|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.10.2009 13:44:31   
Anoniman
Hvala p.mamma i skorpijauser posted image user posted image user posted image

noaa, nisu mi problem bodici i carape vec gegice...nekako najvise volim kada u njima spava...onda sam sigurna da mu je toplo...a tesko je naci njegove brojeve po nekoj normalnoj cijeni

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 5451
20.10.2009 13:44:58   
denny
i pupak jel

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 5452
20.10.2009 14:04:32   
Srculence
Evo mi bili kod čika dr.Kaže upala još nije prestala ali je puuuno bolje:-))).Treba nastaviti sa sirupom do osmog dana i onda na kontrolu,nismo ga trebali kao danas dovoditi al šta da radima kad mi je pedijatrica tako reklauser posted image .

Pedijatrica ga nije ni pregledala već smo prvo čekali kod nje pa nas je poslala na ORL i onda se opet vratili i ona propisala još jednu bočicu sirupa i pa pa kući.
Bebi se uspavao kad smo došli kući jeo i sad opet spavauser posted image user posted image user posted image za divno čudo:-)))!!!

Felix draga moja ne znam šta da ti kažem...bitno je da bebi jede a sad što spava...šta ćeš kad je navikao.  I ja mislim da će biti bolje kad počneš sa Hipovim kašicama i sokićima.

ExYu samo uživaj!

dadada mališa je premeden masallah!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 5453
20.10.2009 14:09:06   
Anoniman
Mi bili vani pa se mala guza smrzla i eno spava user posted image  do kad će baš me interesuje user posted image
ex yu slabo se i on "mrda" user posted image  kad ga stavim potrbuške okrene se iz tog položaja na bok  i s leđa na stranu - ostalo mu je zahmetli user posted image  A na posao 1.12. user posted image user posted image
sahara ma poguzija prava :) do sad je probao jabuku, breskvu, bananu, mrkvu, krompir i tikvicu i za sve je bilo mmmmmmmmmmmmm user posted image  i naravno frkaaaaaaaaaa kad mu prestanem davati. Sve to je probao po 2,3 kašike one najmanje, a sika je br. 1 user posted image  Šta ću, moram laganini, posao zove user posted image  I ja se nadam da ćemo naći finu tetu koja će imati deeeeeeeeebele živce za ovu malu rondalicu zahtjevnu!!

dadada kapa je super!!! Ja sam neki dan tražila baš nešto ovako al nisam našla, hvalaaaa user posted image
A model...... šta reći što već ostali nisu user posted image  Ljubi ruke, bobraze, none medene!

Ej žene, ja i dalje dajem po 3 kapi D3, kao od rođenja. Da li bi trebala povećati dozu user posted image
Ljubimo vas sve redom, da sad ne nabrajamo, sigurno ćemo nekoga izostaviti user posted image

(odgovor članu denny)
  Neposredna veza do poruke: 5454
20.10.2009 14:09:45   
Pretty mamma
Joj kod mene belaja...
Zagledala se u igračke na fisher-price stranici (US), zaista su jeftinije nego kod nas user posted image , kad čujem nešti kipi u kuhinji...ono moja juha svugdje po štednjaku user posted image .
dadada, i ja najviše volim gegice, u TL su bile oko 18 KM. Ako nadješ gdje da su ok cijene, javi...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5455
20.10.2009 14:11:31   
Pretty mamma
Enisa, i ja dajem 3 kapi, tako mi dr rekla prije 20 dana, a Laura i Benjo su par dana razlike...

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 5456
20.10.2009 14:12:36   
mamaajna
jeftinije garderobice i opreme za bebe imate na Dobrinji pored dezurne apoteke.prosle godine su imali extra skafandere i jaknice do 50km.Sarajevo u pitanju.Dali ima gdje kupiti stramplica za bebace do 3 mjeseca,onako da su s dezenom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5457
20.10.2009 14:15:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Enisa, i ja dajem 3 kapi, tako mi dr rekla prije 20 dana, a Laura i Benjo su par dana razlike...

E super, hvala ti user posted image

Neposredna veza do poruke: 5458
20.10.2009 14:53:46   
marinčii
moje žene jeste se raspisale nikad sve pročitatuser posted image
evo da se i mi javimo ,matej i noćas super spavo jednom se probudio,dojio i opet zaspo...danas je nešto nervozan valjda i na njeg ovo vrime utječe.
puse za sve bebice

< Poruku je uredio marinčii -- 20.10.2009 14:54:12 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5459
20.10.2009 15:01:51   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

Mashala dadada, pa presladak je!!! Okice pjejepeeeeeeeee...ljubi nam pilota!
Kapica je za 10!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5460
20.10.2009 15:30:26   
Anoniman
Hvala teta Azra i teta Enisauser posted image user posted image user posted image i teta srculenceuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 20.10.2009 15:31:18 >

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 5461
20.10.2009 15:33:07   
Mya_81 RR
Dadada, Andrej je presladak....kako samo divan osmijeh ima user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 5462
20.10.2009 17:25:18   
MineLaa
jao dadada prelijepa kapica i mi imamo slicnuuu nezz koliko kosta ni gdje je kupljena jer smo dobili na poklon od nane...  :) 

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5463
20.10.2009 18:50:01   
Pretty mamma
Mamaajna, štramplica ima u orchestri, u okaidu, u TL, ma svugdje ih viđam. Cijene su do 10 KM.
Za mame koje traže jeftine skafandere, vidjela sam ih maloprije u Mercatoru, cijena im je oko 33 KM. Nemaju papice i rukavice, ali su mi baš lijepi.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5464
20.10.2009 19:05:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Mi smo kupili danas u skupoj, preskupoj orchestri kapu...sada sam pravi pilotuser posted image

user posted image

A i konacno sam ga uhvatila s sapom u ustima

user posted image

Ajna kazeuser posted image user posted image user posted image user posted image i ostalim djugajicama porucuje:MOJ JEuser posted image ,ma med medeni, a eto za ovu nogu treba cestitati, ona to ne moze jos ili joj je bljakuser posted image

Srculence, drago mi je da je bebac boljeuser posted image

puse svim djugovima i djugajicamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5465
20.10.2009 19:08:08   
škorpija
e dobra informacijauser posted image , baš ću za vikend pogledati te skafandere, svakako nam papice i rukavice ne trebajuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 5466
20.10.2009 19:34:27   
Anoniman
Hvala teta saharauser posted image user posted image
Andrej user posted image   Ajni...ja stvarn ne znam sta zeli reci...valjda njih dvoje znajuuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Mya user posted image jesam ja tebi u opste rekla da sam poslala email chiccu za onu AS nebili poslali uputstvo ali nikada ne dobih odgovoruser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5467
20.10.2009 20:23:42   
marinčii
pozdrav generaciji!!
dadada andrej je presladak user posted image
matej zaspo u 7 sati danas nije baš puno spavo nekoliko puta po 15 minutauser posted image user posted image nadam se da će noć biti mirna kao i prošla(budio se samo jednom)user posted image user posted image
apotekarka nema te odavno,nadam se da je sve uredu..puse za tebe i malenog antonia

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5468
20.10.2009 20:27:57   
Anoniman
dadada maleni je meden a kapica je superruser posted image user posted image user posted image user posted image
ostale mamice i bebice puno pussa od nas mi dosli iz gosti bila kod mame anel evo pored mene lezi,pa malo da vas virnem
evo pojede rukiceuser posted image user posted image user posted image a jeo skoro zgadit ce mu se,lopov mali .......

< Poruku je uredio felix -- 20.10.2009 20:29:21 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5469
20.10.2009 20:34:19   
reallove
pozz
evo da se i mi javimo,sutra aBd trebamo ici na kontrolu,vagati se mjeriti i dobiti bocuuser posted image ja sam puno zabrinuta jer kazu mi da se od nje dobije turauser posted image user posted image user posted image ja se unaprijed boijmuser posted image user posted image to je ona boca sto se dobije u nogicu..kako ste vi to prosle jel bilo strasnouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5470
20.10.2009 20:37:13   
Anoniman
mi idemo u petak,na bocu dobijamo i mi u nogicu nije bilo stasno nista osim sto je bio nervozan i nismo imali temp.nikako
sretno sutrauser posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 5471
20.10.2009 20:53:19   
marinčii
reallove sretno na vakcini sutranadam se da će proći dobro i da neće imati ni temperature a ni nervoze
felix vidim ti u petak isto ideš na vakcinu ,koja je to po redu?moj matej kad je primio zadnji put i u rukicu i u nogicu toliko je plako dva dana da sam ja razmišljala da ga više ne cijepimuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5472
20.10.2009 20:57:28   
reallove
znaci nemora biti temperature,a jos ce nogica puno da boliuser posted image user posted image jooj kako cemo mi to..hvala vam puno pa cemo vam javiti kako prodjeuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5473
20.10.2009 21:16:08   
mnn
dadada maleni je prekrasan!kako je sladak ko šečer mišič maleni. hvala za slikicu.user posted image  jako smo sretni.Aleks zeza sad neče da spava sad malo urla u krevetu.nosala sam ga skoro 1h i neče da spava pa mi ruke otpale..sad ako ne prestane za 5min opet slijedi nosanje...uf ruke mi otpadaju...idem sad do njega nema ga snage slušati kako broji...

sretno sutra na pregledu da cjepljenje prodje bez boli i temperature.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5474
20.10.2009 21:24:59   
nanade
samo da vas pozdravim drage mame,uspjedoh se malo ukljuciti ,moja malena je toliko nervozna ovih dana da samo hoce da se nosa (zeza je stolica i ima grcice-uzzasss)danas joj izlazi 40 dana napokonuser posted image user posted image user posted image .......toliko bih htjela da razmjenim misljenja sa vama a nemam vremena,,,user posted image user posted image pa uspijem samo kada spava ili je neko zabavljauser posted image user posted image pozdrav velikkkiiii

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 5475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *