LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (11.6.2015 19:00:47)
|
IZVORNA PORUKA: rose LTM izgleda jos kod frizera zaglavia..ao su pramenovi to je cca 4 sata [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] haman i 5 [sm=smiley1.gif] na moju duzinu i gustinu kose, farbanje pa dvije nijanse pramenova pa sisanje pa feniranje [sm=smiley36.gif] ali zato sam lijepa samo tako [sm=smiley1.gif] elem...bili mm i ja kod Divketa, grlic se skratio [sm=smiley13.gif] opet mirovanje, pregled za 3 sedmice, sad i nalaze moram vaditi. Beba napredna (picimo ko da nam je 32 sedmice [sm=smiley36.gif]) 1600 gr, ja se 1,5 kg udebljala, pritisak nizak, beba karlicno, posteljica sprijeda, nema vise sexa [sm=smiley36.gif] reko imal sta lijepo [sm=smiley36.gif] kaze ima, vise odmora i da jos usporim [sm=smiley36.gif] salim se, beba mashala napredna, naravno nema nikakvih naznaka jel curica il djecak [sm=smiley36.gif] beba taban cuclala al je u polozaju gluho i daleko bilo [sm=smiley36.gif] isto hudini, bas se namucio. ja dosla sa pramenova maloprije, naletala se danas, sad nam se najavili od mm tetka i tetak a ja jedva gledam, valja ujutru na posao... hvala na toploj dobrodoslici [sm=smiley1.gif] e da, jutros mm i ja u liftu, vracamo se od Divketa i stojimo, gledamo se...kad on mene potapsa po ramenu: zeno od danas mozemo da se odnosimo samo kao drugari [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja sam se cijeli dan smijala tome
|
|
|
|