|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  727 728 [729] 730 731   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
18.3.2010 23:15:40   
megi
vidim lijepo vrijeme izmamilo mamice i bebare vani
i mi smo danas set_ale  takodjer u zimskoj opremi i mene nesto strah da je bas odmah raskomotim,
a i neki vjetar je puhao ni malo topal, tako da jaknica jos malo

joj i adna ovih dana nekako kaki 4-5 puta, ali kontam mozda je i od prehlade jernam nosic jos malo curiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

valjda nije sta drugo ja odmah u glavi slozim sve moguce i nemoguce scenarije

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18201
18.3.2010 23:18:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamica87

Enisa_sara nosaj ga slobodno

Ma nosala bi ja slobodno da on nema 13 kg user posted image user posted image  Nosam ga evo više 9,5 mj. Odlučio da me dokusuri mater li mu njegovu!! Uh kako sam ljuta. Evo spavao 1h pa je g-din dojio pa ga tek maloprije spustila. I kao da gledam za 1h će opet user posted image user posted image
Ej na stranu sad sve, al je li moguće da sa njim nešto nije ok???? Je li ovo normalno????

(odgovor članu mamica87)
  Neposredna veza do poruke: 18202
18.3.2010 23:23:11   
mamica87
Jest draga normalno je to i moj je skoro imao tu fazu to da poludis non stop na siki samo dreci i hoce da se nosa al et proslo je hvala Bogu nadam se da ce i kod tebe to ubrzo proci

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18203
18.3.2010 23:23:51   
malena_t
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ej na stranu sad sve, al je li moguće da sa njim nešto nije ok???? Je li ovo normalno????

Šta ti je bona? Normalno da je normalno. Navikla si ga, vjerovatno je i malo veća maza, i koristi to. Znam da ti nije lako, ali stisni srce i odvikavaj.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18204
18.3.2010 23:24:25   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image
jeste vi meni zene šega user posted image user posted image user posted image
uvijek se ismijem skorpiji i enisa_sari hehehehheh
carice ste...user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18205
18.3.2010 23:25:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t

ali stisni srce i odvikavaj.

Da pustim da plače? Koliko dugo, dok sam ne prestane ili? Ma strah me da mu se od plača ne desi nešto loše user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 18206
18.3.2010 23:26:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

Samo se ti smij! Tvoje dijete mirno pa se smiješ user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 18207
18.3.2010 23:31:39   
Hanady RR
enisa draga normalno je to...šta ti je. ali djeca stvaraju navike kojih se teško oslobađaju kada sus tariji. Što bude mudriji sve će te više driblat. zanm nije neka utjeha ali malo si ga razmazila i jako je vezan za tebe. uglavnom pokušaj da ga pustiš...neka plače...vidi mu prag tolerancije sa plačom...neće mu ništa biti s tim naravno dfa ga nećeš pustiti da plače 3 sata uzastopno da nebi dobio bruh od plakanja...ali kako uje skonato da je super da ga nosaš tako će skontati da ti to više nećeš. pokušaj malo treninga  ali nemoj sada kada je tek osunećen ...sačekaj još jedno 7 dana pa onda trenirajte.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18208
18.3.2010 23:35:18   
Anoniman
Ma jašta nego razmažen!! Tako sam i mislila za nekih 7-10 dana dok mu se ćuna smiri.

Hvala vam user posted image user posted image  Vjerovale ili ne, nekako mi je sad lakše.....

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 18209
18.3.2010 23:41:41   
Sonja

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: Sonja

Samo se ti smij! Tvoje dijete mirno pa se smiješ user posted image user posted image

ma nije miran vjeruj mi...postao je pravi krpelj...user posted image
em se ne odvaja od meene em mi popi krvuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18210
18.3.2010 23:51:44   
malena_t
Enisa ja kad sam rodila Benjamina bila sam skoro stalno sama s njim. Muž na poslu, svekrva nezainteresovana, mama u Banjaluci.....Noću, hvala Bogu, nisam imala problema, jer je od mjesec dana spavao u komadu cijelu noć, ali zato danju samo sika, spavanje na siki i tako u krug....Ja gladna, kuća u haosu, ukočena od ležanja po dva sata dok dečko spava i jede. Tako je bilo dva mjeseca i onda okrenem ploču i počnem ga puštati da plače. Možda zvuči surovo, ali tako je. Stavim ga kraj sebe, ja jedem, on plače...I tako par dana i prestao. Isto je bilo i sa spavanjem na siki. Par dana se bunio kad ga poslije jela spustim u krevet i prestao. Nikad mu ništa nije bilo zbog plača, ali nisam ga nikad puštala duže od 15 minuta. Uveče ili preko dana kad neće da zaspi, a uspavljuje se u rukama (maženje, ljubljenje, bez ljuljanja) ili na siki spustim ga u krevetac, otplače 10-15 minuta, i zaspi. Dovoljno je da mm ili ja sjednemo u njegovu sobu, sam legne i zaspi. Mm mu zna vrlo često zaprijetiti: "Spavaj! Odnijeće te mama da plačeš."user posted image
I još nešto kad plaču čini se da traje vječno, ali nije. Prati sat i vidjećeš.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18211
19.3.2010 0:35:00   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: noaa

ja jos nisam postavila slike a kad budem saljem ih prvo Hanady pa da ih ona postaviuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam smotana pravouser posted image ivancice ja cu sutra u trandanjeuser posted image

i  ja  trandam svaki dan  kad  ustane oko 12  pa  se  spremimo tamo  od  1  pa  do 3,5-4 tada  ide  na jos  jedan spavanac..a  i ja do tad krepam i  njemu taman dodije  i  eto ti...ako  budes  dolazila  kod  nas  javi

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18212
19.3.2010 0:37:08   
noaa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

IZVORNA PORUKA: noaa

ja jos nisam postavila slike a kad budem saljem ih prvo Hanady pa da ih ona postaviuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam smotana pravouser posted image ivancice ja cu sutra u trandanjeuser posted image

i  ja  trandam svaki dan  kad  ustane oko 12  pa  se  spremimo tamo  od  1  pa  do 3,5-4 tada  ide  na jos  jedan spavanac..a  i ja do tad krepam i  njemu taman dodije  i  eto ti...ako  budes  dolazila  kod  nas  javi

po golubu pismonosiuser posted image user posted image user posted image user posted image daj br na pp

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18213
19.3.2010 0:38:09   
iv@ncica
hahahhaha..evo  idemi saljem..hahahha--pa  svejedno  bi se  prepoznale  po  kolicimauser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18214
19.3.2010 7:55:53   
Meri29
Dobro jutro user posted image Sto ste nam vrijedne, ispisale ste stranica i stranica. Upratila sam da nam se Junior razbolio, Seceru user posted image user posted image za naseg malog druga
Dadada torta je super njam, njam...

Jos sam skontala da sam ja pravo u sredini, mogu se privaliti i starijim i mladim mamama user posted image Blago meni user posted image user posted image

Mi jucer tri sata set_ali, Majda spavala, bili cak i na Panonskom za probu, sjedili na suncu... ma ljepota, a ona spava li spava... Nije cak htjela ni jesti (za divno cudouser posted image )

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18215
19.3.2010 7:58:36   
Nellica
Da se i mi konacno javimo, virimo na temu ali ne stizemo tipkati.
U frci smo oko trazenja posla mm, priprema za preseljenje.... i stotinu drugih stvari....

cestitamo sve sto smo propustileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idemo guzu presvuci pa viriti sta ste pisale.......

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 18216
19.3.2010 8:14:03   
škorpija
Enisa ja kad sam rodila Benjamina bila sam skoro stalno sama s njim. Muž na poslu, svekrva nezainteresovana, mama u Banjaluci.....Noću, hvala Bogu, nisam imala problema, jer je od mjesec dana spavao u komadu cijelu noć, ali zato danju samo sika, spavanje na siki i tako u krug....Ja gladna, kuća u haosu, ukočena od ležanja po dva sata dok dečko spava i jede. Tako je bilo dva mjeseca i onda okrenem ploču i počnem ga puštati da plače. Možda zvuči surovo, ali tako je. Stavim ga kraj sebe, ja jedem, on plače...I tako par dana i prestao. Isto je bilo i sa spavanjem na siki. Par dana se bunio kad ga poslije jela spustim u krevet i prestao. Nikad mu ništa nije bilo zbog plača, ali nisam ga nikad puštala duže od 15 minuta. Uveče ili preko dana kad neće da zaspi, a uspavljuje se u rukama (maženje, ljubljenje, bez ljuljanja) ili na siki spustim ga u krevetac, otplače 10-15 minuta, i zaspi. Dovoljno je da mm ili ja sjednemo u njegovu sobu, sam legne i zaspi. Mm mu zna vrlo često zaprijetiti: "Spavaj! Odnijeće te mama da plačeš."
I još nešto kad plaču čini se da traje vječno, ali nije. Prati sat i vidjećeš.

Prvo da potpišem ovu mudru ženuuser posted image . Bogami i ja sma ajdina odvikla od nosanja puštanjem da plače, ne postoji druga metoda, a fakat su me ruke toliko bolile da više nisam mogla, bojala sam se da mi ne ispadne.

E Ajdin je sinoć  napravio prve korake. bila prijateljica kod mene, ja nam kuhala kafu, kad ona viče, vidi, vidi, a on se pustio od trosjeda i ode prema tv-u i uhvati se za komodu sav sretan. Od tad stalno vježba , pušta se i pada, bojim se da će se razbiti ko kruška, ali valjda tako morauser posted image .
Megi fakat ste nam mogle doći, baš ste nekeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 18217
19.3.2010 8:22:32   
Anoniman
jutro
Mi smo spavali masallah super haman jedna noc,dobra jedna losa user posted image ajd nema veze
Zaspo oko 22.a JA posle njega oko 23.Bila sam TOP mesecini i da se budio nisam nista cula.Toliko sam,bila umorna
Inace se ja budim u toku noci,ako nista navijem alarm user posted image na tel.da me trzne jer ruzno spava da ga pokrijeme i da ga virnem.Sinoc zvoni,zvoni,zvoni ma nece da stane ja izasna neznam gdje sam,ni sta zvoni.Ja iskljucim tj.prekinem ono za 15min.haman opet ja konatm neko zove ahhh ljudi moji a ja fino izasna onako,nevidim nista niti se secam kako sam ja samo izvadila bateriju iz mob.da mi vise nezvoni.
Toliko,nisam znala gdje sam da neznam sto mi zvoni ej ljudi moji sta znaci premorenost
I oko pola 6 se trznem kad nidje mog,mobuser posted image spao na pod kako neznam
Nahranim A.pojo 180ml.i nastavio spavat do pola 8.
I super bas sam se odmorila,naspavala ma milina bozija
ENISA,uh vidim B.se nimalo nemanja user posted image bas te zeza ah stas takav je pa hajd,valjda ce biti bolji nadat je se nije lako nosat jos nespavat...
Ljubimo vas

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 18218
19.3.2010 8:38:54   
Mya_81 RR
Joj, vani divno vrijeme pa i ja odmah bolje volje user posted image sva happy

Enisa, jesam li ja to krivo shvatilia ili se Benjo sunetio user posted image Bas me zivciralo sto nisam mogla na RR i svasta sam propustila...nadam se da je pršlo sve i ok i sretno mila danas s nalazima user posted image Mi se nismo morali odvikavati od nosanja, a znaš koliko smo je nosali zbog grčeva, jer su joj igračke i puzanje postale zanimljivije, ali smo primijenili metodu ostavljanja da plače kad je pitanje uspavljivanje i uspjelo je nakon par dana user posted image

Škorpija, pa dječak nam je veliki postao user posted image user posted image user posted image user posted image ...duša draga, pripremi kamericu i čekaj...želim video na FB obavezno user posted image

Dadada, recept za salatu samo da si upisala na google odmah bi ti izbacilo...ima ih puno...baš mi žao, ali vjerovatno ti u cijeloj frci to nije ni palo na pamet....Andrej je bio presladak i neka se vala počastio s onom kockom, zaslužio jeeeeeeeee user posted image user posted image i Noaa postavi slike da vidimo malu slavljenicu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18219
19.3.2010 8:39:45   
Mya_81 RR
Škorpija, neobično mi te vidjeti na RR ovako rano user posted image  user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18220
19.3.2010 8:43:19   
Anoniman
Pa, "đe" ste, žene i bebači... nedostajali ste mi...
Nadam se da su bebe dobro, a njihove mame naspavane i vesele...
Ljubimo vas Esmilica i ja

Neposredna veza do poruke: 18221
19.3.2010 8:44:09   
škorpija
joooj mia ustao u 6,45, sad možemo zajedno kahvenisati uz u rru cik zoreuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18222
19.3.2010 8:46:58   
dafri
Čestitamo male koračićeuser posted image user posted image ,mogu da zamislim kako je medeno.Una od kada se diže vježba padanje na guzu,baš se vidi da to namjerno radi,pusti se i hop na guzu po hiljadu putauser posted image
Mi se uspavljujemo ljuljajući, na lopti, u zadnje vrijeme se pravo buni kada ide na spavanje bez obzira koliko je umorna,kad je stavimo u krevetić odmah se diže pa   ne mogu da zamislim da će ikada sama zaspati.

To me baš brine kontam kako će to teta savaladati,jer je baš treba savladati,pokušava nama staviti dudu,ustati,ma haos.

felix mogla si se i javiti na alarmuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 18223
19.3.2010 8:52:30   
škorpija
Mi se uspavljujemo ljuljajući, na lopti, u zadnje vrijeme se pravo buni kada ide na spavanje bez obzira koliko je umorna,kad je stavimo u krevetić odmah se diže pa ne mogu da zamislim da će ikada sama zaspati.

i mi smo imali ovu fazu, baš u tom periodu i hvala bogu prošla je,sigurna sma da će i kod vas proći

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18224
19.3.2010 8:54:06   
škorpija
feliks, joooj i anel ustaje brate pravo rano, pa šta je sa ovom djecom user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  727 728 [729] 730 731   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  727 728 [729] 730 731   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *