ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 15:54:39)
|
Hvala MALA CURICE a to je ok u 9. poceti oticati, ja pocela prije 4 dana oticati, nije mi bas kao kod tebe ali se vidi oko zglobova na nogama i vec sam skinula prsten iz sigurnosnih razloga [sm=smiley36.gif] Lala88 vjeruj da sam je prvi put vidjela i ne planiram joj ici na pregled, cak me ni jucer nije pregledala jer sam joj objasnila da cu na nekoliko dana kod svoje dr. da mi sad samo treba preporuka za bolovanje, bila je ljubazna i odmah mi napisala bez problema, a i meni je rekla kao da je ona na mom mjestu da bi radila amnio, kad je vidjela da mi je nuhalni 3mm, ja joj rekla svoje misljenje i da sam odlucila da ne radim a ona me cudno gledala [sm=smiley36.gif] Ali oni su tu da savjet daju a mi ako hocemo prihvatiti , ako necemo... Meni ona treba samo zbog bolovanja a idem kod dr. Blitvic Azre na Stupinama u TZ, ona mi je pouzdana i vidim kad radi da je sigurna u sebe, i to mi je vazno. Ima doktora pa nesto meljaju muljaju salju na kojekakve analize samo zbog svoje nesigurnosti, ako me razumijes... Ja sam za sad zadovoljna...
|
|
|
|