|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  723 724 [725] 726 727   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
18.3.2010 11:00:34   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamica87

Jutro drage moje!!

Moj B jos spava samo cekam kad ce se probuditiuser posted image .Inace i on je poceo ponovo da hapi posto jedno vrijeme nije htiouser posted image Felix jesil ribu stavljala u blenderuser posted image Cestitam sve rodjendane koje sam propustila u zadnje dane i ljubim bebiceuser posted image user posted image

nisam mila vec sam ju skuhala po myinom receptu,bas joj hvala
Skuhala je sa blitvom,spinatom i jedan mali krompiric stavila.Sve je bilo mekano pa sam samo,vilicom izgnjecila

(odgovor članu mamica87)
  Neposredna veza do poruke: 18101
18.3.2010 11:05:42   
rose 87
aaaa konacno,pa kako ste mi zenice i bebice,ma pravo je neobicno bez vas,Škorpija i ja sam 87 i mama,a isto ko i mamica kad cujem da se djevojcice koje pamtim kao bebe zabavljaju nemogu doci sebiuser posted image
ma treba mi savjet hitno,moj E vec dva dana ima proljev,bali vec dugo,gura rukice u usta,nervozan je i sinoc je pravo slabo spavao,gurala mama prst u ustauser posted image ,na mjestu gdje je donji ocnjak crveno,tvrdo...jeli moguce da je to zubic,malo me zabrinjava ta stolica jer je ima i do 7 puta dnevno pa neznam sta da radimuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18102
18.3.2010 11:05:54   
Anoniman
Škorpija jesam mamica i jesam 87godiste

mlada mamica nema stauser posted image user posted image
Moja je seka tvoje god.A ja sam 85god.

(odgovor članu mamica87)
  Neposredna veza do poruke: 18103
18.3.2010 11:37:14   
škorpija
selina smao ti njoj daj da doji bez obzira na tvoj osjećaj je li mlijeko nadošlo ili ne, to nije bitno, jer i kad grudi izgledaju prazne u njima ima mlijeka, i mlijeko se stvara dok bebe doji. vjerovatno ti sporije nadolazi po danu jer noću beba samo jednom doji, a noćno dojenje je vrlo važno za regluaciju ponude i potražnje mlijekauser posted image . znači smao ti nju doji, a veće će to samo doći na svoj.

rose, mamica ja sma 10 godina starija od vas, a osam od feliksuser posted image , možete misliti kako meni izgleda kad čujem da su nam bebe haman pa isto godišteuser posted image .,
rose  malo mi je rano da prvi zubić bude očnjak, obično su to jediniceuser posted image , ali svašta je moguće, a svi ti simptomi ukazuju da će prvi zubić brzo vanuser posted image . ali ako se proljev nastavi, a zuba nema, odvedi ti bebu pedijatru da ne izgubi tečnost

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18104
18.3.2010 11:46:06   
LUNA4
eeee majcice i bebice evo i nas napokon...nisam mogla na rr nikako..
kako li ste mi???kako bebice???
nisam u toku ali nadam se da cu to nadoknadit!!!user posted image

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18105
18.3.2010 11:50:12   
selina
user posted image   hvala skorpija na savjetima upravo sam pogledala na kratkotrajnom videu kako beba treba da sisa moja nije nikad tako sisala ona to malo brze a da neguta mlijeko ne bi dobivala ni na tezini neznam vidjet cu opet sa pedijatricom kad budemo isle na bocu ako bog da sledece sedmice ali od dojenja uglavnom neodustajem!!!! ps. i ja sam 86 godiste ni to nije bas mlado kad se ima 23 ili 24 ja se jos osjecam kao 18 a vec mi 24 godine osjecam da idu godine vrlo brzo!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18106
18.3.2010 11:56:22   
dafri
Napokon proradilouser posted image user posted image user posted image pravo je bilo neobično bez vasuser posted image user posted image

Noa i Andrej,sretni rođendaniuser posted image user posted image user posted image

Prelijep dan,odosmo malo u šetnju pa ću poslije pročitati šta se još izdešavalo.

škorpija, nisi sama user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 18.3.2010 11:59:01 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18107
18.3.2010 11:59:58   
mojbebac
evo i nas da vam se javimo .....
kako sam se samo isprepadala i nasikirala ali sad je bogu hvala sve ok ..... u subotu ujutro moja anjci dobila temp, ja mislila od zubica koji joj je izbio, popodne izmjerim temp. kad ono 39. hajde rekoh idemo do DZ, ja je ponesem ona mi pocne povracati, i zagrcne se, bukvalno ostane bez vazduha, meni se ucinilo da mi se sva ukocila ( prije pet godina sam cuvala malog rodjaka koji je tada dobio fras i naravno ja sam pomislila da mi se to sad desilo ) ..... pocela sam da vristim i placem, krenula niz stepenice, i komsija me cuje, odveze nas u DZ, pregledaju je, kazu sve ok ali da idemo u bolnicu za svaki slucaj ..... cim smo stigle u bolnicu, pregledaju nas, uzmu sve nalaze, prgledi cuda i ispostavi se da ima jaku upalu grla i zdrijela ..... ostave nas u bolniciuser posted image user posted image user posted image .... tako da smo tek sinoc izasle, imala jos dva dana temperaturu oko 38, srecom nista strasno, ali ja sam bila van sebe.... nalazi svi super, ona je bas bila vesela i raspolozena ... ali ja kad nisam umrla .....
sada smo kuci, sve je ok, eto da vam se javim ... sad smo tu ponovo sa vama .....user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubimo vas i pozdravljamo puno, cestitamo sve male rodjkase, zubice, korake i sve sto smo propustile .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18108
18.3.2010 12:05:28   
škorpija
mojbebac žao mi je što stekroz to prošle, ali vjerujm mi bolje da ste tu prvu visoku temperaturu provele u bolnici, nekako se čovijek sigurnije osjeća, moj bebi je isto u bolnici imao 39 tempe, povrćao, proljev, ma užas, ali smisrile su me sestre kojima je to obična dječija bolest koja će proći i ništa više. naučila sma kako pravilno bebiju skidati temperaturu razblaženim alkoholom, kad mjeriti temp, gdje, kad se zabrnuti, ma savjeti napisani su ništa dok čovjek to sma ne preživi, nadams e da je anjica ad dobro

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18109
18.3.2010 12:05:45   
marinčii
pozz i od nas.mi smo imali pruilično mirnu noć sa 2 buđenja ovi dana smo stalno u šetnji pa se slabo stignemo i javiti a i ovo stalno nešto šteka,
mojbebac baš mi je žao da ste bile u bolnici al eto hvala bogu da je sve uredu,mogu misliti kako si se prepala uf mi mame to nekako bašteško podnesemo teže nego maleni naši,oni su jaki, čuvajte seuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18110
18.3.2010 12:10:32   
mamica87
Drage moje cujemo se poslije ponovo odo sad s user posted image set_ati dok je lijepo vrijemeuser posted image ljubim vasuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18111
18.3.2010 12:12:16   
amela2208
Selina draga i kod nas je skoro ista situacija, samoo sto sam ja ukinula flasicu sto bi i tebe preporucila, mlijeko ce ti nadoci, nama je  pediatrica zabranıla sve osim mog mlijeka za ovih mjesec i nedjelju dana se ogojıla oko 1 kg. İ ja ludim od ove moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  non stop hoce da jede a moja krsta-ruke sve me zivo boli, hoce samo da se nosa, da se pazi jooooj dragog mog treba ubit naviko je na set_nju. Jadno dijete pomıjesalo ko joj je babo a ko majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jer poslıje CR sve je on bio oko nje posto ja nısam mogla i sad kad god cuje njegov glas ucuti se a kad cuje moj glas dijete hoce da poludı od vriskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Selina probaj stavljat tople obloge na grudi da ti nadodje mlıjeko, kod mene je uspjelo hvala Bogu. Pubi Melinu od nas
Şkorpijo pa nisi valjda i od mene 10 god starijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam 84-to

Sara&Mohammad

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18112
18.3.2010 12:15:38   
anidla
napokon i mi da se javimo....
nismo sve do maloprije mogli uci na RR, i bas mi je falio, sto jes jes user posted image

ja spremna, stvari u autu, Noa spava...cekamo mm da dodje s posla i lagano na put....ovo nam je prvi put da cemo putovati 7 sati...valjda ce sve proci ok...spakovala sam i sto sam trebala i sto nisam user posted image

nisam sve citala ali evo ako smo prposutili koji rodjendan ( mislim da jesmo Noaa i jos neciji) onda sa zaksnjenjem cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svega po malo za imenjakinju dragu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18113
18.3.2010 12:15:39   
Nejrica
Evo napokon radi!!!user posted image user posted image user posted image
Bas je bilo neobicno bez vas!
Prvo cestitiamo rodjendane i sve ostalo!user posted image Pojedine sretnice su mogle  i juce na forum,pa cu kasnije iscitati sta se kod vas desavalo.

Kerim ima vec nekoliko dana proliv i curi mu nosic...isli smo doc.,ali nema nikakve prehlade niti upale...dala nam neke kapsule,ja mu dajem rizinu sluz,supu od mrkve,cajeve,ali nikako da se unormalizuje.
Ima li neka od vas ucinkovit savjet???

Inace i dalje grozno spava po noci,jos se poceo buditi ujutro u 6,k''o navijen,prosto me smori.
Eno ga sad spava,pa cemo u set_nju dok se probudi...btw dobili smo sinoc nova kisobran kolica,pa da ih probamo.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18114
18.3.2010 12:16:51   
škorpija
amela ja sam 77, ma sve ste vi klinke za meneuser posted image , odosmo i mi u šetnju, paša se probudio, cmokaaaaa

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 18115
18.3.2010 12:17:50   
iv@ncica
cao  mame..evo  mi  isto  stalno u  pokretu  od  kad  je sunce  granulo  hahahhaa...Andrej  je puno  bolji  djecak..malo  bolje  spava..ne  ureklo  se  ko  prosli  put  kad  sam  se hvalila..pa  nocima  oka  sklopili  nismouser posted image user posted image
marijana-  sta  da  ti  kazem..znam  kako ti  je..ni  kod  nas  to jos  nije  proslo...uglavnom..on    jesu  i zubi,  calgel  malo  trenutno  olaksa  i  to  je  to..i  poceo  ti  je  jesti  ostalu hranu  pa  se  privikava..i  poceo  ti  je  vise  boraviti  vani  pa  sve  prozivljava ..i  poceo  je  sanjati  znas...male  gleve  svasta  smisljaju..inace..pipni  mu  ispod  uha  oba kad ne  place..pa  vidi ako  zapla ce  da  nisu  i  usi  u  pitanju..bebe  znaju  boliti  i  usi  i glava  kad  kernu  zube...i nama  su u  to  vrijeme  noci  bile  totalno  neprospavane...sad  je  vrijeme  izbijanja  zubica
noa-   pogani  jedna   ja  nemam   a  auto  da  odem  po  svoja...sad  su  se  sigurno  rasprodala..a  ja  sve  organizirala da  odem  popodne  po  njih.. 

ja  nam  kuham jauhu  za  vani..pa  idemo  u set_nju...mi  smo  se  i  s  marijanom  set_ali  neki danuser posted image
marinci - bonami  svaki  dan  u  parku..a  gdje  ti  krijes  mateja :)user posted image user posted image

neka  neka  noa..kad  ja  kupim  fensi-smeesi  kolica...onda  cu  i do  tebe  pjehe  moc..ova  mi  brate  kolica  ogromna

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18116
18.3.2010 12:18:11   
Nejrica
anidla sretan put i sretno sa sunecenjem,pa javi nam kako je sve proslo.Ljubi druga!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 18117
18.3.2010 12:18:36   
Honey3
evo i nas napokon da vas pozdravimouser posted image cestitamo sve rodjendane i zubice sto smo propustiliuser posted image user posted image user posted image i puuuuno smo vas pozeliliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 18118
18.3.2010 12:19:30   
škorpija
Eno ga sad spava,pa cemo u set__nju dok se probudi...btw dobili smo sinoc nova kisobran kolica,pa da ih probamo.

molim fotke da se stave na odgovarajuću tewmu, naravmno s manekenom

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18119
18.3.2010 12:23:27   
anidla
IZVORNA PORUKA: Nejrica

anidla sretan put i sretno sa sunecenjem,pa javi nam kako je sve proslo.Ljubi druga!

hej atarka ce sunetiti u Kladusi Faruka, a mi cemo Nou kad se vratimo, za nekih 10-15 dana user posted image user posted image user posted image

joj sad si me podjset_ila pa sam se user posted image valja to sve predeverati.,...

hvala mila moja user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 18120
18.3.2010 12:24:16   
selina
IZVORNA PORUKA: amela2208

Selina draga i kod nas je skoro ista situacija, samoo sto sam ja ukinula flasicu sto bi i tebe preporucila, mlijeko ce ti nadoci, nama je  pediatrica zabranıla sve osim mog mlijeka za ovih mjesec i nedjelju dana se ogojıla oko 1 kg. İ ja ludim od ove moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  non stop hoce da jede a moja krsta-ruke sve me zivo boli, hoce samo da se nosa, da se pazi jooooj dragog mog treba ubit naviko je na set__nju. Jadno dijete pomıjesalo ko joj je babo a ko majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jer poslıje CR sve je on bio oko nje posto ja nısam mogla i sad kad god cuje njegov glas ucuti se a kad cuje moj glas dijete hoce da poludı od vriskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Selina probaj stavljat tople obloge na grudi da ti nadodje mlıjeko, kod mene je uspjelo hvala Bogu. Pubi Melinu od nas
Şkorpijo pa nisi valjda i od mene 10 god starijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam 84-to
  gdje si ti dragicka nasa,kako nam je sara..........amela ja joj dajem vecinom samo da doji flasice joj nisam dala 5 dana do jucer a na pocetku sam obavezno davala predspavanje a sad joj skroz slabo dajem jedino kad me snaga i strpljenje izda i pomislim da nije gladna pa joj dadnem flasicu a i meni je pedijatrica rekla prosli put sto vise da  dojim........pa moja se budi ako nisam kraj nje i u snu trazi sisu ili igra se sa njom samo da bi bila tu a mlijeka ima najvise ujutru a i preko dana ima samo sto ja imamn osjecaj da ponestaje koliko ona trazi! kako si ti,kako se oporavljas

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 18121
18.3.2010 12:24:24   
Honey3
hej,pa ja sam izgleda najstarija ovdje,ja sam 75-to mozete me tetom zvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18122
18.3.2010 12:28:57   
anidla
IZVORNA PORUKA: zaha

hej,pa ja sam izgleda najstarija ovdje,ja sam 75-to mozete me tetom zvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

imal ko maldji od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 18123
18.3.2010 12:36:15   
marinčii
marinci - bonami svaki dan u parku..a gdje ti krijes mateja :)
ej ima nas svugdi heheuser posted image jučer bila kod mame u širokom  pa gore šetali a ovi dana po gradu al nismo bili u parku,budemo jedan dan i dole došli,jutros malo do dm prošetali i onda ovde na balinavcu pili kavu kraj radobolje ima ko malo igralište za djecu fino je mada nama to još ništa ne znači,mali smo za tobogane i ljuljačkeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 18124
18.3.2010 12:37:01   
amela2208
selina: Ja sam se oporavila sto se tice rane, nemam vise bolova, imam jos po malo nekog curenja odozdo al eto i tome ce docı kraj za kojı dan. 21-og nam je 40 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo kad bi se naspavala i kad me ne bi boljeli svi zglobovi super bi bilouser posted image user posted image user posted image Sara premasallah joj bilo mnogo dobra, voli da se mazi i da se pazi svaki cas ...ko svaka bebauser posted image svaki cas hoce da mi je u naruce i eto tako. Ja svoju jos nisam uzela u krevet niti razmısljam da je navikavam jer ja uzasno spavam jadno dijete bi udavila. Sta ima kod vas, postavi jos koju Melininu...
Jo jsto sam se nasikirala sad, zvala nasu ambasadu ovdje u İstanbulu u vezi Sare,trebam joj vadit pasos crnogorski kad oni meni "mi ne redimo pasose ovdje, biometricki pasosi bla bla bla trebas ici u C.G."Pa dje cu ja sad sa njom ovako malom za C.Guser posted image user posted image user posted image user posted image doslo mı da placem

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 18125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  723 724 [725] 726 727   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  723 724 [725] 726 727   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *