|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.3.2010 0:04:16   
noaa
i ja cu samo da jednu tetku koja je rekla da nista nije kupila za rodjendan pa eto ako nesto treba ona ce dat pareuser posted image user posted image user posted image kontala reci cu ja ne treba nistauser posted image user posted image malo sutra...ima da plati novi bibiuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18026
17.3.2010 0:21:47   
iv@ncica
hahahah  nravno...ja  cu  jadna  sama u  nabavku..imas  2  modela  od  93 i 130 km...a  nisam gledala  jos  u  todoru  i  t.limacu..imali  tamo  ista

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18027
17.3.2010 8:19:26   
marinčii
jutrouser posted image
mi smo imali prilično mirnu noć s tri dojenja al je odma zaspo pa je dobro,ja stvarno neznam kad on misli smanjivat ova dojenja pa i sad mi doji 7 -8 puta u 24 sata još jučer pojeo 3 kašice ,lopuža oće samo slatke i to kupovne garant oni u njih stave nešto da navuku djecuuser posted image ,povrće i dalje odbija ,od lino proizvoda neće ništa tako da nemam šta mu dati izludit će me sa ovom hranom,uf sorry opet ja o istom al šta ću kad me muči moram se nekome izjadatiuser posted image
ljubac za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18028
17.3.2010 8:42:58   
Atarka
Jutro ranoranioci,

Enisa_sara, suosjecam s tvojim ledjima user posted image , jer i mene ceka isto od petka pa na dalje user posted image . Ne znam kako cu sa njegovih odoka 9 kguser posted image  
Mi se ubrzano pakujemo, krecemo na put danas, aBd, pa se necu javljati neko vrijeme. Mozda ugrabim da vam javim kako je sunecenje proslo. Pakovanje...prvi put idemo s djetetom na put i sve mi treba. Ne mogu vjerovati da ce veliki kofer u koji sam ranije pakovala stvari i za sebe i muza sada biti pun samo djetetovih stvari! Pa onda kolica, krevetic putni (kupila sam jucer Bubu u TL), sjedalica-ljulja, igracke...Ma haos. Sreca pa imamo velik gepekuser posted image
Kolica Omnia su mi bas cool, a cijena im je super. Dobro provjeri mehanizme sklapanja/rasklapanja na licu mjesta.
Apotekarko, znaci sokic je bio dobar laksans, da znam sta cu kad moj dobije zatvoruser posted image .
Sviju vas pozdravljamo, drzite nam fige!

30.09.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18029
17.3.2010 9:01:48   
Meri29
Jutro i od nas user posted image   Mi smo imali mirnu noc, budila mi se samo jednom da jede, ostalo je prespavala taman toliko da mamu probudi jutros u pola 8... user posted image

Atarka sretan put

Javljaju nam se mame na Fb, one koje ne mogu ili ne smiju uci od virusa, fali im i ova i sve ostale teme user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 18030
17.3.2010 9:21:53   
škorpija
ivančica meni ova kolica izgledaju pravooo dobro, a stvarno je i cijena super, ma najbolje staviti bebija i napraviti nekoliko krugova i tako skontati valjaju li.

marinči i ja mislim da nešto stavljaju u kupovne kašice, moj ih jede ko lud, a kad ja skuham uglavnom pravi faceuser posted image

atarka obavezno se javite kako je prošao sunet,(ko će ga sunetiti u kladuši), ali sigurno će biti okuser posted image

meri i mi smo kao i vi imali mirnu noć, jedno buđenje u pola 5 za klopanje i zzzz, još samo da malo odmakne od pola 8, uh brate prerano je touser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 18031
17.3.2010 9:24:00   
Meri29
Ma draga cini mi se da to ona namjerno samo da me vidi da sam budna, onda nastavi da se igra sa rukicama i sl. , ni ne gleda me. Ma kazem ja da je to lopov moj maliuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18032
17.3.2010 9:45:50   
Emica_sa
Jutro i od nas.Ovaj forum me ubi preko mozzile ga ne mogu otvoriti nikako,preko internet explorera evo jedva,ali s tim da ne mogu otvoriti moju ringeraju ni ništa samo koja je tema trenutno aktuelna na nju odgovoriti.Kad će se ovo više stabilizovati zna li iko išta?
Izvinite na ovome ali stvarno sam morala user posted image .Mi smo dobro,i već odavno spavamo po čitavu noć,ali zato po danu ništa slomi me.Imam jedno pitanje kad su se vaše bebe počele okretati ono sa leđa na stomak i obrnuto,bitno mi je pravo,pošto ova moja poguzija nije zainteresovana uopće za to?Atarka sretan put i da sve prođe user posted image  .Za ostale velika pusaa

Hello, it's me...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 18033
17.3.2010 9:47:52   
škorpija
emica ma i meni svako malo javlja da imam grešku i hoće da mi ugasi  stranicu ali ja ne damuser posted image , fakat hoće li se ovo ikad vratiti na starouser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 18034
17.3.2010 9:54:19   
Emica_sa
Ja ne znam mene ovo izludi nisam navikla ne mogu ništa,kad odes na ringeraju.rs ili hr u njih sve ok samo ova naša u downu user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18035
17.3.2010 10:16:43   
Atarka
Hvala vam svima, javicu se svakako. Skorpija, sunet ce obaviti dr.Kendic, ne znam koliko poznajes nasu doktorsku "scenu"user posted image .
Pusica i mahanje user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 18036
17.3.2010 10:19:38   
Anoniman
jutro
Mi smo dobro spavali,nasprem prekosinoc.Zaspo oko 22.Jest se vrtio,kmeco jedno 10etak,puta sam ustala dodavala cucu vrtio se i dok je ucvrstio san o.k.
A.se nacio prevrtat,sa stomaka na ledja ,kotrlja se niz lezaj ko kladauser posted image
Vise nespava na ledjima ima vec mjesec kako,spava na stomaku.
Prije cim,ode na stomak kmeci a sada se naviko,i voli spavat na trbuhu.
Valjda gdje se zna prevrtat.
Jedino ruzno,spava od tolike duzine krevata,one ode u sirinu pa mu tjesnouser posted image none vise .
Pa ja podignem zastitne ,jorgancice na oradici al opet ih nonama svuce
Ustaje oko 8.svako jutro ja sam vec navikla na ranjenje jer,navecer dobro spava
Skoro zaspo ja malo da virnem

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 18037
17.3.2010 10:23:04   
Anoniman
marinči i ja mislim da nešto stavljaju u kupovne kašice, moj ih jede ko lud, a kad ja skuham uglavnom pravi face
user posted image potpisujem
Jedino voli mamine supice a sad da ja spravljam,neke vocne ili povrtne kasice samo mu se zgadi dok ove kupovne oblizuje se nikad neostavi ni jednu kasikicu viskauser posted image
Kupujem,ih vec od 4tog.mjes.dosad smo pojeli skoro pun kamion kasicauser posted image
Marinci,kakav vam je bila noc

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18038
17.3.2010 10:37:56   
Emica_sa
E felix pitam zato što ovi dosadni pedijatri očekuju da se beba od 4 mjeseca okreće a ja koga sam od poznanika pitala niko mi nije rekao da se njegova beba sa 4 mjeseca okretala pa sam user posted image  A moj neće ništa osim Aptamila ni kašicu ni čaj ni vodu nekad ga natjkeram malo čaja ali u biti neće ništa

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18039
17.3.2010 10:57:20   
Anoniman
Dobro jutro i od nas...
iv@ncice, kolica su ekstra, meni se bas svidjaju, a i cijena im je pravo pristupacna... da znam da bi ovaj moj htio, sad bi zapucali za MO... user posted image
mi smo imali predivnu noc... user posted image user posted image user posted image user posted image  jucer smo cijeli dan bili na selu, pomalo ga iznosila na zrak i valjda ga smorilo, sinoc zaspao u 22,30 jutros do 6,30... user posted image user posted image user posted image user posted image  dojio i opet zaspao do 10 h, tada smo svi ustali... evo pijemo kaficu... ma bas mi je medenjak medeni...
evo opet sunce progrijava, mozda cemo opet danas vanka... ocito da djeci godi...

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 18040
17.3.2010 11:00:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: de_de

Evo da se i mi javimo. Mama pocela pomalo raditi, pa se PUNO pozelimouser posted image user posted image user posted image
Ljubimo sve bebice

draga zao mi je sto si vec pocela raditi, pa jesi morala ili si to ti tako htjela... kako nam je drugar Keno?

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 18041
17.3.2010 11:06:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

E felix pitam zato što ovi dosadni pedijatri očekuju da se beba od 4 mjeseca okreće a ja koga sam od poznanika pitala niko mi nije rekao da se njegova beba sa 4 mjeseca okretala pa sam user posted image  A moj neće ništa osim Aptamila ni kašicu ni čaj ni vodu nekad ga natjkeram malo čaja ali u biti neće ništa

ah,sto neceuser posted image ,ako nista mora caja ili vode sokic piti jer je jaka hrana
Hoce A.papa svasta danas ce ribu jest s povrcem.Ovaj nista neodbija juce pojo punu zdjelicu zelenjave sto ja tak zovem user posted image povrca
Pa ocel jednu kasikicu imal ista da mu se svidja??
A.se nije prevrto do skora haman naucio isprakso se sad ko veliki pici po lezjau bas je smjesan.A ni mi nismo od 4 mjes.mrdali...nije znao tek sa 5,6 mjes poceo se na stomak prevrtat,a sad zna vec bolje polako mila naucit ce on sam.

Bambi,mila moja lijepa pa nas nane je pravi pametnica msallah neureklo se kuc,kucuser posted image user posted image ,,cuj do 10.Ovaj hairlija jedva do 8izdrzi a zaspe ponovo u 10 i spava dva sata...
Al dobar je po noci jednom se budi jest,malo dok neucvsti san bude kmekanja a posle superr
Dobar,je kazem kakav je bio dok je bio mali ko nane nista nije slusao spavo lopov jedna sad superruser posted image

< Poruku je uredio felix -- 17.3.2010 11:10:11 >

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 18042
17.3.2010 11:07:07   
škorpija
ma gdje progriajava sunce, jel u gorađdu, ovdje kod nas  oblačno, grozno, a najavili sunčanooooo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18043
17.3.2010 11:12:02   
Anoniman
vrmenska prognoza u Tesnju :user posted image
suncano,sa vjetromuser posted image ........
Dal,cemo dans van hmm ,budemo vidjeli ako popodne bude jako grijalo sunce i malo se smanji vjetar

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18044
17.3.2010 11:13:42   
iv@ncica
jutro  drage  moje...evo  sunca..mi  smo  niocas  relativno  fino  spavali...imali smo  buđenje  1-2  ali  nisu  bila  problematicna  ..i  ne  kontam  ih  u  buđenja..valjda  idemo  stalno  vani...pa  mu  dan  bude  zanimljiv..pa  malo  bolji  bude  po  noci..ma  mene  od  ove  silne  prehlade  i  sinusi ubise  iako  su   ko prosle..  od  one  sluzi  sto  se  slijeva u  grlo...uhvatio  me  neki  kasalj  po  noci..puna  sam  one  sluzi  koja  nece  vani...nos  curi  umjesto  vani  unutra  uhhhh...gusi  me..sad  cu  ici  kiupiti  neki  sirup user posted image
evo  ja  vec  kuham  rucak  i  nama  i juhu  s  povrcem  i  tjesteninom   bebiju..pa  mama  spakira bebi  rucak  u nasu  moćnu  kutijicu..i  mi  idemo  vani  po pola  dana...sunce  je  i  toplo  je  milina  napokon..pa  bebi  jede  u  parku user posted image ,  mi  nismo  nikad  jeli  te  povrtne i  mesne  kasice  kupovne..ali  zato  vocne  jesmo...meni  one  mesne  smrde..vise  volim  sta  je  da  je  i  sta  imam  da  mu  skuham..to  je  sve  za  cas...i  voce  pravimo..ali  kad  smo vani  ili  idemo  negdje,  a  to  je  cesto   ima  teglica..one  su  mi  fine

< Poruku je uredio iv@ncica -- 17.3.2010 11:16:05 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18045
17.3.2010 11:20:08   
Anoniman
felix user posted image user posted image user posted image user posted image
ma nemoj da mi dijete diras, Anelko je masallah, a to sto je zafrkant i treba da bude... samo tako... joj mogu ga zamisliti kako se backa po kuci... dusa moja mala...

vrijeme u Gorazdu:
malo do umjereno oblacno, sa puuuuuno suncanih intervala... blagi vjetric koji se moze podnijeti... primamljivo za proset_ati... trenutna temperatura odokatvino 7 stepeni C... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18046
17.3.2010 11:38:12   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Bambi09

amela draga... ljepoto moja... nisi jedina koja se osjeca ignorisano... ja od kako sam se porodila i pridruzila na ovoj temi, ne znam na koliko mojih postova je odgovoreno... i ako je odgovoreno nije bilo bas ono sa prihvatanjem drugih misljenja i stavova... al to me ne sputava i ja kad god osjetim zelju ostavim komentar... zato ne obracaj ni ti paznju previse na to...
sto se tice grceva, nama su znale pomoci vjezbice koje se rade za kukove, znas ono kad vrtis nogicama u krug ili samo kad mu guram nogice kao da vozi bicikl.. a naravno bez kapi nista... ma jos malo pa ce i to ako Bog da biti iza vas...
inace kako nam napreduje drugarica S??? nedostajes mi pravo, nemam s kim da se "proizvodim" sto bi rekla moja svekrva... heheheh... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bambi: sreco pa dje si miuser posted image user posted image user posted image kako N i malena curica S??? Sto su meni smıjesne ove skracenıce od imenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam s zalila na sve strane da nas ponovo sastave ali mene niko ne voliuser posted image user posted image user posted image cak mi nisu ni odgovorile ove RR nea veze evo polako se i ovdje uklapamouser posted image user posted image user posted image user posted image  Moja  curica je dobro, fino jede,raste, goji se, pocela se mami smijatuser posted image user posted image user posted image user posted image nekad nas ti grcici uhvate kao juce ja sam poludjela jadno dijete sto nije zaspalo skoro citav dan do sinoc do 1. samo je plakala, natezala se i najmanje 10 sati mi je bila na grudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uh neponovilo se.  Danas je dobro hvala Bogu evo je spava valjda da se juce premorila, dusa mamina. pusa za vas troje
ivancice: hvala na savjetimauser posted image user posted image user posted image koristimo i mi neki sirup na svakih 6 sati al mi sad muka da ustajem da gledam kako se zoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a sto se tice kolica preslatka su i nisu uopste skupa ja bii ih sad uzela po toj cijeni
ostele zenice kako ste mi

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18047
17.3.2010 11:49:12   
Anoniman
eeeee draga moja amelice...
Nane i Sabina su dobro hB... evo ovaj smrdo doji a Sabina jede... masallah napredni su mi oboje... ovih dana koristimo lijepo vrijeme pa samo hodamo... iduce hefte mi Sabini rodjendan pa lagano pripremam za festu... kontala danas da uradim pozivnice al moram do firme pa cu sutra...
zao mi je sto vas pate grcevi al proci ce ako Bog da... ne znam sta ima u Istambulu al najbolje je da uzmes kim pa u kamilicu bogdu da joj das... ako vec nema nekih kapi ili tako nesto... dusa mala gaga... ljubimo je puno...

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 18048
17.3.2010 11:52:46   
škorpija
amela jako je bitno da i ti paziš na ishranu, dobro bi bilo da kim stavljaš u svoju hranu kao začin a ne bi škodilo ni da piješ ti čaj od komorača, vjerovatno će tako i beba imati manje grčeva pošto doji

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18049
17.3.2010 11:59:42   
amela2208
IZVORNA PORUKA: škorpija

amela jako je bitno da i ti paziš na ishranu, dobro bi bilo da kim stavljaš u svoju hranu kao začin a ne bi škodilo ni da piješ ti čaj od komorača, vjerovatno će tako i beba imati manje grčeva pošto doji

pazim se vjeruj mi na svu hranu koja bi skodila malenoj, mlijeko ne pijem, a sta je kimuser posted image user posted image user posted image
sta vı radıte danas???
bambi: hocu i ja parce od sabinine rodjendanske torteuser posted image user posted image user posted image user posted image ja to na vrijeme da rezervisemuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *