|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  731 732 [733] 734 735   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
19.3.2010 23:18:21   
R&T@
user posted image  
Morala si, i zbog sebe i zbog djevojčice, a i zbog B.
Kako ceš biti sposobna za bilo šta ako ne spavaš?
Kako ceš imati vrijeme i za nju?
I kako ce on istraživati svijet ako je uvijek u rukama...
Nemoj da popustiš ako se probudi...javi mu se,ali ga ne podiži iz kreveta...i bježi iz sobe
Sjećaš se onoga:Namiriše te...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18301
19.3.2010 23:21:08   
Anoniman
ja vas pozdravljam i zelim vam ugodnu i laganu noc... ljubite bebice i slatke snove im zelim...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18302
19.3.2010 23:24:01   
megi
pozzz bebama
vidim sve su to mali lopovi koji koriste neduzne mame da se nosaju, uspavljuju uh
i moja cura je lopuza prava, cim je malo zanemarimo ona pocne kasljucati kao tu sam ja sta ima vaznije od mene
ja jos nisam uspjela da je ostavim da se sama uspava, mada cu vjerovatno probati
doduse ovih dana skorz slabo spava preko dana, odnosno spava od 3 do 4-5 i onda do pola 11 nema sanse

vidim imaju zene problema sa zglobovima valjda ce selina naci sta joj je jer i kod mene je desna ruka totalno u defektu neku vece sam plakala koiko me je boljelo, a najgore mi je kad bebu spustam u krevetac sve me strah da je ne ispustim
a o ledjima da ne pricam kako su pocela boljeti pred kraj trudnoce nikad prestala nisuuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18303
19.3.2010 23:26:54   
Sonja
enisa draga sad citam tvoje muke sa onom kozom...uh sva sam se nesto naljutila
sta ces draga morala si ga pustit da place...sto ti kazes bolje to nego da ostane bez mame

Adin je shvatio da sve dobija placem i vec je postao manipulator
sve hoce da je po njegovom...kad nije pocne da vristi(bukvalno)i izvija se sav...pa onda bake i djedovi popuste i puste mu sve pa onda i meni prosipa lopovluke al onda ja zagalamim ...nekad mi i uspije a nekad jos gore napravim hehehe
uh izludit cu totalnouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18304
19.3.2010 23:34:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image  
Morala si, i zbog sebe i zbog djevojčice, a i zbog B.
Kako ceš biti sposobna za bilo šta ako ne spavaš?
Kako ceš imati vrijeme i za nju?
I kako ce on istraživati svijet ako je uvijek u rukama...
Nemoj da popustiš ako se probudi...javi mu se,ali ga ne podiži iz kreveta...i bježi iz sobe
Sjećaš se onoga:Namiriše te...

Upravo tako! Večeras i S prišla, kao ona bi da se malo pomazi samnom, pile moje drago a ja od Mede Brunde ne mogu čestito ni da porazgovaram sa njom user posted image  Dušica mamina razumna, još i ona oko njega, skače, pjeva mu.... ma sve nas zarobio, uh baš je bezobrazan user posted image

Ej stalno se toga sjetim namiriše user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18305
19.3.2010 23:36:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

ja vas pozdravljam i zelim vam ugodnu i laganu noc... ljubite bebice i slatke snove im zelim...

Laku noć ljubice i vama ugodna i mirna noć!

Sonja itekakvi manipulatori. I B se tako izvija i vrišti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18306
19.3.2010 23:39:37   
megi
ovo za mirisanje je stvarno tacno
mi smo bile kod mojih i adna je spavala sa mnom na krevetu, zapravo to se nije moglo nazvati spavanjem jer se budila svako sat i trazila da doji
cim smo dosle kuci i ona se vratila u svoju sobu budjenje je rjedje, ne prespava cijelu noc, ali ni ne budi se svako sat

laku noc svima mirna noc

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18307
20.3.2010 8:43:07   
de_de
Jutro svima.
Evo mi nenaspavani, Keno nas probudio u 6:30, ja ga prenijela u nas krevet da se malo mazimo, rastvorim mu pelenu i ostavim ga tako kraj mm da donesem vodu da ga operem. U medjuvremenu on nam je ukakio citav krevet, ma eksplodiralo je iz njegauser posted image user posted image user posted image
Sad pokusavamo umanjiti nastalu stetu, hehehehe.
Ljubimo sve bebice

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18308
20.3.2010 9:05:37   
Anoniman
jutroo
Mi smo dobro spavali sinoc zaspali oko pola 10.Dva put se budio jest,i usto u pola 7.
Prenesem ga pored sebe ,i igro se vrtio kad je vidio da ja zmirim i on se okrenu i zaspa uh hb.sta ce to bitiuser posted image mislila sam da nece htjet spavat
I danas je prelijep dan ubio se za vani i set_nje

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 18309
20.3.2010 9:34:57   
marinčii
jutrouser posted image ,mi smo imali sinoć problema sa uspavljivanjem ma jedno sat ipo ga ja i mm uspavljivali zaspe kad ga držimo čim u krevetić odma plač pa se trza ,plače na kraju mu dala sirup i nakon 15 minuta zaspo(sinoć mu nasla još jedan zubić gornju jedinicu)pa to može biti razlog te nervoze ,evo ga sad uvrtiću se igra i vrišti,valjdadanas ne bude nervozan..
de_de vidim u vs bilo veselo buđenjeuser posted image user posted image ,nase male lopuže samo da im je uposlit roditelje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18310
20.3.2010 9:42:24   
Mya_81 RR
Hej, mile moje...

Mi vam nemamo baš puno vrmena za javljanje jer smo stalno u skitnji...jučer bile odsutne cijeli dan user posted image user posted image

Sunce, sunce, divnooooooo sunceeeeeee...cura sad spava, ja odoh pripremiti sve za današnju turneju user posted image

Ljubimo vas sve redom, a našeg milog dječaka najviše i poručujemo mu da u kolicima i nije tako loše kako mu se čini user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18311
20.3.2010 10:03:43   
shejla
cao zene user posted image
I mi skitamo ovih dana po suncu user posted image

Da vas pitam, da li vasim bebama suzi oko? Lamiji uvijek kad je malo hladno ili vjetar (i to oduvijek) ....bas ono cure suze (najcesce iz desnog oka, a ponekad i lijevog)...
Probala sam i kamilicu i mlijeka iz sike...(doduse nisam bas ono par puta zaredom, vec jednom...pa se opet sjedim za par dana...i tako user posted image ) Mozda da pokusam 2-3 dana stalno da joj ispirem???

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18312
20.3.2010 10:07:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Moj postaje pravo agresivan i ljut ako nije po jegovom udara sve okjo sebe,baca igracke,crveni se u licu a kontam od kud tolika huja sa 8,5 mj,a onda skontam na materuser posted image user posted image

user posted image user posted image potpisujem imam i ja jednog takvog lopova user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 18313
20.3.2010 10:22:09   
Anoniman
dobro jutro i od nas...

de_de... pravo bombasticno budjenje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ljubimo naseg druga "bombasa".... ahahhahaha...
felix, znas kako sam ja svoju Sabinu uspavljivala, nije se dala ljuljati, nije to voljela, vec je stavim pored sebe, legnem ali joj okrenem ledja... za 5-10 minuta bih samo osjetila kako se zavuce ispod mojih ledja i pocne puhkati... ja bih se tada izvukla, al bih ostavila dekicu ili jorgancic zavisno cim je pokrijem, smotam kao da sam ja jos tu... i tako bi mi spavala... ma lopine su to nase...
mi smo ustali u 9,30 h... E dojio i evo ga sada igra se, ja pijem kaficu, pa cemo doruckovati i put pod noge... evo prozor mi otvoren i tako je divan zrak izvana... uopste nije hladno, vjetra nema nikako... kontam danas bi mogli pored Drine u set__nju, ako nam ne dodju gosti iz SA, upravo mi mm govori da bi mogli imati goste, ali nije sigurno nista...

aaajjj evo mom skolarcu se miga jos jedan zub... sad se smijem, vi pomagate da rastu zubici, a ja pomagam da ispadaju... hehehehe... Sabini se miga jos jedna 2-ca i moracemo u ponedjeljak zubaru da ga izvadi... moja hrabrica vec ide zubaru odavno... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 20.3.2010 10:27:37 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18314
20.3.2010 10:28:39   
Emica_sa
Dobro jutro od nas.Mi smo sinoć imali goste do kasno,a jutros Alan ustao u  7 tako da sam isto zombiuser posted image .Zna li iko da li mogu u banci zamjeniti novčanicu od 50 KM koja je poderana na tri dijelauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18315
20.3.2010 10:34:34   
Atarka
Javljamo se uzivo iz Krajine user posted image . Uh, ovdje se svasta izdesavalo otkako nas nije bilo... Ajdinu cestitamo prve korakeuser posted image user posted image , Mateju novi zubic user posted image user posted image , ako smo propustili ciji mali rodjendancic  user posted image .
Enisa_sara, moj je isti lopov. Mi smo sad u Krajini kod muzeve porodice i jucer poslije suneta je non-stop bio na necijim rukama, eto zao nam ga da se ne povrijedi. Danas je bolje, ali lopov hoce da se nosa. Ako ga ne uzmemo, odmah slijedi huja i rodin ugriz izmedju obrva iskace..user posted image
Zglobovi.. mene je bolio rucni zglob u trudnoci i prvih par mjeseci iza poroda i bas sam imala osjecaj kao da mi palac iskoci iz zgloba i boli dok ga ne vratim u leziste.. Nekako je proslo samo od sebe, ali zato koljena "pucaju"
Nunichi, Nejrice, hvala vam na cestitkama za sunet. Laknulo mi je sto je to iza nas.
Sviju vas pozdravljamo, uzivajte u lijepom danu i za nas jer mi jos ne mozemo u kolica.

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18316
20.3.2010 10:37:50   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Dobro jutro od nas.Mi smo sinoć imali goste do kasno,a jutros Alan ustao u  7 tako da sam isto zombiuser posted image .Zna li iko da li mogu u banci zamjeniti novčanicu od 50 KM koja je poderana na tri dijelauser posted image

ja mislim da možeš ako imaš sve dijeloveuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 18317
20.3.2010 10:44:37   
gvendolina
pozz svimauser posted image
mi smo ustali oko 8 izmorili se puucii evo upravo je zaspao,kad se probudi idemo u set_nju aBd jedva cekamuser posted image   a ovo sunce me izmamilo pa sam bila vrijedna prala prozore,pa sad sjela da odmorim uz rruser posted image

amela2208 i mene su pred kraj trudnoce i nekoliko mjeseci zglobovi uzaaasno bolili,nisam mogla bebu uzeti,plasila sam da mi ne ispadne.Ali da te utjesim,hB prestane....jest da sad ledja boleuser posted image

skorpijice sretan put javnite se kad stignete,mislim da nece biti vjetra ovih danauser posted image

enisice i mi imamo problema s uspavljivanjem,zbog zubica i nervoze poceli smo ga ljuljati i sad ne moze drugacije da zaspiuser posted image Najgore je sto sad kad hoce da spava pocne sam da se ljuljauser posted image ne znam kako da ga odviknem,jer kod njega ne pali to ostavljanje da place,pokusavala samuser posted image

saharice vidim koda vas uveliko pripreme oko rockasa,mi jos nista nismouser posted image haljinice su preslatke  bas vam zavidim,ja ne znam sta bi mu obukliuser posted image

mamice jeste li vi poceli stavljati jastuk bebama kad spavajuuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18318
20.3.2010 10:59:11   
delfin
mamice izvinite što ovako upadam, aBda ću vam se i ja uskoro priključiti user posted image

srculence poslala sam ti pp

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 18319
20.3.2010 11:04:03   
marinčii
atarka čestitamo i mi vama na sunetu,drago mi je da je sve prošlo uredu i da je maleni već bolje,evo ja maloprije vidjeh i drugu jedinicu gornju obe izbile e sad dok skroz iziđu treba im mjesec dana ,kod nas to baš tako sporo ide,evo M i dalje nervozan spava mu se a neće nikako da zaspe sve trza nogicamai glavom i neda se uspavat,
apropo zglobova i mene bole od poroda užasno ručni,nekad mi kao iskoči zglob i onda ne mogu pomaknuti palac i to traje minut dvi ma užas sad je malo bolje nakon 8 mjeseci valjda s vremenom i prođe 

< Poruku je uredio marinčii -- 20.3.2010 11:05:38 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 18320
20.3.2010 11:12:20   
Nejrica
Pozz drage moje!
Kako ste mi sve redom?
Bez obzira na odvratnu noc iza nas sa milion budjenja i ustajanje prije 7,ovo sunce mi je uljepsalo dan.I mi smo vec tri dana uzastopno u set_njama,godi ovo fino vrijeme oboma,mada ja crknem dok ga izguram do kuce(glupo brdo).
Inace smo dobro,fino rucka,prestao je i proliv...osip jos nijeuser posted image ,al imamo novu kremu,pa ce valjda uskoro.

De_de...mogu misliti posla za mamu...moj Kerim je ljetos tako popiskio nas krevet bezbroj puta,ja ga raskomotim,a on se fino olaksa.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 18321
20.3.2010 11:19:08   
amela2208
pozdrav i od nas...

mi smo fino spavali, fino ruckali, jutros je malo imala grceve sad je bolje evo je sısa user posted image user posted image user posted image
Vidim da nas je sve vise i viseuser posted image user posted image user posted image Ja mislila da se samo ja i selina mucimo sa zglobovima, kad vidim da je problem skoro kod svih vas... Ma i kod mene ledja odpadaju, sve mi otkazuje a nije nam jos 40 danauser posted image user posted image user posted image user posted image haj da sam stara ko bambi i skorpija ne bi mi ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Salu na stranu i ja moram doktoru, valjda da je i kod mene nesto povezano reumom (nedaj Boze!!!)
Bambi ja znam sto te koljena boleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valjda od previse plazma keksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ooooooooo ja sam se pravo razlupala....

Sara&Mohammad

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18322
20.3.2010 11:29:23   
marinčii
shejla i nama suzi jedno oko kad vani ima vjetra i to isto ono s kojim smo krmeljavim došli iz rodilišta ja kapala mlijeko svoje i bolje mu je sad rijetko kad da nam se desi da suzi i uvjek samo lijevo 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 18323
20.3.2010 11:32:12   
lila25
eehh sta smo mi sve propustili...cestitamo rodjendane,korake i sve sto se ima cestitat da sad ne nabrajam pojedinacno...
prekuce dobili vakcinu pa smo dva dana nikakvi,toliko mi je vristao poslije vakcine da sam se israumirala mislila sam da cu dobiti slom zivaca uzas...stavljala mu obloge ali valjda dok je spavao upalila mu se nogica toliko je bila crvena,kako sam ga podigla iz krevetica odmah poceo vristat i tako nekih deset_ak minuta dok mu nisam razhladila nogicu i odmah mu dam paracetamol iako nije imao tem, svo vrijeme je pospan ne raspolozen...da li su i kod vas tako reagovali na vakcine...

sad kontam da ga malo izvedem u set_nju mozda se oraspolozi a opet me strah da ne dobije tem jer kazu da moze i poslije dva dana...

nikakva sam slomljena umorna svaki me misic boli tako bi mi sad godila doooobra masaza
pozzz sve i ljubac bebicama

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 18324
20.3.2010 14:02:33   
Anoniman
eee moja amela, da je od plazme... hehehehe... ljubi nam drugaricu S

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 18325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  731 732 [733] 734 735   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  731 732 [733] 734 735   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *