|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
13.10.2009 23:28:52   
Ex Yu
user posted image user posted image user posted image saharapatiM s euser posted image user posted image user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5051
13.10.2009 23:32:11   
DM
Ma daj kupuj tu tastaturu!
Nedostaju mi tvoja crvena slova i komentari puni podrške i razumjevanja!
P.S.Al si me nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5052
13.10.2009 23:34:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

user posted image user posted image user posted image sahara patim seuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo sreco, ja sam ti pomoglauser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 5053
13.10.2009 23:37:58   
Ex Yu
user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ex Yu -- 13.10.2009 23:44:59 >

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5054
13.10.2009 23:54:57   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image e baš se me nasmijala, vidiš ti koja je to opsesijauser posted image , ti nama pričaj slikama skontat ćemo mi...Joj legenda si

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 5055
14.10.2009 8:36:41   
Mya_81 RR
Ex Yu, jesi blesavauser posted image ...a zato tebe nema...user posted image kako nam je danas mala pričalica...joj, ja se odmah sjetim onog videa na FB i njegovih pusica user posted image

Ja sam noćas slabo spavala....Minja OK ali je prostenjala cijelu noć tako da sam se ja stalno budila...da hoće ovo stenjanje više prestati jer me stvarno izludi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5056
14.10.2009 9:25:25   
sheri
dobro jutro!
ja sam sinoc sanjala da je Nora propricala i zna reci samo TATAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
inace, mi smo dobro. veseli, jedemo, pavamo, punimo pelene, sve kako treba user posted image user posted image user posted image
ljubimo vas

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5057
14.10.2009 9:38:11   
marinčii
jutro svim mamicama i bebama..joj mi smo se sinoć toliko izmorili on je plakao od 7ipo do 10ipo jedva zaspo tako mi ga žao bilo ma više u user posted image user posted image i vakcine više baš sam se nasekirala pravo..zvala pedijatra on pita jeli mu nos začepljen jeli kašlje ..što sve jeste kaže to je od vakcine ako se ne smiri da mu dam pola kašičice paracetamola što sam uradila i eto zaspo je i nije se budio do 4 ipo..nadam se da ssu ostale bebice bolje provele večer i noć

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 5058
14.10.2009 9:46:14   
Pretty mamma
Jutro svima,
mi danas punimo 4 mjeseca!!!
Malena spavala do 5 ujutro u komadu, papala i do pola 9. Naspavale smo se obje. Ali kako je zima....Jutros je bio minus napolju. Nama je kupatilo najtoplije, dodje mi da se preselimo u kadu...
Marincii, jesi li davala paracetamol odmah nakon vakcine ili tek sinoc? Evo da znas za drugi put, kod nas nam daju preventivno, odmah nakon boce. Laura nije imala problema niti jedan put.
Pusa, odoh peglati veš...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5059
14.10.2009 9:46:40   
marinčii
doublemum hvala na savjetu pokušat ćemo i mi s tim šamponom 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5060
14.10.2009 9:48:14   
marinčii
sretan mali rođendan lauri i puno,punouser posted image user posted image user posted image ...a tek sinoć sam mu dala paracetamol nisam odma jer nije imao temperaturu pa sam mislila da ne treba

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5061
14.10.2009 9:51:09   
Pretty mamma
Marinčii, hvala na poklonima user posted image
Samo ti bebari sljedeći put daj odmah paracetamol, preventivno, takvo je ovdje uputstvo pedijatara. A i sama vidiš da nije najbolje podnio ovu turu, pa da se ne muči drugi put. Nama je dr rekla odmah pola kašikice (zavisi od kilaže) i ako vidim da ima temperaturu, onda nakon 8 sati još pola.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5062
14.10.2009 9:56:35   
marinčii
budem sljedeći put,,,joj došlo mi je da ih ubijem sinoć i da ga više nikad ne odvedem na tu vakcinuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 5063
14.10.2009 9:57:05   
Mya_81 RR
Laura, sretan mali rođendan user posted image ... kako nam vrijeme leti ...

Kad smo kod vakcina i paracetamola, ja ne namjeravam ništa davati dok je temperatura do 38...prije par sedmica je bio odličan dok.film na HRT-u i baš sam se uvjerila da je puno veća korist dopustiti organizmu da se sam izbori ...

Pusica za sve bebice naše slatke user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 5064
14.10.2009 9:57:07   
R&T@
Pozdrav mamama i bebarama!(maksuz "ovčicama")
Kod nas sve isto, hB.
Probali smo večinu hrane, sve što može biti u kašastom izdanju.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 5065
14.10.2009 9:57:13   
Anoniman
jutro kako ste spavali imal zime
ja sam dobro kao Anel  spavao do 8.sati kupala ga skoro i opet zaspo
Kako vi dajete malenima hapu,Anel sada jede po 150ml i dajem mu svaka  tri i po,po cetiri sata
jer na tri,sata nece da jede nije gladan kad puno pojede.Jutros kad sam ga kupala,primjetila sam da na rukici kad je primio bocu kad je imao 2.500kg vidim kao da je ognojilo crvena tacka znaci,malo veca i u njoj ko ciboljak zuti tvrdouser posted image dirala sam ga neboli ga kad pipnem....
Cestitamao malenima rodjendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image
i punoo pussa
,nemam kad citat sad ce mi doc seka evo cekam svaki cas da dodje a gladna sam rekla sam da pozuriuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 14.10.2009 10:00:24 >

Neposredna veza do poruke: 5066
14.10.2009 10:01:47   
Mya_81 RR
Felix, mi već jako dugo imamo obroke od 150ml u isto vrijeme - 6, 9, 12, 15, 18 i 21h ... par puta se desilo da smo kasnili po pola sata ako bi ujutro produžila spavanje do pola 7...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5067
14.10.2009 10:05:46   
Anoniman
a nece Anel da JEDE na tri sata vec dam na ti,ipo cetiri zavisi kad dam na tri sata nepojede onda sve .....a mi smo odskora poceli jest po 150mluser posted image

Neposredna veza do poruke: 5068
14.10.2009 10:10:55   
R&T@
To sam htjela pitati pa uvijek zaboravim. Moja prva kćerka je jela tačno onako kako piše na kutiji, znači svaka 3-4 sata i u uzrastu od 6 mjeseci po 210 ml. Ali mlađu nikako ne mogu uvesti u red. Jede kad hoće, nakad svaki sat, nekad svaka tri, ali ne želi popiti više od 150 ml un jednom obroku. Kad izračunam broj flašica u 24 sata ona popije 1l.
Koliko dnevno pojedu vaše bebare?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 5069
14.10.2009 10:12:36   
Nunichi
Sretan mali rodjendan Lauri.. user posted image user posted image user posted image Evo Zara joj je kupila psica sveznalicu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi maloprije ustale user posted image user posted image Ne znam sta se desilo, pa je spavala ovako dugo. A ja jadna nisam navikla, pa sam evo ustala s glavoboljom. user posted image user posted image
Ona sad puze i prica nesto, pa ja pogledam u nju, a ona se valja od smijeha. user posted image user posted image Zabavlja se curica. user posted image
Sinoc smo probale hapicu za laku noc, ma ni malo joj se ne svidja. Sve ostalo je isto kod nas.user posted image

Sahara kako mi je ljepotica?

ps. pocela je vriska, zavukla se pod sto. user posted image user posted image user posted image

Puse generaciji...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5070
14.10.2009 10:18:09   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

To sam htjela pitati pa uvijek zaboravim. Moja prva kćerka je jela tačno onako kako piše na kutiji, znači svaka 3-4 sata i u uzrastu od 6 mjeseci po 210 ml. Ali mlađu nikako ne mogu uvesti u red. Jede kad hoće, nakad svaki sat, nekad svaka tri, ali ne želi popiti više od 150 ml un jednom obroku. Kad izračunam broj flašica u 24 sata ona popije 1l.
Koliko dnevno pojedu vaše bebare?

6 puta po 150ml...150 ml je za 3 mjeseca koliko imamo, samo što piše da se daje 5 obroka, a mi smo na 6....Minja je uvijek papala 1 obrok više od navedenog na kutiji...

Koliko je tvojoj curici sad...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5071
14.10.2009 10:26:06   
R&T@
šest mjeseci i deset dana.
Ona jede i kašice i supice, ali ne u velikim količinama da joj mogu zamijeniti obrok. Kao da je "namještena" na 150 ml (puna mala nuk flašica).

Neposredna veza do poruke: 5072
14.10.2009 10:26:10   
DM
Mya 81 ne paracetaml samo zbog temp. nego i zbog bili,i mi ga popijemo i za glavobolju,a ne samo za temp.
Ni moj nije ni jednom imao temp. od boce,ali je zadnji put plakao(mislila sam da ga boli) i dala sam mu paracetamol!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 5073
14.10.2009 10:32:44   
Mya_81 RR
Ja ne bih preventivno davala ništa...moje mišljenje je da se organizam sa malom temperaturom treba sam izboriti i da je to puno bolje, ali naravno da ću dati ako temp. sama ne spadne...

Nama su savjetovali na ubod stavljati obloge od mladog kravljeg sira...vjerovatno da ne boli zbog čega vjerovatno i većinom budu razdražljivi...

Mi smo samo primili prvu vakcinu tako da još nismo ništa isprobavali...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5074
14.10.2009 10:43:16   
anamaria_at
Halo mamice i bebice....evo  i ja na ovoj temi po prvi put...mada nam je sutra mesec dana...al nekako ne stignem....Mala ima grceve po dva tri dana..pa opet dva tri dana nema..i sve se tako borimo...pa kad uspe da zaspi ..ja ko luda trcim po stanu da sredim i operem sve....Bude i po dve noci da oka ne sklopim..pa onda setam po stanu ko zombi....Sreca danas mi mama stize od dole...tako da cu bar malo predahnuti....Za grceve smo sve probali i nista nam ne pomaze...osim masaze...i toplih obloga. I masaze nisu kao sto sam citala u pravcu skazaljke...to je dkroz pogresno...nego smo isli na vezbice i treba dete masirati kao kad mesite hleb...i jace slobodno stisnuti....dok god ne pocne vazduh da izlazi....i kako je meni doktor rekao da se ne bojim ..necu joj nista povrediti....sad kad je tako izmasiram...pusti vazduh i odmah raspolozeno dete. Nadam se da ce i ti problemi proci pa da uzivamo malo....Pozdrav za sve mamice i bebice...

15.09.2009....Stigla nasa Anamarija....

Neposredna veza do poruke: 5075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *