|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.10.2009 10:50:24   
Pretty mamma
Joj hvala Zarici na psiću, baš bi nam dobro došao user posted image user posted image
Ja ispeglala 2/3 veša, sada se trebam malo i maziti sa curicom, probudila se i miruje. Čeka mamu da završi sa kućanskim poslovima, dobrica moja...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu anamaria_at)
Neposredna veza do poruke: 5076
14.10.2009 11:18:12   
Ex Yu

i

jutro svim mamicama i bebama..mala pričalicauser posted image user posted image sretan mali rođendan lauri
user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5077
14.10.2009 11:23:59   
škorpija
šta je ex yu i dalje belaj sa tastaturomuser posted image

evo i ajdin čestita lauri rođendan i šalje jojuser posted image , samo da nas minja ne vidiuser posted image

imam pitanje, šta obući bebi na noge kad je hladno, jer naš skafander nema stopala. gdje ima kupiti nekih toploh pap i cipela za nehodajuće bebe i kako se ti brojevi kreću, nemam pojmauser posted image

mene lijeva sika boli hoću da umrem kad doji, a nije tvrda, ne znam šta jeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5078
14.10.2009 11:25:43   
Anoniman
Ex yu

Kako si? Sta ima? Kako Danijal? Sta ima u travniku? Jesi li oprala tastaturu? Kako ti se to desilo? Jel' Danijal prevrnuo med? Je li med u pitanju? Je li i vama snijeg pada? Nama hladno pravo...je li vama griju?user posted image

Ja ne znam kako vi ali ja ovog mog ne mogu vise presvuci...okrece se k'o lud ne mozes ukrotiti nikako...presvlacenje je postalo user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 5079
14.10.2009 11:26:28   
Anoniman
SRETAN RODJENDAN Lauriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5080
14.10.2009 11:26:28   
DM
Kupus, kupus,živi kupus!
čim malo zaškripi,ja stavim kupus i daji mu je malo češće,ko zna šta je?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5081
14.10.2009 11:27:46   
DM
Ma mislila sam "živio" kupus!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5082
14.10.2009 11:30:02   
škorpija
joj ko će ganjati kupus po ovoj zimuljiuser posted image , ma on stalno doji lijevu, desnu je gotovo skroz izbacio iz upotrebe, sad izgledaju ovako (.) ( . ), a umjsto da me boli lijeva koju slabo sisa, mene boli ona štoje u upotrebi. a i osjetim neke čvorove unutrauser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5083
14.10.2009 11:31:56   
DM
Za te pape-neznam da li ih još ima u konzumu(na Stupu) mi kupovali prije 4 god-izkledaju kao cipelice,samo su od nekog platna,kao brušena koža,a unutar futrovane!!!!
Ma tople none uvijek bile!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5084
14.10.2009 11:36:29   
marinčii
škorpija probaj dobro istrljati grudi na tim mjestima di su ti te tvrde kvrge i stavljati tople obloge

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5085
14.10.2009 11:36:42   
Ex Yu

Ex yu

Kako si? user posted image Sta ima? user posted image Kako Danijal? user posted image Sta ima u travniku? user posted image Jesi li oprala tastaturu?user posted image user posted image Kako ti se to desilo? user posted image Juser posted image el' Danijal prevrnuo med? Je li med u pitanju? user posted image Je li i vama snijeg pada? user posted image Nama hladno pravo...je li vama griju?user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5086
14.10.2009 11:39:36   
DM
Ma strava si! Dođe mi da ti pošaljem na PP jednu tastaturu!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5087
14.10.2009 11:40:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kafa je nije meduser posted image ...hos da ti posaljem tastaturuuser posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 5088
14.10.2009 11:46:58   
Ex Yu
adada
user posted image user posted image mmuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Ex Yu -- 14.10.2009 11:47:12 >

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5089
14.10.2009 12:00:31   
Anoniman
ExYu kaze: dadada otisao moj muz da kupi tastaturuuser posted image ( sjetih se Nadrealista kad su prevodili hrvatski, srpski,bosanski)

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 5090
14.10.2009 12:04:46   
Anoniman
Laurice, ljepotice mala, sretan ti mali 4. rodjendan i salje ti Ajna onu kapicu iz Bimbusa user posted image da imate isteuser posted image

Nuno, ma Ajna je kao i Zara, ne zna kud ce prije = znaci dobro je hvala Bogu, ljubimmmmmmooooo vasssssuser posted image user posted image user posted image user posted image
dadada, nas grijanje zauser posted image bava, jutros smo kukali svim upraviteljima, cijeloj zgradi steka grijanjeuser posted image , srecom radi u sobi u kojoj se igramo i u haliuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 14.10.2009 12:05:05 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5091
14.10.2009 12:11:25   
škorpija
sahara, znači cujica je dobro, ma mi svog nismo ni vodili noigdje ankon pada, nije imao nikakvih tragova, ja ga skinula pregledala, sve ok, ma koliko će toga još biti ihahahj, moramo i mi očvrsnutiuser posted image

gvendy PP mi ne radi, totalno mi profil poludio, mislim ono moja RR, ništa nema. kako ćuna u imenjaka, jel sve otpalo što je trebalo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5092
14.10.2009 12:47:22   
Anoniman
sahara..ma organizujte protestuser posted image user posted image user posted image oko zgrade user posted image user posted image user posted image

user posted image

ja sve zezala ex yu a sada meni necce nesto mis da radiuser posted image goes around comes arounduser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5093
14.10.2009 12:57:23   
mnn
evo i nas, ja se jučer raspisala a nije objavljena poruka...sad tek vidjela....uf..

napokon smo spavali cjelu noč i sad nanamo.bila sam koma ovih par dana od budjenja po noči po dva puta.pilence mamino zezao me je.

sahara kako je malena?je ju boli?dušica mala poljubi je za nas.user posted image

sretan rodjendan mali svim bebicama.da uvijek budu sretne i vesele.

pozdrave vam šaljemo, dadada nasmijala me tvoja slika.user posted image stavi i nas u album.puse svima idem dalje kuhati.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5094
14.10.2009 13:19:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

sahara..ma organizujte protestuser posted image user posted image user posted image oko zgrade user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ma bjazi ba, svi sute, samo ja vicem, moracu preuzeti funkciju kucepazitelja da se mogu i zvanicno svadjati sa svimauser posted image

mnn, ma Ajna je dobro, mama je izgleda slabije podnijela od nje, ljubi nam bebelog,pardon user posted image jakog Acuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5095
14.10.2009 13:25:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

evo i nas, ja se jučer raspisala a nije objavljena poruka...sad tek vidjela....uf..

napokon smo spavali cjelu noč i sad nanamo.bila sam koma ovih par dana od budjenja po noči po dva puta.pilence mamino zezao me je.

sahara kako je malena?je ju boli?dušica mala poljubi je za nas.user posted image

sretan rodjendan mali svim bebicama.da uvijek budu sretne i vesele.

pozdrave vam šaljemo, dadada nasmijala me tvoja slika.user posted image stavi i nas u album.puse svima idem dalje kuhati.

Hocem, hocem samo molim te stavi link s vecom fotografijom jer su one sve premale sto imas u svom albumu...a znam da si stavljala Acine fotke negdje ali ih ne mogu da nadjem nikako

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 5096
14.10.2009 13:25:42   
Lalana

IZVORNA PORUKA: Ex Yu

Ex yu

Kako si? user posted image Sta ima? user posted image Kako Danijal? user posted image Sta ima u travniku? user posted image Jesi li oprala tastaturu?user posted image user posted image Kako ti se to desilo? user posted image Juser posted image el' Danijal prevrnuo med? Je li med u pitanju? user posted image Je li i vama snijeg pada? user posted image Nama hladno pravo...je li vama griju?user posted image user posted image

Bas sam se ismijalauser posted image user posted image user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5097
14.10.2009 13:34:51   
shejla

Objave: 1982
Član od: 12.12.2008
Mjesto: Zenica
Status: odsutan Laura, sretan mali rođendan user posted image ... kako nam vrijeme leti ...

Kad smo kod vakcina i paracetamola, ja ne namjeravam ništa davati dok je temperatura do 38...prije par sedmica je bio odličan dok.film na HRT-u i baš sam se uvjerila da je puno veća korist dopustiti organizmu da se sam izbori ...
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ja ne bih preventivno davala ništa...moje mišljenje je da se organizam sa malom temperaturom treba sam izboriti i da je to puno bolje, ali naravno da ću dati ako temp. sama ne spadne...

Nama su savjetovali na ubod stavljati obloge od mladog kravljeg sira...vjerovatno da ne boli zbog čega vjerovatno i većinom budu razdražljivi...

Mi smo samo primili prvu vakcinu tako da još nismo ništa isprobavali...

slazem se sa ovim....
Vec je bilo govora o ovoj temi.... neki dr. daju preventivno a neki ne. Lamija nije pila nista, samo smo stavljali obloge od vode na ruku, da ne otekne boca, tako nam je rekla dr. I nije bilo nikakvih problema ni promjena...cak ni placa, nervoze...i sl.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5098
14.10.2009 13:43:59   
Pretty mamma
Hej,
hvala svima na čestitkama za rođendan!!! Imat ćemo iste jaknice i kapice!!! Hvala Ajni!!!user posted image
Hvala Ajdinu na pusama, vraćamo stostruko :)
Dadada, hvala i vama i pusa bebari.
E sada, doublemum što se tiče cipelica, imaš u famoznoj orchestri po 14,75, imaš u TL po 12,90, imaš u Okaido u BBI po 29,90. U Orchestri su uglavnom cipelice, i čine mi se manji brojevi. Laura bi trebala nositi 16, a tamo joj je malo pa sam uzela 18/19. U TL imaš čizmice i cipelice, ali su definitivno najljepše u Okaidu. Futrovane čizmice i viri krzno...prave bebeće...a imaju i starke od samta...eto, sve napisah...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 5099
14.10.2009 13:45:52   
marinčii
i ja slažem da je bolje ne davati sirup ali ipak u nekim slučajevima je bolje i to nego da se bebica pati..a osim toga nisu sve bebe jednake i ne podnose to na isti način matej je baš užasno plakao a inače je mirna beba sad je skroz drukčij i bojim se da se neće vratiti na staro  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *