|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  733 734 [735] 736 737   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
20.3.2010 19:54:33   
Anoniman
A joj Sonjice, misa mu i zubi vise, bas mi je zao,najgore je kad smo tako bespomocne, ali bit ce bolje, ljubimuser posted image user posted image user posted image
Ma ja necu da hvalim ovo svoje guzlato, ali sinoc je prespavala noc,ali uvjerena sam da je to samo izlet, javim se sutra,hihihiuser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 18351
20.3.2010 20:00:53   
Sonja
hvala draga sahara..
eno ga sad je miran kod svekrve a mene izludiuser posted image user posted image user posted image

nadam se da ce tako i ostati i od sad pajkiti cijelu noc...drzimo figeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18352
20.3.2010 20:11:44   
nanika
IZVORNA PORUKA: Bambi09

hej nanika... ljubi Esmicu i princa... sta ima kako napredujete? cuj dojila u parku i prodavnici??? eh bas sam o tome razmisljala jutros, kad bih izasla u duzu set__nju da li bih mogla dojiti vani??? molim te reci mi kako si to obavila i kakav je osjecaj... ja mislim da bih umrla od stida da me neko vidi... ja i u kuci ako ima jos neko osim nas, sve bjezim u sobu... pogotovo ako mi je babo tu...

Bambi mi smo ti super, lijepo napredujemo, masallah.
A me das slusa, jedna fina mirna beba.user posted image Nije mi bio problem da ga dojim u gradu,bila sam sa sestrom pa me ona zaklonila, a i jakna je tu pa ja to vjesto prikrijemuser posted image . Ma nemogu da odolim da ne izadjem na ovako lijepom vremenu. Izadjemo mi u bastu ali nije to to

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18353
20.3.2010 20:24:07   
Sonja
ej drage moje ja dala Adinu cetkicu za zube i on je odusevljenuser posted image user posted image
samo sa vodom sam mu malo oprala pa je on "nastavio "sam...dobar pocetakuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 18354
20.3.2010 20:25:42   
nanika
user posted image user posted image user posted image user posted image za Adinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18355
20.3.2010 20:26:47   
Mya_81 RR
Joj, Sonja, tako kad se žalite zbog zubića mene odmah strah uhvati....ne znam zašto ali imam osjećaj da ćemo se mi s njima baš napatiti, a nema još niti jednog....danas popodne je ležala u krevetiću i toliko je plakala kad je grizla dekicu da ju je bilo grozno slušati i baš si razmišljam o kakvim to sirupima govorite kad vidim da ti daješ paracetamol...znači, smijem to dati kad nas ulovi, a opet se sve nadam da nam neće trebati user posted image

Sahara, želim vam mirnu noć user posted image Naravno, i ostalim mamicama želim da se fino odmore user posted image

Sad slušam prognozu i dolazi nam malo oblačno i kišovito vrijeme...joj, odmah sam loše volje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18356
20.3.2010 20:30:39   
Anoniman
Mya, Sonjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 18357
20.3.2010 20:37:04   
R&T@
R. zaspa!
Danas je nešto ljuta i narvozna. Sumnjam na novi zub, ali nema šanse da vidim. Strašno gricne, prava "vučica".
I stala je sa koracima. Hodalo dijete preko sobe nekoliko dana i vratila se na koljena. user posted image user posted image user posted image

Kako li enisi_sari prođe noć i dan?
Sahara držim ti fige da i noćas pajki!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18358
20.3.2010 20:46:10   
Anoniman
tajra, hvala, ma hajde spavat ce nekako, nema veze, bitnije mi je sto nekako izddrzi bez dojenja, evo vec nekoliko dana ne doji preko dana, a to na je bila nemoguca misija, pa se nadam da smo tu krizu prevazisli, korak po korak, a nisam znala da je Riana hodala, ili jesamuser posted image , uh sve sam pobrkala, ma vidis ti sto ti znaci taj jedan dan sto ste starijiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18359
20.3.2010 21:08:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

drage moje moram se pozalit...adin mi je nervozan toliko da sam poludila, nece da spava nece da jede nece da se igra ma nece nista osim da place to jest vristi....ovaj zubic ga izludi a i mene
sad cu mu dati malo paracetamola valjda bude bolje

user posted image joj dusa mila,,bas mi je zao ga puno nije ni njemu lako draga kao ni tebi joj,ti zubici sta im rade...
ljubimo ga

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 18360
20.3.2010 21:10:09   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Mya_81

baš si razmišljam o kakvim to sirupima govorite kad vidim da ti daješ paracetamol...znači, smijem to dati kad nas ulovi, a opet se sve nadam da nam neće trebati user posted image

ja mu dam paracetamol kad ima temp.
veceras je imao 38,2 i dala mu i odma spala
a evo izgleda da ga opet fata....

a ne mora znaciti da cete se napatiti..
mi nismo puno propatili zbog zubica sve do sad ...kako ce dalje ne znam..

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18361
20.3.2010 21:50:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Kako li enisi_sari prođe noć i dan?

Ej hvala što pitaš user posted image  Onako.....
Spavao 1h iza onog plakanja, probudio se i mi ga opet pustili ali smo odustali nakon 25 min. neprekidnog plača user posted image , opet samnom u krevet i dojeći zaspao user posted image  Znam, znam nisam trebala ali nisam ni mogla, bojala sam se da ne bude previše user posted image  Opet ćemo večeras probati...
Bili smo danas na Vilsu al baš vjetar puhao pa nismo dugo.

Sonja, e miša mu, ljubac za druga da temperatura što prije prođe user posted image
tajra, R se predomislila user posted image  malo odmara
sahara čuvam fige da je A odlučila da od sada pajki cijelu noć user posted image
Mya, e joj više i kiše i snijegovi i sivilo user posted image

Gdje je dadada, daaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaa javi seeeeeeeeeeeee
Je li to praviš opet tortu?? user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18362
20.3.2010 21:54:14   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Bambi09

amela jos malo pa necemo biti ignorisane... heheheheheh... jos da nam je saletiti one mahaluse zvecku, lady, secerku, mamu i ostale u isto vrijeme, dnevno bi bilo po 10 stranica... ahahahha...

ja kako nisam izlazila danas vani, vjetar jak, poradila svasta nesta po kuci... ovo dijete mirnica mi pravi, sve bio u krevecu i gledao kako ja radim, a dok sam slagala ves isto kao da je pjevao... pricali smo i pjevali zajedno... dojio, pojeo malo banane i eno ga abuba... a sto mu se svidjela banana Boze mili...

bambi: srce si majke miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas si me nasmijala, joj bilo je i takvih dana a sad 10 strana za mjesec danauser posted image user posted image user posted image user posted image a kad pomenu zvecku dje je ona??? nema vise ni mame2009ove ostale se makar jednom mjesecno javeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a draga moja kako dajes bananu djetetu zar nije mali za bananu???
Felix: malena je i danas dobra hvala Bogu nije imala grceva skroz malo, slusa me masallah (ne urekla se)samo neka nastavi ovako... Kako Anel slusa li mamicu, velike dvije puse od nas dvije za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jos jedno pitanje za sve ostale mamice koje su se porodile na CR. Koliko vam je bremena trebalo da vratite na staru kilazu i da vam sidje stomakuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam se ogojila oko 15 kg u toku trudnoce i dalje sam u plusu 4-5 kg i imam uzasan somak koji me tako nervirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i jeste li koristili sta za utezanjestomaka i kolıko dugo??? Hvala unaprijed
Prijatna i ugodnu noc vam zelim pa pa

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18363
20.3.2010 22:00:24   
selina
user posted image amela ja sam se puno ugojila u trudnoci 23kg a vec sam smrsala 19 kg jos mi je ostalo 4 kg danas sam se vagala,ali sam sto se tice hrane strogo cuvala zato sto vamo poslije carskog doktori strogo zabranjuju tesku i jako masnu ili lakse receno nezdravu ishranu radi crjeva i probave tako da sam se bas zdravo hranila npr. palenta i tako te stvari lagane a steznjak sam odmah stavila kad sam izvadila konce to jeste 9 dan od poroda i kako se  smanjuje stomak ja uzimam manji steznjak da bi me pritisno jace i hvala bogu povlaci se ali ga ima jos malo.......nesikeraj se proci ce to samo se stezi!
bubi nam drugaricu

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 18364
20.3.2010 22:08:48   
amela2208
selina: pa ti si tu josuser posted image user posted image user posted image user posted image salim se, hajde da poslusamo bambi za onih10 stranica ko nekad...al sad nece dat sara, melina i naneuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ja sam se stezala al evo 3-4 dana mi dojadilo znojim se ko luda od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image a kod mene je onaj sportski steznjak sto steze koliko ga ti zategnes
Ne znam da li se vi ikad osjecate ruznom??? joj ja evo zadnjih dana se osjecam ruznom...debelom...histericnom...nikakva sam a trebalo bi mi se popravit raspolozenje posto na je sjutra 40 dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se treba bacit u akciju a ja sam sva nestouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18365
20.3.2010 22:10:59   
de_de
Cao svima.
Evo da se i ja pozalim. Keno mi dva dana za redom razbija usnu. Jucer me udario glavom i pukne mi usna, i sam sto je malo zaraslo danas me opet udari u isto mjesto i opet mi jos vise pukne.
I jos pitanje za mame koje doje: uzimate li kakve vitamine i koje. Ja sam uzimala Prenatal, al me sad boli zeludac od njega. A stvarno mi trebaju kakvi vitamini, slabo jedem, a Keno PUNO doji. Vec padam s nogu.
Eto ja se pozali, sad mi je malo lakse.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18366
20.3.2010 22:12:44   
selina
user posted image ma takva sam ti draga od kako sam se porodila kad pogledam stomaka jos imam jos sa strijama pa mi zlo dodje jos kad pomislim kako ce mi se grudi objesiti na sta cu liciti ali eto sve za one nase male mrde a muskarcima opet tesko a oni dobiju dijete ko na poklon u cejfu naprave u cejfu dobiju bez debljanja i strija i objeseni grudi........i ja sam jos uvjek opterecena tim ali valjda bude bolje i povratimo svoje  samopouzdanje.......a ja tu sam  cijeli dan pa malo citam sta pisu nase zene malo se sa melinom igram i tako!

Neposredna veza do poruke: 18367
20.3.2010 22:15:42   
Anoniman
Amela drago mi je da malena nema grceva viseuser posted image user posted image
A.slusa user posted image dok se nezalim,vidis i sama heheh dobar je dusa moja ja nemam problema sa spavanjem,prespava noc mada rani al makar me nebizuhuri u neka doba
Mada ,citajuci postove od forulasica sto,se muce s user posted image i zubicima uhvati me panika,sto rece mya,jer stavrno neznam sta me ceka uhh,pa strah bas kad podje i kd nas...
Nije kod,nas stalna nervoza naleti pa prodje kako kad....iskreno bojim se temp.nespavnaj i nervoze a placa pogotovo user posted image ....
Sto,se tice tvoje rane neznam ti pomoc jer nisam na c.r isla kod mene sve trajalo 7dugiiiii dana i proslo hb.kao da nista nije bilo
Ponekad me dole konci,gdje su bili žigne al nista strasnoo
Ljubim vas-
A.je zaspo,pa ja se uhvatila malo lap.user posted image pile moje pametno.

Neposredna veza do poruke: 18368
20.3.2010 22:18:12   
selina
IZVORNA PORUKA: de_de

Cao svima.
Evo da se i ja pozalim. Keno mi dva dana za redom razbija usnu. Jucer me udario glavom i pukne mi usna, i sam sto je malo zaraslo danas me opet udari u isto mjesto i opet mi jos vise pukne.
I jos pitanje za mame koje doje: uzimate li kakve vitamine i koje. Ja sam uzimala Prenatal, al me sad boli zeludac od njega. A stvarno mi trebaju kakvi vitamini, slabo jedem, a Keno PUNO doji. Vec padam s nogu.

i ja pijem prenatal ali i to svremena na vrjeme a inace pijem i onaj hippov caj za dojilje,neznam imali koja jos zenica da ti sta preporuci.....bubi malog kenu od meline

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18369
20.3.2010 22:19:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: selina

user posted image ma takva sam ti draga od kako sam se porodila kad pogledam stomaka jos imam jos sa strijama pa mi zlo dodje jos kad pomislim kako ce mi se grudi objesiti na sta cu liciti ali eto sve za one nase male mrde a muskarcima opet tesko a oni dobiju dijete ko na poklon u cejfu naprave u cejfu dobiju bez debljanja i strija i objeseni grudi........i ja sam jos uvjek opterecena tim ali valjda bude bolje i povratimo svoje  samopouzdanje.......a ja tu sam  cijeli dan pa malo citam sta pisu nase zene malo se sa melinom igram i tako!

ma polako,draga doce sve na svojeuser posted image
Ja sam bila,sretna pa niti sam popucala,nit imam strije nigdje tu,i tamo malo sala na tibi al kad se utegnem neprimjeti seuser posted image
Iako,nisam dojila dugo samo (pola mjes.mozda i manje)cice su se "objesile"tj.opustile mekane
Al,meni to nestvara problem,nisu velike user posted image ...
Dok,su mm.dobre i meni suuser posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 18370
20.3.2010 22:21:11   
de_de
Ljubi i ti nasu drugaricu Selina. Hajd valjda je jednom posjetimo kad budemo dolazili u Janju. Uh kako je sad lijepo pored Drine.
Ma pijem ja i taj Hipov caj, al trebaju mi bas neki vitamini, jer ne pijem ni mlijeko (smeta Keni).

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18371
20.3.2010 22:22:09   
Sonja

Cao svima.

eh draga da te utjesil nisi jedina...ja ne mogu jest kako treba vec 4 dana jer me Adin toliko lupio,pukla usna unutra i boooooooooliiiiiiiiiiiiiiii strasno

a za vitamine...ja sam u trudnoci pila Pregnacare i dobre su mi bile..mozes probati te jer se one uzimaju i poslije poroda

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18372
20.3.2010 22:23:04   
Anoniman
jedi voce neznam sta da ti kazem,nemoras piti tab.sad hb.ima voca svakakvog pa jediuser posted image i vitaminske sokove takodje.Meni su u bolnici zene govorile da pijem dosta soka od jabuke kao od njega nadolazi,dosta mlijekauser posted image neznam jel istina

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 18373
20.3.2010 22:24:47   
de_de
Ej Sonja i kod mene je usna pukla unutra, ma boli ko vrag. Probat cu i te vitamine:)
Felix ja pijem 1 l soka od jabuke i pola litra soka od narandze dnevno, al bas slabo jedem,  a i slabo spavam, tako da imam osjecaj da necu moci jos dugo tako izdrzati.
Uh jos Kenu muce zubi, ma samo sto nije poceo ujedati od muke.

< Poruku je uredio de_de -- 20.3.2010 22:27:37 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18374
20.3.2010 22:25:21   
selina

Ljubi i ti nasu drugaricu Selina. Hajd valjda je jednom posjetimo kad budemo dolazili u Janju. Uh kako je sad lijepo pored Drine.
Ma pijem ja i taj Hipov caj, al trebaju mi bas neki vitamini, jer ne pijem ni mlijeko (smeta Keni).

bujrum kad god budes tu smo za vas,ma ljepota je pored drine a pogotov kad dodje ljeto pa kupanje rostilji ma milina!

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  733 734 [735] 736 737   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  733 734 [735] 736 737   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *