Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A pa to sam zaboravila da posotji grozim se pri pomisli na to.. .inace na pocetku turdnoce kad mi je bila muka po citave dane a ne mogu povratit sjetim se toga i no problemo.... jooooj jesam odvratna
kad sam isla u Srednu skolu u danskoj pricali smo o kinezima kako jedu mozak od majmuna kad neki crnac iz rwande afrike kaze pa da i ja sam probao kuhano meso od majmuna ....fuj misha mu..... tad mi se zivot smucio
ja inace nevolim crveni luk,ustvari kad je nakrupno isjecen ,a kad se izrenda moze proci,i samim tim hranu sa lukom (krupno isjecenim) nevolim!!! budem kasnije dodala jos toga sto mi se nesvida ,jer se sad nemogu sjetiti!!!
Ne volim masno meso, srcad koja dodju uz pilecu jetricu, kad vidim onu cjvecicu kako viri iz njeg, uhhhhhhhhhh, paprike ne volim zbog kozice pa ih nekad gulim, ne bih mogla popiti mlijeko sa kajmakom, nesto bi mi bilo, uh sva sam se najezila.
e a znate šta je meni posebno ?kada vidim da neko jede kožicu od piletine,al ono kada se kuha piletina pa ona koža onako sva bijela još se i zavrnila ako je deblja...
e a znate šta je meni posebno ?kada vidim da neko jede kožicu od piletine,al ono kada se kuha piletina pa ona koža onako sva bijela još se i zavrnila ako je deblja...
a jojjjjjj gdi me nade!!!,to je meni odvratno!!!
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
ne volim ni pohovani mozak,joj to mi je isto tako fuj,meni je i mlijeko slatko fuj,U zivotu ga nisam popila mislim ne racunam kao bebica,i Lana se bacila na mene.Ne volim ni sutliju,prokulice,kelj,rastiku mogu samo u japraku,ne volim ni puru.A ni cevape kao ni hamburgere