|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.9.2009 18:53:16   
Anoniman
e dobro si Nina ,i ja sam tako rekla sveki kad Anel place ona ce sta mu je uhh mrzim tu rijec.Nije nista pa kao da se uzme ma nema reko sanse dok navecer svi spavaju ja cu ninat i nosat,opet meni belaj dok vi svi spavate.Pa dices ga  pustit da place neka ga,nece mu nista biti...
Kako tvoj slatkis jel dobro,slusaluser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3151
11.9.2009 20:39:50   
mnn
mora da sluša jer če biti belaja user posted image user posted image .pilence zeza malo, mora kaže da ga to uči reica...lopov jedan mali čuti če me...user posted image user posted image

šalim se malo,zeza i moj...neče da spava nekad pabroji usred noči pjeva, smije se...to bi trebala snimiti.pilence maleno, ima skoro 8kg kad odemo na cjeljenje za nekih 1,5 dana mislim da če nam opet reči da nesmije jesti puno...a djete jede najviše u zadnja dva dana po noči...i što da radim kad neče pilence čaja...user posted image  svašta radi ulovi nogu pa stavlja u usta prste...ma svašta radi....hvata igračke na ljulji pa viče na njih...ima energije da bi meni mogao malo posuditi.

Apotekarka hvala  još jednom što si mi poslala user posted image  i ako je jučer bilo teško.

kako tvoje pilence?

pusa malenom Anelu, ajde ne brini još če to kratko trajati

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3152
11.9.2009 20:44:30   
Mya_81 RR
E, mila Felix, nama je Minja na rukama 24/7... jednostavno zbog tih grčeva ne može biti mirna i samo se nosa, a u zadnje vrijeme voli biti uspravno i to da je okrenuta prema naprijed da može gledati oko sebe s tim da mi moramo hodati po stanu dok je tako nosamo...nema sjedenja user posted image user posted image user posted image jer odmah u plač...šta ću, zaista bih voljela da je puno stvari u životu drugačije, ali nije...zato je najbitnije da su oni nam zdravi, a nosat ću je koliko god treba...

Iskreno, u početku mi je smetalo što ništa drugo ne mogu uraditi pored nje jer je na rukama...ali čišćenje, kuhanje i sve ostalo može def. pričekati...ma, neće nam ni ovo trajati zauvijek...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3153
11.9.2009 20:49:01   
Anoniman
Škorpija jeste vi danas bili mozda na vakcini u Domu zdravlja Kumrovacuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3154
11.9.2009 20:53:41   
škorpija
Nismo dadada, mi smo trenutno kod mojih u Bihaćuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3155
11.9.2009 20:56:47   
Anoniman
e onda to niste vi bili...a ucinilo mi se da je tvoje slatko pile

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 3156
11.9.2009 20:59:15   
mama a
di su nestale moje vesele mame

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3157
11.9.2009 21:01:24   
Anoniman
ja danas vidjela hrpu mama i tata s svojim pacicima pa sam k'o budala zavirivala u nosiljke nebil' kojuuser posted image prepoznala...mora da su kontali da sam user posted image

(odgovor članu mama a)
  Neposredna veza do poruke: 3158
11.9.2009 21:03:28   
škorpija
user posted image , i ja to često radim, naročito u vilsonovom, eh da imamo one  RR oznake sa nickom ne bismo dolazile u takve situacije, nego zna li iko šta je bilo sa onim oznakama što smo naručivaleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3159
11.9.2009 21:08:33   
Ex Yu
hocel koja malo mahalat dok ovaj moj ananas (mm) nije doso :D

http://www.chatmaker.net/chatap/rooms/ringeraja/

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3160
12.9.2009 0:25:39   
Apotekarka
E ja i oplaka na muzev rođendan,svekrva cim su dosli uzela da ga nosa i nosa bez obzira sto sam ja spominjala da ga malo spusti on miran igra se u sjedalivi ona ga uzima pa meni je puko film i otisla sam u sobu isplakala se...mm dosao malo sam se umirila on joj je rekao da ga spusti malo spustila ga i opet kasnije iz cista mira uzela i nosala...jos me i vlastiti otac uvrijedio rekao mi kako samse udebljala i kao svi su to rekli...e pa stvarno...ja sam od poroda izgubila 8 kg a 12 se udebljala uu trudnoci jesam punija ali nisam toliko debela kako mi on rece...se me to pogodila...Antonio sad sreca spava citav dan je samo par put prikunjao od tog dva put u svekrvinim rukama koja ga spustila misleci da je utvrdio a on kroz 5 min zove...e rekla sam pred njom bas mi je drago sto se sad dere kad ste vi tu...znamn da joj nije pravo ali nije ni meni...Antonio se danas puno smijao bolji e nego jucer bio a par put se poceo do pola sam dizati iz sjedalice sto me iznenadilo pa nema ni 2,5 mj...joj kad ga uzme mo on nos trlha o tijelo kao da ga svrbi tamo-ovamo...ili se igra...tko zna...bas sam umorna i fizicki i psihicki...vidim i drug mame imaju problema s tim nosanjima beba...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3161
12.9.2009 0:37:01   
Anoniman
Draga apotekarka, nemoj se nervirati, pokušaj "oguglati" na te silne izjave. Ponekad se, nama bliski ljudi, ne znaju izraziti na "pravi" način pa fulaju ili nas čak povrijede a da nisu svjesni toga.... user posted image a nama još uvijek divljaju hormoni pa sve srcu primamo. Meni je recimo, na vrh glave nana od mm. Ta žena šta radi samo zvoca okolo i govori "jedi sine, blijeda si, pusti ga nek malo plače, leđa ćete boljeti...." i znam da je to dobro namjerno al bez potrebe se troši na riječima user posted image pa sam ja oguglala na sve tog tipa izjave.

A za nosanje...... mm kad je bio na GO je naučio bebija na ruke, pa sam sad ja u fazi odvikavanja, ne što ne želim da ga nosim, već što fizički iz dana u dan ne mogu... al dobro, sve će to proći, valja nam živce sačuvati jer se isti ne obnavljaju, troše se... nažalost user posted image

Ne daj se, sve će to narod pozlatiti user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3162
12.9.2009 7:43:26   
marinčii
draga apotekarko pozdrav veliki za tebe i tvog antonia...a tako je to bakice tu budu nakratko da razmaze djecu a mi posle da ih moramo nosati po cijele dane..ali ne brini sve će to proći...moj matej senije baš naviko na ruke pošto je miran tako da ga ne nosamo često...samo baš kad ga pupa boli onda je na rukama...on sad trpa ručice u usta pa ja uvik mislim kako je gladan i kako nemam dovoljno mlijeka iako kad sam bila u savjetovalištu rekli su da lijepo napreduje i da ga samo nastavim dojiti 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3163
12.9.2009 8:11:10   
mama a
sve ti je to normalno,sva dica trpju ruke u usta,nista zacrijavajuce

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3164
12.9.2009 9:07:14   
Ex Yu
Apotekarka samo se nemoj svadzati i uzimati to previse ozbiljno i sikirat se ... znam da kad gosti odu pa i sveki beba ostaje na tvojim rukama kao  i moj i moja svekrva ga nosa al kad vidim da mu je previse da ce se naviknuti ja joj fino kazem mi ga nikad nenosamo osim kad treba podrignut doce mu zlo poceo je da bljuca ili ga jednostavno uzmem i kazem u prolazu dodzi ti malo mami svojoj ja te pozelila i spustim ga na kauc pored sebe i pricam mu ... fino i kulturno al on jel samo zakenjka sveki opet u ruke al on je nekako tako mali navikao da ga ona nosa da vidis cuda jel smo kod nje bas trazi na ruke poceo je i mene juce zezati al ja sam vec mazga pa ga spustim u krevetac kao i do sada kako se uspavljivo i 100 puta dodajem dudu dok mu nedosadi on kenjka nabraja place al i odustane a ja fino pricam kako moze plakati do sutra al ga necu ljuljat

marinci sve bebe trpaju ruke usta moj stavi obe i tolko cucla ko da je neznam sta na njima cak i poslije rucanja odma to su im od 2 do 4 mj najzanimljivije igracke sad ce otkriti da moze uhvatit jednom rukom drugu da moze prebacit predmet iz jedne u drugu (moj tek moze to da uradi sa necim laganim poput dude npr. sve teze drzi samo u jednoj ruci) ... a onda sljede poslije 4 mj. nogice ustima i cucula prstice .... zato navikni se nije do tvojih (.)(.) user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mama a)
Neposredna veza do poruke: 3165
12.9.2009 10:02:33   
LUNA4
evo da se ja moja Antea prijavimo na ovu temu,napokonuser posted image ....
mi danas imamo 10 dana  i moramo se pohvaliti da samo papamo i pavamo....
nismo na cici jel necemo prihvatit ali je na mom mlijeku,izdajam se i popapam 120 svaka 3 sata....
prava sam velika cura i donosit cemo vam novosti o napretku!!!

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3166
12.9.2009 10:29:21   
delly
NEDAJ da se nosa..mm se posvadao s familijom jer su nakon porda 3 dana uzeli svi da je scapaju..ne nismo dali...

evo imamo skoro 2 mj i curica ima 6 kila:) i 58 cm...rodila se s 3150 a duga bila 50 cm..jako smo napredni i mirni ...kolik nas hvta od17.50 do21 sat...ali uspijemo ju umirit..i spava po noci dobro u svome krevetcu:) jedino ustaje papatuser posted image curica moja..

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 3167
12.9.2009 10:33:25   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: LUNA4

evo da se ja moja Antea prijavimo na ovu temu,napokonuser posted image ....
mi danas imamo 10 dana  i moramo se pohvaliti da samo papamo i pavamo....
nismo na cici jel necemo prihvatit ali je na mom mlijeku,izdajam se i popapam 120 svaka 3 sata....
prava sam velika cura i donosit cemo vam novosti o napretku!!!

Dobro nam dosle na temu...
Ljubac za Anteu i za stariju seku naravno. user posted image

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 3168
12.9.2009 11:10:28   
marinčii
ex yu i moj trpa obe ruke i to uglavnom posle jela tako da sam pomislila da je gladan al eto smirile ste me..hvala...luna pozz za tebe i tvoju curicu ima prelijepo ime....

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3169
12.9.2009 11:40:59   
škorpija
Luna4 mislim da sam na FB gledala fotke tvoje Antee, neko od zajedničkih prijatelja je komentarisao, beba je ... ma nema riječi, preslatka, premedena, hoću i jaaaaaaa.user posted image

Apotekarka potpuno te razumijem, nekad mi se čini da se čitav svijet urotio protiv mene, komentari na moju figuru su me prije pogađali, ali sad sam navikla da te ljude koji komentarišu izbjegavam (naravno tebi je to neizvedivo jer je u pitanju tvoj otac, ali i moj je tako neosjetljiv, kad sam došla kod njih nedavno pošao mi je reći da sam smršlala, ali se u zadnji tren sjetio i rekao –proljepšala, hahahah) sad sam se naravno na maminoj kuhinji opet udebljala, ništa ne radim samo jedem, hranim bebca i visim na internetu)

Što se tič nosanja ovdje kod mojih svi ga nosaju, neprestano je na rukama, ali to mi toliko ne smeta jer sam ga odvikla i prošli put kad smo se vratili u Sarajevo.

Ali smeta mi što mu svi trpaju prljave ruke u ustauser posted image kako bi provjerili ima li zubića, to me izluđuje, pobiću ih ko mačkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3170
12.9.2009 11:57:40   
nikita
haloo mame da vas nesto pitam...
u kojem mjesecu beba vec moze nositi 68 broj ?? nesto narucujem preko interneta, nema manji broj samo 68 a tako mi se sviđa...
evo o ovome se radi :

http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Babies%27&l3=%27Erstlingsbekleidung%27&l4=%27Erstlings-Jacken%27&pId=%2716305%27&pClr=%271%27

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3171
12.9.2009 12:02:51   
bebana27
u mene ti je ova marka beby opreme jer sam sve dobila iz Austrije i kod mene je 68 i nije tako mala a ni velika

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 3172
12.9.2009 12:03:38   
Ex Yu
moj sad nosi 68 ima 3 mj i 3dana 7650 kg i 66 cm al malo je prevelik uglavnom oko 4-5 mj

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 3173
12.9.2009 12:10:03   
nikita
eh hvala vam..narucit cu tu jaknicu...kiss za vas i bebare

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3174
12.9.2009 12:10:15   
delly
moja sad nosi 68 a nema ni 2 mj

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *