mojbebac -> RE: Bebe 2009 (20.9.2009 21:56:24)
|
srecan praznik i iskrene cestitke svima koji slave bajram.... moramo da se pohvalimo - anjica se danas prvi put okrenula sama sa ledja na stomak, i kako je to ukapirala citav dan je to radila, kad god je imala priliku, a posto smo danas dan proveli na planini, morala sam da je po prvi put vezem u kolicima, a inace nikad dosad nisam..... i super je bil, a kad smo dosle kuci jedva smo se okupali i pripremili za spavanje koliko je bila pospana.... posto vidim da ste pisale o spavanju imam jedan savjet - meni je dr rekao da nakon dva mjeseca probam da ne dojim bebu po noci... ja sam ga poslusala, stavim je oko pola osam i ona bi se probudila oko jedan - dva, ali nije plakala, nego se samo meskoljila i vrtila, i ponovo zaspala....to je trajala cetiri pet noci, i onda je prestala da se budi, .... i sad zaspe oko pola osam, i probudi se oko osam.... moram naglasiti da je ona inace dosta mirna, i spavalica, brzo doji oko 5 min, na svaka tri - triipo sata po danu, a uvece pred spavanje deset - petnaest min i bukvalno izdoji obje sike, podrigne i zaspe .... meni je to upalilo pa probajte i vi .... sto je meni dr rekao ako imas srca da je pustis,ali ona srecom nije plakala, dusa moja.... a ja sam se razbolila, nos mi procurio i grlo me jako boli, ali se nadam da nece preci na nju.... pusa svima.....
|
|
|
|