pocahontas
|
samo da vam mahnemo, cestitamo rodjendane andreju i benji,zarici, esmici (vise ne znam kome je bio, a kome treba da bude ) kako god, da budu zdravi, sretni i veseli.. posebno cestitamo drugu ajdinu mjesečnicu..i mi danas imamo 10 mjeseci... na brzaka da vas pitam sta preporucujete od ove "kaloricne" hrane da bebi jede, a da nije štetna? dakle, ne mora biti sad specijalno zdrava, ali eto da je kalorijski jaka..dijete mi ima 8kg, ali jede 4 obroka od cca 200ml blend hrane, plus dojenje 6, 7, 8 puta u 24h(izgleda da su mu ti obroci jako zdravi, ali ipak dijetalni, jer on sve sto pojede i potrosi koliko se mrda i puze i penje se i plese uhhh....)....čime da ga udebljam? dajem mu od neki dan temeljac od koljence, keksom cu ga malo vise tovariti i sve pravim na ad mlijeku sto mogu..valjda je kaloricnije od ovog mog sto podoji .... pozz svima koliko vas ima p.s. ja krecem na posao kada se bebi rodio , ne 4. maja kako sam mislila - od otvaranja porodiljskog dopusta (20 dana vise uzivancije)..tako rekao poslodavac ali i zakon p.p.s. imamo sada 5 zubova, krenuo i šesti , gornje dvice i kečevi svi odjednom počeli rasti
< Poruku je uredio pocahontas -- 22.3.2010 15:50:47 >