|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.9.2009 14:06:42   
Ella_H
Poz mamice drage...
Zao mi svih bebica zbog grceva, moje pile je 10tog napuinio
mjesec dana grcici ponekad hvala Bogu dam mu onaj
sirup prije flasice i ko prodje ga ili ja to mislim...
Trudim se da ne nosam stavim ga u ljulju ili tandrkalo
sto vibrira haha i on je sretan a veliki braco cesto uleti
da ga cupne, stipne i tako pa se i s tim borim...
plus onaj osip nespada jos a ja cekam li cekam
malo sam popustila i s kremicama mozda ga i to iritira :(
Pusa svim bebarama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3351
14.9.2009 14:12:04   
suna
zao mi je svih beba koje imaju grceve a boga mi majki koje s tim deveraju,hb.mi ih nemamo. ....emina 85 kako je tvoja beba?U par dana su nam bebe rodjene pa da te pitam kako tvoj napreduje,s tim da znam da je rodjen krupan masala....ja kad sam svog nosila na kontr.dr.nam rekla pa onako solidno napreduje...izasli smo iz bolnice s 3.500 a sada ima masala 5.600 i dug je 60cm. a puni aBd.17.dva mjeseca

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 3352
14.9.2009 14:17:39   
suna
ella kakav mu je osip???moj je imao osip po cijelom tijelu koji smo donijeli iz bolnice od njihove nehigijene tako nam dr.kaze,a koji je tek prosao..bio je u vidu napuhane bubuljice koja je bila ispunjena bijelom tecnoscu..to smo morali prokidati alkoholom i poslije prasiti baneoci prahom,i nije se smio kupati...ali nam nista nije pomoglo kao rivanol mixtura,to je tecni puder zute boje,odmah nam proslo hb.

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3353
14.9.2009 14:22:37   
Anoniman
doublemum, zao mi je bebe, a mi ti od prvog dana koristimo originalnu Pavlovicevu  kremu, pa da probas nju, i da nadjes dobrog dermatologauser posted image

Ellice, sretan mali rodjendan Ammaruuser posted image i saljemo mu daruser posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 3354
14.9.2009 14:25:45   
marinčii
pozdrav svim mamicama i malim slatkim bebicama...evo mi smo danas super mirni samo ručkimo.pajkimo i smijemo se...u petak idemo na kontrolu pa ćemo viditi koliko smo napredovali...kako ga dojim pa nikad nisam sigurna koliko popije i jeli mu dovoljno...jedino vage nas može smiritiuser posted image user posted image suna ja sam čitala da je normalno da bude gnojno od prve vakcine to će proći ne sekiraj
ella_h pozdrav za tebe veliki ..kako si mi?kako tvoja bebica? 

< Poruku je uredio marinčii -- 14.9.2009 14:27:28 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3355
14.9.2009 14:26:51   
škorpija
suna u redu je da je tvrdo i da ima gnoja na mjestu vakcine, tako je nama dugo bilo, važno je da ne diraš i da ne istiskuješ gnoj, to će samo od sebe izaći kad bude vrijeme

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3356
14.9.2009 14:29:48   
suna
doublemum,meni patronazna rekla da bebi ne nanosim nikave kreme na lice koje u svom sastavu imaju cinka..ne znam koju ti koristis ali eto tek tako da znas...ja svoju bebu mazem bekutan kremom jer mu koze cista hb...

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3357
14.9.2009 14:35:07   
suna
hvala vam drage moje rasteretile ste me pravo ja se vec u brigu dala...marincii abd.obavezno da nam javis koliko bebac ima kg.i mene to isto brine,ja koliko vidim imam mlijeka,ne place beba,fina mu i stolica ali eto najvise vjerujem vagi...dzaba i pregiblice dog se ne izvagamouser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3358
14.9.2009 16:31:27   
mojbebac
doublemum moja anjica je takodje imala jako suvu kozu po nogama, bas onako grubu, razne kreme sam probavala, i svasta, i nista nije pomagalo .... takodje sam bila i kod dr-a i kod dermatologa, na kraju svega slucajno upoznam dr Hodzica, i tako u prici mu se pozalim za kozicu, i on mi kaze probaj nicim da je ne kupas, samo cista voda i sapunic za guzu, jer ima osjetljiviju kozu, a kad kupas bebu najvise sapras glavicu i gornji dio tiela, a noge ne .... i tako ja njega poslusam i sada nakon mjesec dana bh sve se povuklo a injuska ima kozu kao prava beba user posted image   ne koristimo nikakvu kupku, samo bebi sapun za guzu i pavlovicevu za one kriticne dijelov: preponice!!!! mozes probati mozda pomogne!!!!

anjica nece vise ni da okusi jabukicu, ni sokic. ni vodu user posted image   samo siku, i mama vise nece da se sikira
pusa za sviju!!!! i hvala na cestitkicama, pokloncicima i pusa za sve bebe koje slave svoje male ubilejcice

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3359
14.9.2009 16:41:04   
DM
Moj bebac-u,meni ga nekako žao ne okupati onako "pravo" da cijela kuća miriše!
Ali probaću i to!
Prije poroda sam mislila da ga neću nikakvim kremama maztati,nikuda po tijelu,a onda kad te sve to "streefi" misliš da su samo kreme lijek za to!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3360
14.9.2009 17:52:47   
marinčii
suna naravno da javim koliko je napredovo i ja vidim da imam mlijeka ali nekako mi nse činida on prekratko doji..nekako brzo gotov oko 8 minuta većinom a ponekad se desi da to bude i 15 minuta zavisi većinom ujutro doji duže... 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3361
14.9.2009 19:33:39   
suna
i napisala sam ti iz razloga sto vidim da je tvoja dusica stariji od moje samo 7 dana...vjeruj mi isto tako kratko doji...jos te htjedoh pitati da li se tvoj uobrcio,odnosno ima li ritual dojenja?moj masala pravo lijepo slusa..jede po danu svaka 2-3h a ja mislim da je to dugo da ne doji,a nocu se ne budi budi..cvrsto zaspe oko ponoci i budi se ujutro da doji oko 5-6 h.(i tada doji oko 10-15min.)i opet spava do 9h.kada bi ovakav ostao beba za pozeljeti,valjda bi plakali da su gladni..kod mog bebaca stolica zlatno zute boje kaze dr.super hb.
izgleda su mame punomasne 3,2% user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3362
14.9.2009 19:36:39   
suna
gdje su u albumu Matejove slike van pupe??user posted image user posted image ..da vidimo te frizurice i jukice i nonice ma sve,sve

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3363
14.9.2009 19:56:18   
Ex Yu
hocel koja mahalat
http://www.chatmaker.net/chatap/rooms/ringeraja

moj bebac se poceo nemoguce da podize kad ga drzim ono u krilu uspravno ili kad je polulezecem na jastuku skroz se podize sad se zakoci i fino se digne a ja mu nedam onda mu to simpaticno ... a sve me strah al sta cu mu ja da nesmije nebi valjda

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3364
14.9.2009 20:10:59   
marinčii
moj jede isto svaka dv ipo tri sata..navečer zaspe ok 10 i budi se tek tamo u 4 a nekad i 5 sati ...kako će biti večeras neznam jer evo zaspo je u 5 ipo i još se nije probudio a nešto ga ja nebi budila ..valjda ćže se probudit sam kad ogladni..a i kod mog je stolica zlatnožute boje ako je to pokazatelj da nije gladan onda super...a slikice ću stavit...stavila sam tamo na temi slike naših beba pa pogledaj

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3365
14.9.2009 21:32:10   
Apotekarka
Hej mame i bebice kako ste...evo mi se okupali,mada bi trebao jesti oko 22:30 momak zaspo,danas smo bili jako veseli a predvecer smo se nesto unerovozili pa plakali,okice namn se nesto sjaje mjerili smo temp nema 37,3,stalno nam curi iz usta i sake trpamo u usta citav dan...ece valjda ranije zubici...u mmog nekad stolica zelenkasta nekad zuta pa ne znam...kako se danas samo smijao dusa mamina...obozavam taj osmjeh...eno place bit ce pravit jest

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3366
14.9.2009 21:55:49   
iv@ncica
pozdrav mame!!!
martajay  -  vidi naše bebice  u dan:))))

svim  bebama  sretni  mali rođendani da  ne  nabrajam  user posted image user posted image user posted image , ostale  dobrodošle!!!

marinči i  ostale..pisala sam vam velike postove  nekoliko stranica  prije  kad  si  se  tek  javila.,  ne  znam  jesi  li  vidjela...to za  kratak  podoj  ne  brini  beba  jača  brže  i  jače  vuče...i  mene  je to  brinulo,  ispočetka  bi dojili po  sat vremena da bi  danas  bila  sretna  ako  doji  4-5 minuta maximalno brzinski..ali  njemu  dosta  izgleda..ipak  mi  je lakše  kako sam  počela  sa  kašicama pa  sam sigurna da  još  pomalo  nešto  pojede.. meni  prolazi  vještica  i  bebač je odmah  puno  mirniji,  a  i  ja... i ja sam na  FB-u ..javim  se  nekome  od  ekipe  čim  stignem
Andrej , jede  malo  jako malo  spava,  po  noći  se  još  dosta  budi, razigran je i  veseo,  priča..pokušava  da  puže  i baš  je  živ...:))) sad  spava na  stomaku..raširio se  u krevetiću..i da  polako ga po  danu pokušavam  učiti  da  sam  se uspava  ,  ostavim  ga  u  krevetić  bude  malo  i plača,  ali  moramo  se  učiti  jer  će  mi ležaljku uskoro  prerasti..veliki moj  bebo...
hej  stavite  i  moje  slikice  u album beba 2009!!!
Pozdrav  i  laku  noć bez  puno  buđenja  svima!user posted image user posted image
titleAndStar(101,0,0,false,"","")

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3367
14.9.2009 22:19:56   
pocahontas
sretni rodjendani bebachima koji slave..cestitamo user posted image user posted image user posted image

zaboravili smo prijaviti da se vec uveliko okrecemo sa ledja na stomak, bas smo se ustelili tako da se ne smijemo ostaviti ni na sekundicu sami a da nismo dobro ogradjeni...nisam bas najbolje upucena kada je uopste normalno da to bebice pocnu ciniti, sa koliko mjeseci? 3? 4?user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3368
14.9.2009 23:41:00   
Suzana
Poci user posted image normalno je da se okrecu sa 3-4 mjeseca, i moji su decki.
Istina, Edi se, vjerovali ili ne, sa 2 mjeseca se okretao sa stomaka na ledja, tako sto bi se popeo na koljena i bacio se na stomak. Imamo i klip snimljen... user posted image Tek nakon mjeseci i mjeseci smo skontali da je to zato sto mu je bilo mozda ljepse na ledjima. user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3369
15.9.2009 0:05:51   
gvendolina
heeej drage moje,hvala svima na cestitkama user posted image user posted image

Mi preko vikenda bili na odmoru kod nane i dedeuser posted image pa se tek sad javljamo. Mamica se odmorila,a dedo i nana se samo takmice ko ce Ajdina zabavljatiuser posted image   Malo se veceras bio unervozi,izgleda da ga zubici zezaju.kupila sam Calgel pa cemo probati sutra,nadam se da ce nam olaksati.

pusica svima,Ajdin se rano budi pa mora i mama na spavanjacuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 3370
15.9.2009 1:05:51   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Suzana

Poci user posted image normalno je da se okrecu sa 3-4 mjeseca, i moji su decki.
Istina, Edi se, vjerovali ili ne, sa 2 mjeseca se okretao sa stomaka na ledja, tako sto bi se popeo na koljena i bacio se na stomak. Imamo i klip snimljen... user posted image Tek nakon mjeseci i mjeseci smo skontali da je to zato sto mu je bilo mozda ljepse na ledjima. user posted image

ma ok sa stomaka na ledja, on je to mogao jos odavno prije cim je poceo da podize glavicu i drzi se na podlakticama, pa se prevali na ledja user posted image , ali sa ledja na stomak mislim da je malo teze pa zato pitam...mislim da je to next step..

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 3371
15.9.2009 8:32:21   
Ex Yu
moj se do sada uspio samo jednom okrenuti sa ledza na stomak i vratiti se na ledza i vise nije ni pokusao mozda zato sto mu sve igracke vise iznad glave a rjetko mu staljam pored njega da se mora okrenut ... il je ljenguza al jednostavno to i nepokusava al zato nema ziva mira dok jede je haos cuva flasu i sve mi je izbije iz ruke pa mi fata prste pa gleda izvija se ludilo isto kad se presvlaci ukoci noge nema sanse da ih rastavim dok on nece sam lopov mali

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3372
15.9.2009 8:40:20   
shejla
IZVORNA PORUKA: škorpija

sad gledam slike slatke lamije na FB, mama je šejla tafro, koja je to forumašica ,ne mogu da se sjetimuser posted image

to sam ja :):):)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3373
15.9.2009 8:46:40   
DM
Izvinite,a koliko mjimaju vaše bebe?
Mom je 3 i po mj a to još ne radi,drži glavu sam, diže je kad je na stomačiču,a kad ga držim na rukama u poluležećem položaju on se sam (bez držanja za bilo šta )digne i zagnjuri u sike!
Još jedno pitanje:gdje se u Sarajevu ima nabaviti grudnjaka za dojenje(lisca 49KM,ključ 20KM ali male korpe)?

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3374
15.9.2009 8:51:44   
Ex Yu
rafo od pocahontas je malo stariji mislim oko 5 mjeseci neznam ni ja tacno a moj 3 mjeseca ima pise mi u potpisu 09.06.2009 ... moj se kad je u polulezecem skroz podize neznam kako da ga sprijecim skroz hoce da sjedne i  tako se zadrzi par sekundi pa pusti i opet sav se zakoci i skros se podigne na guzu i tako i kad ga drzim u rukama kad je okrenut naprijed 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *