|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.5.2009 16:08:57   
Anoniman
bravo za noicuuser posted image , mi sa strepnjom cekamo prvuuser posted image , ali isto tako jedva cekamo jer smo malo u izolaciji, a kad primimo vakcinu idemo u setnjuuser posted image aBd

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 226
6.5.2009 17:44:32   
zeky
sahara, ja sam u B.L-ci rodila,..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 227
6.5.2009 18:54:46   
Anoniman
a, super, ma rekoh da nismo slucajno u istoj bolnici user posted image , da malo protracamo dr. user posted image user posted image

(odgovor članu zeky)
  Neposredna veza do poruke: 228
6.5.2009 21:00:14   
babymia
ej sahara koji te je doktor porodio?ja sam isto u opcoj i super mi je babica jedna bila,a ni ime joj ne znam....

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 229
6.5.2009 21:05:57   
Anoniman
mene porodio dr. puzic i sestra binasa, bili su mi stvarno super

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 230
6.5.2009 21:58:21   
NANICA
Evo da se i mi prijavimo user posted image . Danas bili na vakcini i vaganju (6100gr. a tri mjeseca punimo aBda 12/05). Malo nas muci zatvor (po dva dana ne kakamo) ali kad se rijesimo ....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio NANICA -- 6.5.2009 22:00:42 >

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 231
6.5.2009 22:02:18   
Anoniman
to je prava bucauser posted image , moj 13.5 puni 4 mjeseca i ima 7100g i 64 cm.

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 232
6.5.2009 22:04:55   
NANICA
Ma ne izgleda tako jer je podug, masala ali nije ni cudo da samo cujes koliko reve kad je gladan. Ne moze da ceka sekunde user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
6.5.2009 22:09:30   
Anoniman
i moj tako trese ručicama i zapuše se kroz nos,u noći moram istog momenta skočit onako sva smušena i uvalit mu sisu jer ne do Bog da on čeka koji sekund-vriska.
Već mi je otežo ruke sad bole al izdržava se...kad se slatko zasmije ma nosala bi ga čitav dan.

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 234
6.5.2009 22:58:37   
zeky
Meni bebuska ima vec 2 dana stolicu ujutro i navece samo,.. Da li je to normalno, ili bi češće trebala da ima? P.S: tek joj je mjesec dana.. Saharice, moj doktor je bio katastrofa,... samo su bitne pare(takva je kod nas praksa ovdje- daš novac i onda nemas probleme), sreća da je muž odmah to uradio, inače ne znam do kada bi trajalo mučenje,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 235
6.5.2009 23:00:39   
NANICA
blago vama, mi se ne dojimo od 01/05user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 236
6.5.2009 23:00:44   
Nunichi
Sasvim normalno zeky,mora nesto i ostati u tim malenim guzama. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zeky)
Neposredna veza do poruke: 237
6.5.2009 23:02:20   
NANICA
to je ok. a i sto se zatvora tice beb mogu imati zatvor i do 7 dana 

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu zeky)
Neposredna veza do poruke: 238
6.5.2009 23:10:39   
zeky
user posted image user posted image user posted image mene uplašilo bilo,... Evo upravo smo imali nalet grčića, sva sam se preznojila od muke, koliko je vrištao,... Nista mi ne pomažu kapi koje mu je doktorica dala za grčiće,...izmasirala sam ga i tek tada je prestao da vrišti.... Uhhhh,...koliko će ovo trajati?!

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 239
6.5.2009 23:13:42   
Nunichi
Pa kazu 3 mjeseca---mi smo evo upolovili. user posted image
I mi smo oko 21h imali napad,zadnja dva dana su bas zestoki...dusica moja ne prestaje plakati,a do sad su bili blazi,cak ih nije ni bilo par dana. Mi koristimo espumisan kapi...do sad sam joj davala samo kad vidim da su krenuli,a sad dajem nakon svakog hranjenja.

(odgovor članu zeky)
Neposredna veza do poruke: 240
6.5.2009 23:16:26   
NANICA
Obicno, knjiski, bebama traje do 3. mjeseca. Moja djevojcica ih uopste nije imala ali ovaj malisa jos uvijek ima a 12/05 ce mu tri mjeseca. Dakle kod njega bas skolski. A i sa kim sam god razgovarala pa i citala kazer da su djecaci skloniji grcevima
Ne bih da te prepadam ali i to kao i sve drugo ipak velikim dijelom zavisi od user posted image  do user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu zeky)
Neposredna veza do poruke: 241
6.5.2009 23:25:43   
zeky
I ja koristim espumisan, mada mi se čini da nema efekta dok ga ne izmasiramuser posted image user posted image user posted image ali je do tada katastrofa, vrištanje,... da li je neka od vas koristila kamilicu i pomaže li? Žene su ranije valjda samo to davale bebama, međutim sada doktori zagovaraju da je štetna,... Danas je sve kontra od onoga sto su naše bake i mame koristile,..

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 242
6.5.2009 23:28:36   
Nunichi
Joj NANICE jesmo nas dvije smijesne...sve isto odgovaramo jedna za drugom. user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja kamilicu ne dajem...nama kapi i masaza pomognu. Uzeli smo i neki sirup,ali nismo jos probali jer smo sa kapima zadovoljni. Ova moja nece nikakav caj,probala sam sa plantexom,ali jok user posted image nece pa nece.

(odgovor članu zeky)
Neposredna veza do poruke: 243
7.5.2009 8:47:39   
babymia
zeky,moja user posted image je isto imala grceve par dana i onda smo culi za ovaj sirup nurse harvey's....pomaze pravo!!!moze se davati 6 puta na dan,a ja joj ga dajem jednom dnevno i to tamo oko 8 navece,jer tad su je hvatali grcevi...i stvarno pomaze,ma ne osjeti ih!!!pa ako hoces probaj...
a za doktore,ja isto mislila da je kod nas tako,naoruzala se lovom,reko kad krene,da djelimuser posted image user posted image user posted image !!i ispade super,a stvarno im marke nisam dala!!!bas sam se iznenadila,jer naslusala sam se svakakvih prica!!!al eto,ima i kod nas stv arno zena sa jako ruznim iskustvima sto se toga tice....
a sahara,mene je navece primila sestra Binasa i nije mi bila ni malo simpaticna!!!a cula sam sve najbolje o njoj i nadala se da ce me potrefit!!!i dodjem ti ja navece u 10 na porodiliste,a ono dezurni dr.Masic i sestra Binasa!!!kontam ja,super,ne moze biti bolje,a ono nidje veze!!!pregleda mene doktor(vec sam lezala jedno 2 sata) i nazove sestru,kaze ukljucite joj nakve antibiotike...i prodje 2 sata nje nigdje...odem ja do wc-a,a ona u onoj sobi za sestre spava u sesnest!!bas mi bilo bezveze!!!i opet dodje doktor oko 3 ujutro,ja kazem nisu mi ukljucili te tablete i onda mi ih on sam dadne!!!i cijelu noc mi nije usla u sobu...a ujutro u smjenu dosla neka babica crne kratke kose, jako fina zena...ne znam ni kako se zove i bas mi je zao,super mi je bila!!!

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 244
7.5.2009 11:18:30   
zeky
draga babymia, evo sad vidjeh poruku tvoju pa sam mužu odmah rekla da ode potražiti taj sirup-nadam se da ga ima kod nas,..  pokušala bih sve samo da ne plače kao sinoć,srce kad mi nije puklo. Znam da su grčevi normalna pojava i da mu neće biti nista,proći će,..al ja sam takav slabić kad beba počne plakati-muž mi je sinoć reko da se više prepao za mene kada su grčići počeli,...ne smijem ni misliti koliko to bebice boli kad onako vrišteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 245
7.5.2009 14:45:01   
Anoniman
babymia, bas bezze od binase, ma izgleda da nema pravila, meni je bas bila super, ma ko ih sisa nek smo mi samo izasle sa svojim bebama zive i zdraveuser posted image

zeky, bas mi je zao bebice, mi ponekad kad user posted image hoce da kaki vidimo da se muci, ali to stvarno ne traje duze od nekoliko minuta i dajemo joj espumisan, pa zasad je dobro, a i ja namjeravam kupiti sirup z ane daj Boze
znaci kod vas se daju pare dr. koji kreteni, ja nisam ni pokusal, a jesam pocastila nekim slatkisima i dala sam na kafu sestrama, i to samo zato sto me euforija pukla pa sam htjela podijeliti srecu sa cijelim svijetom, jer mi se to gadi, ali eto tad sam ucinila nesto sto obicno ne bih

(odgovor članu zeky)
  Neposredna veza do poruke: 246
7.5.2009 15:03:17   
NANICA
Zeky, mozes NURSEs sirup davati uporedo sa kapima SAB SIMPLEX. JA SAM DAVALA KAPI CIJELI DAN ( OD. SA SVAKIM PODOJEM) a sirup upodne i uvece iako se moze do 6 puta ali sa navrsenih mjesec dana (tako pise na njemu)
malo mi se slova pomijesala ali mrsko mi prekucavati user posted image user posted image user posted image  

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu zeky)
Neposredna veza do poruke: 247
7.5.2009 16:03:43   
babymia
joj dobro si NANICE,zaboravila sam reci da se sirup daje od navrsenih mjesec dana,ali cini mi se da zekyna beba ima mjesec!!!
a zeky,ako ne nadjes,javi,meni nije nikakav problem da ti posaljem odavde!!!znam tacno kako ti je...kad su moju Miu hvatali grcevi ja sam plakala vise od njeuser posted image user posted image ....zao mi je,onako mala,a tako je boli...ma grozno...ovaj sirup je spasio,davala sam ja njoj kapi sab simplex prije toga i sve mislila nema grceva zbog njih,a ono ih nije imala nikako... i kad ih je dobila kapi nista nisu pomogle...

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 248
7.5.2009 23:02:17   
zeky
Hvala ti puno babymiauser posted image , uspjeli smo da nadjemo i samo da ti javim da je za sada dobar-popio je sirupčić,nadam se da će nam pomagati. user posted image user posted image user posted image
Ja sam užasna, ledja me bole jako i bol mi se spusta niz nogu desnu? Jeste li vi imale takvih problema poslije porodjaja?user posted image
Meni je vjerovatno zato sto satalno radim sve sama,po kući i oko bebe,.. imala sam takvu sreću da mi nije imao ko da pomogne, osim muža,.. a on mora naravno i na posao,...tako da sam faktički po čitav dan sama sa mojim user posted image ,.. a o gostima da ne pričam-svaki dan neko dolazi,.. to mi nije jasno,zasto ljudi nemaju razumjevanja prvih 40 dana,da se trebamo odmarati...
Eto, požalih se ja vama i odmah mi lakšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 249
7.5.2009 23:18:21   
Anoniman
zeky, i sama sam ti takva,mislim srecom ne boli me nista, ali mm i ja smo sami sve prosli od prvog dana, dolazili moji i njegovi roditelji ali u dnevne posjete, posto ne zivimo u istim gradovima, pa se i ja nekad malo isforsiram a sve kontam da necu poslije imati zdravstvenih problema, ne radim nista tesko ali ipak  i ne lezim, jedino sto smo mi izbjegli su gosti, nema nikome da dodje dok ne prodje vakcinacija, dobro neki bas bliski prijatelji su bili ali to me odmorilo

(odgovor članu zeky)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *