mojbebac -> RE: Bebe 2009 (21.9.2009 16:23:02)
|
moram da se pozalim - moja anjica mi je danas napravila pravi sou!!! prvo jutros se probudila u pola sest, ne pamtim kad se zadnji put probudila tako rano, posto ona inace spava po cijelu noc, kao sto sam vec pisala....eh sad mm kaze da se ona mozda svako jutro probudi u to doba a da je ne cujmo posto ne place, a posto ja nocas nisam mogla spavati kako sambolesna i imala temp, cula sam je.... nema veze nahranim je i ona se jos malo igrala i zaspala...probudila se u osam kao i inace, bile u setnji, dosle kuci , sve super .... stavim je da spava u 12 kao i svaki dan i tu nastane sou - plakala je kao nikad do sad, dojila pola sata a inace 5- 10 min, kako je spustim tako pocne plakati, tako da sam je nosala sat vremena bez prestanka, a pri tom ovako bolesna jedva sam .... i zaspala je nakon sveg tog haosa u pola dva i sd jos spava .... e sad ne znam da li je to nastala neka promjena u njenom ritmu i ponasanju ili joj je nesto naislo, posto je do sad bila bas mirna ..... a ne vjerujem da je bilo sta boli, jer cim sam je nosala ne place a je li je spustim upali se kao programirana .... morala sam se pozaliti nekome ..... vidjecemo sta ce biti nocas da li je ovo bilo nesto alucajno ili cu se i ja pridruziti vecini mama i bebaca koji nisu bas raspolozene za spavanje .... pusa svima i pozdrav .....
|
|
|
|