|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.10.2009 21:55:45   
Anoniman
Apotekarka, a nemoj sreco misliti da je nesto lose, vidi ja sam bila na sistematskom poslije poroda i imam neku cistu na stitnoj i dr. mi je rekla da to uopce nece ni biljeziti kao bitno jer se nakon poroda jos neko vrijeme ne sredi organizam, tj. hormoni, tako da imaj to u vidu, sretnouser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 5126
14.10.2009 21:55:56   
R&T@
tebe, ženo, stvarno treba ružiti.
Okani se glupih misli i uživaj sa svojim bebacem.
Ti ces nama pisati i kako on traži cura, ako Bog da.
Šaljem ti user posted image  i da svi nalazi budu suuuuper.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 5127
14.10.2009 21:56:48   
škorpija
apotekarka kakve su to crne misli, nemoj odmah tako, pa ja znam barem tri pordilje koje imaju problema sa štitnom žljezdom, pretostavljam da je to baš vezano za trudnoću i porod a ima i genetike. moraš misliti pozitivno i zbog sebe i zbog bebe

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5128
14.10.2009 21:57:13   
martajay
hej, drži se!!! kakave suze - zamalo sam se i ja rasplakala dok sam citala tvoj post.
a to sa zlezdom ispod brade ne mora da znaci nista. ja sma to imala pre nekoliko godina. i cak sam mogla i da je pomeram malo. nisam ni isla doktorima, i sama od sebe je nestala, ili sta god da se desilo sa njom :)
bice sve to u redu. videces!
CMOOOK

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 5129
14.10.2009 21:57:43   
R&T@
Hajde, ex yu, pošalji nam kakvu veselu sliku da nas i apotekarku raspoloži.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5130
14.10.2009 21:58:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki

Ma ja o tim krupnim stvarima ne razmisljam;mi smo sve naslijedili od starijeg brata,a to puuuuuno znaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E pa naravno, a ako imadnem jos djece tad cu i ja tako sve cetiri u zrak, iliti pamet na pasuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 5131
14.10.2009 21:58:29   
Anoniman
Apotekarka bona, nije nista sigurno....je li stitna u pitanju? Ako ti se place placi izbaci sve iz sebe ali nemoj se ubijati s najcrnjim mislima u pojam

BICE SVE OK!!!

Neposredna veza do poruke: 5132
14.10.2009 21:58:52   
neki
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Vecer...moj maleni jos nije zaspao tata ga ljulja...nadam se da ce brzo jer sam ga kupala...Čestitam male rođendane...mi smo danas obukli zimsku jaknicu i pape i isli do bake pjeske 10-ak min...Antonio bio sav u čudu...Ja sam vam drage moje psihicki lose ujutro idem doktoru po neke nalaze i ova zlijezda ispod brade nazalost nije prosla...tako se bojim da nije sta najgore...tlak je malo nizi 130 90 za podnijeti ali ja sam danas oplakala 5-6 put kad pogledam Antonia skupi mi se da mi ne daj Boze sta bude pa tko ce mu mene zamjenitiuser posted image user posted image user posted image ,ja sam ostala sa 7 god.bez majke a kamoli tako nemocna mala bebicauser posted image user posted image user posted image

Ja evo tek sad procitah ovo...Draga,nemoj imati tako crne misli,bice to sve aBd dobro,bolje nego sto ocekujesuser posted image
Pozitivno misli,upravo radi tvoje bebare,evo puuuuno zagrljaja od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5133
14.10.2009 21:59:57   
neki
IZVORNA PORUKA: sahara

Ma ja o tim krupnim stvarima ne razmisljam;mi smo sve naslijedili od starijeg brata,a to puuuuuno znaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E pa naravno, a ako imadnem jos djece tad cu i ja tako sve cetiri u zrak, iliti pamet na pasuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E sto ti znas nasmijati covjeka,ma svaka ti castuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5134
14.10.2009 22:01:31   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E sto ti znas nasmijati covjeka,ma svaka ti castuser posted image user posted image user posted image

Ma sta cu bona kad j etebe lako nasmijati, pravi si veseljak, svakl tebi cast i ljubi te Manijakeuser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 5135
14.10.2009 22:02:35   
Apotekarka
Ma ne znam da li je stitna na sredini ispod brade i boli kao kad se krajnici upale ali doktor kaze da su zlijezde od krajnika sa strana....ne znam sto je bas mi se neda u zadne vrijeme...moze biti upala od masnog tkiva koje imam na bradi,moze limfni cvorovi,moze stitna to je iznutra...hvala na podrsci bas mi je potrebna...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5136
14.10.2009 22:03:07   
mojbebac

ova chico je bas ekstra ali mi imamo stakleni sto tako da nazalost ne dolazi u obzir, ipak cemo se morati odluciti za neku koja stoji na tlu user posted image !!!!hvala vam, ukapirala sam sta je najbitnije.... sutra idemo u potragu pa cemo javiti sta smo vidjele.... i kupile..... jedva cekam...... ljubim vas i zelim vam ugodnu noc, posto ja zurim da citam jednu interesantnu knjigu!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5137
14.10.2009 22:04:43   
Anoniman
Apotekarka, kazu da to najgore sto ti mislis ne boli, prema tome naravno da moze biti neka upalacak od zuba ili mozda tog masnog tkiva.

Neposredna veza do poruke: 5138
14.10.2009 22:04:53   
neki

Ma sta cu bona kad j etebe lako nasmijati, pravi si veseljak, svakl tebi cast i ljubi te Manijakeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala ti draga,ljubnem Manijake(ne mogu ih nikako prevesti na drugu stranuuser posted image user posted image user posted image )lol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5139
14.10.2009 22:05:01   
R&T@
Samo što ja "imadem" dvoje, a nikako da dignem sve četiri u zrak.user posted image user posted image user posted image
Pa ni dvijeuser posted image (uh, sramote, kako ovo zvuci).

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5140
14.10.2009 22:05:37   
škorpija
ma gdje vi gledate te hranilice, jel na temi o hranilicama il je neko postavio fotke na ovoj temi pa ih ja ne vidimuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 5141
14.10.2009 22:06:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Samo što ja "imadem" dvoje, a nikako da dignem sve četiri u zrak.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5142
14.10.2009 22:06:32   
neki
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam ih i ja dvoje(ustvari troje),i dalje svi misle da ja nis ne radimuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5143
14.10.2009 22:06:53   
Mya_81 RR

Vecer...moj maleni jos nije zaspao tata ga ljulja...nadam se da ce brzo jer sam ga kupala...Čestitam male rođendane...mi smo danas obukli zimsku jaknicu i pape i isli do bake pjeske 10-ak min...Antonio bio sav u čudu...Ja sam vam drage moje psihicki lose ujutro idem doktoru po neke nalaze i ova zlijezda ispod brade nazalost nije prosla...tako se bojim da nije sta najgore...tlak je malo nizi 130 90 za podnijeti ali ja sam danas oplakala 5-6 put kad pogledam Antonia skupi mi se da mi ne daj Boze sta bude pa tko ce mu mene zamjenitiuser posted image user posted image user posted image ,ja sam ostala sa 7 god.bez majke a kamoli tako nemocna mala bebicauser posted image user posted image user posted image

Joooj, mila, sigurno ti nije lako sve to sad podnositi, a još si puno i sama s malim, a tm nije s vama...ali najvažnije je da sad pokušaš biti pozitivna jer će sigurno sve biti OK...mora biti OK...vidjet ćeš...evo šaljemo ti puno puno zagrljaja da ti bude bar mrvicu lakšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČUVAJ NAM SE!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 5144
14.10.2009 22:08:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Mia nek se Minja ne sekira, ona je naša ljubav, al brate ako smo na dijeti valjda smijemo barem pogledati šta ima u jelovniku user posted image

E, što me slatko nasmija user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5145
14.10.2009 22:11:32   
Mya_81 RR

Ma ne znam da li je stitna na sredini ispod brade i boli kao kad se krajnici upale ali doktor kaze da su zlijezde od krajnika sa strana....ne znam sto je bas mi se neda u zadne vrijeme...moze biti upala od masnog tkiva koje imam na bradi,moze limfni cvorovi,moze stitna to je iznutra...hvala na podrsci bas mi je potrebna...

Mila, zato smo tu user posted image ...nemoj puno brinuti i šaljem ti puno vibrica da to sutra sve prođe super.....user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 5146
14.10.2009 22:12:20   
Apotekarka
A valjda nece biti strasno sreca pa je mm sinoc stigao radi mene odmah mi je malo lakse...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5147
14.10.2009 22:17:47   
neki

user posted image Evo nase hraniliceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5148
14.10.2009 22:19:00   
Apotekarka
neki bas je lijepa hranilica i ja kontam akobogda kad Antonio poraste malo da i njemu kupim

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5149
14.10.2009 22:20:27   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma gdje vi gledate te hranilice, jel na temi o hranilicama il je neko postavio fotke na ovoj temi pa ih ja ne vidimuser posted image

ja sam konkretno gledala slikice na temi o hranilicama na rr..i mi cemo morati u potragu za hranilicom..ima jedna u opciji nesmijem da vam kazem koja jer su samo dvije ostale pa da mi ne ode hihihi...salim se naravnouser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *