Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma sve volimo . Jedino nisam ljubitelj jakog mesa, ali pojede se i to, nije problem, hehe.
Sjecam se jednom kao dijete da sam plakala u lecu koju je mama spremila, ali je na kraju i ona priznala da nije raskuhana i napravila mi je nesto drugo. Sad se kanim da nadjem fin recept za lecu, jer sam uvjerena da i to moze biti ukusno.
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 20.7.2011 12:18:58 >
Volim svo povrce,meso mi sluzi kao dekoracija moze li taj recept za lecu ,ja je volim ali spremam je samo na jedan nacin Ne volim luk kad se skuha,a na kajmak od slatkog mlijeka se ne mogu suzdrzati da ne povratim evo i pri samoj pomisli na njega mi muka,bljack Sad u trudnoci mi se hB nije nista zgadilo,jedino ne mogu miris kafe
Evo recepta, nije mu ovdje mjesto ali eto neka moderatori prebace ako zele:) Preberem lecu i stavim da se prokuha. U serpu nasjeckam crvenog luka i mrkve i proprzim. Zatim dodam obarenu lecu i onda stavim zacine (vegeta, paprika, biber, so i lovorov list). Zatim dodam isjeckan krimpir na kockice. Kada bude pri kraju dodam bijeli luk i paradajz sok. Mi je u kuci jedemo cesto a i Hana je obozava. Prijatno:)
burek,prasu sem ako nije skroz mlada,mozak,pohovani karfiol,slatko mlijeko ni pod razno ni ja ni Lana dzem marmeladu i bestilj.Grozdjice,kao ni sve zalivene agdom kolace.Mama ruzice pravi pa meni vadi prije nego ih zalije
Ne volim kuhani kupus i dzigericu od kako znma za sebe... a od kako sam trudna ne mogu da smislim to dvoje i jos grah, sarmu, kupus u bilo kojem obliku, crveno meso, tj. masnu junetinu, ne mogu ni ono citavo peceno pile, to mi se uzasno gadi... eto to j otprilike to... sve ostalo voliiiim a pogotovo crvenu papriku, na bilo koji nacin...
ih pa to su rijetke stvari...ne znam ne jedem svinjetinu pa tako ni sve pripravke sa svinjskim mesom..i malo me strah probati neke morske plodovo..nak mi izgledaju al ne svi i nisam ni sugurna da li ih volim jer se ne usudim probati
Ne volim i ne jedem crveno meso nikakvo od rođenja niti pijem mlijeko
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Meso, riba, joj neznam jel bas ovako zove SKEMBA joj majko mila svaka cast onom ko moze to da jede.,.. il GLAVUSA Prasa Luk lubenica badem Mlijeko nemogu da smislim