|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.10.2009 21:44:24   
gvendolina
Hej drage moje user posted image

Jest nam lijep novi avatar.....dadada presladak jeuser posted image

Ajdin slabo spava zubici ga muce,jedva je maloprije zaspaouser posted image Sta je s onim  "cilibarskim ogrlicama" kakva su iskustva djeluje li to ista?

Hvala za inf. za skafandercice i ja  cu pogledati.Neki dan sam vidjela one u orcestri,kako su slatki ali imaju samo rozeee i male brojeveuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5476
20.10.2009 22:31:52   
MineLaa
aa i mi smo bili u orkestri i samo za curice imaju skafandercice....mi smo kupili u konjicu 26 km...nadam se da cete naci i ovdje kod nas u sarajevu malo jeftinije...a sto se tice boce prosli put je nama bilo katastrofa plakao je cijeli dan i navece zaspao i nije vise bilo nervoze ali taj dan je bio haos....a i ni slucajno nemojte propustat te vakcine one su jako bitne za nasu djecicu....ako jednu izostavite da bi ove ostale imale funkciju morate sve ispocetka isprimati...a jedan savjet je neko meni dao mislim ovdje da je, dakad dodjete s boce kuci pomijesajte vodu i rakiju po polaaa i stavite kao oblogu na dio gdje je primljena zicaa   :) ja sam vam samo prenijela hehhe nada,m se da ce posluziti joooj i mi imamo zicu 17.11. user posted image da moze ovako bo otrcao DAris iz ordinacije da moze he he heuser posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 5477
20.10.2009 23:22:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

Mi smo kupili danas u skupoj, preskupoj orchestri kapu...sada sam pravi pilotuser posted image

user posted image

A i konacno sam ga uhvatila s sapom u ustima

user posted image

Ajna kazeuser posted image user posted image user posted image user posted image i ostalim djugajicama porucuje:MOJ JEuser posted image ,ma med medeni, a eto za ovu nogu treba cestitati, ona to ne moze jos ili joj je bljakuser posted image

Srculence, drago mi je da je bebac boljeuser posted image

puse svim djugovima i djugajicamauser posted image

Ma, šta nas briga za ovaj komentar kad mi već imamo svog Ajdina user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5478
20.10.2009 23:23:58   
Mya_81 RR

Hvala Mya user posted image jesam ja tebi u opste rekla da sam poslala email chiccu za onu AS nebili poslali uputstvo ali nikada ne dobih odgovoruser posted image

Ma, mila, nema veze...tebi punoooooo hvala na trudu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5479
20.10.2009 23:24:07   
_melina_
Dusa draga, kako se samo slatko zabavio nogicom... user posted image  

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5480
21.10.2009 6:47:26   
marinčii
jutro svim mamicama i bebačima..evo mi uranili jutros matej se probudio u 6 jeo i neće više da spava,evo ga vrišti al čim se ja okrenem da počnem šta uradit on kmečiuser posted image user posted image trebam ga zabavljati lopužica malenauser posted image user posted image ima dva dana počeo je kao divit se svojoj nogici,,digne ju i gledi u nju ko u neko čudouser posted image user posted image
puse za sve bebice od nas

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 5481
21.10.2009 8:07:31   
MineLaa
caoo svim bebicama i mamamaaa ev i mi smo jutross uranilii...mozda moja beba uvazava onu KO RANO RANI DVIJE SRECE GRABI he he he...user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5482
21.10.2009 8:11:09   
mala mu
dobro jutro mamice kako ste mi danas???
joj mi smo jucer isli na vakcinuser posted image i to dvije je dobio,jedna u rukicu a druga u nogicuuser posted image user posted image user posted image sunce malo,a nije puno ni plakako...a kako je tek doktoricu odmjeriouser posted image ,pa meni se nekada nece da nasmije a njoj odma i to bez razloga.vidio mlada i ljepa pa...ma lopuza mala...
kod nas je spavanje super,jede oko 23h pa onda nista do 4 odprilike,ja se pravo naspavam,a fino se izlezavamo do 9-10huser posted image

felix ja Ahmeda nosim kod Bedaka al' vakcine prima dolje na Tešanjci,ima i dolje dr.pa ga pregleda..kako tvoj sin??? pa ti se porodi prije mene ženouser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5483
21.10.2009 8:19:07   
marinčii
mala mu joj i moj matej je posle te vakcine plako užas i to drugi danuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 5484
21.10.2009 8:19:57   
nannah
Dobro jutro svima...eh ne znam da l da se pohvalim ( da ne ureknem!) al Lolo spava vec dva dana po 6 sati nocu. Ja sretna. Jes da je to od 10 do 4 ujutro al sta cu...ne mogu bit pohlepna :-). Povecali smo obroke; i sad se lijepo napapa prije spavanja i hrce sav sretan... Nego da pitam mame kupujete li za bebache stvari preko inteneta (igracke ili odjecu), i ako da - gdje? sve nesto trazim i stogod mi se svidi na siteovima - nema dostavu kod nas. (nit bosna nit hrvatska)...

-------
Lolo, 27.08.2009.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 5485
21.10.2009 8:27:12   
MineLaa
eeej drage mame pitanjce jednoo....  od koliko mj moze se bebi nositi u "kenguru" ???

(odgovor članu nannah)
Neposredna veza do poruke: 5486
21.10.2009 8:28:24   
Nunichi
Od 6 ja mislim...mada ni on se vise ne preporucuje. Ali mi Zaricu nekad stavimo, u kuci kad je nervozna. user posted image

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5487
21.10.2009 8:28:35   
mala mu
IZVORNA PORUKA: marinčii

mala mu joj i moj matej je posle te vakcine plako užas i to drugi danuser posted image

ma joj meni pravo zao jer od zdravog user posted image ti naprave bolesno-glupe vakcine.znam da su zdrave i obavezne al' kad mi onda mali kmeči cijeli dan pa pazi da nema povišenu temperaturu...user posted image ...
ih a kad smo prvu primali ono sa mjesec,moj Ahmed se raspavao pa ga nismo mogli probuditi ni ja ni mm a ni ona teta što daje vakcinuuser posted image ...ma jedva je nekako otvorio okice a dok ona pripremi vakcinu od opet zaspi..čak nije ni plakako kada mu je zabila iglu samo malo kmekno i nastavio spavatiuser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5488
21.10.2009 8:28:49   
MineLaa
nannah blago tebi pa ti tako spavaaaa a tek mu 2 mj....  moj daris tek sad tako spavauser posted image uhhhh vakcine joooj kadf se sjetim da i mi moramo user posted image

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5489
21.10.2009 8:32:17   
marinčii
matej nije prve dvi ni osjetio stvarno ali ova di-te-per ga je baš stresla...ma dok mu je dala u nogicu jedva ga smirili da bi mu opet u rukicu i onda sve ispočetka baš se naplakouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5490
21.10.2009 8:33:23   
MineLaa
hvalaa nunichi ma ewk kad do granapa da ga stavim...znaci jos 2 mj he he...

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5491
21.10.2009 8:37:32   
Nunichi
Ma nemoj ti mene uzimati zdravo za gotovo. user posted image user posted image user posted image Nisam ni ja bas sigurna.
Mislim da je nasa forumasica ex yu stavljala i prije, bas tako do prodavnice, neke krace relacije.
A javice ti se sigurno jos neka mama sa informacijama.

Mi ustale u 7h user posted image
A juce u 10h, pa ja sva sretna mislila i danas cemo i legnem sinoc u 01h. user posted image user posted image user posted image user posted image Jest me zeznula mala. user posted image

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5492
21.10.2009 8:52:49   
Anoniman
Jutro!!
Joj kako mi se spavaaa user posted image user posted image user posted image
Moj user posted image  se probudio u 4:30, dijete se naspavalo a ja legla u 1:30 user posted image  pa smo se tko rano svađali user posted image , ja ga ružila što ne spava pa smo opet zaspali u 6 i do 8:30 al ja sad gora nego u 4:30 user posted image . E sve ću mu vratiti kad poraste pa kad mu se bude spavalo ima da uletim u sobu sa vatrogasnom sirenom user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 5493
21.10.2009 8:56:58   
sheri
jutro generacijo
vidim, nakupilo se vakcina. mi u ponedjeljak idemo na jednu " u zaostatku"user posted image user posted image
nadam se dace proci kao i doa sada. hB mi nismo imali puno problema. vise se ja unervozim 3 dana prije a tek taj dan, uh kako budem sva nikakva. razbila bih onu tetu
mene mala uzasno zrize na desnu dojku kad doji, boli me pravouser posted image . sta ce biti tek kad joj niknu zubi

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 5494
21.10.2009 8:59:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MineLaa

caoo svim bebicama i mamamaaa ev i mi smo jutross uranilii...mozda moja beba uvazava onu KO RANO RANI DVIJE SRECE GRABI he he he...user posted image

ili ti KO RANO RANI IMA PODOCNJAKE....

Ja ozbiljno razmisljam da pocnem hipp piti, i papice i mlijeko...mozda cu onda ovoliku energiju imati...ovo cudo moje ne spava  NIKADA

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 5495
21.10.2009 9:12:15   
Nunichi

Ja ozbiljno razmisljam da pocnem hipp piti, i papice i mlijeko...mozda cu onda ovoliku energiju imati...ovo cudo moje ne spava  NIKADA

user posted image user posted image user posted image Nije bona cudo... Pilot! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5496
21.10.2009 9:27:03   
Pretty mamma
Evo i mene same, Laura je sada zaspala. Budila me u 2, 6 i 8. Evo je sad opet zaspala, taman kad sam se ja digla iz kreveta...Da mi je još sat-dva odspavati...
Trebala bi do grada, možda odem i do exita da vidim što ima za malenu...
Jučer sam zaboravila napisati da sam pored skafandera vidjela i predivne jaknice, kao đubretarci, i za curice i dečke, dođu 27 KM, i medene kapice od 6-16 KM. Te najskuplje su meni i najljepše, ali su više za curice user posted image .
Sretno svima koji idu na boce, ja moram po nalaze papa testa, ne sekiram se uopćeuser posted image .

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5497
21.10.2009 9:27:16   
Ex Yu
jutro zene mi se naspavali kupe nam smece ispred zgrade i tolko lupaju da se on svaki put strese konji

dadada pilot je presladak

a kengur sam ja koristila cim je poceo da drzi glavicu pa i prije ali kratko onako do prodavnice il nestootic na brzinu obavit da nevuca kolica mada mislim da preko zime i skafandera jakni nema tog kengura u koje beba moze stati. moj je kengur od baby bJorn i dimenzija je od 52-6X nesto tako da je za bas male bebe sa nim djelom sto cuva vrat nebi ga pravili da nesmiju tako mala djeca koje to djete sa 6 mjeseci ima 50 duzinu ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 5498
21.10.2009 9:36:44   
reallove
dobro jutro svim mamicama i bebicama..mi smo jutros isli dobiti bocu..dali su mu u obje nogice po jednu..kazu da ce mozda biti malo temperature pa smo dobili cepice da stavljamo 3x na dan.emin sada spava stavila sam tople obloge na nogice,nadam se da ce dobro proci aBd..i jos sam zaboravila reci da je tezak 6kg..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5499
21.10.2009 9:36:58   
ivanak
Moj baš i prvi put nije plako. Drugi put mu je davala u obje nogice. Prva nogica super, ali druga ko da ga režu. Ajme, koji plač - nikada nije tako plako. Žao mi ga je bilo - meni je došlo plakati. 

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *