|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  716 717 [718] 719 720   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
14.3.2010 15:18:10   
malena_t
Draga felix, ako ti sjedi dijete u kući ne vidim razloga zašto ne bi u kolicimauser posted image  

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17926
14.3.2010 15:19:01   
reallove
Evo i nas da se javimo,Emin je nesto nervozan,sat vremena je plakao da bi na kraju zaspao,mozda su zubiciuser posted image ..mama je umorna uzasssss,pocela sam koristiti kremu voltaren,jer kicma pucauser posted image user posted image user posted image ..eto dragi nasi puno vas pozz i cestitamo sve sto smo propustili ovih dana...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17927
14.3.2010 15:20:42   
leona81
@ anidla i skorpija

sve smo probali i kupanje, i potpuni mir i mrak, i da je izmorimo tokom dana da bi spavala...ma kakvi nece pa nece...nekad zaspi kad je totalna ludnica uz tv i nase pricanje a navecer nece nema sanse...sad je jos ne smijemo precesto kupati zbog tog navodnog dermatitisa pa je kupamo svaki 2 ili 3 dan...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17928
14.3.2010 15:21:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: malena_t

Draga felix, ako ti sjedi dijete u kući ne vidim razloga zašto ne bi u kolicimauser posted image  

user posted image user posted image da bas,pa opet pitam kako vasa djeca od 8mjes.sjede zavisi nije niko isti
Mi sjedimo kuci uz pomoc jastuka,izvrce se kad treba igracku dokuciti
A zato koristimo vecinom sjedalicu.
Hvala na odg.

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 17929
14.3.2010 15:23:07   
malena_t
user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17930
14.3.2010 23:30:50   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marijanna

heej,mi smo bili 3 sata u setnji,mogu vam rec da se puuuuuuno bolje osjecam a Nikoja pajki vec 2 sata pa mislim da je i njemu dobro doslo sunce. kad bi i sutra bilo ovako vrijeme eh.. moja beba isto posljednjih dana ima zelenu stolicu,a navecer mu prije spavanja dajem bebimil ostalo doji,al nevjerujem da ta stolica ima veze s bebimilom,prije mala prehlada il sl.

ne  brini  draga...mozda  je  promjenio  hranu..pa  dok  se  navikne...mi  bili  u  tuneji  ovaj  vikend..fino  vrijeme..
i bolje  je  spavao  odmah...izmorio  se  hehehhe, ja  ti  uvijek  u nekoj  guzvi  ili negdje,  na  kavu  dođi  slobodno..kad   ti  pase..ili  između  spavanja..ili  ce  mo iu  setnju,  ako  bude  fin  dan ;===))  javi  se :=)
a  inace  ..ja s am  trenutno  user posted image ...

< Poruku je uredio iv@ncica -- 14.3.2010 23:31:29 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17931
14.3.2010 23:31:46   
iv@ncica
danas  dan  poceo  divno..sunce..setnja..susret  sa  starim  prijateljicama  iz  jedne  ustanove  gdje  sam  zivjela...pa  na  rucak  kod  svekrve...muz  cuvao  bebaca...kuca  sređena...dobili  smo  poziv  da  budemo  kumovi  jednim divnim  ljudima...sve  tece prekrasno...napokon  se  osjecam  bolje  nakon  ove  sumorne  zime..i  depresije  između  zatvorenih  zidova......onda  odjednom  nakon  odmora  i  idile  šokuser posted image ...javljaju  mi  da  mi  je  umrla  kolegica  sa  faxa , rak  dojke  u  28-oj  godiniuser posted image user posted image user posted image ..boze...stucena  sam...a  obitelj  joj  kroz  dvije  tragedije  vec  prosla.....malo  zatim  ...muzev  prijatelj  imao tezak  udes...izvukao  se  na  srecu, ali  je  stradao.....sta  da  kazem.............ljuta  sam na  zivot..sto  nikakvih  pravila  nema..zasto  mladost  nema  svoju  mladost..zasto  ne  odlazimo  po redu...nemmam  mjesta  da  se  izgalamim..nego ovdje...nikad  nisam  mogla  plakati..ni  kad  je  moja  obitelj  prolazila  kroz tragedije...sad  ako  nista  na  rr-se  izjadam....user posted image user posted image user posted image ..evo  jadala  sam m se  isto  na  jos  nekoliko  tema..sorrryyy  mame

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 17932
14.3.2010 23:33:28   
Anoniman
Uzas, ta bolest je postala kao gripa, fakat zalosnouser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 17933
14.3.2010 23:56:05   
iv@ncica
jest....svima  nam  je  pod  zemlju..ali  vala  nek  bude  sve u  svoje  vrijeme..tuga  za  mladima...
Moj  A.  je  bio  tako  dobar  kad  je  vidio da  me  je  nesto  pokosilo..dusa  mamina  sve  slusala...a  ja  nikakva..ali eto  barem  mi  je  on  bio  vani,  po  gostima,  igrao  se  s  djecom...uzivao..umorio  se...i  nadam  se  dsa  ce  spavati  nocas  bolje...ja  sam  premorena

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17934
15.3.2010 0:03:57   
Anoniman
iv@ncice, zao mi je zbog tolikih tragedija al kao sto si sama rekla, izgleda da je danas sam zivot tragedija... zao mi je mladosti zao mi je svakoga... evo bas blizi se godisnjica od pogibije mog dobrog prijatelja... uzas... znam kako se osjecas... a bebac jos bolje zna tvoje stanje... nevjerovatno kako djeca osjete kad je roditelj, pogotovo majka tuzna, kako onda oni aktiviraju svoje male vijugice u mozgu i reaguju kako nikad covjek ne bi pomislio... pokusavaju biti sto mirniji i tako su njezni... ne daj se draga...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 17935
15.3.2010 17:25:33   
marinčii
pozz svima,evo i mi za vikend bili u hodanciji pa se nismo stigli javiti,iv@nčice baš mi je žao prijateljice joj ne mogu ni zamisliti kako ti je drži mi se ,ovaj život je fakat nekad baš nepoštenuser posted image ,M je noćas bio baš nemiran cijelu noć se budio i plako ,i dalje ništa od povrća neće da jede izmori me više samo bi slatke kašice mada i nji s mukom pojede u zadnje vrime moram oko njega po sat vremena igrati,hvala bogu napokon lipo vrime pa se može izaći inače bi izludila stalno u kući..
ljubac za sve bebice ,velike i maleuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17936
15.3.2010 17:34:36   
škorpija
ma jeste lijepo vrijeme, al smo se opet u šetnji  smrzli ko user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17937
15.3.2010 17:47:19   
Anoniman
pozdrav za generaciju...
mi tek usli u kucu... koristimo ovo malo sunca sto se pojavi do maksimuma... jucer smo malo setali do moje sestre, sinoc kad dosli okupali ga i bebac zaspao kao i uvijek u 22 h... popio flasicu i to je to... budio se u 2 h, dojio i spavao jutros do 7 h... nikad do sada nije tako spavao dugo... eh kad bi tako svaku noc... helem, jutros ustanemo oko 10 h, popijemo kafu i ja, Nane i Sabina fino odemo na selo... bili malo na suncu, igrali se, uzivali, maloprije dosli... bebac bas fino napreduje... tacno vidim na njemu da mu i ovo malo setnje i izlasci vani gode...
nadamo se da ste i vi imali fin vikend i danasnji dan...

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 17938
15.3.2010 21:50:33   
R&T@
Napokon "sunčana" šetnja user posted image .
Priznajemo bilo je hladno, ali smo se junački držali.

Ivančice, baš mi je žao. Tako shvatimo kako je život user posted image  i koliko je svaki trenutak dragocjen.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17939
15.3.2010 22:49:08   
iv@ncica
evo   danas   smo  bolje....sunce  nas  spasilo...napokon  lunjamo  vani..Andrej  se  preporodio,  odjednom  je  puno  bolji  hb....jos  sam  tuzna ..ali  sin  mi  je  dobar  i  danas   smo  uzivali...
bili  smo  u  finoj  set__nji  s  marijanom  i  malim  smijesnim  Nikolom ..  bili smo  u  parku..trebala  si  nam  se  marinci  pridruziti....user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.3.2010 22:50:20 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17940
15.3.2010 22:50:02   
Apotekarka
Vecer...Evo moje sunce pajki,zubici ga muce,nocas mucnu noc imali ali je danas bio dobar,jos se s cunom mucimo nikako da se bolje kozica svuceuser posted image
Setali smo dan je bio lijep,a ja sam u pms-uuser posted image user posted image
IVANCICE bas sam se danas isplakala ko godina zao mi je tvoje prijateljice,zao mi je mladica koji je prosli tjedan umro od leukemije,zao mi bebe koja je na lijecenju leukemije,a zao mi i mene same radi stalnih posjeta doktoru,zao mi gospodje nevenke koja svojim postovima pokusava ostvariti pravdu,zao mi...zao...Kazu smak svijeta,pa evo tu je iz dana u dan mladi umiru a stari se pate...nista po redu vise nije...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17941
15.3.2010 22:51:56   
iv@ncica
i  ja  sam  se  bAS    tako  osjecala...tuzan  si  zbog  svega..a  nemozes  pomoci  nikome user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 17942
15.3.2010 22:53:19   
Apotekarka
Znam...znam...i kontam Bog uzima samo dobre ljude...zasto?user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 17943
16.3.2010 7:49:16   
Anoniman
jutrooo
Ja poranila mm.me razbudio lijepo heheheh
Jojj,sinoc mi je naum pala,Mya,Marinci,Sonja.Jer mi smo imali ludu noc nisam se nista naspavalauser posted image .A zaspo oko 21.ajd superrr kontam idem i ja
Oko 00.05 budi se palakajuci i to jakoo nista nepomaze,ni cuca ni nosanje ma nista a zmiri
I uspjedene se razbudit jer je mm budio i on poce pricat tam,vam i eto A.probudi se bio budan pola sata al sreca usutio.
Zaspi,nakon dva sata opet se budi isto tako:((plakajuci nece ni cucu prenesem ga,kod sebe i uspjedene zaspat opet ga vratim na mjesto i tako nam je noc nekako prosla
Nedo Bog,ovak svaku noc jojjjj ludnica a meni se spavalo
Vidim jutro,nam je suncano mocemo u set_nju.
Ljubim vas

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 17944
16.3.2010 8:40:54   
marinčii
jutrouser posted image
felix i mi smo opet imali veselu noć,stalno se budio kmezio ,negdi oko pola 5 se baš probudio i jedno pola sata gagoljio i jedva nekako zaspo do pola 8,evo i sad je nešto nervozan ..sreća fino je vrime pa ćemo malo prošetat.
ljubac za sve

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17945
16.3.2010 8:49:25   
škorpija
uh mi ustali u pola 8, ja mrtvac , one veselica, ali je prespavao noć bez klopeuser posted image . kontam sad da idemo u šetnju, najavili su poslijepodne naoblačenje i kišu čak

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17946
16.3.2010 8:59:16   
Atarka
Dobro jutro svima,

Ja sam ljuta ko'' ris user posted image !!! Sad smo se vratili iz laboratorije Saraj polje, isli smo da izvadimo malom nalaze pred sunecenje. Pitam tetu na salt_eru hoce li krv vaditi iz vene ili prsta, kaze sve ide iz prsta. Hajde, reko'' super. Prvi ubod mali nije ni osjetio, ja sva sretna sto mi je dijete hrabro, kad aparat za secer nesto nece da ocita. Ja nisam gledala sta ona radi jer sam drzala dijete i pricala mu. Ona uze drugu trakicu i poce stiskati prst, aparat ne reaguje. Djetetu je vec saka sva krvava user posted image ! Tad sam ja skontala sta je u pitanju- doticna gospodjica ne zna rukovati s aparatom i okrenula je trakicu naopako! Taman kad sam joj htjela reci koju, dolazi jedam momak i okrene trakicu pravilno i konacno se ocita secer. Dijete se vec uznervozilo i poce plakati. Morali smo mu prati saku, jer je sva bila od krvi. Ali, to nije bilo sve, trebalo je sad nakapati u malu epruveticu jos krvi za biohem.pretrage!
Ona je alkoholom dezinficirala kaziprst, a opet ga ubola u srednji prst dva puta! Stiskala mu je prstic dok nije poplavio!!
E Boze moj dragi! Doslo mi je da je za kosu pocupam sta mi radi od djeteta, pojma nema o svom poslu! Pa, j....., bolje i cisce sam mu ja to mogla uraditi u apoteci! Nemojte mi zamjeriti na opsirnosti, taaako sam ljuta!user posted image
Dijete nije nikad u zivotu ovako plakalo. A ne bi ni glasa pustio samo da ga nije toliko gnjavila bespotrebno i to samo zbog svoje nestrucnosti!

30.09.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17947
16.3.2010 9:05:12   
škorpija
Atarka slično se nama desilo, samo u N.Sarajevu, morali smo 2 puta vaditi krv jer prvi put nisu uzeli dovoljno, na kraju sma rekla nemojte ga mučiti, izvadićemo na koševu (svakako smo gore morali) razumijem da si ljuta i ja bih bila

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17948
16.3.2010 9:11:21   
Atarka
Uh, ne znam stvarno, ja bih to sve poslala ponovo da sjednu za knjigu i polazu drzavni. Pola tehnickog osoblja u zdravstvu (sestrice i laboranti) uopste nemaju licencu pa mi i to nije cudno!
Skorpija, cestitam na prospavanoj noci! user posted image  Super. Mi smo se budili par puta, ali sve u svemu, nije lose. Svaku noc sve duze boravi u svom kreveticu. Mozda cemo i mi kasnije u set_nju.
Pusica bebama!

30.09.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17949
16.3.2010 9:18:59   
Anoniman
Bravo za druga A.i spavanje bez hapeuser posted image
Skorpija ti,to nama govoris prognozu ako ce jel tko set_at neka iskoristi dok nije kisauser posted image dobra si
Mi smo mislili popodne ako nas kisa nezezne,A.skoro zaspo jel se rano jutros budio

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 17950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  716 717 [718] 719 720   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  716 717 [718] 719 720   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *