|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  717 718 [719] 720 721   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
16.3.2010 9:20:06   
Anoniman
Dobro jutro zelim vam i ja... evo pijem kaficu i uzivam u suncu... prelijepo jutro...
Ermin je nocas budio se samo u 3 sata i dojio i tek jutros u 7... ovo je druga noc da se samo jednom budi... da li je prevazisao taj famozni skok u razvoju jer je prosle sedmice dva tri dana samo sisao... da li je to navukao dovoljno mlijeka pa sada samo jednom doji u noci... daj Boze...

Atarka, mogu misliti kako se osjecas... ja stvarno ne znam sta bih uradila da sam na tvom mjestu bila... ne znam ili bih joj sljagu spucala ili bi samo prosla sa verbalnim napadom... ja sam stvarno vidjela da su u bolnicama katastrofe, sto od sestrica, sto od doktora... uzas majke mi... toliko sam razocarana da jednostavno vise nemam postovanja ni prema kome... mogu misliti pile malo kako ga je napatila i rastuzila...

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 17951
16.3.2010 9:20:47   
škorpija
bogami kažu poslijepodne anoblačenje pa vi sad viditeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17952
16.3.2010 9:22:08   
Anoniman
javili su poslijepodne kisu, ali zato imamo fore cijelo prijepodne... jos kad bi se vojska razbudila... user posted image user posted image user posted image user posted image
ja cu sada iskoristiti priliku dok spava da napravim dorucak, pa kad ustane samo jedemo i furamo vanka... eis... eno ga cujem ga da se javlja... heheheh

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 17953
16.3.2010 9:26:11   
Emica_sa
Dobro jutro svima ko može da otvori stranicu jer mnogi ne mogu,evo i ja jedva jer u pola priče poludi i počne štopati,baš katastrofauser posted image .Mi smo spavali dobro bez buđenja,ustali u 7 i evo sad opet spavamo user posted image
Atarka baš mi je žao što su vas toliko napatili,ali o njihovoj nestručnosti bi se mogli romani napisati,ja sam prošle sedmice morala Alanu raditi ultrazvuk abdomena,i otišli na Gastro na jezero,kaže meni Dr.  kao ne radi se ultrazvuk bebama blablabla morate leći u bolnicu da se uradi,a pošto on nije bolestan ne može ga primiti u bolnicu,nego MORA privatno ja ne mogu da vjerujem šta mi govori,a ja lično znam da se radi i bebama i svakome na radijologiji samo što se čeka,i tako ona otvori ladicu i dade mi vizit karticu,e zamisli tog lopovluka u bolnici dijele vizitke.Ma ovo treba mijenjati pod hitno,jer ima stavrno ljudi koji nemaju,jer ja sam svoje dijete vodila i za ultrazvuk koji traje 5 minuta mi je naplaćeno 95 KM ma sramota za ovu državu ako se može nazvati državom

Hello, it's me...

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17954
16.3.2010 9:32:43   
Atarka
Ja zasad nemam problema, sve fercera na RR. Svaka cas_t momcima, sigurno su se jucer napatili.user posted image
Hvala vam drage, na razumjevanju. Evo vam svima kafica za jutro user posted image  Da samo hoce uvesti reda vise u zdravstvo pa da biramo gdje cemo placati osiguranje..

30.09.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 17955
16.3.2010 9:34:50   
Atarka
Da se ispravim, ipak ima jos bugova, ubacuju mi se donje crtice _ u rijeci user posted image
Emice, hajmo osnovati "Klub mama gnjevnih na zdravstvo" user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17956
16.3.2010 9:38:46   
Anoniman
ja nemam problema sa forumom...
ma kazem vam katastrofa nam je po bolnicama... davno sam ja rekla, tesko onome ko im se mora obratiti... cuj daje vizitku da ides privatniku... pa sto placamo onda ovolike iznose za zdravstveno... zasto onda uopste postoje bolnice... zasto fino se svi ne bace u privatluk pa neka svak odabere sebi kucnog doktora, pa makar da jednom covjeku placam... a ovako, hem mi se odbija od plate, pa jos se mora platiti pregled, pa jos ako trebaju nalazi... pa sta smo mi, multimilioneri... fuj bljak...
sorry, malo sam se zaholcala, nije mjesto ali bas covjeka iznervira pogotovo kada je u pitanju dijete, pa jos tako maltretiraju, covjek ne zna sta bi u momentu uradio...

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 17957
16.3.2010 9:43:45   
Anoniman
bambi kako nam je sarmer mali,nane masallaha jest porasto moma i po nema sta jos malo pa ce se sa sekom igrati ko veliki
Setate,ha voli maleni voznju???
Mi cemo posle ako nas kisa nezezne sto rece skorpija .Ako nas zezne ima dana icmo van haman rekose u cetvrtak,16step.Eh,sad budemo vidjeli
Ja sam bas danas fujj,mah i juce sam bila nikakva a nije dzaba evo kisa ce pa sigurno promjena vremena

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17958
16.3.2010 9:47:31   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Atarka

Da se ispravim, ipak ima jos bugova, ubacuju mi se donje crtice _ u rijeci user posted image
Emice, hajmo osnovati "Klub mama gnjevnih na zdravstvo" user posted image

Evo ja sam za taj klub 100%,mislim da bi imali puno članova..user posted image user posted image
Jeste li vi gledali na sa-x onaj snimak gdje oni momci puste pitbulla na onog jadnog ovčara,meni suze na oči inače sam veliki ljubitelj životinja,ali ono je strašno i za svaku osudu gdje rastu ona dijeca i ko njih odgaja stvarno se brinem za svoje dijete šta će biti sutra i kako ga izvesti na normalan put jer je stvarno čudno vrijeme došlo

Hello, it's me...

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17959
16.3.2010 9:48:27   
Anoniman
eee draga... Nane napreduje pravo dobro... hvala Bogu... evo probudio se i on pa se igra sa Sabinom... odnosno Sabina s njim... ma to ti je isto... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
eeee samo da ga vidis kad je u autu... dok se vozimo ljepota... uziva... razgleda... stanemo na semafor, dreka... a onda ja pocnem se derati brm brm brm brm... i ako ga ja drzim pocnem se treskati kao da vozimo... odmah smirivanje... sou zivi...
evo ugrijalo kod nas, pa cekam da se i mm nadigne user posted image user posted image user posted image user posted image  da vidim s njim hocemo li ici na selo ili da mi idemo set_ati... moramo iskoristiti ovo pod obavezno...
ljubni nam dunda Maroja... user posted image user posted image user posted image  Anelka...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17960
16.3.2010 9:51:11   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image mali dundo spava heheh ko pred kisu heheh salim se nije ba sinoc spavao ili su desni ili ruzni snovi hajd sad znaj sto se budio hmm...
Ja sama sveki nam na pijaci ,,nadam se da ce nam svasta donijetiuser posted image
Nane,je pravo zafkatalo heheh voli se vozati user posted image
ljubi mi ga punooooooooooo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17961
16.3.2010 10:08:28   
amela2208
dobro jutro ı od nas,
kako ste nam svi redom???mi smo dobro evo rucka mamina princezauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo super hvala Bogu jos da nemamo ove glupe grceveuser posted image user posted image user posted image user posted image
pusa za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17962
16.3.2010 10:28:28   
Meri29
Dobro jutro, evo ja uspjela uci preko Mozille user posted image user posted image konacno

Otisli nam majka i djed, a taaaaako sam se odmorila da mi je zao sto su otisli user posted image Ona kao da zna, od jutros se opet mazi i place ako nismo sa njom, lopov mali

Kako su nam sve bebice i mamice, falili ste nam ovih par dana

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 17963
16.3.2010 10:54:02   
škorpija
meri jedna si od rijetkih koja je ipak uspjela ući na RRuser posted image , uh i mi uskoro idemo kod majke i dide da se odmorimama a i beba, nema ništa boljeuser posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 17964
16.3.2010 11:05:45   
amela2208
ja koliko vidim mi mame2010 smo kao na ignore na ovoj temi ili mi se to tako samo cini??? Joooooj sta nam uradise, bas nam je super bilo na "razgovor u iscekivanju djeteta". Necemo se ni mi vise javljat...pusa za sve malisane od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17965
16.3.2010 11:10:41   
delly
pozdravvvvvvvvvvv user posted image user posted image
amela sto na ignore?? i kuda ces???
i ja znam nekad doci i niko me nit vidi nit cuje al ja opet svoje ko svabo trajlalauser posted image

drage ja na forum nisam mogla ovih dana sta se to desavalo ovdje, kad god sam htjela da udem sve ismjesano,slova nad slovima nemoguce za procitati , sta ima novoga jel ko prohodo ,zubici ???

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 17966
16.3.2010 11:14:56   
škorpija
ja koliko vidim mi mame2010 smo kao na ignore na ovoj temi ili mi se to tako samo cini??? Joooooj sta nam uradise, bas nam je super bilo na "razgovor u iscekivanju djeteta". Necemo se ni mi vise javljat...pusa za sve malisane od nas

ma čini ti se bona, vidiš da nema nigdje nikog, pa nema ko da ni odgovori, a ja samo ulećem i izleće i čitam samo zadnji post i odgovaramuser posted image . a za grčeve nemam pametan savjet, samo da će proći, ja se sad ne mogu ni sjetiti jesmo li imali veloikih problema s grčevima ili ne, kao da je bilo prije 1000 godina

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17967
16.3.2010 11:17:15   
noaa
Eh jos jedna beba 2009 danas slavi prvi rodjendanuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17968
16.3.2010 11:18:44   
škorpija
vauuu čovječe kako vrijeme letiuser posted image , čestitamo 1. roćkasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 17969
16.3.2010 11:18:47   
delly
grcevi se moraju proci ,pomozi djetetu ,nosaj ,pjevaj , radi ono sto ga umiruje ,... ima caj od komoraca ako nepomaze onda malo zasecerene vodice ali to je zadnji izlaz jer secer nije baz zdrav ali i to pomaze ... al jos malo pa ce proci to

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17970
16.3.2010 11:19:31   
delly
cestitamo rodendannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17971
16.3.2010 11:24:53   
noaa
Hvala vam user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17972
16.3.2010 11:26:16   
marinčii
IZVORNA PORUKA: noaa

Eh jos jedna beba 2009 danas slavi prvi rodjendanuser posted image user posted image user posted image
čestitamo maloj  Noici krofnici prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 17973
16.3.2010 11:28:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: noaa

čestitamo maloj  Noici krofnici prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridruzujemo se cestitkamauser posted image user posted image sve najbolje za prvi rodjendan zelimo maloj Noici

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17974
16.3.2010 11:29:29   
amela2208
skorpija-dalilah: ma prije nogo sam se porodila super smos e druzili sa zenicama sa prije navedene teme, posto sam se porodila i od kako sam dosla ovdje isto ko luda pisem vas 2-3 odgovara.
dalilah bas si ne nasmijala sa tim "kuda ces???"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma necu nidje samo sam mislila da se ne javljam vise, dodje mi ko da pricam sama sa sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image
A sto se tice grceva nosimo se, pjevamo, zvizdimo nema sta ne radimouser posted image user posted image user posted image user posted image
Svim slavljenicima srecni mali i veliki rodjendaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  717 718 [719] 720 721   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  717 718 [719] 720 721   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *