|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.9.2009 12:46:41   
Emina85
znamo kako vam je, i mi se mučimo sa grčevima user posted image user posted image
i jedva čekamo da nestanu

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3326
14.9.2009 12:46:44   
delly
cestitamoi mi user posted image user posted image
nama ce 2 mj 25.og user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3327
14.9.2009 12:48:07   
škorpija
sad gledam slike slatke lamije na FB, mama je šejla tafro, koja je to forumašica ,ne mogu da se sjetimuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3328
14.9.2009 12:51:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

sad gledam slike slatke lamije na FB, mama je šejla tafro, koja je to forumašica ,ne mogu da se sjetimuser posted image

to je nasa shejla

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 3329
14.9.2009 12:54:44   
sheri
IZVORNA PORUKA: Emina85

imate li problem sa umivanjem, moj Muhammed se mrzi umivati i čistiti uši, a praktikujem to svaki dan pa bude dreke!

i mi se ne vcolimo dirati po glavi, ne volimo se umivati, cisititi nosu, usi, kapa ne dolazi u obzir, sve diraj samo glavu ne!user posted image user posted image user posted image
inace, dobar dan mame i bebe!user posted image
mojbebac sretan mali rodjendanko!
a svim grcevima porucujemo bjezite od malih beba

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 3330
14.9.2009 13:00:43   
Emina85
ej mila, kako nam vi?
imal grčića kod vas
mi se evo borimo čitavo jutro s njima, žao mi malog ne daju mu spavati pa nervoza brrrr...

a kapa - ne dolazi u obzir, jedva mu je navučem kad hoćemo vani

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3331
14.9.2009 13:01:53   
Mya_81 RR
E, Sheri, o čemu ću ja nego o grčevima user posted image ...

Ma, proći će i to...valjda user posted image

Mi smo ok s umivanjem, mazanjem lica...a i aqua maris svako jutro dobro podnese...

Je li i vi koristite aqua maris preventive radi?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3332
14.9.2009 13:03:06   
delly
dajete li bebicama cajeve ?? zbog grceva mislim?? ili kapi neke??

Neposredna veza do poruke: 3333
14.9.2009 13:03:51   
Anoniman
Dobar vam dan!!
I kod nas nokti pravooooooo brzo rastu..... a umivanje.....uši auuuuuuuuu koja je to galama user posted image user posted image
Danas je solidan, lagano al sigurno se odvikavamo od nosanja, sad je u krevetu, "razgovara" sa svojim "drugarima" user posted image

sahara, koja je to vama vakcina po redu i zašto idete u Kumrovac a ne u O. Maslić? Joj i mi trebamo ovih dana, a mami se nikako ne da.... user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 3334
14.9.2009 13:04:57   
Emina85
naravno da dajem, ali opet...
htjela sam kupiti neke kapi, preporučila mi kolegica, ali dok rekla da ne dolazi u obzir, nemam pojma što user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3335
14.9.2009 13:07:13   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: delilah

dajete li bebicama cajeve ?? zbog grceva mislim?? ili kapi neke??

Isprobano sve user posted image ...

Trenutno smo na Sab kapima prije svakog obroka, nekom sirupu na bazi komorača ujutro i navečer, a ponekad joj dam čaj od pravog komorača ili plantex...inače, pošto ne dojim, čaj pijemo svaki dan, ali uglavnom kamilicu jer se borimo i sa stolicom...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3336
14.9.2009 13:07:54   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Emina85

naravno da dajem, ali opet...
htjela sam kupiti neke kapi, preporučila mi kolegica, ali dok rekla da ne dolazi u obzir, nemam pojma što user posted image user posted image

Misliš protiv grčeva...a koje to kapi?

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 3337
14.9.2009 13:07:56   
Anoniman
Mi smo koristili Sab, pa onda Espumisan kapi i na kraju Colic Baby sirup..... i znate šta? Sve je to "zavaravanje", sve dok grčevi sami od sebe ne prođu..... Al brate, mislim da nema ništa gore od njih user posted image , pa čovjek ne zna kako im pomoći, pilići maji.... user posted image

(odgovor članu Emina85)
  Neposredna veza do poruke: 3338
14.9.2009 13:09:20   
Mya_81 RR
Ma, baš tako..ništa dok sami ne prođu..ovo sve možda može malo umanjiti situaciju, ali jedino što možemo je da molimo da prođu što prije...da ne budemo jedni od onih kojima se ta patnja produžila do 6. mjeseca user posted image ...uf....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3339
14.9.2009 13:09:30   
delly
i mi imamo malo grcice i to svaki danu 18 pocnu i traju 3 sata i onda zaspe i spava 5 sati u komadu ... davala joj caj od hippa -nista,.. nista to nepomaze niti kapi,.. njima samo treba naci nesto sto ce ih zabavit , mojoj pase kad joj pjevam i pase joj galama,i kupanje..ma cura se obozava kupat a vristi kad ju izvadimo iz vode ,to sve radim kad ima to svoje vrijeme,inace je jako mirna cura ! kupila sam u apoteci caj za dojilje koji se prenosi bebi kroz mlijeko i pomaze kod grceva, popila ga i pomogao je :)

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 3340
14.9.2009 13:09:59   
DM
Ja imam pitanje:mojoj bebani je 3 i po mj i ima suhu kožu od samog rođenja,čak je imao i osip pa nakon tretmana tečnim puderom i hipermanganom prestalo,  a koža još suhlja ostala! Bila kakve kreme da smo probali(nevenova po preporuci pedijatra)samo su izazivale osip(ne tako puno kako je imao,a opez ružno)!
Na svoju inicijativu, a po preporuci žene koja se sa mnom porodila,i kojoj je pedijatar praporučio, kupila sam kremu Avene-TriXera,piše da je za suhu i atopičnu kožu.(Strah me da se nisam zeznula jer mu dermatolog nije ustanovio atopijski dermatitis),ali mu je super pomogla.
Međutim, prije nekoliko dana koža ponovo crvena, na nekim mjestima i suha , pa se onda ljušti, m ažao mi ga takvog gledati, naročito poslije starijeg brata koji ima kožu kao porculan!
D ajte mi neki savjet!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3341
14.9.2009 13:16:12   
DM
Jedno pitanje: šta da radim sa suhom kožom kod mog bebača? ne pašu mu nikakve kreme, jedno vrijeme Avene Trixera+, a sad opet crvena, suha  iljušti se?!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3342
14.9.2009 13:17:20   
Mya_81 RR
Joj, mila, ja s tim nemam iskustva s crvenilom i osipima...jest nam se na početku perutala koža, ali sam je trackala s uljem...i imali smo ispod brade punooooooo bubuljica od znoja što smo riješila sa penaten kremom...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3343
14.9.2009 13:18:11   
Mya_81 RR
Možda ipak da odeš nekome stručnom?

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3344
14.9.2009 13:22:27   
DM
Ma on ti je po rođenju imao takav osip da ga ni slikala nisam, a nakon tečnog pudera i hipermangana koža još suhlja(ovo nam je dao dermatolog i ustanovio da nije atopijski dermatitis) pa me strah da nisam kremu fulala, jer na njoj piše da je za suhu i atopičnu kožu?!
Kod starijeg koža kao porculan-kozmetika bubchen(ili kako se već piše) i dan danas, a malom od bilo koje samo crvenilo i osip!
P.S.Doduše odavno nismo ni probali neku drugu iz sraha

Neposredna veza do poruke: 3345
14.9.2009 13:31:06   
DM
A naš pedijatar(koji je tog dana bio u smjeni) hti mu dati injekciju za alergiju, a dijete samo doji, a mama gladna svega (nemj ovo-alergija, nemoj on-alergija)

Neposredna veza do poruke: 3346
14.9.2009 13:32:25   
Mya_81 RR
A, ne znam šta bih ti rekla user posted image ...očito bebač ima jako osjetljivu kožu pa onda ni to isprobavanje silnih krema nije dobro za njega, a s druge strane kako drugačije da otkriješ koja kremica mu paše...možda da kupiš neku a da isprobaš samo na jednom dijelu kože, na nekom manjem području da vidiš kako će djelovati...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3347
14.9.2009 13:38:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Breskva, i mi smo vas pozeljeleuser posted image , a kako mislis zadnja vakcina, mislis ono sa pola godineuser posted image

pa tako oni kažu zadnja vakcina izgleda da je to sa pola godine pa opet bockanje od 1god.-...Do sada ih je primio 11 računam i revakcinacijeuser posted image a tek mu je 8 mj.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3348
14.9.2009 13:49:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Dobar vam dan!!
I kod nas nokti pravooooooo brzo rastu..... a umivanje.....uši auuuuuuuuu koja je to galama user posted image user posted image
Danas je solidan, lagano al sigurno se odvikavamo od nosanja, sad je u krevetu, "razgovara" sa svojim "drugarima" user posted image

sahara, koja je to vama vakcina po redu i zašto idete u Kumrovac a ne u O. Maslić? Joj i mi trebamo ovih dana, a mami se nikako ne da.... user posted image user posted image

pa mi ti bona pripadano Novom Graduuser posted image , a to nam je ona sa 4 mjeseca, samo mi kasnimo od prve, to je drugi put one dvije(noga-ruka)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3349
14.9.2009 14:03:55   
suna
da vas sve pozdravimo i vidim da pominjete vakcine....od BCG vakcine znam da mora biti crvenilo koje se vuce dosta mjeseci..ali ne znam da li je kod vasih beba to mjesto tvrdo i ima li gnoja ispod koze??ja koliko vidim kod moje bebe se ognojilo pod kozom i napuhalo...da li je to ok???

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *