Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (12.6.2015 9:52:31)
|
Znaci ko mace malo cu se roknut[sm=hudicek1.gif] Ode mi kilometarski post. Kreten najveci kad nisam kopirala, ko mi je kriv[sm=hudicek1.gif] elem dobih antibiotike, ampicilin, 5 dana da pijem pa ponoviti nakon sedam dana od zadnjeg urinokulturu pa da vidimo sta smo ucinili po pitanju baja LTM, draga usporiiiiiiiii[sm=jezicek.gif] Tebi ni taj grlic ne moze nista[sm=jezicek.gif] O kakvom sexu pricas, ja ne znam sta je to[sm=jezicek.gif] I ko kaze da musko zenska prijateljstva ne mogu uspjeti. Ja i moj jaran fino zivimo, pazimo se i tako[sm=jezicek.gif] i Poslusah te za prolom vodu. Naizmjenicno pijem nju sa brusnicom.[sm=smiley36.gif] pandice, ja uzmem brusnicu onu suseno po centrima na kilo sto se kupuje i onda iskuhavam. Evo vec treca urinokultura mi je bila sa manje bakterija a bez antibiotika. Prve dvije bile 10 na petu a treca je bila 10 na 3. Dosta manje a pijem prolom vodu i caj taj od brusnice. Meni je dr poslije antibiotika propisala canesten vaginalete i rekla da slobodno mogu koristiti vaginalete od kantariona i stavljati obloge od istog kako ti i objasnise. Meni je to super, pomaze mi jer sam vec to radila.[sm=smiley1.gif] Alman, jesi li ti radil urinokulturu pa ti dali antibioitik ili samo na osnovu nalaza urina[sm=zmeden.gif] Memsi draga, tebe ta ruka bas boli, sto ne odes dr mozda ima neki lije sto mozes, jer i ta bol smeta tolika bebi, bas mi je zao[sm=smiley31.gif] ziel, sretno na putu[sm=bravo.gif] rose, ti si preslatkaaaaaaaaa[sm=love.gif] ali none su sou[sm=smiley36.gif] MaM, ja cekam upravo da mi donesu par flasa zove, jos ne nadjoh zasto se ne smije piti[sm=smiley36.gif] gdje nam je ovo terminusa, m curice[sm=smiley1.gif] javni se Dalija, ne znam nista o tim grlicima stvarno ali znam da ne smijes googlat. Ja neki dan napravih tu gresku, zagooglah ovu svoju bajku i nasekiraj se istog trena. Oplakah. Ti samo slusaj doktore i lezi, miruj. Bit ce to ok.[sm=bravo.gif] eto, ono sto se sjetih to i napisah ponovo. Svojutro pisem jedan post[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|