|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  735 736 [737] 738 739   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
21.3.2010 12:16:24   
marinčii
"Koliko vam je dugo trebalo da se stomak vrati u prvobitnom stanju poslije CR ili normalnog poroda???"pitanje
amela ja sam rodila pririodno i stomak mi se već 5 dan vratio u normalu al sam tad dobila nekoliko strija ispod pupka valjda kako se naglo ispuvaouser posted image user posted image ,što reče srculence sve ti je to od žene do žene 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18401
21.3.2010 12:18:09   
nanika
Felix pozdrav za tebe i Anela....neka ste se naspavali, sav posao moze da cekauser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18402
21.3.2010 14:28:18   
de_de
IZVORNA PORUKA: noaa

citrusi nisu dobri zbog rane i krvarenja poslije poroda pa se mi zene cesto svezemo toga i povezujemo sa dojenjem al to nema vezeuser posted image

Joj Noa pa ja sam citavih 40 dana obilno krvarila i rana mi je sporo zarastala, mozda i zbog toga. A neces vjerovati, u Tuzli na odjelu za porodilje od voca je dozvoljeno unijeti jabuke, mandarine i narandzeuser posted image user posted image

Dadada cestitamo prve korakeuser posted image user posted image user posted image

Hvala svima za savjete za vitamine, sutra se bacamo u kupovinu, probat cemo i Hipp i Pregnacare; nesto mora djelovati.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18403
21.3.2010 16:06:12   
Meri29
Evo nas iz set_nje user posted image Zene drage necete vjerovati mi smo 4 sata hodali, ona popila malo kamilice iz flasice i bila super. Nas dvoje smo bas bili iznenadeni, cak smo mogli i kaficu u gradu popiti, ona za divno cudo bila mirna, ma super. Bas mi je nesto uljepsala danuser posted image
Dadada cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image sad ce tek da nastane trka po kuci user posted image

Sto se tice stomaka meni se jos nije vratio u normalu, mislim da nikad ni nece skroz se vratiti user posted image Neko vece sam pocela i trbusnjake raditi pa cemo da vidimo kako ce se situacija razvijati do ljeta i mora. Uglavnom mogu mi moje farmerke, ali da se salo prelije preko user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18404
21.3.2010 16:31:32   
Anoniman
dobar dan vam zelim...
prvo cestitamo Andreju korake... user posted image user posted image user posted image  zdrav i ziv bio, sto vise hodao i trcao, a sto manje padanja bilo... dadada, sretno i tebi jer ce ti srece trebati... user posted image user posted image user posted image

amela, ma zao mi je bilo kose kako da nije, ali nisam mogla onako, izludila bih da sam ostavila... jos lijepo vrijeme ide, ma kakav...
sto se tice stomaka, Sabinu kad sam rodila, vratio se za skoro 2 mjeseca, a sada, i nakon 3 mjeseca ima ga pofino... al najgluplje mi je kad me zene pitaju da nema jos koje... pa to je normalno da ostane stomaka i duze vrijeme, bez obzira na nacin poroda... pa 9 mjeseci se siri, treba i 9 mjeseci da se vrati... ali ne obracam paznju na to, jer znam od cega je... nije od debljine nego od najljepsih 9 mjeseci i od najljepseg uzroka...

Meri, ma Majdica je curica princezica... zar moze ikako drugacije nego da slusa svoju mamu i uziva u set_nji... i mi smo proset_ali do deda i nane, posjedili i vratili se... vjetar puse, ali nije hladan... ali ipak sam ga umotala salom, joj poslije cu prebaciti sliku isti je nindza... hehahahah samo mu se oci vide... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 18405
21.3.2010 16:32:32   
Anoniman
pozdrav
Evo,i nas malo set_ali smo danas da iskoristimo dan dok,nije kisa udarila uhh...
A.zaspo ja malo odmaram.
Dadada,cestitamo na koracima drugu A.user posted image user posted image user posted image
Nanika,moja morala sam lec nije mi,nikad bilo ko danas samo me obara a gora sam bila posle kad,sam ustala al stas rashorila sam se nakon 2 satauser posted image
Apotekrako,ljubi nam druga da vise te desni prodju boliti user posted image user posted image
Nadam,se da ste uzivali u set_nji.
Ivanka,i mi pravimo korake ko veliki kad ga tatam...user posted image A vidim i A.takodje
Sahara sretno,na boci nemoj nam plakat kad te uboduuser posted image (salim se)pusa malenoj Ajnici.

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 18406
21.3.2010 16:35:40   
Anoniman
umotala salom, joj poslije cu prebaciti sliku isti je nindza... hehahahah samo mu se oci vide
user posted image user posted image user posted image
I ja A.umotam pogotovo,kad je vjetar mada nije bio studen al et ko jauser posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18407
21.3.2010 17:03:16   
lila25
pozzz svima imam jednu dilemu sta da radim evo bebica mi samo kunja tri dana poslije vakcine malo se probudi bude veseo ali ubrzo zaspi kao da je osamucen i spava na pola zatvorenih ociju kad hodam oko njega sve me prati ocima i onda zazmiri da li trebam da se zabrinjavam,nema temperaturu...inace prije vakcine je bio bas aktivan po danu spavao samo po pola sata,sat.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18408
21.3.2010 17:27:32   
delly
draga moja ja ti savjetujem da nazoves doktora , jedna od reakcija na vakcinu je ta koju ti opisujes ,
meni je moja pedica rekla da ako mi mala poslije inekcije bude tako nemocna i sva nikakva ako vidim da je potrebno dati paracet da dam (cepic ) ali ti vidi

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 18409
21.3.2010 17:29:38   
Anoniman
mi smo vikend proveli na selu,bilo nam je super.. uspjela sam Nikolu nauciti da zaspe bez ljuljanja , nakon sto su mi ledja pocela otkazivatiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 18410
21.3.2010 18:18:21   
mojbebac
mi smo vikend proveli na jahorini, i bilo nam je super, juce prelijepo, danas malo vjetar duvao, ali dobro, sve u svemu ekstra, nabacile smo malo boje ..... pozzzz svima od nas dvije!!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18411
21.3.2010 18:34:20   
de_de
IZVORNA PORUKA: marijanna

mi smo vikend proveli na selu,bilo nam je super.. uspjela sam Nikolu nauciti da zaspe bez ljuljanja , nakon sto su mi ledja pocela otkazivatiuser posted image user posted image user posted image  

Kako si to uspjela, Keno nece drugacije zaspati nego da ga ja nosam i ljuljamuser posted image user posted image user posted image
I ja ledja vise ne osjetim

Lila vidim da je izmedju nasih beba razlika 4 dana. Keno kada je primio tu vakcinu ja sam mu stavila jedan cepic paracetamola iz predostroznosti i nije imao nikakve tegobe. Ako se bas brines kao sto je Delilah rekla nazovi hitnu i pitaj da li je to u redu.

< Poruku je uredio de_de -- 21.3.2010 18:39:46 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18412
21.3.2010 18:39:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: de_de

IZVORNA PORUKA: marijanna

Kako si to uspjela, Keno nece drugacije zaspati nego da ga ja nosam i ljuljamuser posted image user posted image user posted image
I ja ledja vise ne osjetim

mi smo se odvikli skoro od ninanja ,jedino u dani sto ga moram malo zaninati,inace nevoli to vise,oce sam dA zaspiuser posted image
Uvecer,oko pola 10 pogasim sva svjetla u sobi,a vidi se malo svjetlosti ko rasvjeta vani al nesmeta nije jako..
Drzim mu none,rukom da se neprevrce jer ode niz lezaj,legnem pored njega uz glavu mazim ga ljubim za 15min.gotovuser posted image zaspo.Nahranim ga polusna,i odnesem u krevetac.

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 18413
21.3.2010 18:41:28   
Mya_81 RR
De_de, ne znam kako je to uspjelo marijanni, ali ja sam M odvikla tako da sam je ostavila da plače...jest teška i drastična metoda, ali ne znam da ima druge user posted image Tako je bilo jedno 3 dana...mada smo vam mi sad u drugim problemima otkako se počela dizati uz ogradu kreveta....e, sve je teže i teže user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18414
21.3.2010 18:43:51   
de_de
Ma ja se nadam da ce ga za koji mjesec proci; Sad ima 7 kg i bas ga je tesko pred svako spavanje nosati i ninati 15 minuta. A kada se unervozi onda moram skakutati sa njim po sobiuser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18415
21.3.2010 18:44:21   
Anoniman
vec,mya dize se jaooouser posted image user posted image mogu je samo zamislit uz ogradicu inace mi nemrdamo .Al obavezno,none vise niz ogradu ili je glava uz ogradu
Uh mene toga bas strah tog dizanja...user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 18416
21.3.2010 20:39:55   
Mya_81 RR
Joj, de_de, razumijem te skroz, samo kad se sjetim šta smo mm i ja sve izmišljali kad je imala grčeve...nadam se da nam je Enisa ustrajala u tom odvikavanju i da Benjo sad zaspe sam user posted image

A, draga Felix, ovo dizanje nam je prava muka...prvenstveno, jer se baca sama od sebe kad stoji (valjda joj zanimljivo) pa smo imali par ružnih udaraca u ogradu, a strah me isto da ne izleti iz kreveta pa sam poredala na pod jastuke kao bar neku zaštitu user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 21.3.2010 20:40:45 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18417
21.3.2010 20:49:12   
Apotekarka
Vecer...
OOOHOHO pa kod Andreja sve krenulo od zubica do koraka,bravooooooooooooo...
Mi smo bili citav dan u muzevom kraju...Antonio mi po danu vec 3 dana spava 2 put po pola sata,ne znam sta mu je,imao je 2 rijetke stolice tjesim se da ce novi zubic kako mi je sladak kako mu ona jedinica donja izvirila...
Ja sam opet nesto fuj,jos nisam dobila kasni mi 5 dana aloli nije to nista bilo je i gorih dana...samo izludi ovaj pms

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18418
21.3.2010 21:00:56   
dafri
dadada čestitamo koračiće
lila ja bih nazvala dr,bar ćeš ti biti mirnija

< Poruku je uredio dafri -- 21.3.2010 21:07:17 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18419
21.3.2010 21:13:26   
dafri
Sutra najavljuju kišu a vidim da se ovaj vikend hodalo,i boje dobilouser posted image

Ja ne vjerujem da će Una ikada sama zaspati,nekada je to znala ali otkada je skontala kako se duda vadi iz usta nema šanse.

Sada se kao i kod Mye diže uz ogradu i tako nešto bi bilo nemoguća misija.Do sada nije bilo težih padova mada se diže uz sve po čitav dan,a mi stražarimo.

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18420
21.3.2010 21:18:04   
de_de
Meni je najsmjesnije kad Keno sam sebi izvadi dudu iz usta i onda place jer je jos ne zna sam vratiti user posted image user posted image
Pa zar opet kisa, koliko su dana rekli da ce biti

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18421
21.3.2010 21:23:12   
Anoniman
user posted image user posted image bas je smjesan A,zna i izvadit ju i staviti iz usta.Javlja kisu dva dana koliko,sam upratila na tv.od anela
IZVORNA PORUKA: de_de

Meni je najsmjesnije kad Keno sam sebi izvadi dudu iz usta i onda place jer je jos ne zna sam vratiti user posted image user posted image
Pa zar opet kisa, koliko su dana rekli da ce biti

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 18422
21.3.2010 21:32:30   
Honey3
evo da vas i mi malo pozdravimo i mi smo imali aktivan vikend,bili smo kod nane u petak i subotu a danas smo isli na Igman ali posto je gore bio jak vjetar otisli smo na Stojcevac bilo je ugodno pravo malo se jelo malo se pilouser posted image bebica je citav dan bila vani u kolicima i bila je zadovoljna,evo sad se okupala i jedva docekala da zaspi.....moja E inace kako se rodila spava u kreveticu bez ljuljanja samo sa cucom,malo se igra sa jorganom i bez problema zaspi,voli da ima nesto preko lica pa se ona zagnjuri u jorgancic i tako i zaspi.....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18423
21.3.2010 21:45:34   
R&T@
Riana uveče zaspi uz flašicu, a danju lijepa starinska metoda:
neko sjedne, ispruži noge, stavi jastuk, nju na jastuk i ljulja.
Imamo i ležaljku, ali je već preteška za ljuljanje.

a zbog toga bacanja nazad kad je naučila da se sama podiže, morala sam da je iz drvenog preselim u putni krevetac.

Inace trenutno je najsmješnija kad želi objasniti šta želi: vika, neartikulisani zvukovi, mahanje rukama, kolutanje očima i sl.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 18424
21.3.2010 22:04:58   
amela2208
dobro vece i od nas...

Hvala svima na odgovoria u vezi stomaka... nisam se ja puno ugojila u toku trudnoce oko 15tak kg, mene uzasno nervira moj stomak -stomaçina pa sam vam se zato zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image Ma u 7mom mjesecu trudnoce ovakav  mi je biouser posted image user posted image user posted image user posted image  
Veliki pozdrav za sve od nas dvije

Sara&Mohammad

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  735 736 [737] 738 739   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  735 736 [737] 738 739   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *