|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
16.3.2010 14:13:42   
Anoniman
felix nemam te sta pitati znam da tvoj dobro jede kuc -kuc
user posted image user posted image ima me ima,mila nego kad sam ja tu ili nema nikoga,ili nema tebe odnosno mimoidjemo se user posted image
A.njupa,hb.dobro kuc,kuc samo je nesnosljiv ovi dana a bome se odrazilo i na noci sto,je nama to cudno inace mi djete bilo mirno a ko nista nocu pa mi cudno heheh
MM.kaze,suti zeno nije ovo nista sta drugi deveraju,neznas ti sta nas ceka kad krenu zubici,uh reko bas ti hvala sto me utjesi..Nevrjedi kukati,heheh napasceme skorpija bolje da sutim nema nista od kukanja user posted image
Inace,sve dobro samo da je zdrav stas devera se nekako dan,za danom nada se covjek boljem
Kako je kod,vas sta ima novoga?

< Poruku je uredio felix -- 16.3.2010 14:16:19 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 18001
16.3.2010 15:26:16   
dafri
Samo da vas pozdravim,jedva sam ušla na forum non stop me blokirauser posted image
Ne mogu ništa pročitati pa čestitam rođendančiće ako ih je bilouser posted image  i sve ostale dogodovštineuser posted image
Una po čitav dan vrišti,galami ,sreća lijepo vrijeme pa smo više u hodanciji

Pusa bebicama a mamama pozzuser posted image ,nadam se da će se ovi problemi što prije riješiti,stvarno sam se navuklauser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18002
16.3.2010 16:05:43   
Apotekarka
Dobar dan
Najprije maloj Noi sretan rođendan,kako vrijeme leti i hocemo sliku torteuser posted image
Moj Antonio nocas bio nesnosljiv ja sam tako umorna toliko me izmorio svako 15 min kmeci mislim zub opet gdje tu je a gornj trica tako nabubrila i ima malo zescu stolicu...Toliko me smorio da nisam imala snage jutros zubaru otici nego fino ga u kolica lijep dan i set_nja a kolica nisu izasla od 10 mj vani,kad onda komentaristarih zena hladno mu sto ga bolje ne utoplis a imao trenerku,duksericu,zimsku jaknu,2 kape i rukavice i deka umotana a kontam ja gdje ste bili kad sam dijete na minusima iznosila kao sto ga u sal ne umotamuser posted image user posted image
Oda me moje dijete zeznulo zaspalo u kolicima(joj bas mi ga smijesno vidjeti da sjedi u njima)i prenijela ga i spavao sat pa danas evo vazdan frka sad mu dala mlijeko pa spava pola sata,nije htio rucati jaje danas ne znam sto kad ga jeo 3-4 putuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18003
16.3.2010 17:36:52   
Anoniman
pozdrav i opet...
prvo cestitamo drugarici N prvi rodjendan... user posted image user posted image user posted image user posted image  da bude zdrava i ziva svojim roditeljima puno godina, a i oni zajedno s njom...

amela draga... ljepoto moja... nisi jedina koja se osjeca ignorisano... ja od kako sam se porodila i pridruzila na ovoj temi, ne znam na koliko mojih postova je odgovoreno... i ako je odgovoreno nije bilo bas ono sa prihvatanjem drugih misljenja i stavova... al to me ne sputava i ja kad god osjetim zelju ostavim komentar... zato ne obracaj ni ti paznju previse na to...
sto se tice grceva, nama su znale pomoci vjezbice koje se rade za kukove, znas ono kad vrtis nogicama u krug ili samo kad mu guram nogice kao da vozi bicikl.. a naravno bez kapi nista... ma jos malo pa ce i to ako Bog da biti iza vas...
inace kako nam napreduje drugarica S??? nedostajes mi pravo, nemam s kim da se "proizvodim" sto bi rekla moja svekrva... heheheh... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo danas opet bili na selu, malo na suncu malo u vikendici, vjetar je puhao, ali ipak nije bilo puno hladno... Sabina se izljuljala na ljulji i moze joj biti makar do sutra... user posted image user posted image user posted image user posted image  prelijep dan... a ako Bog da veceras idem sa sestrama na kafu, bez djece, bez muzova puzova... extra... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 18004
16.3.2010 18:46:25   
Anoniman
bambi,mila moja bome se vi iset_aste pravo,i izmahalasteuser posted image user posted image blago vama uzivate bas mi je drago.
Mogu,mislit malene izljuljala se e vala neka je ljubim je ljepotica lijepa.
uZIVAJ veceras i popij jednu i za mene"maksuziju"user posted image
Ljubimi pile malo neseg naneta!!!user posted image user posted image
A.zaspo,skoro malo da reko odhnem i ja,citav dan nespava kako treba.
Da koju,prebacim sa zenicamauser posted image a ono nigdje nikoguser posted image .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18005
16.3.2010 19:50:26   
de_de
Evo da se i mi javimo. Mama pocela pomalo raditi, pa se PUNO pozelimouser posted image user posted image user posted image
Ljubimo sve bebice

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18006
16.3.2010 20:07:47   
marinčii
pozz svima ,evo ja malo sjela da odmorim mm uspavljuje M ,de_de pa kako tako rano da si krenula na posao ,joj baš mi je žao da moraš ostavljat svog K ,drži mi seuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 18007
16.3.2010 20:30:21   
R&T@
Ja shontah datum i navratih da cestitam rođendan maloj velikoj bebanoj!
Čestitam user posted image user posted image user posted image

Mi smo imale "štrajk pijenja mlijeka", ali nije ni čudo kad sve jede, mašallah!
Inace moja mala se potpuno promijenila, ali na bolje, hvala Allahu.
A i vakat je, bila je baš "poteška" od rođenja.

Puuuusa svima koji ovdje navraćaju!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18008
16.3.2010 20:44:34   
Srculence
user posted image user posted image Ej žene evo i ja napokon uspjedoh ući na RRuser posted image user posted image Puuuno ste mi nedostajaleuser posted image ....iako se nejavljam često (ne pišem) uvijek virnem da vidim šta ima kod vas.Baš ste falile!!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18009
16.3.2010 21:24:31   
R&T@
Srculence, dobro došla ponovo!
I mene ovih dana "maltretira" RR!

Vidim i kod tebe ticker slabo racuna user posted image , ne konta valjda koji je danas datum...
Ja mislila da se to samo kod mene dešava...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 18010
16.3.2010 22:01:02   
Anoniman
heej ženice..mi smo  i danas dan proveli u set_nji, presretna sam ,vrijeme stvarno djeluje na moje raspoloženje..jucer smo se družili s iv@ncicom i njenim Andrejem,presladak je .. moj Nikola pajki a i ja cu uskoro s njim,želim vam mirnu noc i da se bebaci ne bude:**

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18011
16.3.2010 22:42:14   
Anoniman
Evo i nas malo user posted image
Ja sam skršena user posted image user posted image sve živo me boli. Kako se B sunetio moramo ga samo nositi i to u jednom položaju, nema sjedenja, nema ljulje, hodalice user posted image ..... ruke ne osjećam a leđa još manje. A on....... samo bi dirao što šta.... baš gadan period za sunećenje..... al sreća pa kratko traje, nadam se još koji dan jer sam umoooooorna pravo. A noći.....e to su posebne priče. Sinoć se budio BUKVALNO svakih 40 min.
Ja sam inače baš baš iscrpljena jer za ovih 9,5 mj. nikada ali baš nikada nije spavao duže od 3,5h u komadu user posted image Sveki mi je obećala kad sve ovo prođe (oko ćune) da će uzeti djecu jedan vikend a mm i ja furamo negdje van Sa da se konačno naspavamo.

Uh izvinite ja se baš raskukala..... izvinite user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18012
16.3.2010 22:46:11   
Apotekarka
Enisa zao mi je radi Benje i tvog umora,svaka ti cas_t sve stignes,i moj nije bajan nekad mu moram svako sat nocu dodavati dudu kad mi potrefi noc uz jedno do dva uđenja ja se ponadam to traje 2 noci i po starom ali u mog Antonia su garant zubici bas je tezak s nima izgleda...I ja sam nekako umorna vazdan sama malo svekrva i zaova dosle iza 20 h nosala ga svekrva...sad spava...pravo se prolopovio

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18013
16.3.2010 22:47:49   
Apotekarka
Umal ne zaboravi pitati joj ljudi sta mi se desilo kupila neki dm ov sokic od mrkve Antoniu i doijete ga pilo 3 put jer je od 500 ml kad ja danas vidjeh da pise da se razgadja s vodom a ja mu cist davala,moze li mu to sta nastetitiuser posted image user posted image user posted image bas sam glupaca....user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18014
16.3.2010 22:52:16   
noaa
Hvala tetama i drugarima koji su nam cestitali rodjendan,mama je skrsena gosti taman otisli..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 18015
16.3.2010 22:57:35   
Apotekarka
uh mogu misliti guzve,nego idi tamo na hanumu i narezi nam po komaduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18016
16.3.2010 22:58:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noaa

Hvala tetama i drugarima koji su nam cestitali rodjendan,mama je skrsena gosti taman otisli..

A joj kako nam je ovo promaklo user posted image user posted image user posted image user posted image evo lupam se po čelu user posted image
Dragoj drugarici Noi sretan rođ., sve najbolje, da bude mami i taji dugooooo živa, zdrava i sretna!!!!!

Moj se evo probudio, upravo doji.....spavao 1,5h

Apotekarka a joooj, ne znam user posted image je li ga stomak mučio user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 18017
16.3.2010 23:10:46   
Apotekarka
malo je vise prducao i cesce stolicu imao ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18018
16.3.2010 23:20:53   
iv@ncica
NOA-A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip. Happy birthdayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,  stavi nam  slikice  torte  i  kazi  kakva je  bila  ..mljac..pa da  i  ja  m ogu  nama  naruciti  kod  iste  tete  hehhehe

amela2208 ....-  za  grceve  kapi  sab simplex..znaju  pomoci  nekome....i  sirup  ali  tek  kad  je  bebi  mjesec  dana,  a  vidim  da  mozete  vec  Nurse Harvey''s   i  evo  ti  ovaj  link  za  sirup,  protiv  grceva, nadutosti..vjetrova..zelucanih  tegoba..mana  mu  je  samo  sto  moze  biti  otvoren mjesec  dana...a  boca  velika, nama  je znao  pomoci, na  biljnoj  je  bazi..i  ja s am  ga  probala  meni  poslije  poroda  mucio  stomak...i  meni  pomagao...

mi  smo  vam  u  set_nji  stalno...mama  skuha  rucak  bebi  i  ponese  vani...hehhehe  djecak  papa  vani  i  uziva,  i  puno   je  bolji, danas  ga  tata  cuvao  pa  skoro  cijeli  dan,  ja  bila  u  nabavci,  pa  pravila  nam  ruckove,  pa  smo  bili  u  set_nji...pa  sam  bila  na  frizuri..pa  sam  isla  bebi  gledati  kisobran  kolica..i  nasla  sam  neka  fina  za  93Km-  chipolinova..trokolica..ma  in  a  nije  skupo..zna  li  itko  valjaju  li  ista..a  idem staviti  sliku  tamo  na temu  kolica  da  ne zachatavam  tu :=)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18019
16.3.2010 23:26:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

malo je vise prducao i cesce stolicu imao ...user posted image user posted image user posted image

Ma onda je sigurno sve ok.
Pazi slijedeći put user posted image

Neposredna veza do poruke: 18020
16.3.2010 23:33:23   
iv@ncica
evo  ne  mogu  otvoriti  teme  o  kolicima..pa  dok se  forum  potpuno  onesposobi  stavljam  slikice  tu..ako  ih  tko  ima  ..nek  mi  kaze  valjaju  li..jer  su  93 Km..a  nesto  mi  zgodna....ovo  su  kisobran  kolica..stvarno  su  laka  i  mala  kad  se  sklope
visnja..sorri  na  of topic..prebacit  cu  na  pravu tem  cim  mi  proradi..sad  nece .

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 16.3.2010 23:37:49 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18021
16.3.2010 23:43:32   
noaa
ivancice gdje si ih nasla ja sam odavno nalozena na njihuser posted image user posted image user posted image da ih odma sutra idem kupiti..a torta je za 5 i izgled i okus.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18022
16.3.2010 23:52:37   
iv@ncica
u piramidi  na  drugom katu..oba  zavucena  radnja  djecija..kazu  da  su  im  skoro  sva  ta  kisobran  kolica  otisla...jer  su  udobna,   a  jeftina..a   ja  nesto  nisam  bas  sigurna  u  u tu  njihovu  sigurnost od  izvrtanja..onog  bocnog  pa  zato pitam...ja  sam  rezervirala  jedna  do  sutra  na  vecer..dok  se  ne  raspitam  malo..fina  su  pravo--..a  sve  ostalo  sto  sam  gledala  je  preskupo  ili  nesto  divlje i jadno...ova  moja  sto  imam kolica  su pravo  velika  i  teska..slome  me..aa  ova  su  lagana, kad se  sklope  mala,  a  nekako  su  siroka i  komotna,,i  imaju  vise  polozaja  za  razliku  od ostalik  kisopbran  kolica...pa  i ja  idem  sutra  da  ih  uzmem  ako  ista  valjaju

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18023
16.3.2010 23:56:42   
noaa
nebi trebala biti losa a mi smo brevi ona glupa kisobran vec slomili a platila ih 150km a nemaju lezeci polozaj pa ko siroce kad zaspe u njima.ova imaju lezeci cini mi seuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18024
17.3.2010 0:00:50   
iv@ncica
ee  ja s am  ta  brevi  bas  gledala..sad  su  130  km..i  nekako  mi  slabasna..a nemaju  polozaja..ova  su  nekako  sira  i  udobnije  izgledaju+ sto  imaju  lezeci..tako  rece  teta..ma  nista..odmah  cu  ujutro zapalit  tamo  i  kupit  ih..bilo  je  vise  boja...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 18025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *