|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  737 738 [739] 740 741   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
22.3.2010 11:29:21   
škorpija
Amela ne budi luda, sve će se to vratiti u normalu, samo malo strpljenja, ako ti stomak toliko smeta, kupi steznik, utegni se i trk van na frizuruuser posted image

dadada čestitam i ovdje na prvim koračićima

ljubimo našu curu medenu minju, a mia vjerujem da se nivo u krevetiću može još spustiti, ja sma natjerala mm da izvadi onu ladicu ispod krevetića i da madrac spusti koliko god da može, pa ću javitit rezultat kako je ispalo. inače smo sad u bihaću kod mojih i bebi spava u putnom krevetu i baš sam rahat što se tiče tog straha od padanja na glavu iz krevetića
I još jedna novost, ajdin se sad svako jutro budi u pola 7, šta će biti kad se pomjeri sat, ja ću da se ubijeeeeeemuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18451
22.3.2010 11:36:21   
mamica87
Gdje ste drage mojeuser posted image
Dadada cestitam na prvim koracimauser posted image user posted image .Moj B je skoro ponovo zaspao,cijelu noc se vrtio smorio me zivuuser posted image a i danas je nesto nervozan ne znam sta mu jeuser posted image .Da vas pitam jel stavljate meso u blender ili date onako pomalo da zvace samuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18452
22.3.2010 11:40:02   
Anoniman
mi smo se sinoc super naspavali,djecak se samo jednom budio  malo dojio i nastavo,ma drama,kad bi ovako bilo uvijek bilo bi savrseno.. danas prvi put nikoli pravim juhicu pa se nadam da ce mu se svidjeti, javim kako je prosao rucak:) iv@ncice moja do srijede nam je kisa,al cim bude lijepo vrijeme idemo u set_nju..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18453
22.3.2010 11:49:25   
Anoniman
.Da vas pitam jel stavljate meso u blender ili date onako pomalo da zvace sam

Ja stavim u blender jer nemoze mi se drugacije isitniti meso,A sam da zace hm nebi ja tako davala jos nema ni zubi user posted image scim bi gnjecio samo...
Ja bas kuham piletinu ,to ce nam biti rucku sa povrcem

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18454
22.3.2010 11:50:00   
marinčii
Sta ima kod vas jesul izasli skroz zubici van
nisu još izišli skroz sporo to u nas ide po mjesec dna dok skroz iziđu al se vide,ma presladak je sa zubićime,al nikako da ga uspijem uslikat ,čim ja približim fotoaparat on ruke pruža oće da ga uzme,tako da još nismo zubiće uhvatili

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18455
22.3.2010 11:52:38   
iv@ncica
user posted image marijana- naravno..haj opet  smo  maximalno iskoristilo i ovo  sto  je  bilo sunca...sad  taman  malo  odmora..hahah  ja  imam  upalu  misica  od  hodanja..ali  sreca  nova  su  kolica  dobra  i  laka  i  pomogla  su.   nek  je  on  tebi  spavao..ovaj  moj  zloco..stalno  nesto se budi---sto je  najgore  nece  da  nastavi  spavat,  vec  galama,  zove  sve  koje  zna u  pomoc  user posted image hehhehe..babe,  dede, tetke,  djecu,  cuku  lakija  hahhaha..kuka  li  ga kuka..srece  pa  je  sve  zatvoreno,  zamisli  sad  kad  ugrije  svi  ce  ga  cut  u  zgradi...

tajra-sahara- nema  nam  druge  nego  zajedno  praviti  party...a  ja  moram  raditi  taj  dan..prvi  radni  nakon  godine  porodiljnog,  pa  đe  cu  od  sramote  pitat  slobodan  dan..sreca  taj  dan  zavrsavamo ranije  pa  cu  valjda  do  12-1  bit  kuci..ali  ne  smijem  prognozirati..uh  sve  me  pocelo  stezati  i  pucati  depra  oko  tog  povratka..ma  ko  ce  ga  ostaviti,  znam  da nam  je  svima  isto..ali  srce  puca,  jos  se  on  nesto uzmazao  oko  mene  nikad  nije  bio  mazast  ko  sad...a ja ga  od  neke tuge  cu  bas  razmaziti  prije  nego  se  vvratim  na  posao...user posted image ...eh  u  nas  kosulja,  farnerke +mini   tene  nike spremne..ma  decko  je  to  pa  za  cas  spreman,  a  o  ostalom  moram  jos  smislit  i raz,mislit..ne  znam  gdje  cu  sa  svima  u  stanu..a  samo  ce moji  i mm  biti..isto  nas  je punouser posted image ..a  ne znam  hocu  li  pravit  sta  jest  ili samo  mezu i  tortu, grickaliceuser posted image ...brrr...da je  tolije  ja  bi  negdje  na  livadu..ali  jos je  rano

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18456
22.3.2010 12:08:02   
R&T@
To je valjda ovaj uzrast.
I meni se moja samo umiljava, a ja radim vec mjesecima i ne sjecam se porodiljskog. Jutros sam dobila prvi pravi zvučni poljubac!

Je li to momak zna prve rijeci?
Mi ništa, ponekad lupi mama i češće tata, a vrišti li vrišti....aaaaaaaaaaaa

Kakvo kuhanje?Dovoljno je što ceš raditi taj dan.
Dosta im ono što se da kupiti i poredati po tanjirima....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18457
22.3.2010 12:16:24   
iv@ncica
imas  pravo..tako  ce  i  biti..mesa  i  kobasica,vise  vrsta  sira...paoni  sirevi  iz  ulja  sa  zacinima...pa  malo  pita  vise  vrsta..mogla  bi  tura  ustipaka  hehehhehe  sve se  to  da  naruciti  hehehe...torta..pica..sta  ja  znam  napravim  mozda  neki  napitak-koktel  bez  alkohola  hahhaha..i tako  to... ne  mogu  se  zamarati..misloila  sam  nesto  opravit  ali  bas mi  pada na  gadan  dan...

jest  Andrej  odavno  govori,  tata, baba,  deda, teta ena- teta  helena,  dade-davide...mama..samo  u  nuzdi  i  po  noci,  vau-vau-cuki  i  maci. ..am-am kad  hoce  jest,  eji-  Eli  iz  Pokoy a, brrrm -  auto  islll  ..i  svasta  nesto..jos  je  sad  i  stao i  nece  nesto  extra  da  prica, vec  strpa  dudu  pa  mu  lijeno  i  kad  je  nko  tu  ko  postidi se  pa  nece..a  meni  se  cini  da je i  to  malo..ali  sve  u  svoje  vrijeme..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18458
22.3.2010 12:25:34   
rose 87
pozdrav i od nas,evo da se i mi malo javimo i izjadamouser posted image
moja bebica ima proljev,prije dva dana primio je infuziju,bilo je strašno gledati ga uplakanog a ne mozes mu pomociuser posted image ,sad pije linex kapsule i dajem mu malo rizine sluzi,moze li mi neko reci moze li to i koliko da stoji i ako imate jos neki savjet,mozda sta ja da jedem jer beba dojiuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18459
22.3.2010 12:39:57   
mamica87
rose 87 bas mi zao nadam se da ce bebi brzo ozdravitiuser posted image Mozda se prehladio pa dobio prolivuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 18460
22.3.2010 12:47:51   
Srculence
Jojjj baš mi ježao bebice Edaha ma biće on dobro aBda user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18461
22.3.2010 12:52:46   
Anoniman
rose, a sta je malenom pa je primao infuziju??? sorry mozda nisam u toku... ja ne drzim nikad hranu da stoji... kad mu dajem rizinu sluz, stavim ujedno i sutliju... jednim metkom ubijem dvije muhe... kad se riza iskuha, prvo izvadim sluzi koliko moze biti Nanetu, a od ostatka napravim sutliju...
za jedno 10-ak dana cu mu poceti davati supu, domacu, pa znaci napravim i nama, a njemu cu samo da prilagodim za njegov zeludac...

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 18462
22.3.2010 12:58:42   
škorpija
rose ne sekiraj se, proći će to, bebica je mala, ali mi smo imali prljev 6 dana i prošlo je hvala bogu bez posljedica. bebeiju možeš davati i prolife, ima u apotekama, prijatnog je ukusa i daje se pola bočice ujutro i pola navečer. to su preporučivali malim bebama gore u bolnici kad smo bili, znam da su bile bebice od 3 mjesec ai samo su dojile. ako se proljev nastavi kupi humana elketrolit u apoteci i daji to bebeiju da ne dehidrira jer je to bolej nego infuziju da prima. i opet ne sekiraj se, proći će to.

nama je danas punih 11 mjeseci tek sad skontah datumuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18463
22.3.2010 13:02:48   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  masallah cestitamo 11 mjesecova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18464
22.3.2010 13:03:57   
marinčii
rose87 baš mi je žao da je bebi bolestan ,eto cure su te već savjetovale ja ti još mogu reći da ga što češće dojiš nego inače ,bit će to sve dobro ne sekiraj se ,evo šaljemo user posted image da nam što prije ozdravi..
škorpija čestitamo 11 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18465
22.3.2010 13:04:45   
Anoniman
Evo i nas, jutros otisli da primi vakcinu,onu sa godinu, i kako je samo hrabra bila, ja cekam kad ce zaplakati, a ona vidjela neku igracku i nesto vristi i pruza ruke i smije se, kaze dr. pa njoj treba orden za hrabrost, ljubi je majkauser posted image , jedino sto nema bas kg koliko sam mislila, ima 9100 grama i ja kontam da je pravo malo dobijala mjesecno, pa oko 200 g, mada me briga, ona je moja debelguza a vaga lazeuser posted image
ivoncice , pa i ja radim i to od 5.,ali jos ne znam da li ce me pustiti ranije, a radim do 16 sati, ali bit ce to sve super, samo da nam ova tajra ne umori mamu1, i da nam torta stigne na vrijemeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18466
22.3.2010 13:06:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

rose87 baš mi je žao da je bebi bolestan ,eto cure su te već savjetovale ja ti još mogu reći da ga što češće dojiš nego inače ,bit će to sve dobro ne sekiraj se ,evo šaljemo user posted image da nam što prije ozdravi..
škorpija čestitamo 11 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

mogu li ja potpisati sve ovouser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 18467
22.3.2010 13:07:10   
mojbebac
dobar dan i do nas...
uh mi kako smo bile u bolnici anju budili u sest i ona je tako i nastavila .... kad je cujem ujutro i vidim da je sest sati user posted image ..... ali dobro, s obzirom da zaspe oko pola osam ne smijem se zaliti .... nego na noge lagane .... procice i to ....
danas sam odlucila da je vise ne dojim po danu, stavila sam je u krevetac u 12, dala joj sokic i zaspala je, nije se bunila .... samo se nadam da cu istrajati u odluci!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 18468
22.3.2010 13:08:52   
mojbebac
skorpija i mi cestitamo 11 mjeseci user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18469
22.3.2010 13:31:58   
Srculence
Čestitamo 11 mjeseci Ajdinu user posted image !Još malo pa pravi rođendanuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18470
22.3.2010 13:55:36   
marinčii
sahara bravo za malenu hrabricuuser posted image user posted image ,nadam se da će proći bez ture i osipa tog što spominju vezano uz tu vakcinu,uf kako ja mrzim te vakcineuser posted image ,a nije ona mršavica pa prava mala dama,evo i mi tako nekako pomalo dobivamo na kilaži al nek su zdravi to je ipak najvažnijeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 18471
22.3.2010 13:59:31   
škorpija
hvala svima na čestitkamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18472
22.3.2010 14:03:34   
Anoniman
ljubimo malu hrabricuuser posted image user posted image punooo..
Marinci,sta ima kod vas.Kod nas kisa tmurno vrijeme bas fuj al et devera se u kuci nekako.
A.je svasta njupo,grasak s povrcem,pa kad je mm dosao s posla doneo mu monte pojo citav sam,guzonja ja mislila ostat ce i mami sta ono nistauser posted image sve oblizo ko nebi kad mirusi,i lijepo...Pa posle ga odnela,sveki dok poradim kad sam sisla dole trpaju ga bananom joo,mislila sam samo iskipit ce sve iz njega samo ga trpaju al eto,dobro je nije mu nista bilo jeo je i banane.Pa opet pojo flasu haman 140ml.i zaspo Nego jel vi stavljate u frizider citav znaci neotvoren ili moze stajati na sobnoj temp.Jer mi bas,jetrva jednom rece da monte ide u frizider neotvorenuser posted image jel tacno to???

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 18473
22.3.2010 14:15:20   
marinčii
uf felix evo ja ako M već vieš od pola sata dok je pojeo kašicu od jabuke,banane i keksa onu hippovu,to mu je od jutros sve što je pojeo i dojio jednom samouser posted image ,joj sad čitam na ovoj kašici piše sadrži punomasno mlijko i može sadržavati tragove jajauser posted image e baš sam se zamislila,ja još nisam davala taj monte al kako ide ovo toplije vrime mislimda treba držati u frižideru

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18474
22.3.2010 14:32:55   
amela2208
pozdrav i od nas

kako ste mi sve redom, kako vaşi medenjaci. Mi se sad probudiliuser posted image user posted image user posted image bas smo se fino naspavali... curica dobro slusa svoju mamuuser posted image user posted image user posted image
Ajdinu srecan mali-veliki rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image evo koji pokloncic sa Bosforauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugim bolesnim bebicama zelimo brz oporavak

Sara&Mohammad

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  737 738 [739] 740 741   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  737 738 [739] 740 741   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *