2010 10:20:51   
marinčii
a moja felix tako je meni svaki dan neznam bili se smijala il plakalauser posted image user posted image ,a valjda bude bolje nadat je se,kako ste mi vi?sluša li A ?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18446
22.3.2010 10:31:23   
Anoniman
dok nekukam dobro jeuser posted image A.valjda heheh
Mi hb.jedemo svasta juce jeo prvi put grasak svidjamu se
Ja ovih dana moram na biro,i A.takodje u savjetovaliste na kont.opet.
Imam obaveza ove sedm.nekih
Sta ima kod vas jesul izasli skroz zubici van

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 18447
22.3.2010 11:00:06   
Anoniman
dobro jutro generacijo i od nas...
evo Sabina i Nane se igraju, pjevaju jedno drugom... stvarno nista nema ljepse od ljubavi brata i sestre, ili sestre i sestre, ili brata i brata, ili sestre i brata... ili kako god... user posted image user posted image user posted image user posted image  vi koje imate jedno, bacajte se na posao radjajte drugo... user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo imali divnu noc... Nane zaspao sinoc u 22 sata i tek jutros u 6 se budio da doji... mamin sin... user posted image user posted image user posted image user posted image  napunio "gace", i opet spavao do 9... taman ga uzela dojiti, kad me tetka zove (koja inace zivi u drugom ulazu istoj zgradi) kaze da je lose pa da joj idem izmjeriti pritisak... zavrsim sa Nanetom i ostavim ga u krevecu, odem do tetke, helem lose ali nije strasno, vratim se, moj sin se igra sa rukicama i smije se, dok ovo dvoje spavaju... te nadignem i njih dvoje i evo sada pijemo kaficu... vani kisica pada, necemo danas set_ati, ali ja cu iskoristiti da odem do firme da vidim raju...
nadamo se da ste i vi dobro kao i mi i da ova kisa nije pokvarila suncano raspolozenje...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18448
22.3.2010 11:11:29   
R&T@
user posted image Mašallah, da ga ne ureknemo!
Samo ti cekaj dok to tvoje dvoje "zarate" oko istih stvari.
Moje već počele.
Čini mi se da je ova mlađa opasniji igrač
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18449
22.3.2010 11:17:15   
Anoniman
vi koje imate jedno, bacajte se na posao radjajte drugo...
user posted image
hvala na savjetu....Mogu mislit te ljubaviuser posted image njih dvoje bas mi je drago
Ja kad mm.kazem u sali morat cemo A.dat seku,ili batu kaze ne,ne ja cu njemu biti i seka i batouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  736 737 [738] 739 740   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  736 737 [738] 739 740   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *