|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  722 723 [724] 725 726   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.3.2010 18:58:24   
marinčii
i mi čestitamo Andreju prvi rođendan,puno sreće ,zdravlja i ljubavi..puse od mene i Mateja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18076
17.3.2010 19:00:11   
Meri29
I mi smo dobili svu garderobu do 6-og mjeseca, krevetic, kolica, torbu, kengura, 2 ljulje i didakticku igracku... od rodbine i to sve novo, puno, puno mi to sve znaci. Ma hvala im svima user posted image

Moja mala lopuzica vristi po kuci od neke dragosti ili huje, ni sama ne znam user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18077
17.3.2010 19:03:47   
Anoniman
od rodbine svasta dobijemo svaki put kad dodju, al bas mi nesto drago kad kolege s posla nesto poklone... nije bitno sta al vazna je paznja... Sabini su kupili biciklo a eto Nanetu hoce kolica...

amela duso od kad nisam jela plazmu ihahaj... hehehe valjda nije zor... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Bambi09 -- 17.3.2010 19:04:57 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 18078
17.3.2010 19:15:06   
škorpija
marijana nekad je bol toliko jaka da ni calgel ne pomaže, a i on djeluje samo pola sata. nama se je to isto znalo dešavati kad su donje jedinice rasle, doduše nisam ga nosala, ali nije htio spavati po čitavu noć. ali najbitnije je , proći će i to

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18079
17.3.2010 21:20:54   
noaa
mi kupili kolica sto je ivancica postavila link...user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18080
17.3.2010 21:24:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noaa

mi kupili kolica sto je ivancica postavila link...user posted image user posted image user posted image user posted image

Baš su prava šminkerska, a cijena smiješna!
U Sa nikad ništa takvo!
Koju si boju izabrala?
Daj jednu sliku da vidimo krofnicu u njima! 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18081
17.3.2010 21:29:16   
noaa

IZVORNA PORUKA: tajra

Baš su prava šminkerska, a cijena smiješna!
U Sa nikad ništa takvo!
Koju si boju izabrala?
Daj jednu sliku da vidimo krofnicu u njima! 

crveno-crna zadnja ostala a mislim da ih ti mozes naruciti preko ove neke firme iz Banja Luke imam negdje link..moja krofnica spava nije ih vidjela tek sam ih veceras kupila a slike ne mogu postaviti valjda zbog ovog kvara na RR

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18082
17.3.2010 21:46:53   
R&T@
Lijepa kombinacija boja!
Sutra šetnja,abd!
Ja ne kupujem kolica, imam troja, naslijeđena od starije kćerke, ali su tako staromodna, nismo u trendu!
Tačnije, kupila bih ja, ali ne smijem, nemam više mjesta u podrumu od njihovih rekvizita!
Postavi ti ipak link, znam da ce neka mama tražiti!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18083
17.3.2010 22:07:22   
rokoko

E neka ste ih kupiliuser posted image user posted image user posted image .Mi takva imamo vec godinu dana,prezadovoljni njima.Dovoljno siroka,spustaju se skoro u lezeci polozaj,na plazi spavao u njima,zimi i u jakni dovoljno komotna...A ono sto me je zaintrigiralo je cijena koja me sokirala jer smo ih mi platili 185km!I sad vidim na nekom on line shopu u Srbiji da je na njih extra popust 50% i onda je to to.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18084
17.3.2010 22:21:17   
škorpija
dobra su kolica, ali ih čini mi s  nema u sarajevu, ali ima u doboju, tamo im je predstavništvo za bih, valjda

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 18085
17.3.2010 22:26:39   
lila25
evo da se malo javnemo,ja pokusavam da pocnem uciti ostao mi jos ispit a ne znam kako da se nakani,nemam koncentracije ni malo.
gledam ova kolica ima li ih kupiti negdje u sarajevu bas su povoljna...
kad govorite o rodbini i mi smo dobili skoro sve i bas nam je dobro doslo svi su po nesto i sad imamo sve potrebno kolica Graco sa AS,krevetic,hranilica,hodalica,ljuljacka i bas sam svima puno zahvalna pogotovo jer su svi prvo nazvali i pitali otprilike sta imamo i sta bi oni mogli da poklone tako da nemamo duplo...a nane nam stalno nesto dokupljuju a mi presretni.user posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 18086
17.3.2010 22:28:55   
lila25
škorpija kako je ajdin i kako pundara mala:) jeli se oporavio pozzzz.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 18087
17.3.2010 22:32:26   
Apotekarka
Dobra vecer...
Kako su mame i bebare...
Moj Antonio valjda spava bio se sad uzmucio kad sam ga odnijela kemko...
Jutros smo bili u set_nji,dan divan bio nakon toga mi je super spavao 2 h u komadu a ja sve pospremila...
Kupali smo se tako je sretan u vodi...a mama je sretna jer nam tajo sutra navecer dolaziuser posted image user posted image user posted image user posted image
Andreju zelimo sretan rodjendancic i sve najbolje...EVo polako se redaju rodjendani nasih malih generacija...I ja sam pocela pomalo kontati o tortiuser posted image ,o slavljuuser posted image ,zao mi jedino sto taj dan radimuser posted image
Marinci i moj u zadnje vrieme s apetitom jede kupovne kase a kad ja spravim zna se beljiti a ja bi bas sad htjela da malo vise jede ovo pravljeno domnace sto imam...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18088
18.3.2010 4:16:10   
Ella_H
Poz zenice i bebe...Apotekarko imam isti problem
hem sto slabo hoce povrce kako kad, hem hoce da bankrotiram
s kupovnim kasicama hehe
Dobio je 2 zuba opasan je nemiran samo sto nije prohodao
oko namjestaja uveliko hoda, slabo pajki pa mamica
samo trci da barem hocu smrsat koju kilu
nemogu da vjerujem da mu je 7 mjeseci kako brzo vrijeme prolazi
poljubac svim bebama i mamicama
a Stambol je moje omiljeno mjesto nadam se da cu
jednog dana zivjeti tamo ili u masti barem
kisss kissssss

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18089
18.3.2010 9:01:08   
Anoniman
jutroo od nas nenaspavaniuser posted image
A.se nesto stalno vrtio,sta sam puta ustala cucu dodavala
I jutros kad se budio oko 7.Da ga nahranim on sav mokar,valjda nisam dobro pempu stegla pa se upiskiouser posted image lopov al ja sam kriva morala sam ga presvuc i razbudit mada vec je,bio budan.
I nije htjeo vise spavat,ja sam mogla jos malo bar do 8.Al dzaba nece A.da spava vristi nece cak,ni da lezi i morala sam ustat.
Evo,ga u hodi vristi baca igracke,rusi sve pred sobom
Ja mu ukljucim autic on ide za njim juce ga bio pokvario al uspjeli smo otklonit kvaruser posted image
Da se pohvalimo,juce smo papali prvi put ribu i svidjamu se svu smazo s blitvom,i spinatom.user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18090
18.3.2010 9:35:00   
Srculence
dobro jutro i od nas!
Ni mi se nismo naspavali.Mama sinoć do kasno gledala neki fil i legla u 2 a D se jutros u 7 nadigo....Jedva sam ustala...glava me boli...puca...
Danas je kod nas sučano pa bi se moglo malo prošetetiuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18091
18.3.2010 10:09:05   
mamica87
Jutro drage moje!!

Moj B jos spava samo cekam kad ce se probuditiuser posted image .Inace i on je poceo ponovo da hapi posto jedno vrijeme nije htiouser posted image Felix jesil ribu stavljala u blenderuser posted image Cestitam sve rodjendane koje sam propustila u zadnje dane i ljubim bebiceuser posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 18092
18.3.2010 10:24:24   
škorpija
škorpija kako je ajdin i kako pundara mala:) jeli se oporavio pozzzz.

lila hvala u pitanju, sad je sve super, stvarno se bebe oporave brzo to je čudo jedno. a što se tiče poklona, stvarno zbog rodbine i važi oan oizreka svako diejte ima svoju nafaku: kako neće imati kad familija kupi roditeljima sve što im trebauser posted image  i baš tako, hvala im.  
a ti vidim već razmišljaš o kišobran kolicma a bebče tek 3,5 mjesecauser posted image

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 18093
18.3.2010 10:27:49   
škorpija
a mama je sretna jer nam tajo sutra navecer dolazi

što li božeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18094
18.3.2010 10:36:43   
selina
user posted image user posted image super proradila stranica........
gdje ste mili nasi,mnogo ste nam nedostajali tri ili cetir dana nisam mogla da udjem na stranicu zasto ja neznam pa mi je bas bilo dosadno!!!!!!

ja bi za zamolila za misljenje ovih malo iskusniji mamice moja mala non stop jede znaci neradi se o skok o razvoju posto je takva od rodjenja  najdulje sto moze izdrzati bez jela je  sat i po do dva i ponovo je gladna inace dojim je i nekad joj dadnem prehranu nekad ujutru nekad uvece a njoj je sada dva mjeseca i 4 dana, prvo sam pomislila da nije mi mozda mlijeko kvalitetno ili mozda neizvuce do kraja ono sto kazu onaj masni dio ali i kad joj dam flasicu to sam jucer uradila 120ml da ne bi navodno jela tri ili cetir sata da bi meni nadoslo mlijeko pa da i ja izmuzem 120ml pa da sporedim koliko moze biti bez hrane jer kontala sam mozda neivuce dovoljno jer vecinom zaspi za sikom u tome nisam uspjela je je proslo tacno sat i 40 minuta i ona je plakala od gladi kao da nije jela 5 godina!!!! sta vi mislite o ovome???? jel imala koja ovo iskustvo????

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18095
18.3.2010 10:37:30   
škorpija
mamice87 jesi li ti fakat mama i 87 godišteuser posted image , joooj sve neke mlade mame, bolje mi je da idem na onu temu mama poslije 35 user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18096
18.3.2010 10:40:16   
škorpija
selina, jesi li sigurna da plače od gladi, možda joj samo treba tvoja pažnja, doduše i moj bebi je dojio i(i jeo dohranu) svaka 2 sata, a i danas ne može da izdrži više od 3,5 sata bez hrane. možda su im jednostavno mali želuci, pa traže češće da jedu, što nije ni loše, bolje it o nego da im se razglave želuci pa da poslije imaju problema

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18097
18.3.2010 10:45:33   
škorpija
http://www.djeca.org/site//index.php?option=com_content&task=view&id=644&Itemid=32

selina pogledaj malo i na ovom linku

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18098
18.3.2010 10:52:13   
selina
user posted image jeste ovo nesto cudno svaki put moram da stavim nesto od ovih smjesaka da bi pocela pisati nece ona crtica da mi se pojavi!!!!!

paznju nemoze vecu dobiti non stop mi je u rukama i na grudima mislim stavim je cesto ili uvjek mi zaspi na prsima pa je onda stavim u krevetac pricam sa njom tu sam za nju i inace je vedra bebica i zilava je bas i cvrsta samo eto sto mi tako radi neznam jel moze biti i da su mali zeludci malo me tjesi eto sto je znaci i tvoj mali bio taki kao moja hanumica mala........ma sve mi se nesto cini kao da je gladna ali kao sto reko utjesi me kad joj dadnem flasicu pa opet isti problem a inace joj je stolica zelenkasta pa se uvjek toga malo prepanem! a noci me pravo slusa samo jednom se probudi da jede i to je sve ali zato preko dana me oguli.........a i nedobiva previse na tezini ono najnormalnije dobiva a nedo bog da dobije koliko trazi.........a problem je sto ja imam osjecaj mlijeko pravo nenadodje ona vec ponovo gladna ili ja mislim samo da nenadodje neznam vjeruj mi skroz sam zbunjena bas sam u dilemi!!!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18099
18.3.2010 10:52:30   
mamica87
Škorpija jesam mamica i jesam 87godisteuser posted image user posted image Nisi ti stara samo sto kad cujes moje godiste vjerovatno se sjetis nekoga koji je bio dijete user posted image Tako i ja kad cujem curice 91 godiste zabavljaju se uveliko ja se sjetim svog brata koji je bio 5 razred a sad momak citavuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  722 723 [724] 725 726   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  722 723 [724] 725 726   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *