LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (11.6.2015 6:57:59)
|
Jutro drage moje trudnice [sm=smiley1.gif] mi stigliiiiiii!!! Vratili smo se sinoc oko pola 12, malena je spavala veci dio puta. Sto nije spavala to je povracala a i ja skupa s njom (kiselina me ubila u putu) [sm=smiley13.gif] tako da moze se reci da smo jedva nekako dopeljali. Bilo nam je predivno, vrijeme nas je odlicno posluzilo, odmorili se, uzivali...ona je pocrnila ko ugarak, ja malo manje (sve sam se hlada debelog drzala) a muz skoro nikako [sm=smiley36.gif] sto nije cudno jer ova njegova sorta gori na suncu dok mi sa 50% hercegovacke krvi valjda navikli na sunce i kamenje [sm=smiley36.gif] Elem, mi sinoc dosli, krepani, ja nas raspremila (to mi uvijek najgore) pustila i masinu vesa (ko kad ga ima s mora) i tek oko 2 na spavanje. Sad cu kaficu i da se sredim za Divketa, u 8 nam je odmah pregled. U 2 idem na frizuru, izmedju cu sa muzem na kafu i soping, sad ce i teta koja cuva malenu i moja mama (naravno, nije unuku vidjela 10 dana)... uglavnom dinamican dan...drzite mi fige za pregled i grlic! Vagala sam se sinoc, 1,5 kg za 5 sedmica i od toga nista na moru nisam dobila, ista se vratila [sm=smiley1.gif] Eto, ljubim vas sve, nisam vas stigla iscitati (nesto sam uspjela prvih par dana a onda mi je muz zaplijenio mob jer smo s njim slikali malenu [sm=smiley1.gif]). Uglavnom, ako vam se ne stignem javiti do 2 onda cu veceras sa detaljnim izvjedtajem. Sve vas ljubimo i grlimo beba i ja Maksi upratih kupila kolica i opremu [sm=bravo.gif] svaka cast. Vid koje ste krecile nadam se da ste uspjele (mislila sam iskreno na vas sve). Ostale moje trudnice sve vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] do neba
|
|
|
|