Anoniman -> RE: Bebe 2009 (23.9.2009 0:22:01)
|
Uh jeste se raspisale [sm=smiley36.gif] al sve sam pročitala [sm=smiley1.gif]. Prije svega, Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mamicama i bebicama koje slave Ovaj praznik [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]. Mi smo se poprilično nahodali prethodnih dana i već smo prikupili bajram-banku [sm=smiley36.gif]. Sinoć smo i prvi put bili u restoranu (dedo nam slavio jubilarni rođendan) ali se malom divljaku i nije baš svidjelo [sm=jezicek.gif]. Bio je miran čitavih 30 min., dok je sve pregledao [sm=smiley36.gif] a onda veeeeeeeeeeeeeeeselo. Tako da smo pokupili prnjice i pravac kući! A onda kad je ugledao svoju sobu, svoj krevet...... hej ne mogu vam opisati koliko je skičio, "pričao", smijao se.... nevjerovatno!! Ostalo..... sve po starom osim da je sve aktivniji i sve teži [sm=jezicek.gif] iz dana u dan, pa ne znam kako nam dan proleti. Pravoooooo smo se navikli jedno na drugo [sm=smiley31.gif], ako ga neko uzme odma me pogledom traži (pile mamino) tako da bih ja već sad vrištala kad pomislim da ću se u decembru odvojiti od njega [sm=smiley19.gif]. Po danu smo konačno počeli spavati nekoliko puta po 20 min. i jedno "veliko" spavanje od 2h [sm=bravo.gif] Noćno spavanje je ne promjenjeno, od 20:30 - 6, 6:30, onda doji i nastavimo pajkiti do 10h. Mama već pomalo drhti [sm=smiley36.gif] jer poguzija i dalje doji svaka 2h! Sreća pa je po noći izbacio dojenje inače bi mama imala 40 kg [sm=smiley36.gif] Uh što sam se "raspričala"..... izvinite!!! Dobro nam došla Bruna [sm=metulj.gif] ena23 čestitamo prvi mjesec, evo poklončić [sm=darilo.gif], ljubi nam druga! škorpija, čestitamo i vama 5 mjeseci [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif], svašta smo vam nakupovali [sm=smiley1.gif] Veliki pozdrav za drugare 2009!!!!
|
|
|
|