|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  203 204 [205] 206 207   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.10.2009 14:32:16   
Ella_H
Poz mamice i bebice kako ste mi?
Ammar je bebeli i voli popiti 150 ml vec sedmicu prije drugog mjeseca navrsenog
i jede svaka 4 sata uglavnom nekad popije u sredini dana 100ml
uglavnom spava mashAllah nocu od 8 do 4 ujutro vecinom nekad produzi do 6
Paracetamol ovdje se zove Tylenol dala sam odma nakon vakcine
i mali je opet vristao jedno 2 sata pravo mi ga zao bilo cjeli dan je bio
nervozan suze tuzni neki placuser posted image
Imam za njega skafander kupila sam od 6/9 mjeseci a posto je ovdje
zima 6 mjeseci mozda cu pred kraj morati kupit i velicinu 12 mjeseci
sve im brojevi nekako minijaturni zavisi i od marke ja ovaj kupila na snizenju
keneth cole za 7$ presladak skafander svjetloplava boja iznutra od pamuka
Ex-yu nedaj da te zezaju ove zenice zbog tastature cim je kupis
opleti ih hehe
pusicaaaaa velika svima od nas
Veliki braco dolazi kuci sutra najvjerovatnije user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5101
14.10.2009 14:49:12   
reallove
poz za sve mamice i bebice..mi opet nismo spavali sinoc i evo sada se odmaramo..mi smo skafander kupili u Turskoj mali skroz,sladak ali nam izgleda nece trebatiuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 5102
14.10.2009 15:25:22   
mojbebac

nama je danas nazdravlje pet mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... mamina cura je dobra, slusa.....
vidjela sam da ste juce pricali o dohrani, samo da kazem da ako beba super napreduje, da nema potrebe nista osim sike i eventualno sokic ili caj jednom dnevno cisto zbog drugacijeg okusa, tako bar ja, i planiram do sestog samo to..... hippov sok od sljive je odlican za probavu, garantovano, mi isprobale !!!! takodje kad primimo vakcinu odmah stavimo oblogu pola voda-pola rakija, i nikad do sada nismo imali turu, i nisam davala paracetomol, jer nije bilo potrebe....
mi smo sutra planirali u potragu za kapicama, rukavicama, i malim cizmicama da se none ne mrznu pa ako je neko negdje vidio nesto da nam javi!!!! i jos jedno pitanje - je li neko skoro gledao i kupio hranilice, znam da ima tema, ali moram da pitam nase drugare i drugarice, ako je ko nabavio neku dobru da nam pomogne da ne lutamo..... pusica pa se javimo veceras posto sada odosmo u setnju jer evo ogrijalo sunce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5103
14.10.2009 15:26:08   
Ella_H
reallove to su mi najsladje djecije stvari ti mali sakfanderi hehe
i male kapice user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5104
14.10.2009 15:30:17   
reallove
znas kako je maleni ja zamisljam kako bi emin izgledao kada ga obuce kao mali medouser posted image meni je najsmjesnije kako mala djeca hodaju u skafanderuuser posted image ja cu svog morati uslikati ako nebudemo imali prilike da ga pronosamouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 5105
14.10.2009 15:37:04   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

evo i ajdin čestita lauri rođendan i šalje jojuser posted image , samo da nas minja ne vidiuser posted image

Ho'š mi dijete rasplakati? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5106
14.10.2009 17:39:52   
MineLaa
ej cao drage mame i djeciceee, da vas pitam, kako perete flasice od hapa???jel samo vrelom vodom???pussa

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5107
14.10.2009 17:40:17   
MineLaa
i sretan rodjendan svima koji slaveeeuser posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5108
14.10.2009 18:16:35   
Anoniman
mojbebac, cestitamo petomjesecnicu i saljemo daroveuser posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 5109
14.10.2009 18:16:50   
R&T@
Ja još uvijek operem, pa onda otkuham. Sve mislim vakat je da prestanem komplikovati. ali ovo ad je tako masno.
a za cišcenje kamenca sa plastičnih flaša limuntos je zakon. barem dva puta sedmično sve tako očistim(osim silikona, strah me da se ne raspadne). poslije izgledaju kao nove.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5110
14.10.2009 18:23:40   
neki
Kako su nam mame i bebare???Evo i nas malo ovde,nismo odavnouser posted image Super smo,prije nekih desetak dana mamin sin je poceo ustajati na nogiceuser posted image user posted image user posted image Fino dopuze do kauca,kreveta,taburea i sl. i hop,hop digne se na none,ja se sokirala kad sam ga vidjelauser posted image
Ovih dana cemo nadam se konacno srediti tu cunu viseeeeeee.....
Poljubac svima od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5111
14.10.2009 18:27:42   
R&T@
Mašallah!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Koliko sad on ima?
Ja jedva cekam da to počne.
Mi polako kontamo puzanje. a otkad sjedi, ja rahat.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5112
14.10.2009 18:30:33   
neki
IZVORNA PORUKA: tajra

Mašallah!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Koliko sad on ima?
Ja jedva cekam da to počne.
Mi polako kontamo puzanje. a otkad sjedi, ja rahat.

Said ce sad aBd 18.10 napuniti 9mj.user posted image A poceo je puzati sa 6mj.;ja svojim ocima nisam vjerovala,bas mi to rano za puzanjeuser posted image user posted image user posted image Ali zato gospodin jos ne sjedi samostalnouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5113
14.10.2009 18:46:39   
marinčii
mojbebac čestitamo mali roćkas curici i šaljemo puno,punouser posted image user posted image user posted image ...mi smo danas dobro nismo toliko nervozni ko jučer mada je plač sinoć počeo u 7 ipo..nadamo se da večeras neće biti tako i da ćemo imati mirnu noć..što želimo svim mamicama i bebicama..puseee..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5114
14.10.2009 20:25:50   
pocahontas
pozdrav svima od mene i Rafice user posted image ..vidim spomenu neko hranilice pa reko da se prikljucim i ja toj temi..malo sam isla na konkretnu temu ovdje na rr cisto da vidim nas ta treba da posebno obratimo paznju prilikom kupovine..jer iz iskustva inace znam da skupo ne znaci nuzno i prakticno i kvalitetno pa da nam ove starije bebe otkriju koje hranilice su njima super..thanx...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5115
14.10.2009 20:37:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

pozdrav svima od mene i Rafice user posted image ..vidim spomenu neko hranilice pa reko da se prikljucim i ja toj temi..malo sam isla na konkretnu temu ovdje na rr cisto da vidim nas ta treba da posebno obratimo paznju prilikom kupovine..jer iz iskustva inace znam da skupo ne znaci nuzno i prakticno i kvalitetno pa da nam ove starije bebe otkriju koje hranilice su njima super..thanx...

Ja i dalje mislim da je ovo prava stvar ....mi nemamo ovu nego brevi  jupiter i mogu ti reci da mi je pravo krivo sto smo pozurili s kupovinom...a  prijateljica mi ima ovu chiccovu i kada sam Andreja stavila poludio je bio od srece i bas je fino sjedio a mozes je svugdje s sobom nositi

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 5116
14.10.2009 20:50:43   
shejla
meni ovo izgleda nekako nestabilno, zato ga nisam kupila.

A stolice za hranjenje su sve iste... u 5 deka :)
Vazno je samo da ima kaiseve za vezanje preko ramena, jer na pocetku, dok beba jos ne sjedi fino moracete joj cuvati glavu, ako nije svezana user posted image
meni je to rekla prijateljica, jer je ona dobila Brevi sa vezanjem samo oko struka i izmedju nogu i nije je ni koristila do 8-og mjeseca.
Elem ja sam u katalogu TL nasla Gracco 129 KM i otisla da je kupim, kad tamo ista Bubu oko 70 KM... Fino sve razgledam, stavim jednu pored druge.... Jedino se kod ove moje ona tacna dize gore, a ne skida kao  u ovih skupiljih. I nema polulezeci polozaj (kao da cu hraniti djete u tom polozaju user posted image ). Iste su dole nogare - sto mi je bilo najbitnije - da je stabilna...i ima te kaiseve kao u kolicima.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5117
14.10.2009 21:18:09   
Sonja
haj mile..
joj bas sam pozelila da lijepo sve procitam sta mi rade bebare a nikako nemam vremena jer nemam kod kuce net.vec kod svekrve

cestitam maleni rodjendancic user posted image user posted image

adinu ce izgleda uskoro zubiciuser posted image
donja dva se lijepo ocrtala i bijeli se nateklo mu
a kad pipnem ono bas se osjeti..
slabo nesto jede ...izgleda zbog tog..ljubi ga mama
juce je naucio na skakuce gore dole i stalno tako radi...ruke mi otpadose..

malo je bolja situacija sa spavanjem po noci jer nakad nastavi spavati na stomaku ili se sam okrene poonovo na ledja tako da sam ustajem samo 2-3putauser posted image

ljubim vas sve i dobro utoplite bebeuser posted image stigla nam zima i snijeg
pusaaaaaaaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5118
14.10.2009 21:44:08   
Anoniman
vece kako ste mi?Bebice spavajul
Moj Anel zaspo ,njegovo vrijeme spavanja kao svaku noc i nebudi se do pred jutro jest i opet zaspi.

(odgovor članu anamaria_at)
  Neposredna veza do poruke: 5119
14.10.2009 21:49:45   
Anoniman
Kad vec spominjete hranilice, hmmm, mi jos nismo kupili, ja Ajnu hranim u onoj lezaljci, u sjedecem polozaju, i blage nemam sta kupiti, i naravno ako imadnem love u datom momentu garant cu opet dati puno jer me zacas prevare u prodavnicama kad je rijec o bebinoj opremiuser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 5120
14.10.2009 21:50:53   
Apotekarka
Vecer...moj maleni jos nije zaspao tata ga ljulja...nadam se da ce brzo jer sam ga kupala...Čestitam male rođendane...mi smo danas obukli zimsku jaknicu i pape i isli do bake pjeske 10-ak min...Antonio bio sav u čudu...Ja sam vam drage moje psihicki lose ujutro idem doktoru po neke nalaze i ova zlijezda ispod brade nazalost nije prosla...tako se bojim da nije sta najgore...tlak je malo nizi 130 90 za podnijeti ali ja sam danas oplakala 5-6 put kad pogledam Antonia skupi mi se da mi ne daj Boze sta bude pa tko ce mu mene zamjenitiuser posted image user posted image user posted image ,ja sam ostala sa 7 god.bez majke a kamoli tako nemocna mala bebicauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5121
14.10.2009 21:53:39   
škorpija
Mia nek se Minja ne sekira, ona je naša ljubav, al brate ako smo na dijeti valjda smijemo barem pogledati šta ima u jelovniku user posted image

Joj i ja planiram kupovati tu hranilicu, baš me to nervira, na većini ne piše do koliko je kilograma, ja bih nešto čvršće, robusnije one u TL mi većina ima tanke cjvečice od nogu, nekako mi nesigurno ozgleda. našla sam na nekoj stranici čini mi se firma bimac hranilicu Contepo Garry, čini mi se 140 Km , a baš dopbro izgleda

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5122
14.10.2009 21:54:15   
neki
IZVORNA PORUKA: sahara

Kad vec spominjete hranilice, hmmm, mi jos nismo kupili, ja Ajnu hranim u onoj lezaljci, u sjedecem polozaju, i blage nemam sta kupiti, i naravno ako imadnem love u datom momentu garant cu opet dati puno jer me zacas prevare u prodavnicama kad je rijec o bebinoj opremiuser posted image

Joj ti si kraljicauser posted image user posted image user posted image Ma nedaj da te prevareuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5123
14.10.2009 21:55:01   
Anoniman
apotekarko,mila nemoj se sekirati i brinuti jos pogotovo tako crno mislit ma ozdravit ces ti nama abd.to ti je od premorenosti zao mi je sto si ostala bez mame tako malauser posted image
Ma bit ce nalazi dobri abd.
punoooo pusssa malom Antoniu  i tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 5124
14.10.2009 21:55:28   
neki
Ma ja o tim krupnim stvarima ne razmisljam;mi smo sve naslijedili od starijeg brata,a to puuuuuno znaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  203 204 [205] 206 207   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  203 204 [205] 206 207   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *