|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.10.2009 11:03:07   
Mya_81 RR
Zaboravih ja dodati...

Bravo za Ajnicu...uh, pa puzanje je velika stvar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamo i nove zubiće....user posted image

I pusa za Benjamina što nam fino papa...nemoj da nam nestanu oni slatki obraščići....user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5426
20.10.2009 11:05:48   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: bebacha

pa nunichi jel imas u knjizici prikacen ovaj kalendar vakcinacije.ev ja sad gledam u Ajlinom,sa 6 mjeseci pa sa 13

Dobro je onda. user posted image user posted image
Ma rekli su meni DZ da je sve redovno primala, pa nema nista do godinu dana. Ali meni to nesto bilo sumnjivo. user posted image
Ma budala pa et...hvala ti mila. user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5427
20.10.2009 11:06:57   
Anoniman
dadada, ja kontam ti negdje spicila gdje nema racunara pa se ne javljasuser posted image , a nema frke za puzanje samo dovedi Andreja da ga Ajna isforsirauser posted image
Enisa, nemoj bona dijete vazda zezati za hranuuser posted image , puno srece sa tetom cuvalicom i pusa od nas
noaa, uh i ja bih svoju katkad pljesnula po guzi kad se ne naspavam, ali necu naravnouser posted image
Srculence, sretno kod cika dr.
MineLaa, ma taj proces baljenja i glodanja svega moze trajati dugo dok zubi ne izvire, barem je kod nas tako, nema jos zubicauser posted image Pretty mamma, ma ja samo pustim Ajnu da puze i ona usise svojom odjecomuser posted image , ja jos nisam pogledala taj DVD, a imam ga
felix, ma ne znam kako Anel ne zeli jesti budan, pusti ga da dobro ogladni pa ce valjda htjeti, mozda ce malo i plakati ali ce valjda promijeniti i tu naviku, sretno

I  mi cestitamo nove zubice i saljemo vejiku pusu svimmmmmmaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5428
20.10.2009 11:09:10   
Anoniman
sahara probala sam i tako,vjerujmi prodje po 4sata od jela al on se umori cekajuci,i zaspi uz cucu i sta sam opet dobila nistauser posted image
ili ko fol,oce jest pojede do 70ml.i nece vise oce da spava ,
joj jesam ga ruznom navikla al tjesim se odviknit ce se kad mu u 4tom.mjes.budem davala sokice,i one hape iz staklenki ........
hvala vam

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5429
20.10.2009 11:11:42   
škorpija
felix ja bih tu tvoju predijatricu vlastoručno zadavilauser posted image , ne znam što ti daje takve savjete, ja bebija hranim kad skontam da je gladan i to stavim mu svoj prst u usta i sisa - gladan je, ako glođe, svrbe ga desniuser posted image . Pa nekad prođe i 5 sati a da ne jede jer nije gladan, a bopgami napreduje bez problema. moj ti je savjet da se pustiš sata i satnice i da dijete hraniš kad je gladnouser posted image

ja sam presretna jutros jer je ono sa nespavanjem noću hvala bogu bila samo faza, Ajdin se budio samo jednom, spavali do 9 ma milina, jupiiiiiiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5430
20.10.2009 11:12:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Zaboravih ja dodati...

Bravo za Ajnicu...uh, pa puzanje je velika stvar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, ma joj ona to od petog mjeseca usavrsavauser posted image , a ja sve kontam jos to nije to, kad ono svaki dan ona brzauser posted image
Pusa bebelimmm obrazimauser posted image

Nunichi, blago vama pa nema vise boce, mi imamo u movembruuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5431
20.10.2009 11:13:58   
Anoniman
pa skorpija upravu si sve mi je govorila prije kao hrani ga svaka 3sata,a djete nekad spavalo odnosno vise spavalo,nego gledalo i jelo i eto mi ga od prije se naviko tako ......
al sad zasad,moram se ovako mucit sta cu nadam se da ce ga proc mada cisto sumnjam........

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5432
20.10.2009 11:14:46   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Nunichi, blago vama pa nema vise boce, mi imamo u movembruuser posted image

Pa vidis, zato sam ja i bila zbunjena. user posted image
Ljubni mi puzavicu, kod nas jos uvijek samo naopako. user posted image user posted image user posted image Odnosno unazad, ali evo ocekujemo svaki dan da krene. Navijamo nas dvoje svaki put kad se digne na koljena i pocne mrdati naprijed-nazad, ali djaba. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5433
20.10.2009 11:29:26   
mnn
dobar dan mame! evo i mene malo na rr, pilence leži u viperu a ja kuham juhu.jučer je plakao jako zbog zuba, izlazi mu pomalo pa ga sve boli.jako je plakao jedva je zaspao,pa je povrati što je pojeo.nakraju je mama sa njim plakala pa nas je mm smirivao.po noči se budio pa je plakao ali bi zaspao nakon kratkog vremena, nije htio jesti.sunce mamino kako ga to zeza.sad je još malo izašao..koliko treba da baš do kraja izadje...user posted image user posted image  jer sam ja luda od toga..

čestitamo svim bebama rodjendane male user posted image

kako mi je Zarica? i mi čemo uskoro na cjepljenje..uf več plačem...

< Poruku je uredio mnn -- 20.10.2009 11:30:39 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 5434
20.10.2009 12:11:33   
Ex Yu
utro zene ... il bolje dobar dan mi smo ustali u pola 9 ruckali i tata je odveo bebaca prvi put kod majke bez mame ... tako da se mama dala malo na sredjivanje kuce pomalo ... i sebe generalno oprala sam i ispeglala sam kosu kupanje brijanje i sve sto spada pod generalku eh je8em ti zene al hajd milina je kad se malo opustis ... cestitam zubice rodzendancice i sve ostalo sto ima

moj aljenguza sao jede i tovi se nema ni naznake da ce se pokrenuti nece da se okrece osim kad je nesto bas bas interesantno i to na jedvite jade al hajd pokrenut ce se nekad kad je debeljuca ... Enisa jel se Benjo pokreno user posted image user posted image kad ces na poso zeno ...

odo dalje u uzivanciju a ostalima velika pusa

neradi mi RR dobro napisem sve i stalno mi se zaglavi na pola i nemoze dalje da ucita stranicu

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 5435
20.10.2009 12:22:57   
bebana27
pozdrav cure
mene intersuje sta se radi na prvoj kontroli?
mi danas idemo na kontrolu pa ne znam kako ce ga dr pregledati?
danas nam je mjesec dana

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5436
20.10.2009 12:59:02   
marinčii
IZVORNA PORUKA: MineLaa

caooo bebaneeee i mamiceee.....pravo smo zavoljeli kasice od kruskee i jabukeee.......uhhh blizi nam se 17.11. polAko, vakcinaaa, to mi je nesto najmrze sto moramo uraditi..
joj minelaa i mi 17.11-og idemo na vakcinu prošlu je tako grozno podnio da sam razmišljala da ga više ne cijepimuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5437
20.10.2009 13:03:20   
MineLaa
maa nek nece zubici josh nezz kako ce on reagovati....

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 5438
20.10.2009 13:10:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

pozdrav cure
danas nam je mjesec dana

vaganje, mjerenje glave i tijela (duzina i obim glave),provjerice da li ima zuticu...ako nema mislim da ide i jedna boca, poslusat ce srce i pluca...koliko se ja sjecam to je to

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 5439
20.10.2009 13:13:41   
Anoniman
Mi smo kupili danas u skupoj, preskupoj orchestri kapu...sada sam pravi pilotuser posted image

user posted image

A i konacno sam ga uhvatila s sapom u ustima

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5440
20.10.2009 13:17:33   
istra09
Dadada,
maleni ti je premeden.

Baš je pravi slatkiš. Ma, vidi mu tih medenih okica...user posted image user posted image user posted image

Koliko ima i koliko je težak?

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5441
20.10.2009 13:18:05   
noaa
kapa je cudo a koliko je mama "izvalila" za nju,ako nije tajna?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5442
20.10.2009 13:24:07   
Anoniman
Hvala, hvalauser posted image

napunio je sedam mjeseci 17.10...a tezi oko 9 kguser posted image ...idemo na vakcinu 11.11 pa cemo tacno znati

A kapa je kostala 22 kmuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 5443
20.10.2009 13:24:38   
denny
ej kapa je stvarno savršena user posted image

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5444
20.10.2009 13:25:06   
škorpija
Andrej je med, a s kapom još slađiuser posted image

orchestra je stvarno preskupa, gdje ima kupit skafander po nekoj"normalnoj" cijeni

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5445
20.10.2009 13:28:16   
noaa
skupa al je divna a mislim i funkcionalna,ja kad kupim Noi nesto poskupo onda stalno govorim pa kvalitetno je valjat ce i drugom bebacu,a MM umire od smjeha.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5446
20.10.2009 13:28:19   
Pretty mamma
dadada, maleni je preprepremeden! kako samo papa šapicu, šaljemo mu big hug! user posted image
Ja sam tu kapicu htjela uzeti za curicu, mada mi je baš djelovala malo više za dečkiće pa sam odustala, inače ja sebi takvu kapu duuugo ganjam,ali su preskupe za odrasle. Neki dan sam ju našla, cca 55 KM. To mi je baš puno.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5447
20.10.2009 13:31:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Andrej je med, a s kapom još slađiuser posted image

orchestra je stvarno preskupa, gdje ima kupit skafander po nekoj"normalnoj" cijeni

ne znam stvarno....ja sam dobila tri :smileykojisepobradibrise:...tako da mi ostaju strample, gegice (koje ispadose najveci problem) i bodici

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5448
20.10.2009 13:36:08   
noaa
dadada sto ti je to problem,pa carapa i bodica na svakom koraku a gegice vise ne nosimo imamo puno trenerkica.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5449
20.10.2009 13:38:23   
Pretty mamma
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: bebana27

pozdrav cure
danas nam je mjesec dana

vaganje, mjerenje glave i tijela (duzina i obim glave),provjerice da li ima zuticu...ako nema mislim da ide i jedna boca, poslusat ce srce i pluca...koliko se ja sjecam to je to

I provjera refleksa user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *