|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  725 726 [727] 728 729   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
18.3.2010 18:03:53   
amela2208
pusa za sve od jednom od nas....

ne odgovoriste mi konkretno od kolıko mjeseci se smıje u kenguru??? Hocu ı ja da mahalamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva sam nikakva hocu frizeru, hocu u kopovinu, hocu svudjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18151
18.3.2010 18:13:32   
Anoniman
amela, ja stvarno ne znam od kada se smije, ali ja to od oka vidim na djetetu da li moze ili ne... koliko je cvrsto dijete, koliko je jako, koliko kg ima... sve to ima svoje... al ipak ne bih prije 3 mjeseca... eto ja sam tek sada stavila Ermina znaci sa 3 mjeseca... al mozda neko bolje i konkretnije zna... cmokara od nas za vas

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 18152
18.3.2010 18:15:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

skorpija nediraj djeteuser posted image neka prosipa ljubimo ga...
DARFY,draga da bas tako u nosiljci mah tako je ona od sebe sam teska jos anel u njoj,uff nosili smo ga obadvoje za ruckuuser posted image tesko mm.a svjet se okrece gleda oce rec e,ljudi ja ovih parova smjesni A.je slusao ko veliki
dadada, maleni je presladak user posted image a gdje je nestalo drustvance njegovo???

bio mu je samo jedan drug (drugi je bolestanuser posted image ) ... ne zelim stavljati tudje fotografije na netuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18153
18.3.2010 18:17:01   
ena23
Evo mene da pametujem :) ne prije nego zna samo svoju gavu drzati i ne prije 3.eg nikako, a poslje 6tog bi bilo najbolje. ali zato imas sling, proguglaj malo, mozes i ti sama to napraviti a u sarenom istanbulu se sigurno ima na dosta mjesta uzeti sling... pa eto... toliko od mene user posted image

bambiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18154
18.3.2010 18:20:17   
Anoniman
ej ljepoto ja ti se sad napisah na drugoj temi... hajd ovdje samo uzvracamo isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e jesam pozeljela vidjeti ove plave okice medene

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 18155
18.3.2010 18:30:24   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

slavljenik je na sebi imao spilhozneuser posted image   i kosulju user posted image i slistio je ovu kocku gore user posted image

Sunce moje maleno, sretan rodjendan, hakeri su me usporili. Bas mi je bilo krivo sto nisam mogla cestitati na vakat. user posted image
Sve najljepse nasem drugu Andreju, ljubimo ga do neba!

A propustili smo(opet krivicom hakera user posted image ) i Noin rocak. user posted image
Ljubimo i Noicu, sve najljepse slatkoj djevojcici!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18156
18.3.2010 18:46:42   
ena23
IZVORNA PORUKA: Bambi09

ej ljepoto ja ti se sad napisah na drugoj temi... hajd ovdje samo uzvracamo isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e jesam pozeljela vidjeti ove plave okice medene

evo ja ti tamo odgovorila.

joj, nesto sam shvatila... necu ja nikad vise imati vremena ko prije. pa sam odlucila d vis ene cekam da se desi cudo pa ja dodjem na ringeraju )kao sad- ja dosla kuci miki tek zaspo, muz osto duze na poslu, virus se sredio, pa ja sa smjeskom sjela da mahalam) nego jednostavno MORAM naci vremena za svoju mahalu i zene.

kako si mi ti duso, kako nane? slusaju li indijanci? kako sabina? vidjela sam slike koliko uzivaju jedno u drugome i bas me dirnulo... ljubim vas

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18157
18.3.2010 18:53:23   
Anoniman
ma draga moras imati vremena za sebe... a malo i za nas... user posted image  
indijanci slusaju, Nane napreduje masallah, sabini rodilo ovih dana sunce pa po vas dan na polju... ma vole se do neba i ja sam zahvalna Bogu na tome...
ljubnemo Mikija

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 18158
18.3.2010 19:13:10   
rose 87
vece svima,kako ste nam,mi se evo kupali i zaspali,nesto je nervozan danas,nadam se da ce nam bar noc biti mirna,bambi i ja svog stavljala u kengur ali nece lopuza,malo i place,da mi ga je naviknuti bilo bi mi puno lakse 

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18159
18.3.2010 19:21:50   
Schecherlemica
pozdravcic i od nas!!!
Ena,Bambi i ostale, ja vas pozelio...user posted image
Cestitamo sve rodjendane,zubice i sve sto smo propustili...
Neka nama rr-a,bas mi je falio...
Mi smo bojesniuser posted image
Beba moja draga ima virusnu infekciju probavnog trakta,vec tri dana se mucimo i danas je napokon krenulo na bolje,hB.
Koristimo terapiju,pa izgleda da pomaze.
Ima jos uvijek proljev,ali ne tako cesto i nema vise sluzi i sukrvice,hB...
Joj nasikirala sam se,ko luda hodala...
Samo da je meni moja mrvica dobro,voli ga i ljubi mama...
Ljubite svoje drage pilice,a i mamicama ljubac od mog djecaka i mene...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Schecherlemica -- 18.3.2010 19:22:31 >

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 18160
18.3.2010 19:23:47   
ena23
A joooooooooooooooj dlug nam bolestan???  bemu bajuge, pu pu pu pu bajuge, dalje od amana!!! ljubim ga u slatke obraze za brzi oporavak user posted image user posted image user posted image
ja cekam da ovaj moj smotuljak ustane- naso spavat akd sam ja kdo kuce user posted image e odoh ga sad budit!

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 18161
18.3.2010 19:27:18   
Honey3
evo i nas malo da vas pozdravimo..bile u duuuugoj set_nji E uzivala pravo i slusala..mama se sa svojim curama izvela malo na pizzu a muski su bili zauzeti....bambi ti mislis ja najmladja ma kako draga moja sa troje djeceuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 18162
18.3.2010 19:32:51   
Honey3
secerlamice bas mi je zao sto nam je drug bolestan i sto si nam se sikirala ali hvala Bogu neka ide na bolje pusica mu user posted image ena kako nam je mali princ, kao napreduje,je li jos buco lubni gauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 18163
18.3.2010 19:35:04   
Anoniman
Seceru, pa kako da nam se drugar nahladi... a jooojjjj... sto kaze ena, pu pu pu baje od nasega druga... evo saljemo mu user posted image  podrske za brzo ozdravljenje...

zaha, pa ne znam ali nekako sam te sve zamisljala kao najmladju i sve se pitala pa kad ih stize izroditi... user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ja se malo zadala u istrazivanje po netu, kod nas bio zemljotres maloprije... 3,9 stepeni... joj nimalo nije ugodan osjecaj... doduse ja ga osjetila nisam ali sam ga cula... ja kontala nekome dosla drva pa istresaju pred zgradom, kad mm udje s polja sav van sebe jesi ti osjetila zemljotres, oblaci djecu nek budu spremna ako bi ne daj Boze bio opet i ako bi trebalo ici vanka... uffffff

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 18164
18.3.2010 19:42:54   
Schecherlemica
Ena idi budi bucu naseg dragog i cmokni ga jednom i od nas...
Nadamo se da ce uskoro biti i neko druzenje ,a i set_nja,evo stiglo proljece...

Zaha ti si meni,zeno legenda...Troje divne djecice,a divno izgledas i tako mlada ,ako ne po godinama ,kako ti rece ,onda mlada duhom ,sigurno,sto je najvaznije...user posted image user posted image Ljubi Esmicu,pjesmicu...Mogu misliti kako nam je narasla,drugarica nasa slatka...

Bambice zar zemljotres?Uh,kako je mene toga strah...
Ljubi mi djecicu i samo set_ajte i uzivajte,vidim da vas je Sunce izmamilo vani,tako i treba...

Hvala vam zenice moje na podrsci...user posted image user posted image user posted image
Boze dragi,koliko se djecica vole...
Dok nisam rodila,nisam bila ni svjesna da postoji ovako divna,cista i najveca Ljubav na svijetu...
Samo da meni moja mrvica ozdravi...
Nek su nama zivi i zdravi,dragi nasi pilici...
Ljubimo vas...user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18165
18.3.2010 19:46:05   
Honey3
cuj bambi zemljotres nije vam nimalo ugodno nadam se da ga vise nece biti,a nasmija me carica si mislila neko drva istresa....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18166
18.3.2010 19:46:27   
amela2208
IZVORNA PORUKA: ena23

Evo mene da pametujem :) ne prije nego zna samo svoju gavu drzati i ne prije 3.eg nikako, a poslje 6tog bi bilo najbolje. ali zato imas sling, proguglaj malo, mozes i ti sama to napraviti a u sarenom istanbulu se sigurno ima na dosta mjesta uzeti sling... pa eto... toliko od mene user posted image

bambiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image menı ce do 3eg mjeseca rogovi izaci, ovakviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vec su poceli...user posted image user posted image user posted image a vıdet cu za slıng mada nemam nı vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image valjda da ce ı ova moja mala ımatı plave ocıuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 18167
18.3.2010 19:47:22   
Anoniman
Napokon radi ova naša RR user posted image

Sretan rođendan Andreju i Noi
dadada torta je suuuuuper svaka čast, a mali je presladak šiškice i košuljica ma pravi frajer...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18168
18.3.2010 19:51:03   
Honey3
hvala ti seceru moj....otimam se otimamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18169
18.3.2010 19:59:33   
de_de
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: de_de

Evo da se i mi javimo. Mama pocela pomalo raditi, pa se PUNO pozelimouser posted image user posted image user posted image
Ljubimo sve bebice

draga zao mi je sto si vec pocela raditi, pa jesi morala ili si to ti tako htjela... kako nam je drugar Keno?

Bambi radit cu samo ova 2 mjeseca po 2 sata, pa opet na porodiljsko. Poslije 5 mjeseci lezanja i 3 mjeseca poslije porodjaja koja sam provela u kuci, ova promjena mi dobro d
odje. Keno je super, uziva sa nenomuser posted image user posted image user posted image   Ljubi nam druga Erminauser posted image user posted image user posted image

Cestitamo sve rodjendane, zubice, prve korake i ljubimo sve bebareuser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18170
18.3.2010 20:18:33   
noaa
Samo za inf.ovim tetama sto nisu mogle na RR falile ste punouser posted image a za rodjendan cestitke primamo jos ovaj tjedan al goste vise neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ivancice kolica su bez precke imamo precku od velikih kolica ako bude trebalauser posted image user posted image meni su super skroz laka za upravljanje.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18171
18.3.2010 20:27:55   
Anoniman
de_de draga... pa eto fino dodje malo da se izadje iz kuce... nije puno 2 sata... ja kontala ti pocela svakako raditi, pa reko kad prije... meni je moja sefica jucer rekla da ce vjerovatno nekoga primiti na odredjeno umjesto mene, dok se ja ne vratim sa porodiljskog... ali kao nemoj se brinuti to nece nista uticati na tebe i tvoje mjesto... ti imas svoje mjesto... ali stvarno ne bi mogla sama sefica i jos jedna kolegica sve podnijeti... a ovako cu i ja mirnija biti, jer znam da me nece zvati da dolazim a i moci cu koristiti onoliko koliko ja budem htjela porodiljsko... bas mi je lahnulo...

zaha, evo nesta su ucestali nocas ovi zemljotresi... evo u ovih 2 sata, 5 komada bilo... doduse nisu neke ekstra jacine, izmedju 2 i 3 stepena... ali osjeti se podrhtavanje...

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 18172
18.3.2010 20:29:20   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: noaa

Samo za inf.ovim tetama sto nisu mogle na RR falile ste punouser posted image a za rodjendan cestitke primamo jos ovaj tjedan al goste vise neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ivancice kolica su bez precke imamo precku od velikih kolica ako bude trebalauser posted image user posted image meni su super skroz laka za upravljanje.

user posted image

mi smo rockas cestitai preko FB-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jao koliko ste meni falile. Taman kad mi je A poceo kakiti iza svakog podoja ja nemam koga da pitam jel to ok. Al sad je opet razvukao na 2-3 dana - cicijauser posted image .

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18173
18.3.2010 20:32:07   
MinaMM
Cestitamo rodjendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prve rijeciuser posted image i sve sto se izdesavalo dok nismo uci da mahalamo. Volimo vas puuuunooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18174
18.3.2010 20:36:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MinaMM

Jao koliko ste meni falile. Taman kad mi je A poceo kakiti iza svakog podoja ja nemam koga da pitam jel to ok. Al sad je opet razvukao na 2-3 dana - cicijauser posted image .

Mina, stolica poslije svakog podoja je sasvim ok... jos ako je zlatno zute boje, onda znaj da ti je dijete sito i da ima dovoljno mlijeka... to je meni moja mama tako objasnila... a evo i u mene je Ermin urjedjao sa stolicama, svako 2 - 3 dana ima... ali i dalje zlatno zute boje... dva put je imao malo zelenkastu, ali je to bilo od nahlade, a evo vec jutros je bila dobra...
ljubi nam druga A...

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 18175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  725 726 [727] 728 729   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  725 726 [727] 728 729   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *