|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.5.2009 19:04:04   
neki
Eeee evo i nas malouser posted image Nas jos drzi ovaj zacepljeni nosic,pa cekamo da prodje,da sredimo cunuuser posted image user posted image Inace,fino jedemo,jos ljepse spavamo(od 22h pa do 8h ili cak i do 9h ujutro)user posted image user posted image user posted image Toliko od nas,sad za sad,pa vam se opet javnemo,pusaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 301
18.5.2009 19:18:03   
Anoniman
Joj za koji dan i mi trebamo sredit čunu-ufff valjda će brzo proć....
Dok je ovog lijepog vremena šetamo svaki dan, umorimo se i spavamo. Uživamo! Pozdrav za generaciju

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 302
18.5.2009 19:19:55   
neki
Bravo Breskva,izgleda da cete vi prije nasuser posted image user posted image Ma Saidu nosic zacepljen,pa nikako da prodjeuser posted image user posted image user posted image Tako da samo to cekamo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 303
18.5.2009 19:36:43   
Anoniman
ma ja nešto razvlačim žao mi... al bolje dok je mlađi i dok nije počeo sjedit.

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 304
18.5.2009 19:44:44   
neki
Ma joj znam,ali jeste bolje dok jos nisu poceli sjediti,bice to dobro aBd,pozzuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 305
18.5.2009 22:26:05   
Anoniman
skorpija, pa neka malo, sto si ti bolja od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image , mi se dosada zive napatile, samo hrabro, ma to ti je mama kriva sto ga je razmazilauser posted image user posted image user posted image

ma mene ovih dana smara sljedece, taman je nahranim i kao spremim gazu da zastitim sebe i nju i namjestajuser posted image user posted image user posted image od bljucanja ali me prevari i onda ide presvlacenje mene,nje a uskoro i namjestaja, i dok je malo izmucim presvlaceci ona pocne stucati, pa ja opet siku da prrestane i onda sve nanovo, najsretnija sam nocu, nekako zaspi odmah pa ne stigne da bljuca i svi sretni, ah ta djecauser posted image
pozdrav

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 306
19.5.2009 10:20:18   
babymia
dobro jutro generacijo!!!
evo mi bili na vakcini i zeko moj je plakala toliko da sam je jedva smirila....sad jadnica spava,koliko se umorila!!!a doktorica je bila katastrofa,moras cupati rijeci iz nje,samo nekakve face slaze,nikako da progovori...iznervirala me je pravo,pa zar je stvarno tako tesko reci par rijeci,a ne slagati face ko da nista nije u redu....i da na kraju nije rekla dobro je,majke mi bi je zviznula!!!user posted image user posted image uglavnom,hvala Bogu dragom,narasli smo 5 cm i dobili smo 1150gr.user posted image user posted image user posted image
nisu mi vjerovale da je samo dojim i da ne dodajem nistauser posted image user posted image
a sahara,ja ti njoj nisam nikako vjezbe radila,isto i meni patronazna rekla da ne radim!!!

pusa bebicama i mamicama generacije!!!

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 307
19.5.2009 12:01:03   
škorpija
Sahara pa što ste ljubomorniuser posted image user posted image user posted image , ali neka i trebam malo biti sama, pa neću da bebać pomisli da ga je moja mama rodilauser posted image , danas se hvala bogu bebać i ja fino slažemo.

Babymia jel to prva vakcina, pa zar ih ima, ja kontam da je nestašica svih vakcina u FBiH?

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 308
19.5.2009 16:09:15   
babymia
IZVORNA PORUKA: škorpija

Babymia jel to prva vakcina, pa zar ih ima, ja kontam da je nestašica svih vakcina u FBiH?

nije prva,druga je...i trebala je primiti dvije danas,ali druge nemauser posted image user posted image jos ja juce zovem,da provjerim ima li kaze ona imaaaaaaaa kako nema,dodjite slobodnouser posted image user posted image i sad je opet narucena za mjesec i onda ce joj dati ovu vakcinu,ali i tad se ne zna hoce li je bitiuser posted image user posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 309
19.5.2009 21:51:54   
belmac
evo i nas ovdje. moja guzara prekosutra puni 2 mjeseca. super doji i spava mašallah. user posted image user posted image svaki dan smo u šetnji. oduševljena je šetnjom. uživa!user posted image za prvi mjsec je dobila 1100g a do sada isto 1000g. mamina guzara. sve trpi osim da je gladna.user posted image dobili smo prvu vakcinu, a po drugu su nam rekli da dođemo stredinom sljedećeg mjeseca, jer ih trenutno nema. dr nam je rekla da nazovemo i provjerimo jesu li vakcine stigle prije nego što krenemo.

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 310
22.5.2009 11:06:33   
Anoniman
dobro jutro, kako su mi bebe  i mame 2009.
moja user posted image je sinoc bas cesto kmecala, pa presvuci pa nahrani pa ovo pa ono, ne znam sta joj biuser posted image , inace sam navikla da spava nocu ali hajd nema veze, evo sad spava a ja se vec razbudilauser posted image
inace smo imali mini turneju po kantonima kod mojih i mm roditelja, bas bilo superiska, ona slusala i uzivala, izgleda da je na mamu, samo da joj je hodatiuser posted image user posted image user posted image , jos nismo primili vakcinu, i dalje radimo briseve oka, i spustamo bilirubinuser posted image , a onda kad joj zaredaju vakcineuser posted image

pozdrav svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 311
22.5.2009 11:14:52   
Anoniman
dobro jutro evo ne mogu ni jesti hoće samo da se igra, bili nam neki gosti sinoć ovaj moj ne voli goste jer mu poremete ritam spavanja pa mi je bio nervozan pravo, al voli ići u goste tad je ko bubica

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 312
22.5.2009 15:52:39   
belmac
pozdrav generaciji! evo i nas. juče bili na kontrolici kod dr. puna 2. mjeseca. moja guza je 1000 g veća. dr.kaže super. i ja sam zaista zadovoljna ona dosta vremena provodi u spavanju čak i prekodana, a kada je budna druži se sa svojim igračkama u krevetiću i uživa. onda malo dojki i opt spavanjac. uživa da šeta, mada je baš problem jer šta god da joj obućem ona se oznoji. ne buni se, ali mi je žao.
danas  je baš vruće, pa prije večeras nečemo u šetnju. 

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 313
22.5.2009 22:21:32   
NANICA
Cao, evo da se i mi javimo. Prestali smo piti Novalac AC i presli na obicni Novalac 1. Takodjer smo premijerno prestali uzimati Sab Simplex kapi pa cemo vidjeti sta ce biti. Valjda nas nece muciti grcevi, pa skoro su nam cetiri mjeseca user posted image user posted image . Koliko smo teski, ne znamo dok ne odemo na kontrolicu pocetkom 6. mjeseca. Idemo vani svaki dan i znojimo se pravo puno user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 314
26.5.2009 9:09:57   
Anoniman
Dobro jutro generacijo, evo mi na samom početku jutra završili sunećenje, za sada je sve ok, vidjećemo kako će ići dalje nadam se da će biti u redu. Sada se moj Alim umirio spava i čekamo prvo mokrenje-uf...Ja sam baš nasikirana i još uvijek se tresem.
Pozdav od nas

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 315
26.5.2009 10:54:42   
škorpija
Evo i mi jutors dobili prvu vakcinu, a pravo sam se iznenadila ( ne baš ugodno) kad su mi rekli da je beba dobila 1500 gr za mjesec dana, to mi nenako baš puno.On uopšte ne izgleda debelo i dr. (bila je ona fina dr. Vuković u domu zdravlja Omer Maslić) kaže da nije predebeo, ali problem je što je bebać stalno gladan, jede i siku i Hipp, i traži svaka dva sata da jede. Nekada mu dajem čaj da ga zavaram, ali to ima kratkotrajana efekat. Inače je porastao samo jedan cm, sad ima 54 cm.

I da, dobilo smo uputnicu za snimanje kukova, zna li ko gdje se to radi i šta ću sad s tom uputnicom?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 316
26.5.2009 11:04:29   
neki
Breskva,cestitam,i zelim vam sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne sekiraj se,bice to sve okuser posted image Blago tebi,ti smirila briguuser posted image user posted image user posted image Pusaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 317
26.5.2009 11:04:34   
Anoniman
cao, hajmo redom user posted image user posted image user posted image user posted image , breskvice vidjela samti slicicu i slatka si ali izgleda da si opasnauser posted image user posted image user posted image user posted image , sretno sa oporavkom malog alima

skorpijo, mi jos nismo dobili vakcinu, smrc, cekamo da se bilirubin spusti, a to sto je beba napredovala masalah, neka se guza udebljala, ja isto cekam da vidim , prvi mjesec je dobila skoro kg, a sad ne znam, a snimanje kukova je u vrazovoj, moras otici tamo na drugom spratu je radiologija i da se narucis, moze i neko drugi to obaviti

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 318
26.5.2009 11:27:41   
mnn
evo da se i ja javim ovdje...napredujemo super sve teži i teži smo...user posted image

neznam kako kod vas ali malenog su cjepili u rodilištu protiv tuberkuloz i hepatitisa b. vadili su mu krv  na nasljedne bolesti i alergije koje ja imam ihvala Bogu maleni nema ništa od toga.zdrav je ko dren. več je počeo dizati glavu gore dole pa nogice diže kao da želi voziti biciklu i počeo je ispuštati neke zvukove ...miš mamin jak je.počupao me za kosu jučer jer sam ga ljubila puno puno pa sam mu dosadila iulovio me za kosu...kako ima jaku ruku..user posted image  mm se smijao.

imamo grčeve da to ne zaboravim napisati...probali smo sa kapima ništa od kapi...i dala nam susjeda neku mast biljnu iz austrije i to pomaže.imamo i bočicu sada za grčeve pa čemo i nju probati...jede nadohranu...a na sisi je jednom na dan jer nemam mlijeka...jako slabo...sve smo probali ali ništa od toga...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 319
26.5.2009 11:31:17   
Anoniman
mnn, pa i ovdje dobiju te vakcine-cjepiva u bolnici, a onda po redu ostale u domovima zdravlja, ma divna su djecica, imas li mail da mi posaljes slicice

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 320
26.5.2009 11:32:04   
Anoniman
bas sam biser, cuj imas li mailuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 321
26.5.2009 12:24:28   
škorpija
Sahara hvala na informaciji za kukove, nadam se da ćete i vi brzo dobiti bocu, iako bi i mi voljeli da smo je zaobišli user posted image , uh kontam koliko je plakao zbog vaklcine, šta će biti kad se budemo sunetili, brrrrr, ne smijem ni misliti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 322
26.5.2009 13:28:34   
Anoniman
nema na camu, sretno sa rezanjem cuneuser posted image user posted image user posted image user posted image , srecom mi imamo nasu principesu pa nemamo takvih problemauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 323
27.5.2009 12:00:29   
Anoniman
ćao evo nas nakon jučerašnjeg za mene veoma teškog dana. Prošlo je fB sve najbolje malo smo plakali, al smo bili jaki i izdržali smo.Dobro smo i pajkili samo je problem presvlačenje-odnosno mazanje čune bivacinom-uf,uf. Danas je stanje već bolje, crvenilo se povuklo, ne plače al stavlja ručicu dole, pa se bojim da se neće povrijedit.
Sretno neki...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 324
27.5.2009 12:07:36   
cibra
jesi ti to sunetila malo?trebam ija ali neznam kakocu izdrzati.dde mi reci sta je najgore?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *