|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.5.2009 21:37:32   
magde
ej BRESKVA koliko ima tvoja beba?evo moja je 4 i po meseci i non stop joj je sarena a pedijatar kaze da je od vestacko mleko i da beba mi je potpuno zdrava i super jede

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 201
2.5.2009 21:41:58   
Anoniman
moja beba ima 3,5 mjeseca i ne dajem joj ništa...samo doji

(odgovor članu magde)
  Neposredna veza do poruke: 202
2.5.2009 21:45:31   
magde
a prije kakva je bila?sad se pojavila zelena stolica?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 203
2.5.2009 21:49:57   
Anoniman
Bila je žućkasta, a sad zelena, čitala sam tamo na forumu ( na tu temu) al ima hiljadu razloga pa ne mogu više ni skontat od čega jeuser posted image . Ne primjetim nikakve druge promjene dobro jede, dobro spava, smije se, zadovljna bebica...

(odgovor članu magde)
  Neposredna veza do poruke: 204
2.5.2009 21:52:08   
Anoniman
caos generacijo, ma ja sam se pitala gdje ste sve, rekoh da se to ne slavi i danasuser posted image , mi danas lijepo pajkimo i dojimo, pa smo se kupali i sve je danas super, a veceras ko znauser posted image
pozdrav svim user posted image i mamama

(odgovor članu magde)
  Neposredna veza do poruke: 205
2.5.2009 21:57:47   
Anoniman
Mom malom je baš godila priroda, al šteta vjetar bi i nismo bili dugo morali smo se skloniti u vikendicu... Sve u svemu lijepo smo pajkili ujutro nas je probudilo sunce oko 8h a inače kod kuće mama ne diže žaluzine pa pavamo do 10h-user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 206
2.5.2009 22:08:42   
Anoniman
mi smo jos u kuci, imamo jos 2 sedmice babina pa onda aBd u setnju, iskreno cekamo vakcinu pa da se malo vise krecemo u masiuser posted image , strah me da se jos ne zarazi negdje nekim virusom pa cemo se malo strpiti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 207
4.5.2009 9:39:04   
Anoniman
joj, pa bas smo zatajile, nigdje nikog na ovoj temiuser posted image , ma zar vam bebe ne daju nikakvog materijala za pisanjeuser posted image , dobro onda samo vam saljemo pozdraveuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 208
4.5.2009 9:54:17   
babymia
bas...user posted image evo nas,cekam da se Mimi probudi pa odosmo malo do mercatora da joj sta kupim,jadno dijete nema sta da obuceuser posted image user posted image ....imali smo dosta broja 56,a sad joj je to malo...dobili brdo stvari,ali sve 68,tako da joj je to preveliko...62 nemamo skoro nista pa cemo malo do turbo limaca da popravimo situaciju....
inace slusa,hvala Bogu,sad mi se cini da je ovu zadnju sedmicu uhvatila neki ritam spavanja i dojenja otprilike u isto vrijeme,pa mi je super!!
pozdrav svim mama i bebama generacijeuser posted image user posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 209
4.5.2009 10:09:12   
Nunichi
Evo i nas samo da pozdravimo generaciju... user posted image user posted image
Danas imamo kontrolicu,sutra UZ kukova...sve je ok. Samo ova moja puslica slabo jede...ista mama i tata user posted image user posted image
Nadam se da je dobila sta tih grama,uh jedva cekam kontrolu danas.Mada ona jepo pajki,kaki i piski...ali kratko jede prava mala ljenguza. user posted image

Puse mamama i bebarama od nas dvije...

< Poruku je uredio Nunichi -- 4.5.2009 10:11:28 >

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 210
4.5.2009 11:33:15   
Anoniman
bebymia- kad smo kod tih brojeva, moj je iz 56 odma u 74 ja to ne mogu vjerovati,  kontam da možda nisu brojevi tačni...Bodiji su 74, trnerčice, majčice 62, tako i kupujem. Prevazišli smo gegice, benkice sad je momčina velika i mama ga sređuje.
Pozdrav za drugove  drugariceuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 211
4.5.2009 11:39:41   
Anoniman
ma ja mislim da ti brojevi i nisu bas tacni, mislim zavisi od proizvodjaca, a neka masalah neka rastu, ma ja kupila jednu preslatku jaknu u merkatoru i nisam joj mogla navuci iako je nazanaceno da je za 0-3 mjeseca, eto gluposti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 212
4.5.2009 11:49:30   
Anoniman
ma ja ba bit će odjeće nek su nam zdravi i nek se razvijaju kako treba. Moj mašallah sad će za 8 dana u 4 mjesec a svi misle da mu je 6...Otežao ruke bole, sreća pa zadovolji se brzo nosanja vše voli da leži i da se neko igra sa njim, čim se odmakneš vriska. 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 213
4.5.2009 13:02:09   
babymia
dobro si Breskva,moja vec moze nositi bodije 68,ali u trenercici 68 pliva!!mislim da je zbog sirokog povoja,on cini mi se dodaje dosta na duzinu bebe,pa zato bodiji idu veci...
a sahara,ja imam stvari kao od 0-3 mjeseca koje joj isto ne mogu navuci,ali i onih koje su joj prevelike i sigurno ih nece nositi prije cetvrtog mjesecauser posted image user posted image
ma nek su zivi i zdravi,samo nek rastu,za odjecu cemo lako....a ide ljeto i vrucine,pa kad bude 40 stepeni vani svakako ce biti sto manje odjece to bolje!!!!user posted image user posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 214
4.5.2009 13:02:16   
ringeraja
IZVORNA PORUKA: Breskva

Bila je žućkasta, a sad zelena, čitala sam tamo na forumu ( na tu temu) al ima hiljadu razloga pa ne mogu više ni skontat od čega jeuser posted image . Ne primjetim nikakve druge promjene dobro jede, dobro spava, smije se, zadovljna bebica...

Vidim i ti brines oko boje stolice... Upravo sam se vratila sa kontrole i hvala Bogu bebica dobro napreduje, iako vec 3 nedelje ima zelenu stolicuuser posted image . Znaci, ako je beba vesela, raspolozna i pajka, sve je OK. Objasnjenje za zelenu boju stolice je da bebici brzo prolazi hrana kroz creva, i ne stigne da se zadrzi. Meni to objasnjenje bilo dovoljno. Pogotovo kad vidoh da je napredovala hvala Bogu. Inace, ja je samo dojim i danas je napunila 3 meseca nazdravlje.
No sikiriki...
Pozdrav za tebe i bebicu...user posted image

"Stpljivo podnositi i prastati, - tako treba svako pametan postupiti!"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 215
4.5.2009 15:13:29   
Anoniman
hajde super da je beba ok, i hvala za ove informacije, mislim ako se desi zelena stolica da znam da ne panicim 

(odgovor članu ringeraja)
  Neposredna veza do poruke: 216
4.5.2009 15:24:46   
Anoniman
eh super riješila si me dileme- ringeraja,puno hvala i jedan veliki zagrljaj za tebe i bebu.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 217
4.5.2009 21:55:56   
Anoniman
Da se tuspasim da smo i mi zivi i zdravi hvala bogu...bili malo na planini...elem sve po starom, osim sto me iznervirala teta na telefonu iz vrazove sto moram spartati do tamo da bi dobila termin za snimanje kukova pa se ja pitam u kojem stoljecu/vijeku zivimo kada nije moguce telefonski dobiti termin ..a meni odmah hvala bogu zivac skociuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 218
4.5.2009 23:20:40   
Anoniman
hu, ja se danas uhvatila one 'kad beba spava, spavajte i vi', evo jedva se razbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ma seljaci, i mm je isao da naruci bebu, sta ces, pozdravi od nas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 219
5.5.2009 7:44:11   
babymia
dobro jutro generacijo!!!
mi ustali rano jutros,mama vec sve poradila po kuci...cekam sad da bebana opet zaspe,pa cu ko ti sahara:kad beba spava spavajte i viuser posted image !!!a nocas se i nisam nesto naspavala.Mimi se inace budi jednom u noci oko 3,a nocas deset puta...samo sto je spustim u krevetac,ona se probudi....i u neka doba stavim je pored mene da doji i zaspem u sesnest...probudim se 4 sata kasnije,a dijete jos pored mene....bas sam se prepala,sreca pa se nisam vrtila,fino bih je spljostila ko palacinkuuser posted image user posted image ...joj ja se zezam,a ne daj Boze....
na kraju smo mm i ja skontali da joj je vjerovatno u krevetu hladno,jer pored mene spava,a kad je tamo sama budi se stalno...probacemo je bolje ususkati veceras pa cemo vidjeti....

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 220
5.5.2009 14:50:27   
Anoniman
hi, ma vidim ja vas bebice vrte oko malog prst, nego ususkaj je i u njen kreveticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , i ja cesto pozelim da spava s nama ali neka jest da mi je mrsko se protezati do krevetca da dodam dudu ili slicno ali nema veze

iskreno, ko zna kad cu vise normalno spavati, ja opet ko luda umjesto da sad odmaram ja s vama pricamuser posted image , ma moram vam reci da smo bili kod dr. i ponovili neke nalaze (zbog produzenog zutila) pa vadili krv iz vene, mm i ja se pravo prepali, ali mala principesa nije ni plakala, kazu manje boli to nego kad vadi iz pete, prosli put je iz pete i vristala je, i sto je najvaznije sve je super, ne treba vise na kontrolu hvala Boguuser posted image , i da. guzica se udebljala, sada imamo 3930 grama, masalah

pusa generacijiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 5.5.2009 14:51:05 >

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 221
6.5.2009 14:24:22   
Anoniman
cao mame i bebice, kako provodite vrijeme? evo napokon i malo sunca, danas smo se malo suncale na balkonu user posted image , i danas nam je 'u dobar cas' - sto bi stari rekli- mjesec dana

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 222
6.5.2009 14:33:18   
zeky
Saharice, jel bebici danas punih mjesec dana(kao i mojoj)???user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 223
6.5.2009 14:50:25   
Anoniman
pa da, bas sve kontam gdje si se ti porodila, ja sam u sa u opcoj bolnici

(odgovor članu zeky)
  Neposredna veza do poruke: 224
6.5.2009 15:19:52   
noaa
evo generacijo da se prijavimo danas,bila Noa na drugoj vakcini..za sad smo ok malo nervozni al nema temperature hB

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *