|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
20.3.2010 14:04:30   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Bambi09

eee moja amela, da je od plazme... hehehehe... ljubi nam drugaricu S

salila sam seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sto si se osisala???
selina: prihvati me za prijatelja na fb

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18326
20.3.2010 14:06:17   
selina
user posted image evo sad cu draga moja odo odmah

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 18327
20.3.2010 14:08:37   
amela2208
ja imam jako dobru prijateljicu koja se i zove i preziva kao     ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti nije muz iz cg mozdauser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18328
20.3.2010 14:10:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amela2208

ja imam jako dobru prijateljicu koja se i zove i preziva kao     ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti nije muz iz cg mozdauser posted image user posted image

kooo jel jaaa??? ma znala sam ja da ti mene odmah puno plaho volis... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma zvacu se kako god hoces, ako treba i mm ce mi biti iz cg... mada iako nije isto kao da jeste... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18329
20.3.2010 14:14:30   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: amela2208

kooo jel jaaa??? ma znala sam ja da ti mene odmah puno plaho volis... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma zvacu se kako god hoces, ako treba i mm ce mi biti iz cg... mada iako nije isto kao da jeste... user posted image user posted image user posted image user posted image

bambi: malo sam uprskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislila sam na selinu izvini, a nisi pogrijesila da te pravo plaho volimuser posted image user posted image user posted image tebe sam pitala za  şişanje??

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18330
20.3.2010 14:23:38   
selina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bambi poletila pred rdu hajd desi se svima.........

pa vjeruj draga amela lijen je crnogorac zafrkan ko siptar ali ipak bosanac,pa ja tebe htjedo piati kako si me nasla a ti mozda trazila prijateljicu a nasla drugu

Neposredna veza do poruke: 18331
20.3.2010 14:31:58   
amela2208
user posted image user posted image user posted image user posted image pa lako sa vas nasla, imam vasu e-mail adresu, prepoznala sam vas jer sam vidjela Melinu slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image eto pogledaj u moje prijatelje imas imenjakinju i kako se to kaze prezimenjakinju kod mene user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 20.3.2010 14:32:39 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18332
20.3.2010 14:34:13   
selina
user posted image eh jos da lici na mene to bi bilo to imala bi dvojnicu,dobra si!

Neposredna veza do poruke: 18333
20.3.2010 14:34:33   
amela2208
IZVORNA PORUKA: selina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bambi poletila pred rdu hajd desi se svima.........

nemoj da mi zezas drugauser posted image user posted image user posted image
bambi: pubi druga i drugaricu od Sareuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18334
20.3.2010 14:36:14   
amela2208
IZVORNA PORUKA: selina

user posted image eh jos da lici na mene to bi bilo to imala bi dvojnicu,dobra si!

Nidje vezeuser posted image user posted image user posted image a cak vam je i nadimak istiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18335
20.3.2010 14:37:39   
lekica83
Sastale se stare forumasice user posted image user posted image user posted image
ljubim vas kako ste mi, kako su vam curice ? Moja evo pajki ali samo sto se nije probudila..Napreduje ima citavih 5 kguser posted image user posted image

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

Neposredna veza do poruke: 18336
20.3.2010 14:37:48   
selina
user posted image ja ti je nisam nasla medju prijateljima samo ja imam koja se tako zove i preziva

Neposredna veza do poruke: 18337
20.3.2010 14:38:36   
selina
IZVORNA PORUKA: lekica83

Sastale se stare forumasice user posted image user posted image user posted image
ljubim vas kako ste mi, kako su vam curice ? Moja evo pajki ali samo sto se nije probudila..Napreduje ima citavih 5 kguser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image masallah za napredak......bibi nam malo pile

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 18338
20.3.2010 14:43:40   
amela2208
IZVORNA PORUKA: lekica83

masallah!!!
dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo si nam jos ti falilauser posted image user posted image user posted image moja Sara je super hvala  Bogu , dobro slusa, jede, spava i puni pampers kolıko me,oze ne mogu da postignem da je cistimuser posted image user posted image user posted image user posted image pusa za vas dvije za nas dvije

Sara&Mohammad

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 18339
20.3.2010 14:58:13   
lekica83
Mashala za Saru, neka puni pampers, pa sta bi mama radila da ne puni user posted image user posted image user posted image ne moze se biti samo na RR, gledala sam je na slikicama, mrkusica mala slatka.. Evo i moja se polako budi, idemo da se igramo.. saljemo vam vejikeeee poljubce

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

Neposredna veza do poruke: 18340
20.3.2010 16:17:16   
dafri
Pozz,
Mateju čestitamo zubić,
atarka čestitamo sunet,
adinu koračiće
ja sinoć bila sa curama u gradu do sitnih sati,pravo mi je prijalouser posted image iako sam ustala rano jer smo planirali neki izletić.
Una je opet napravila haos u autuuser posted image ,nema ni pola sata vožnje,čitavo vrijeme je vrištala,kad smo došli neće ni u kolica a pospana,užas,jedva je nekako uspavala na rukama polutrčećim korakom,kad se probudila druga beba,
raspoloženje je popravila riblja čorba iz kotlića,sunce i rijekauser posted image user posted image
U povratku je bila dobrauser posted image ,baš me to brine jer za 15 dana imam neku svadbu,ide mi se a kako ću sa njom u autu 4-5 sati.

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 18341
20.3.2010 16:20:13   
Anoniman
jeste nam se raspisale user posted image neka ,neka
Amela kako nam je djugajica mala??
Bambi,mila ljubi mi malog naneta slatkog,drago oko S.ide zubaruuser posted image ispadaju zubici hrabrica mala
Mene,glava boli nesto citav dan:(vise oci nego glava ..
Bili smo vani ,A.je uzivao ...Skoro zaspo ...pa da malo virnem sta mi vi radite.
Darfy,kako malena nevoli voznjuuser posted image skoro svako,djete voli auto jer znam da se A.nebi izlazio kad gdje idemo uziva.Prije je cim sjednemo on kunja,a,sada razgleda ko veliki ..
A nemas ju gdje ostavit bas je moras voditi na svadbu???
Joj,znam tu nervozu i nespavanje jer A.ako se probudi za 20min.neospava dobro bude gori nego,kad je lego uzass.Cim ustane kmeci,a, kad guza odpava koliko mu fali sna budi se horan:)

< Poruku je uredio felix -- 20.3.2010 16:23:08 >

(odgovor članu lekica83)
  Neposredna veza do poruke: 18342
20.3.2010 16:32:22   
dafri
felix ona razgleda par minuta i to joj valjda nije dovoljno interesantno, ona hoće sve da dira,stoji,puže šta li već.
Do sada je nisam ostavljala  a i moji svi idu pa i da hoću nemam kome.

< Poruku je uredio dafri -- 20.3.2010 16:38:18 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18343
20.3.2010 16:49:25   
Anoniman
selina draga, ne letim ja pred rudu, znam ja na koga je amela mislila, nego se ja to ponadala da i mene voli... user posted image user posted image user posted image  a znam da me voli nego joj tesko vikat svaki put... user posted image user posted image user posted image user posted image  eto i tebe toliko voli da joj licis na drugaricu, jos sve imate isto... ma volimo se mi kooooooo... uh uh...

lekice, pa gdje si ti draga... napreduje masallah maleno... neka neka... samo tako napredujte... inace kako si ti... evo nas lagano se okupljamo jedna po jedna...
amela jos malo pa necemo biti ignorisane... heheheheheh... jos da nam je saletiti one mahaluse zvecku, lady, secerku, mamu i ostale u isto vrijeme, dnevno bi bilo po 10 stranica... ahahahha...

ja kako nisam izlazila danas vani, vjetar jak, poradila svasta nesta po kuci... ovo dijete mirnica mi pravi, sve bio u krevecu i gledao kako ja radim, a dok sam slagala ves isto kao da je pjevao... pricali smo i pjevali zajedno... dojio, pojeo malo banane i eno ga abuba... a sto mu se svidjela banana Boze mili...

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 18344
20.3.2010 17:01:07   
Anoniman
bambi,jesi rodila sebi lijepu,mirnu i pamtnu bebu nadam se da se nece abd.kako raste menjat tj.biti  lopuzica malauser posted image
Vidim,razletila si se po,kuci mogo je malo i nane pomociuser posted image mami heheh a vidim zabavljo te pjesmom ajd i to je nesto....
Njup,amli medenjak njupauser posted image user posted image bas mi je drago
Juce sam bila kod trudnice jedne ,pa ce njena sveki jaoo,pa ja sam svoju djevojcicu rodila u okruzenju ni mleka ni hrane ni nis dojila nije otkud joj mljeko boze nego nekako je prehranjivala do 3 mjes.eh,kaze ja sam njoj od 3 mjes uvela i ovu hranu jer nema se a djete mora jest.
Od 3.mjes.jela grah tj.grasaka,i vode ma sve zivouser posted image kad nisam imala secera davala jo joj iz infuzije nesto sladilo joj zaboravi sta al,znam da je inf.spominjala jedan joj prijat.radio u bolnici i dobavljo.Da stavlja bebi u hranu heheh A na to ce njena djevojka,jaoo dobro sam ostala ziva sta si mi davalauser posted image eto te kaze,vidi ko drvo si veca jaca,od mene nije ti nista  a svasta jela heheheh
i ja A.dajem svasta njupa neodbija hb.moram udebljat guzove da nemogu se  none kretat od debljineuser posted image heheh
ljubim vas...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18345
20.3.2010 17:09:00   
Anoniman
eeee moja felix, ovako mi je i Sabina bila mirna dok nije prohodala... a od kako je napravila prve korake, to vise niko stigao nije... al uvijek kazem samo nek su mi zdravi i zivi pa neka sve skrse... samo neka sebe ne povrijede...
a sto se tice uvodjenja guste hrane... pa to je samo malo, eto banane je pojeo koliko moj jedan zalogaj... ali bitno je da okusi... sad mu dajem bananu i bogdu jabuke... uci se da zvace... a ako Bog da imsallah za jedno 10-ak dana cu mu dati supicu... ali domacu da napravim, pa samo one vode... ja sam uvijek za da se djetetu od 2-3 mjeseca pocne davati bogdica da osjeti...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18346
20.3.2010 17:13:57   
nanika
Evo da vas i ja pozdravim.
Veliki poljubac za sve bebiceuser posted image , a poseban za naseg druga Erminauser posted image .
mi smo danas bili u veeeeelikoj set_nji i kupovini. Kupili smo puno slatkih stvarcica. dojili smo jednom u parku a drugi put u prodavniciuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bas emo se lijepo proveli, a i Esma me bas slusala.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18347
20.3.2010 17:14:20   
Anoniman
mi smo kao sto,znas bili nejaki i premali za to uvodjenje gh.al nisam nista protiv toga naprotiv
Jesmo sa 3,5mjes probali domace sokice pomalo cjedila.
Sa 4mjes.uvela kasice al trebalo je mjesec dana da nauci gutat ,i okuse da prihvati.
Sad je masallah
Ma ovaj moj A.je zvrk i pouser posted image al sto rce samo neka su zdravi hb.
Kad je mama nas tri,odhranila sama i ja cu A.abd.uz pomoc mm.i tu i tamo pripomogne sveki pricuvat pa 15min.15 bolje ista nego nistauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18348
20.3.2010 17:18:44   
Anoniman
hej nanika... ljubi Esmicu i princa... sta ima kako napredujete? cuj dojila u parku i prodavnici??? eh bas sam o tome razmisljala jutros, kad bih izasla u duzu set_nju da li bih mogla dojiti vani??? molim te reci mi kako si to obavila i kakav je osjecaj... ja mislim da bih umrla od stida da me neko vidi... ja i u kuci ako ima jos neko osim nas, sve bjezim u sobu... pogotovo ako mi je babo tu...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18349
20.3.2010 19:01:00   
Sonja
drage moje moram se pozalit...adin mi je nervozan toliko da sam poludila, nece da spava nece da jede nece da se igra ma nece nista osim da place to jest vristi....ovaj zubic ga izludi a i mene
sad cu mu dati malo paracetamola valjda bude bolje

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *