|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  219 220 [221] 222 223   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.10.2009 9:42:31   
Pretty mamma
reallove,
koje su to bile boce?
Kod nas se stavljaju hladni oblozi, ne topli. U biti odstajala voda na sobnoj temperaturi.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 5501
21.10.2009 9:43:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

Ja ozbiljno razmisljam da pocnem hipp piti, i papice i mlijeko...mozda cu onda ovoliku energiju imati...ovo cudo moje ne spava  NIKADA

user posted image user posted image user posted image Nije bona cudo... Pilot! user posted image

ja, ja upravu si...pilotuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 5502
21.10.2009 9:51:16   
reallove

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

reallove,
koje su to bile boce?
Kod nas se stavljaju hladni oblozi, ne topli. U biti odstajala voda na sobnoj temperaturi.

nama je doktor rekao da ne stavljamo hladno,vec onako malo toplu oblogu..e sada dok se ja snadjem koje su to boce jer mi pise na arapskom..ma kad ruzno pise..HBV I Hibuser posted image ...pa su pregledali refleks i koliko je jak kazu da je uredu hB i dali su nam da poslije snimamo kukove,nogice sve kazu to daju za svaku bebu..jeste vi to radileuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 5503
21.10.2009 9:54:36   
Nunichi
Jesmo, sve se to radi i kod nas.
Samo sto eto nasi kazu hladnu oblogu na ubod od vakcine.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5504
21.10.2009 9:57:59   
reallove
user posted image user posted image ma hajde ako nam ove ne pomognu probat cemo i hladne samo da prodje aBd kazu da nogice bole 3 dana bit ce nervoze izgledauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 5505
21.10.2009 10:01:42   
Nunichi
Ma ne mora znaciti, mi nismo ni jednu vakcinu osjetili. Nikakvih promjena u ponasanju nije bilo.
Drzim vam fige da i kod vas dvoje bude isto.
Pusa

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5506
21.10.2009 10:04:19   
denny
ni mi nismo imali nikakve posebne reakcije na cjepica, fala bodu, nadam se da će tako bit i vama user posted image

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 5507
21.10.2009 10:09:06   
reallove
hvala vam punouser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 5508
21.10.2009 10:22:31   
MineLaa
ee drage moje mamiceee ev i moj Daris konacnoo zaspa malooo....menee stomak boli uzAS user posted image , pijem cajeve stalnooo,ovo u mjesecu 5 dana mi je najgore bas sam se odmorila kad sam bila trudnauser posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5509
21.10.2009 10:42:59   
Anoniman
felix ja Ahmeda nosim kod Bedaka al' vakcine prima dolje na Tešanjci,ima i dolje dr.pa ga pregleda..kako tvoj sin??? pa ti se porodi prije mene ženouser posted image
dobro je hb.napreduje fino koliko tvoj maleni ima kg.slusal dojisli?
da moj Anel pozurio  van,nije se mogao jos malo strpituser posted image al neka je nedam ja njega,ono jest punooooo teze mi ga bilo odhranit jer je bio  malan al hb.nek je zdrav.
Sto kod Bedaka?Meni se on nesvidja nimalo,bila sam kod njega 2puta kad nije bilo Refke...
Marinci,iskreno neznam koja je boca poreduuser posted image
znma da je dobivao i u nogicu i u obe rukice a u petak gdje ce dati vidjecemo,nije nikada plakao kad je bocu dobivao cuca u ustima i on samo malo vise je pocne zvakat al nista pravi je pametnjakovic haman se neboji igli ko mamauser posted image al opet mi ga zao,jer znam da ga poslije bole ....Nije imao nikako ture,samo je bio nervozan dices gore od toga......
Ostale mamice da vas pozzz,puno kako ste mi spavali
mi smo dobro hb.jutros se kupali i nastavio spavati,i kad ustane nema vise spavanja do veceras,sve je onda po rukama .....

< Poruku je uredio felix -- 21.10.2009 10:49:22 >

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 5510
21.10.2009 10:49:22   
marinčii
evo matej zaspo dokad će vidjet ćemo..ja napravila sebi kavicu i na rr pa ko je za nek se pridruži..joj felix i matej je toliko plako baš mi ga bilo žao jer on inače rijetko plače pa mi baš bilo neobično i strah da mu nije baš naškodilouser posted image al eto za dva dana prošlo..kako anel danas?papa li još u snu ili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5511
21.10.2009 10:51:22   
Anoniman
papa papa,lopov i to ej mos mislit zna kad je vrijeme jelu momak zaspi fino dam mu jede podrigne i odma ustane ,i horan onda kao da je odspavao 5satiuser posted image cudnog djeteta al et mama mi rece,sinoc da sam bila ista Anel sve jela na snu ne sto me mama naucila vec ja tako htjela
I jos si bila gora od njega,pokupilo djete moje gene,user posted image
Ma nije mu naskodilo vec je imao malo tih nus pojava,zavisi nije nijedno djete isto,Moj Anel samo bude nervozan nespava,a neplace .....
Mozda malo al sutra dan.I ja mrzim boce nama  se prosli put od boce sve poremetilo spavanje
Nadam se da nece opet tako biti.
Kad je prvu bocu dobio citav dan spavo,....

< Poruku je uredio felix -- 21.10.2009 10:53:47 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5512
21.10.2009 10:56:23   
marinčii
ajde valjda ga to prođe s vremenom glavno da on papa...e neka nek je na mamu..moj je na tatu tako većinom svi kažu mada neko kaže da sliči malo i na mene..al nek je on miran na tatuuser posted image meni super dođe..
jeli mu planiraš davati kašice od 4 mjeseca?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5513
21.10.2009 10:59:06   
MineLaa
marinci mom darisu su 4 mj i 8 dana i poceli smo s kasicama kad su mu bila tacno 4 mj... prva dva dana vise je bilo na sipercicu vec sto porucka pa dok se navikao naucio malo papati....sad je zavolio i mljack mljacka i pojede cijelu  na dan

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5514
21.10.2009 11:00:05   
Anoniman
da abd.sad ce to jos malo davat cu kasice i sokice.
Necel se odviknut jela kad spavauser posted image
joj mene stomak boli treba dociuser posted image a nema je jos ,nadam se da ce sutra jer u petak idem na bocu bolit ce me stomak.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5515
21.10.2009 11:05:41   
marinčii
minelaa jeli ti dojiš ili pije ad?ja dojim pa nekako mislim da ću pričekati bar dok ne bude mu 5 mjeseci..a i nekako mi se čini prebebast da bi  još jeo kašikomuser posted image user posted image ...felix ja još nisam ni dobila otkad sam rodila a primjetim da se nekoliko dana baš grozno osjećam svaki mjesec.pms imam al user posted image  još nema

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5516
21.10.2009 11:08:42   
Anoniman
jesam ja brzo nakon haman 40esnice opet se nesjecam dobro.
Nisam ni mjesec odmorila od nje pozurila je doci,user posted image a valjda di dojis zato nemas josuser posted image
Mene i dalje tiba punoo boli,imam malo vise nego inace najgore bude prva dva dana......
A mi cemo abd.pocet s kasicama cim nam nastane 4ti mjes.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5517
21.10.2009 11:13:11   
marinčii
a valjda ne dobijam zato što dojim...mada mi je doktor reko kad sam bila na pregledu da ko zna kad ću dobit posle onog čišćenja ..ma kad je na ad mlijeku onda se i može početi od 4 mjeseca ja eto dojim pa nema potrebe kad već lipo napreduje ..mada vidit ću kad odemo na sljedeću kontrolu šta će mi reći pedijatrica

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5518
21.10.2009 11:31:49   
MineLaa
marinci dojila sam ga do 3 i pol mjeseca ali kako smo ga sunetili u to vrijeme nisam ga smjela k sebi privit da doji bilo me nekako strah,da ga ne[povrijedim,pa sam mu pravila ad..i tako se odvikao od dojenja za samo 1 dan kad sam mu nudila mrstio se i plakao i tako da sam samo sad na ad...i zao mi je zbog tog i zato sam pocela sa kasicama odma kad je napunio 4 mj....a preporucila bi mamama da doej bebi i da daju kasice od 5mj.... a koje su na ad od 4mj/....

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5519
21.10.2009 11:46:51   
Anoniman
Ja nisam Anela jos sunetila i necu do 6estog.mjes.abd.Kod mene je rodica sunetila svog sina kada je imao 6est mjes.dva dana je ga kaze mucilo ....

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 5520
21.10.2009 11:49:44   
noaa
Dobro jutro mi tek ustale aaa jesmo vrijednice nema sta...Vidi da su vakcine na temi mi smo samo jednom imali malo turice a svaki put kad sam isla bilo mi je kao na klanje da idem,naslusala se svega i svasta pa se isprepadala.Noa jede bebimil po 4-5 bocica 220 ml i nesto sto mama skuha a kupovne kasice nece da okusi,ma divni je zna da je recesijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5521
21.10.2009 11:53:49   
MineLaa
aaa moj daris je samo prvi dan preplakao nosali smo ga stalno jer mu j e lakse bilo cim ga spustimo plac iii kad smo ga navece legli da spava ispod nogica smo mu stavili jastucic i odma je zaspaooo...isto kao kad sam se ja tek porodila pa mi to godilo...bilo mi ga je pravo zao kad smo mu radili ali masalla samo taj dan je plakao i vise nista i vjerujte da je bolje sto smo ga odma sad sunetili vec poslije jer stio je djete vece vise ce ce se vrijedjati kad propuze prohodaaa

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5522
21.10.2009 11:55:29   
Anoniman
bravo za nooicu maluuser posted image user posted image user posted image fino ste se naspavale
Mi smo ustali oko pola 8.nahranila ga i spustila u krevetic dok je gugutao kreveticu a mama je produzila do 9.sati jos odspavat.Kad sam ustala i on nekad zaspo,mis mali user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 5523
21.10.2009 12:02:10   
MineLaa
ma jooj ja kad svog sina pogledam sve mi je ravno do moooraa he he he eej volim ga neopisivooo...stvarno je ova majcinska ljubav najljepsa...a volimo mi i tatu he he..nezz sta mi bi da ovo nap al et...  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5524
21.10.2009 12:07:18   
Anoniman
heheh dobra si,volim i ja svog Anela najjjjjvise na svijetu neki dan pitam mm.kogA vise volis mene ili sina?
Rece mi pa naravno sina on je sad nesto,novo lijepo neopisivo a tebe vec dugo znamuser posted image user posted image user posted image (al volim i tebe naravno)da se izvuce
Pa kad kazem,joj jesam lijep (tepam anelu)a on ce tko je napravio(da izvinete)user posted image eh reko lako je napravit a ko je rodio nebi ga bilo da nema mene
uvijek nadje nesto za dodatuser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 21.10.2009 12:08:05 >

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 5525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  219 220 [221] 222 223   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  219 220 [221] 222 223   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *