|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.9.2009 9:59:21   
shejla
ok...

evo i ova moja se budi...vrijeme za jelo :):):)
Ljubimo sve bebice i mame :)

malena_t sta ima novo... odoste li ikad na kontrolu kukova, mi jos nismo (je li ta kontrola neophodna???)... Sutra idemo na vaganje, pa cemo dobiti i vakcinu ako bude sve ok. Ljubim vas :)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3301
14.9.2009 10:00:18   
shejla
IZVORNA PORUKA: shejla

ok...

evo i ova moja se budi...vrijeme za jelo :):):)
Ljubimo sve bebice i mame :)

malena_t sta ima novo... odoste li ikad na kontrolu kukova, mi jos nismo (je li ta kontrola neophodna???)... Sutra idemo na vaganje, pa cemo dobiti i vakcinu ako bude sve ok. Ljubim vas :)

mislim na drugu kontorlu....bili smo na prvoj, naravno, sa 2 mjeseca :)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3302
14.9.2009 10:55:30   
malenaa
dusice moje...  hvala vam na komplimentimaaaaaaaaaaaaaa bas cu se ufurati hihihiii salim se, sad citam muzu. reko vidi bolan sto ti je zena lijepa nisam ni znala a ni ti hehe
ajde javljajte se za dogovor oko setnje sa bebicama ovih dana. kad moze ko ???? kissssssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3303
14.9.2009 11:38:31   
Anoniman
'jutro!
Mi jutros isli na vakcinuuser posted image , plakala je kad su joj davali,ali vise ne place, a sad pajki, dala joj preventivno paracetamola pola kasikice i stavljam oblogice, ali sad joj je mjesto uboda super, mislim hvala Bogu nema otekline nimalo ni crvenila, ali eto praticemo barem danasuser posted image
A u Kumrovcu je tolika guzva, uhhhhh, srecom mi poranili pa nismo dugo cekaliuser posted image

Evo da i ja pozelim dobrodoslicu novim mamama i bebama 2009.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas sve!!!

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 3304
14.9.2009 11:40:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

'jutro!
Mi jutros isli na vakcinuuser posted image , plakala je kad su joj davali,ali vise ne place, a sad pajki, dala joj preventivno paracetamola pola kasikice i stavljam oblogice, ali sad joj je mjesto uboda super, mislim hvala Bogu nema otekline nimalo ni crvenila, ali eto praticemo barem danasuser posted image
A u Kumrovcu je tolika guzva, uhhhhh, srecom mi poranili pa nismo dugo cekaliuser posted image

Evo da i ja pozelim dobrodoslicu novim mamama i bebama 2009.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas sve!!!

ljubi nam hrabricuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3305
14.9.2009 11:43:41   
Anoniman
I ti ljubi malog pricalicuuser posted image , i posalji koju fotku s mora da vidimo sto je preplanuouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3306
14.9.2009 11:45:22   
Anoniman
saljem cim moj cijenjeni muz skine s kamere,  jerbo ja nemam kabl, sve mi je odnio za sff...znaci ceverasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3307
14.9.2009 11:45:25   
Mya_81 RR
A, joooooooooj....user posted image ...ljubi je i za nas....user posted image user posted image user posted image

I mi smo jutros trebali na vakcinu, ali nas je kiša omela jer smo bez auta...tako da idemo sutra user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3308
14.9.2009 11:47:20   
Nunichi
Na koga je dusica tako hrabra? user posted image
Ljubi nam je...

I od nas dobrodoslica novim mamama i bebama... user posted image

Zara evo pajki,vec 15 minuta...masala. user posted image user posted image
Mi imamo mali problemcic,naucila je praviti baloncice od pljuvacke,pa sad kad jede kasicu sve to fino rasprsi po meni i valja se od smijeha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3309
14.9.2009 11:54:11   
Anoniman
Hvaja, ljubite i vi slatkiceuser posted image

A i Ajna pravi baloncice, ma bolje reci pljujeuser posted image user posted image , puze li Zarica?

Hajde onda cekacemo tatu sa kablovimauser posted image user posted image , pa da vidimo slikeuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3310
14.9.2009 11:54:50   
martajay
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Mi imamo mali problemcic,naucila je praviti baloncice od pljuvacke,pa sad kad jede kasicu sve to fino rasprsi po meni i valja se od smijeha.

ovo je i nas problemcic - vec nekoliko dana pokusavam da mu dam kasicu, a on primenjuje svoju metodu pravljenja baloncica, i mrkvice je svuda vise nego u njegovim ustima. doduse, pojede nesto, ali baloncici su zabavniji.

7.4.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3311
14.9.2009 11:56:11   
Anoniman
Pozdrav za sve...
sahara baš te dugo nije bilo, poželili smo teuser posted image user posted image user posted image ljubi nam malu...
Mi smo bili na vakcini ali je nisu imali, pa valja ponovo a trebala nam je biti zadnjauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3312
14.9.2009 11:56:37   
Nunichi

A i Ajna pravi baloncice, ma bolje reci pljujeuser posted image user posted image , puze li Zarica?

Pa ne znam sta bi ti rekla... user posted image
Puze nesto u krug,pa se prevrne na ledja,pa se vrati na stomak. Pa onda ode dva koraka nazad,pa krene naprijed i zavrsi na glavici. user posted image user posted image Nesto se desava,ali nije to jos uvijek puzanje. Ovo su pokusaji. user posted image
A Ajnica?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3313
14.9.2009 12:00:06   
Anoniman
Breskva, i mi smo vas pozeljeleuser posted image , a kako mislis zadnja vakcina, mislis ono sa pola godineuser posted image

Nuno, ma i Ajna tako, jedino sto ima neke cudne pokrete, cima se naprijed -  nazad i da je djecak bilo bi zabrinjavajuceuser posted image user posted image user posted image , kontasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3314
14.9.2009 12:01:13   
Anoniman
I da dodam, omiljeno joj je grebanje noktima svega sto dotakne, ljudi, zidovi, tkanine...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3315
14.9.2009 12:04:41   
Nunichi

Nuno, ma i Ajna tako, jedino sto ima neke cudne pokrete, cima se naprijed -  nazad i da je djecak bilo bi zabrinjavajuceuser posted image user posted image user posted image , kontasuser posted image

Kontam,kontam. user posted image user posted image user posted image
A i Zara grebe,to joj je bas zanimljivo. Toliko se zamisli dok grebe,da bude smijesna stvarno. user posted image   Sta li je u tim malenim glavicama... user posted image
I vec cupa ko velika,i ovo malo dlaka na glavi ce mi pocupati. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3316
14.9.2009 12:07:56   
Anoniman
i ovaj grebe i to zid kada ga previjam (ja se sva najezim...fakat mi nije jasno kako moze), stipa, ujeda, bali

dr.Mira mi je zadnji put rekla "mozete mu slobodno odsjeci nokte"...sto u prevodu znaci "odsjecite mu nokte jer boli"...a nokti mu rastu brzinom svjetlosti i vazda nam neki ostane neodsjecenuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3317
14.9.2009 12:13:07   
Anoniman
Ma i kod nje nokti rastu pravo brzo, ja cak isturpijam onom mekanom turpijicom kad ne uspijem odsjeci svaki ostri djelic,hahaha, vjezba mala manikiruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3318
14.9.2009 12:31:47   
mojbebac
nama je danas cetiri puna mjeseca, pa samo da prijavimo user posted image !!!
saljemo pusice svim bebicama i njihovim mamicama

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3319
14.9.2009 12:35:13   
Emina85
mi smo napunili hB dva mjeseca 11-tog!

i moj grebe, a nokti rastu brzinom svjetlosti!
imate li problem sa umivanjem, moj Muhammed se mrzi umivati i čistiti uši, a praktikujem to svaki dan pa bude dreke!
ljubimo vas

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3320
14.9.2009 12:35:46   
Emina85
IZVORNA PORUKA: mojbebac

nama je danas cetiri puna mjeseca, pa samo da prijavimo user posted image !!!
saljemo pusice svim bebicama i njihovim mamicama

čestitamo!!
pusaaaaaaaaaaa i vama

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3321
14.9.2009 12:41:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

i ovaj grebe i to zid kada ga previjam (ja se sva najezim...fakat mi nije jasno kako moze), stipa, ujeda, bali

dr.Mira mi je zadnji put rekla "mozete mu slobodno odsjeci nokte"...sto u prevodu znaci "odsjecite mu nokte jer boli"...a nokti mu rastu brzinom svjetlosti i vazda nam neki ostane neodsjecenuser posted image

Nama ne rastu tako brzo...sva sreća jer se ja ne usudim rezati joj....to nam radi baka...

Ali zato kad se rodila nije imala nokte na nogama...i izgledalo je pravo smiješno...user posted image i sad mi je krivo što to nisam slikala jer su sada već narasli...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3322
14.9.2009 12:42:37   
Mya_81 RR
Zaboravih čestitati male rođendane user posted image user posted image user posted image

I mi se bližimo 3. mjesecu, ali ja jedva čekam 4. jer bi valjda ti grčevi trebali prestati skroz!!!

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 3323
14.9.2009 12:45:27   
Anoniman
Cestitam male rodjendane i evo darovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3324
14.9.2009 12:46:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Pa ne znam sta bi ti rekla... user posted image
Puze nesto u krug,pa se prevrne na ledja,pa se vrati na stomak. Pa onda ode dva koraka nazad,pa krene naprijed i zavrsi na glavici. user posted image user posted image Nesto se desava,ali nije to jos uvijek puzanje. Ovo su pokusaji. user posted image
A Ajnica?

Što se ja veselim ovakvim trenucima....i jedva čekam te situacije s hranjenjem...mogu misliti šta će nam raditi naša mrvica s obzirom da već sad pokazuje neki stav...user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *