Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Aaaaa,morski plodovi su super,i to baas volim.Ali ne volim kozicu sa piletine,masnu hranu,krastavce i lubenicu.Mozda bih i volila da ne umirem kad to probam slucajno.A one gadosti poput onog kako rekoste droba( drobine ),zaba,puzeva itd ne voli niko,tj vole ga samo ludjaci:) Ne volim nesto posebno ni meso,ali eto neka ga ima da zamirise u jelu hehehe.Zato volim slatkise,i od njih sam 100kilasica :)
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
potpisujem.. ovu, za mene bolnu temu moram da napustim. ako nastavim da citam moze mi se desiti da se sjetim da ne volim nesto od hrane - gluho i daleko bilo - moze mi koji gram spasti pa i taj belaj
'Glavušu' nix! Hobotnice, lignje, sve ta ljigava morska stvorenja također. Iznutrice i djelove tijela(bijeli bubreg, jezik, mozak itd) isto nix.
isto također i trtica od pileta- fuuuj
potpisujem i dodajem: drob, terhana, bamija, sogan dolma, marcipan, masno meso, kuhani luk (vazno je da ga neosjetim na jeziku, a kad se skrooooz sitno isjece nema problema) mljeko, ananas u slanom jelu, fondant, neznam kako se zove, ali mislim ono jelo kad se strahi ljeb zalije mljekom i lukom ili tako nesta, patlidjan, i sve sto je ljuto nemogu
Kupus,parike,patlidjan,spinat,brokule,grasak,mahune,janjetinu,lignje,nikave morske plodove,salate (osim paradajza i svjezih krastavaca),senf,majoneza,masline i maslinovo ulje,luk (sve boje ) prasa,zeljanica,tikva i sve sto je napravljeno od tikve,punjene parike,sarma i ostale dolme...nastavak u slijedecoj epizodi.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ne mogu se sjetit,na um palo mi samo ono sto bas ne podnosim. Priznajem,pola nisam nikad ni probala,ali muka mi od pomisli da stavim u usta nesto od gore nabrojanog. sad sam dobra,prije nisam mogla skoro nista,npr.pizzu. Ne volim mjesavine svega i svacega. Cesto se desi da ne mogu pojesti neku hranu a pojedinacno sve njene satajke volim.
ja ne bih kečap ni po cijenu života definitvno... al zanimljivo ja sma njega prije voljela..i ankon što sma operisala slijepo crijeva nisma ga mogla smisliti...ja fakat ne vidim vezu operacije i kečapa...al tako je...ja njega od 1999 u žabljim skokovima zaobilazim
Pa ne znam ni ja nikada nisam jela sam kecap da jesam ne bi mi se svidio sigurno - to je nesto kao sirce u hrani da ali samo nikako - a sto se tice kefira i paradajz corbe pa mozda zato sto me mama tjerala to da jedem a meni se nikada nije svidjalo pa mi se onda i zgadilo ili jednostavno ne mogu taj miris kad se sjetim odmah mi muka A mm se zeza da ce mi jednom nasuti u flasu od jogurta kefir da vidi moju reakciju
A mm se zeza da ce mi jednom nasuti u flasu od jogurta kefir da vidi moju reakciju
Vjeruj da ne bi skontala, današnji kefir nije ni nalik tom koji ti se zgadio. Znam ja, ja ga volim i moram pravit svoj uz pomoć kefirnih gljivica da bih dobila omiljeni napitak. Gotovo, niko više neće htjet pričat samnom