Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa dobro nije istina, ne volim ni suđuku kad je u njoj više masnoće nego mesa pa se ona masnoća stine po ustima , ni mozak iz glavuše ne volim. Što je najgore ja volim probat, a što više stvari probaš veće su šanse da ti se broj onih koje voliš proširi
eh da ne volim ni ja lignje ni skembice to mi smrdi fujj mm kaze neznas ti sta je dobro ne reko smrdi mi ... Bamija pa to je neznam kako da objasnim povrce malo sitno meni nikakvog okusa nema kaze dobro je muskima za potenciju odma im se lako znas sta eh sad tako sam cula......dal je istina neznam.....
Janjetinu, patlidzan (ovo ama bas ne volim ni u kakvom obliku), punjene paprike s mesom, sarmu, pitu tikvenjacu, kolace s rumom, kupovne kolace koji se osjete na margarin (fffuuuuj), morske plodove (one smrznute sto dodje gomila nekih dijelova, pojma nemas sta jedes), buraniju...
To je cega sam se trnutno sjetila, ima jos sigurno :)
drage zene, pa kad sve ovo procitah, ostadoh par minuta razmisljajuci sta ja to ne volim i skontah da, osim svinjetine, sve jedem i volim, i posebno volim isprobavati novo, bilo sta sto se zove hrana
Mlijeko. Sve sa sircetom, znaci sve kiselo. A u to ubrajam, sve salate, krastavce, kecap, majoneza, senf itd itd...... Janjetinu... Sarmu.... Inace sva kuhana jela, na kasiku, su mi bljak, ali tjeram se da jedem.